Back to Question Center
0

Semalt: Τι είναι η παραπομπή Darodar.com;

1 answers:

Εάν ελέγχετε τακτικά τον λογαριασμό σας στο Google Analytics, ενδέχεται να παρατηρήσετε κάποια προέλευση παραπομπής στα κανάλια απόκτησης. Σε μια ματιά, αυτές οι πηγές φαίνονται αθώες μέχρι να ελέγξετε σωστά τι συμβαίνει με τα δεδομένα αναλυτικών στοιχείων. Διάφορα webmasters και bloggers παρατηρούν ένα σημαντικό ποσό της κυκλοφορίας που έρχονται στις ιστοσελίδες τους από darodar.com. Η εμπειρογνώμονας Semalt , η Julia Vashneva, προειδοποιεί ότι η ψευδή κίνηση δεν περιορίζεται στο darodar.com, προέρχεται από τόνους άλλων παραπομπών και των σχετικών συνδέσεών τους όπως δωρεάν webbuttons, kambasoft, 7makemoneyonline και άλλοι - pneumatiky sava eskimo. Αυτές οι τοποθεσίες δημιουργούν μια κόκκινη σημαία για webmasters, επιχειρηματίες και εμπόρους και είναι καιρός να καταλάβουμε τι είναι το darodar.com και πώς λειτουργεί αυτή η υπηρεσία ανεπιθύμητης αλληλογραφίας .

Τι είναι ο Darodar;

Το 2013, ορισμένοι webmasters παρακολούθησαν μοναδικές επισκέψεις παραπομπής από έναν ιστότοπο γνωστό ως darodar.com και τις παραλλαγές του. Οι χρήστες διαπίστωσαν ότι οι ιστότοποί τους λαμβάνουν 200 έως 2000 επισκέψεις μηνιαίως από παράξενους και ύποπτους ιστότοπους και το ποσοστό εγκατάλειψης ήταν 100%, πράγμα που σημαίνει ότι οι επισκέπτες δεν περνούσαν περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο στους ιστότοπούς τους. Σύντομα, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων και οι υπεύθυνοι ιστοτόπων σκόνταψαν το darodar ως το πιο γνωστό δίκτυο ανεπιθύμητων παραπομπών .

Είναι ασφαλές να αναφέρουμε ότι η darodar.com αγορές ως η καλύτερη εταιρεία SEO που βοηθά στη βελτίωση της κατάταξης του site σας. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία αυτή μολύνει τον λογαριασμό σας Google Analytics με ψεύτικη κίνηση και το σημαντικότερο πρόβλημα είναι ότι είναι αδύνατο να απαλλαγείτε από το spam παραπομπής. Οι εμπειρογνώμονες του Ιστού ισχυρίζονται ότι η darodar έχει φέρει την μαύρη καπέλο SEO τακτική πίσω στην εργασία. Αυτή η εταιρεία εμφανίστηκε ως spam giant και τα λεγόμενα εργαλεία για webmasters απευθύνονται σε ιστότοπους μικρού και μεγάλου μεγέθους με χαμηλότερο αριθμό επισκεπτών. Με άλλα λόγια, μπορούμε να πούμε ότι αυτός ο ιστότοπος δεν ασχολείται με την πραγματική επισκεψιμότητα και απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις για να βελτιώσουν τη δική τους κατάταξη .

Πώς λειτουργεί;

Αν αναρωτιέστε πώς λειτουργεί το darodar.com, επιτρέψτε μου να σας πω ότι οι bots και οι αράχνες της στέλνουν τους τόνους των αιτημάτων στο αρχείο καταγραφής πρόσβασης που διατίθεται στο κοινό. να δημιουργήσετε συνδέσμους παραπομπής HTML και, στη συνέχεια, να εμφανιστούν ως επισκέψεις παραπομπής στο λογαριασμό σας στο Google Analytics.Επίσης πιστεύεται ότι το darodar.com στέλνει δεκάδες ψευδείς επισκέπτες στους ιστότοπους και τρυπά τα δεδομένα του Google Analytics.Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι ότι οι bots αγνοήστε την οδηγία robots.txt ζητώντας τους να μην ευρετηριάσουν.Τα αρχεία Robots.txt χρησιμοποιούνται ευρέως για να αποθαρρύνουν τα πραγματικά bots από την ευρετηρίαση του ιστοτόπου σας και τη συλλογή πληροφοριών.Πολλές ανιχνευτές ιστού έχουν πρόσβαση στους διακομιστές του ιστότοπού σας σε καθημερινή βάση. 22) μηχανή αναζήτησης s χρησιμοποιούν επίσης ανιχνευτές για να ευρετηριάσουν τον ιστότοπό σας, και αυτό κάνει και το darodar.com .

Τι πρέπει να κάνω

Δεν πρέπει ποτέ να επισκεφθείτε το darodar.com ή οποιαδήποτε άλλη θυγατρική ιστοσελίδα, εάν θέλετε να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο. Επίσης, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τα plugins και να μην προσπαθείτε να καταργήσετε το darodar.com από τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης . Πιο σοβαρά, θα πρέπει να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη για να βεβαιωθείτε ότι η darodar.com και οι θυγατρικές της δεν είναι πλέον παρούσες στην ιστορία σας. Για να απαλλαγείτε από αυτό το spam spam παραπομπής, πρέπει να το φιλτράρετε από το λογαριασμό σας στο Google Analytics. Αν και δεν θα σταματήσει ποτέ τα bots από το άνοιγμα του ιστοτόπου σας, θα απαλλαγούμε από τα διογκωμένα δεδομένα που περιβάλλουν το darodar.com και τα κουμπιά για την ιστοσελίδα. Μπορείτε επίσης να αποκλείσετε το darodar.com από το αρχείο .htaccess και αυτό μπορεί να γίνει με την εισαγωγή ενός συγκεκριμένου κώδικα στην κορυφή της διεύθυνσης URL σας.

November 29, 2017