Back to Question Center
0

Nataliya, The Expert Semalt, παρουσιάζει τις βασικές πρακτικές SEO

1 answers:

SEO είναι μια βασική πτυχή του μάρκετινγκ Διαδικτύου, και γίνεται όλο και πιο περίπλοκη καθημερινά. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι γνωρίζει τα πάντα για το SEO, γι 'αυτό μην ανησυχείτε να γνωρίζετε λίγα πράγματα σχετικά με αυτό αν ξεκινάτε απλά. Ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι, όσο καλύτερα βελτιστοποιείτε τον ιστότοπό σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες πρέπει να κατατάσσεται σε υψηλό βαθμό από τις μηχανές αναζήτησης και τα μεγαλύτερα οφέλη από την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησής σας - microsoft small business system. Ποιες είναι οι πιο βασικές πρακτικές SEO;

Nataliya, Semalt SEO Specialist, εξηγεί ότι οι ετικέττες meta περιγράφουν τις σελίδες σας σε αναζητούντες. Πρέπει να έχουν τις καλύτερες δυνατές λέξεις-κλειδιά και περιγραφή. Οι περιγραφικές και βελτιστοποιημένες μετα-ετικέτες όχι μόνο θα εμφανίζουν τον ιστότοπό σας στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP), αλλά και θα σας διευκολύνουν να θυμάστε τι ήταν οι παλιές σας τοποθεσίες. Ωστόσο, είναι καλό να σημειώσουμε ότι οι μηχανές αναζήτησης όπως το Google δεν χρησιμοποιούν μετα-ετικέτες για ευρετηρίαση. Γράψτε τις καλύτερες μετα-ετικέτες για τον άνθρωπο και όχι για τις μηχανές αναζήτησης. Δημιουργήστε ετικέτες που θα κάνουν κλικ οι αναγνώστες επειδή σχετίζονται με αυτό που αναζητούν.

"Το περιεχόμενο είναι βασιλιάς". Έχετε ακούσει πιθανώς αυτή τη διάσημη φράση SEO. Είναι μία από τις πρώτες οδηγίες δημιουργίας εξαιρετικού περιεχομένου για το ακροατήριό σας. Το εξαιρετικό περιεχόμενο για τον άνθρωπο και τις μηχανές αναζήτησης πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και μοναδικό. Θα προσελκύσει άλλους δικτυακούς τόπους που θα συνδέονται με εσάς, δίνοντάς σας έτσι πολλές ευκαιρίες επανασύνδεσης.

Παρέχετε στους αναγνώστες σας αυτό που θέλουν με έναν ακριβή, σαφή και ακριβή τρόπο. Δεν υπάρχει τίποτα που να τους εμποδίσει να κυκλοφορήσουν στον ιστότοπό σας και να παραπέμπουν τους φίλους σε αυτό..Εάν πουλάτε προϊόντα ή υπηρεσίες, η συγκέντρωση τόσων ανθρώπων στον ιστότοπό σας είναι ένας κρίσιμος ενδιάμεσος στόχος. Όταν ο ιστότοπός σας είναι πάντα πλούσιος σε περιεχόμενο, αυτός ο στόχος δεν πρόκειται ποτέ να είναι ένα από τα πιο πιεστικά προβλήματά σας. Καθώς δημιουργείτε το περιεχόμενό σας, χρησιμοποιήστε τις λέξεις-κλειδιά. Διαδώστε τις λέξεις-κλειδιά στους τίτλους σας, τις ετικέτες κεφαλίδας, τις άγκυρες και άλλα μέρη καθ 'όλη τη διάρκεια της εγγραφής.

Μπορείτε να επενδύσετε περισσότερες προσπάθειες για να μάθετε πώς να δημιουργείτε υψηλής ποιότητας, και σίγουρα θα αποκομίσετε πολύ από αυτές τις προσπάθειες.

.Htaccess πρέπει να ρυθμιστεί σωστά. Μπορείτε να κάνετε τη ρύθμιση μόνοι σας ή να πάρετε έναν επαγγελματία για να το κάνετε για σας. Μόλις αποφασίσετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να είναι η διεύθυνσή σας URL, παραμείνετε στη συγκεκριμένη μορφή. Μπορείτε να έχετε μόνο ιστοσελίδες www ή μη, έτσι ώστε η Google να μην βλέπει τις σελίδες σας να έχουν διπλότυπα. Σε περίπτωση που έχετε και τις δύο μορφές URL, η Google δεν θα σας τιμωρήσει, αλλά θα πρέπει να παρέχετε μια ανακατεύθυνση από www διευθύνσεις σε μη-www διευθύνσεις URL (που είναι εύκολο να γίνει). Μπορείτε να αναζητήσετε κάτι σαν "ανακατεύθυνση αιτημάτων σε μη-www διευθύνσεις URL" και να μάθετε όλα όσα πρέπει να κάνετε.

Πρέπει επίσης να διαμορφώσετε σωστά το αρχείο robots.txt. Μπορεί να είναι εκπληκτικό να ακούσετε ότι αυτό το μικρό αρχείο κειμένου μπορεί να προκαλέσει την πτώση του ιστοτόπου σας. Ένα αρχείο robots.txt καθοδηγεί το πρόγραμμα ανίχνευσης και άλλα ρομπότ της Google στις σελίδες που δεν θέλετε να ανιχνευθούν. Εάν δεν θέλετε να εμφανίζονται οι εικόνες από τις μηχανές αναζήτησης, χρησιμοποιείτε το αρχείο robots.txt για να τους αποκλείσετε. Σαφώς, δεν θέλετε να κάνετε σφάλμα κατά τη διαμόρφωση του αρχείου robots.txt. Ένα απλό λάθος θα μπορούσε να εμποδίσει την πιο σημαντική ιστοσελίδα σας και να την κρατήσει έξω από το δίχτυ .

Αυτές είναι οι πιο σημαντικές πρακτικές SEO και όλες αυτές χαρακτηρίζονται ως επιτόπιες πρακτικές SEO και υπάρχουν και άλλες εκτός έδρας πρακτικές, όπως η προώθηση και η οικοδόμηση backlinks . Κανονικά, ξεκινάτε με επιτόπια SEO και στη συνέχεια αξιοποιήστε τις πρακτικές εκτός τόπου για να δημιουργήσετε έναν πλήρως βελτιστοποιημένο ιστότοπο .

November 29, 2017