Back to Question Center
0

Ο Semalt Expert λέει όλα για το iThemes Security Plugin

1 answers:

Οι ιστότοποι είναι ευάλωτοι σε επιθέσεις από ιούς με πολλούς τρόπους. Οι χρήστες που δημιουργούν ιστότοπους WordPress κινδυνεύουν να επιτεθούν λόγω της περιορισμένης δυνατότητας επιλογής τους για την προστασία τους. Σύμφωνα με την ασφάλεια του iThemes, πάνω από 30.000 νέοι ιστότοποι καταλήγουν να διακινούνται κάθε μέρα. Για παράδειγμα, ορισμένοι χρήστες έχουν αδύναμους κωδικούς πρόσβασης οι οποίοι μπορούν εύκολα να παραβιάζονται από τους keyloggers.

Η ασφάλεια των ιστοσελίδων αποτελεί βασικό στοιχείο για κάθε ιδιοκτήτη ιστοτόπου - managed services for small and medium business. Οι πελάτες και οι αναγνώστες μπορούν επίσης να πέσουν θύμα μιας κακής κατασκευής ιστοσελίδας, καθιστώντας μια επιχείρηση να πάρει μια κακή φήμη. Η ενίσχυση της ασφάλειας είναι μια καλύτερη επένδυση παρά η αντιμετώπιση των συνεπειών μιας παραβίασης της ασφάλειας. Οι χρήστες συμβουλών ασφάλειας της iThemes ενισχύουν τα διαπιστευτήριά τους για τους χρήστες καθώς και προσφέρουν ορισμένα πλούσια λειτουργικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα χρήστη που προσφέρονται ως δωρεάν ή premium έκδοση.

Ο Oliver King, ένας κορυφαίος εμπειρογνώμονας από το Semalt , παρέχει εδώ μια επισκόπηση του καταλόγου ασφαλείας του iThemes.

Η ασφάλεια του iThemes είναι προφανής ως το καλύτερο plugin ασφαλείας WordPress. Το iThemes διαθέτει περισσότερες από 30 λειτουργίες που μπορούν να σας βοηθήσουν στην προστασία του ιστοτόπου σας από κάποιες από τις κοινές απειλές ασφάλειας. Το ουσιαστικό μέρος αυτού είναι ότι η ασφάλεια του iThemes προσφέρει στους πελάτες του μια βαθμολογία 4,7 από τα 5. Αυτό το plugin έχει πάνω από 4 εκατομμύρια λήψεις. Για να εξηγήσουμε πώς λειτουργεί το iThemes plugin ασφαλείας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το σχέδιο δωρεάν έκδοσης και να συνδεθούμε στο ταμπλό του.

Όταν εγκαθιστάτε το πρόσθετο ασφαλείας iThemes, έχετε πολλές επιλογές ασφάλειας για χρήση στον ιστότοπό σας. Η πρώτη επιλογή προστατεύει συνήθως τον ιστότοπό σας, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές Brute Force Network Protection για την προστασία του ιστοτόπου σας. Αυτό το κουμπί αναδυόμενων παραθύρων παρουσιάζει διάφορες επιλογές που περιλαμβάνουν:

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστοτόπου σας

Αυτό είναι ένα μενού που σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του ιστοτόπου σας στην τρέχουσα κατάσταση του. Το αντίγραφο ασφαλείας μπορεί να περιλαμβάνει ολόκληρο τον ιστότοπο, τη βάση δεδομένων καθώς και διαφορετικούς τύπους αρχείων όπως αρχεία πολυμέσων. Μπορείτε πάντα να επιστρέψετε σε αυτό το αντίγραφο ασφαλείας οποιαδήποτε στιγμή σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά στην επιβεβαίωση της ιστοσελίδας .

Να επιτρέπεται η ενημέρωση αρχείων

Αυτή η λειτουργία αυτοματοποιεί την ενημέρωση των αρχείων wp-config.php και .htaccess.

Ασφαλίστε το site σας

Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις στον ιστότοπο διαφορετικές από τις προσθήκες και τα θέματα που συγκρούονται.

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε

Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στην ασφάλεια του συστήματος να συλλέγει ανώνυμα δεδομένα σχετικά με τα στοιχεία που θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών της ασφάλειας του plugin.

Θα πρέπει να κάνετε κλικ σε κάθε μία από αυτές. Όταν τελειώσετε, θα πρέπει αυτόματα να σας μεταφέρει στο ταμπλό σας.

Ο ταμπλό: Ο πίνακας οργάνων διαθέτει πολλά προστατευτικά χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσει να μείνετε ασφαλείς. Περιλαμβάνουν Μην κλείνετε τον εαυτό σας, ξεκινώντας, Κατάσταση ασφάλειας (Ποιοι μπορούν να τεθούν στην επιλογή Υψηλή προτεραιότητα, Μεσαία προτεραιότητα ή Χαμηλή προτεραιότητα).

Υπάρχουν επίσης οι ρυθμίσεις, οι ρυθμίσεις για προχωρημένους, τα αντίγραφα ασφαλείας και το μενού βοήθειας .

Συμπεράσματα

Το plugin ασφαλείας Ithemes είναι ένα μέτρο ασφάλειας που πολλές ιστοσελίδες πρέπει να αναπτυχθούν καλά. Είναι σημαντικό να θυμάστε να κάνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας προτού δοκιμάσετε μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το iThemes plugin ασφαλείας μπορεί να προκαλέσει κάποιες δυσμενείς επιπτώσεις σε έναν ιστότοπο, όπως ο τρόπος με τον οποίο μια ιστοσελίδα ανταποκρίνεται σε διαφορετικές καταστάσεις. Τα πρόσθετα ασφαλείας αυτοματοποιούν μερικά από τα προηγμένα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς και χαρακτηριστικά αποκλεισμού διευθύνσεων IP. Ως αποτέλεσμα, το iThemes plugin ασφαλείας μπορεί να είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την ιστοσελίδα σας WordPress.

November 29, 2017