Back to Question Center
0

Semalt: 13 Κερδίζοντας τύπους περιεχομένου κειμένου για πρωταθλητές SEO

1 answers:

Δεν θα ήταν λάθος να πούμε ότι οι χρήστες αγαπούν να διαβάζουν απλό αλλά ενημερωτικό περιεχόμενο. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι άνθρωποι που χρησιμοποιούν περιεχόμενο λέξεων, κινούμενα σχέδια, εικόνες και βίντεο έχουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών στους ιστότοπούς τους.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι κατηγοριοποίησης των άρθρων σας και ο Jason Adler, διευθυντής επιτυχίας πελατών της Semalt , μίλησε για τους καλύτερους τύπους περιεχομένου κειμένου για βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης - linux free vps.

1. Τελικοί οδηγοί

Πολλοί άνθρωποι αγαπούν να διαβάζουν οδηγούς, ώστε να μπορείτε να τους γράψετε σε τακτική βάση. Συχνά, ένας οδηγός αποτελείται από 2000 έως 3000 λέξεις και περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αναζητούν οι χρήστες. Όταν γράφετε οδηγούς για τους επισκέπτες σας, θα τους κάνετε να αισθάνονται ικανοποιημένοι και να κρατούν την προσοχή τους ανέπαφη εβδομάδες μετά από εβδομάδες. Λόγω των μακροπρόθεσμων επιπτώσεών της, ένας οδηγός μοιράζεται εύκολα και λαμβάνει μεγάλο αριθμό σχολίων .

2. Εμπειρογνωμοσύνη

Οι περισσότεροι webmasters αγαπούν το γράψιμο των ειδικών στρογγυλών επιχειρήσεων καθώς είναι εύκολο να βελτιστοποιηθούν και δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις 1500 λέξεις. Βεβαιωθείτε ότι οι στρογγυλοποιήσεις σας καλύπτουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και έχουν δεκάδες φυσικές συνδέσεις. Δεν θα ήταν λάθος να πούμε ότι η συμπλήρωση εμπειρογνωμόνων θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να γραφτεί, αλλά αν είναι προσεκτική, μπορεί να σας αποφέρει πολλά κέρδη από το AdSense και άλλα παρόμοια δίκτυα .

3. Αειθαλές περιεχόμενο

Αειθαλής άρθρα είναι εκείνα τα άρθρα που παραμένουν διάσημα για μήνες ή χρόνια. Βασικά, είναι εύκολο να γράψετε αειθαλές θέματα και θα πρέπει να σχετίζονται με, μερικές τάσεις, μεταβλητά θέματα και νέα. Διαμένουν τα ίδια χρόνια μετά από χρόνια και δεν χρειάζονται τροποποιήσεις αφού το κάνετε.

4. Λίστες

Είναι συναρπαστικό να γράφετε λίστες και περιέχουν πολλά στοιχεία για τους χρήστες. Οι λίστες μπορούν να βασίζονται σε γεγονότα και να μπορούν να ασκηθούν προσφυγές. Αν οι λίστες σας είναι ενημερωτικές, οι αναγνώστες θα ήθελαν να τους αρέσουν και να τις μοιραστούν σε μεγάλο αριθμό. Βεβαιωθείτε ότι διαιρείτε τη λίστα σας σε σύντομες παραγράφους και δώστε στους χρήστες σας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

5. Περιστασιακές αναρτήσεις ιστολογίου

Περιστασιακές δημοσιεύσεις blog γράφονται από μεγάλο αριθμό bloggers. Από τώρα, είναι ένας καλός τρόπος για να προσελκύσετε τους ανθρώπους προς τον ιστότοπό σας, αλλά η έμφαση πρέπει να δοθεί στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Οι casual blog posts είναι πάντα σε τάση και πρέπει να γράφονται μόνο σε 500 λέξεις.

6. Σελίδες πόρων

Οι σελίδες πόρων δεν μπορούν να πάρουν το site σας καλή κατάταξη ξαφνικά, αλλά είναι αειθαλείς και δεν παίρνουν απαλλαγμένες από την ευρετηρίαση εύκολα, είναι διάσημοι μεταξύ SEO και marketers και μπορούν να γραφτούν σε ένα Μεγάλος αριθμός.Οι άνθρωποι πάντα αναζητούν πρόσθετα δεδομένα σχετικά με ορισμένα θέματα, ώστε να μπορείτε να τα παρέχετε με τα απαραίτητα .

7. Σειρές άρθρων

Είναι καλό να γράφετε άρθρα που οι αναγνώστες σας αγαπούν να διαβάζουν και να μοιράζονται. Υπάρχουν εκατοντάδες έως χιλιάδες θέματα για τα οποία γράφεται. Θα πρέπει να επιλέξετε τα θέματα ιστορίας σας με σύνεση και θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις απαιτήσεις των επισκεπτών σας. Εάν δεν έχετε αναγνωστικό κοινό, η σειρά άρθρων μπορεί να σας προσφέρει πολλούς αναγνώστες και μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε το εμπορικό σήμα σας.

8. Το περιεχόμενο εξαπλώνεται σε διαφορετικές σελίδες

Αν έχετε ανοίξει διευθύνσεις URL που θέλετε να επισκεφθείτε τις επόμενες σελίδες, τότε αυτό καλούμε τους συνδέσμους σε κείμενο. Είναι ένα από τα καλύτερα κόλπα για να προσελκύσει όλο και περισσότερους ανθρώπους και να τους βοηθήσει να παραμείνουν στην περιοχή σας για πολύ καιρό. Το περιεχόμενο πρέπει να εξαπλωθεί σε διάφορες σελίδες, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει άσχετο περιεχόμενο, καθώς μπορεί να καταστρέψει τη φήμη του ιστότοπού σας.

9. Πλούσιο σε πληροφορίες περιεχόμενο

Είναι σημαντικό να γράψετε περιεχόμενο πλούσιο σε πληροφορίες. Δεν μπορείτε να διαφωνείτε με κανέναν που έχει καλή βαθμολογία στη μηχανή αναζήτησης. Πιθανότατα δίνει μεγάλη προσοχή σε τέτοιο περιεχόμενο. Τα πλούσια σε πληροφορίες άρθρα είναι απλά και πρέπει να γράφονται σε τακτική βάση .

10. Πλατφόρμες προορισμού πλούσιων κατηγοριών

Μερικοί άνθρωποι αγνοούν ότι όλες οι λέξεις στον ιστότοπό σας είναι χρήσιμες και ενημερωτικές. Το ίδιο ισχύει για οχήματα κατηγορίας κατηγορίας. Όταν ο ιστότοπός σας λαμβάνει επισκέπτες, θα πρέπει να τους υποδεχτείτε με διαφορετικές ομάδες, ώστε να μπορούν να καθορίσουν τι πρέπει να περιηγηθεί. Οι σελίδες προορισμού κατηγορίας παρέχουν στα άρθρα σας πολλές αξιόλογες πληροφορίες και αυξάνουν την εμπλοκή του ιστότοπού σας .

11. Ερευνητικές θέσεις

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ερευνητικές θέσεις είναι πάντοτε σε ζήτηση, ώστε να μπορείτε να τις γράψετε χύμα. Πολλοί άνθρωποι, ιδιαίτερα οι σπουδαστές και οι μελετητές, αναζητούν ερευνητικά έγγραφα και θέσεις αυτού του είδους. Υπάρχει πάντα κάτι που πρέπει να βελτιωθεί και μπορείτε να επινοήσετε πολλές ιδέες για να προσελκύσετε ανθρώπους.

12. Ηλεκτρονικά βιβλία

Ένα ηλεκτρονικό βιβλίο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσελκύσετε τους επισκέπτες σας προς το περιεχόμενο κειμένου. Είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία κειμένου περιεχομένου μέχρι σήμερα. Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία PDF ή Word στον ιστότοπό σας και να παρέχετε στους χρήστες σας περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης.

13. Συνεντεύξεις

Θα πρέπει να διεξάγετε συνεντεύξεις και να τις δημοσιεύετε στον ιστοτόπο ή το ιστολόγιό σας. Οι συνεντεύξεις μπορούν να είναι πολιτικοί, διασημότητες και πρέπει να έρχονται με τη μορφή γραπτού υλικού, ήχων και βίντεο. Αυτά πρέπει να είναι ορατά σε όλους και να παρέχουν στους ανθρώπους πολλές πληροφορίες .

November 29, 2017