Back to Question Center
0

Semalt: Πώς να Αποκλεισμός παραπομπές Gadget Darodar από την περιοχή σας

1 answers:

Αν περνάτε περιστασιακά μέσω του Google Analytics, θα πρέπει να βρείτε μερικούς παραπομπείς επισκεψιμότητας που ξεχωρίζουν. Το γεγονός ότι συνεχίζουν να εμφανίζονται ξανά στις αναφορές κυκλοφορίας υποδεικνύει ότι κάποιος αποστέλλει κάποια επισκεψιμότητα στον ιστότοπο. Ακόμα κι έτσι, δεν είναι όλοι οι παραπομπές πραγματικοί άνθρωποι. Υπάρχουν εκείνοι που πρέπει να αποκλείσετε από τον ιστότοπό σας.

Το ακόλουθο άρθρο, που παρέχεται από τον Oliver King, κορυφαίο εμπειρογνώμονα από το Semalt , καλύπτει μια διαδικασία που αφαιρεί τους ανεπιθύμητους παραπομπές. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Darodar είναι ο παραπλανητικός παραπομπής, αλλά η μέθοδος είναι επίσης αποτελεσματική για άλλους ανεπιθύμητους παραπομπές - vida de un fotografo profesional.

Τι είναι ο Darodar;

Παρατήρησα κάποια ασυνήθιστη δραστηριότητα από έναν παραπέμποντα με το όνομα Darodar. Ο τομέας του παραπομπή συνέχισε να εμφανίζεται στα αρχεία καταγραφής μου που με ώθησαν να επισκεφθώ τον ιστότοπο και να δω τι ήταν όλοι. Οι πληροφορίες που βρήκα εκεί έδειξαν ότι ήταν ένα απλό εργαλείο SEO. Υποθέτω ότι ήταν ένας τυπικός ανιχνευτής ιστότοπων που συλλέγει πληροφορίες από τον ιστότοπό μου και τον άφηνε να γλιστρήσει. Αφού ένωσε με μερικά μέλη μιας online ομάδας για το θέμα Darodar, μου φάνηκε ότι το πρόβλημα ήταν πολύ σημαντικότερο από όσο σκέφτηκα.

Ο Darodar είναι γνωστός για τη διαβόητη συνήθεια του να στέλνει ανεπιθύμητα μηνύματα σε πολλούς ιδιοκτήτες ιστοτόπων. Φέρεται ότι επεκτείνει το spam χρησιμοποιώντας κακόβουλο λογισμικό που κυκλοφορεί μέσω ενός botnet. Παρόλο που ίσως δεν έχετε πέσει θύμα μιας τέτοιας επίθεσης, καλό θα ήταν να λάβετε προφυλάξεις για να αποκλείσετε από τον ιστότοπό σας αυτόν τον παραπλανητικό παραπομπή..

Αποτροπή της πρόσβασης του Darodar στον ιστότοπό σας

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποκλείσετε όλα τα ύποπτα πεδία μέσω του αρχείου .htaccess. Κάθε ιστότοπος που χρησιμοποιεί το WordPress έχει αυτό το αρχείο στον ριζικό κατάλογο του ιστότοπου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς από τον Paul Thompson από το Buzzwords to Business. Μόλις έχετε τον κώδικα, ανοίξτε το υπάρχον αρχείο .htaccess και επικολλήστε το στο κάτω μέρος. Αποθηκεύστε τα νέα δεδομένα. Θα εξασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας δεν θα υποστεί επίθεση από τους τομείς που απαριθμούνται και θα χρησιμοποιηθούν από τους παραπέμπτες από τότε. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι παραπλανητικοί παραπομπές έχουν πολλούς τομείς μίας χρήσης και μπορούν να μετακινούνται ανά πάσα στιγμή. Επομένως, να είστε πάντα προσεκτικοί και συνεχίστε να ενημερώνετε το αρχείο .htaccess.

Το επόμενο βήμα είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει όλα τα ίχνη του Darodar από το Google Analytics. Είναι σημαντικό να το κάνετε αυτό, καθώς διασφαλίζει την ακρίβεια των αναλύσεων GA και των αναφορών. Οι πιθανότητες είναι ότι τα ποσοστά εγκατάλειψης από τις πολυάριθμες επισκέψεις από το Darodar έχουν όλα τα δεδομένα στρεβλωμένα. Η κατάργηση των παραπομπών που χρησιμοποιούν παρόμοιες τακτικές με τα ρομπότ Darodar διασφαλίζουν ότι η παρακολούθηση και παρακολούθηση του ηλεκτρονικού εμπορίου στο Google Analytics δεν τις λαμβάνει υπόψη στο μέλλον. Δεν έχει σημασία αν η λανθάνουσα κατάσταση είναι σημαντική ή όχι, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να στηρίζονται οι αποφάσεις σε λανθασμένα ή ανακριβή στατιστικά στοιχεία .

Συμπέρασμα

Η τρέχουσα θέση περιγράφει κυρίως τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για τον αποκλεισμό του Darodar από τον ιστότοπό σας. Τα καλά νέα είναι ότι η μέθοδος λειτουργεί για όλους τους ανεπιθύμητους παραπομπείς που θέλετε να αποκλείσετε από τον ιστότοπό σας. Οι δυο θα βοηθήσουν στην αποτροπή της παραμόρφωσης των στατιστικών σας στο μέλλον.

November 29, 2017