Back to Question Center
0

Εμπειρογνώμονας από το θέμα: Επεξεργασία του Wiki

1 answers:

Η Wikipedia είναι μια ιστοσελίδα εγκυκλοπαίδειας με παγκόσμια επιτυχία άνω των 3,3 εκατομμυρίων αγγλικών άρθρων. Το Wiki επιτρέπει στους χρήστες του Διαδικτύου να δημοσιεύουν τα σχόλιά τους απευθείας χωρίς οποιαδήποτε μορφή λογοκρισίας. Στην πραγματικότητα, μπορεί να το επεξεργαστεί οποιοσδήποτε και ταυτόχρονα να έχει πρόσβαση σε πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρηστών - croatian passport in usa. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να αναρωτιούνται εάν οι πληροφορίες που υπάρχουν στο Wiki είναι νόμιμες. Παραδόξως, πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δημοσιεύσουν αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τη Wikipedia. Η Wikipedia είναι μακράν μια από τις καλύτερες ηλεκτρονικές μορφές εγκυκλοπαίδειας στον κόσμο .

Η Julia Vashneva, ο διευθυντής Senior Customer Success , δηλώνει ότι οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου και μια άλλη online εκκίνηση μπορούν να έχουν το πλεονέκτημα να εμφανίζονται στο Wiki. Πρώτα απ 'όλα, είναι ένα σημάδι αξιοπιστίας και νομιμότητας. Επιπλέον, οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να σχολιάζουν ή να επικρίνουν κάθε πληροφορία που υπάρχει στη Wikipedia. Διάφοροι επιστήμονες έχουν αναπτύξει μελέτες με βάση τη δικτύωση κοινότητας του Wiki. Διάφορα άτομα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για διάφορους λόγους για να εδραιώσουν τα εμπορικά τους σήματα σε διαφορετικά επίπεδα. Παρακάτω υπάρχουν μερικές συμβουλές για να βοηθήσετε μια ιστοσελίδα να αποκτήσει πρόσβαση στη βάση δεδομένων αναζήτησης της Wikipedia:

Καταχωρίστε λογαριασμό. Όπως και οι περισσότεροι ιστότοποι, είναι σημαντικό να καταχωρίσετε έναν λογαριασμό στον ιστότοπό τους. Ένας λογαριασμός επιτρέπει σε έναν χρήστη να αποκτήσει διάφορα πλεονεκτήματα όπως η ανωνυμία καθώς και η προσωπική ασφάλεια. Σε όποιο σημείο βρίσκεται το περιεχόμενο, υπάρχουν πολλά οφέλη από τη δημιουργία ενός ανώνυμου ονόματος χρήστη για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Μάθετε τους πέντε πυλώνες Στο Wiki, υπάρχουν πέντε βασικές αρχές που οι χρήστες πρέπει να μάθουν για να πετύχουν..Αυτοί οι πυλώνες συνιστούν υποχρεωτική τήρηση για όλους τους χρήστες αυτής της ιστοσελίδας. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τη Wikipedia για να διοχετεύουν τις προσωπικές τους ανάγκες καθώς και εγωιστικές ιδεολογίες και θεωρίες. Αυτός είναι ο λόγος που η αναφορά σε σχετικές πηγές είναι απαραίτητη στη Wikipedia .

Να είστε τολμηροί στο μήνυμά σας. Για να έχετε επιτυχία στο Wiki, χρειάζεστε ένα τολμηρό μήνυμα και μια αίσθηση εξουσίας. Υπάρχουν χιλιάδες νέοι χρήστες του Wiki. Στη Wikipedia, η επωνυμία σας πρέπει να είναι έγκυρη στη στοχευόμενη θέση σας .

Γνωρίστε το κοινό σας. Η απόσπαση περιεχομένου που απευθύνεται σε μια εξειδικευμένη θέση είναι απαραίτητη. Η εμφάνιση είναι επίσης σημαντική, ειδικά εάν ένα εμπορικό σήμα πρέπει να εμπλέξει μόνο το σχετικό κοινό για να λειτουργήσει η συνολική διαδικασία. Κυρίως, το ακροατήριο φέρνει περισσότερους επισκέπτες στον πραγματικό τομέα του οποίου η σύνδεση είναι παρούσα στο Wiki.

Μην καταλαβαίνετε Να είστε πρωτότυποι στο περιεχόμενό σας και το branding σας. Ο σκοπός της δημιουργίας λογαριασμών χρηστών είναι να διασφαλιστεί ότι τα ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων δεν επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο εκτελούνται οι ιστότοποι .

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε παραπομπές. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους μια θέση μπορεί να αποκτήσει εξουσία είναι μέσω εισαγωγικών. Καθώς το περιεχόμενό σας αναφέρεται σε άλλες δημοσιεύσεις, υπάρχει η αίσθηση της συνάφειας καθώς και η υψηλή συμμετοχή των χρηστών στη συγκεκριμένη θέση.

Αποφύγετε την αυτοπροβολή. Η Wikipedia δεν αποτελεί πλατφόρμα για την ανάρτηση οτιδήποτε σε προσωπικό ή ανεπίσημο πλαίσιο. Το Wiki δίνει τη δυνατότητα χρήσης ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού συστήματος Wikipedia.

Συμπέρασμα

Το Wiki μπορεί να είναι μια σημαντική πρόοδος στην online εκκίνηση. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να κερδίσουν ένα ακροατήριο πέρα ​​από την παρούσα έκτασή τους. Το Wiki μπορεί να εκθέσει μια επιχείρηση σε μια ομάδα online πελατών με τη μορφή της ανταλλαγής γνώσεων. Για τους αρχάριους, είναι δυνατή η απόκτηση οποιασδήποτε βοήθειας στη Wikipedia με τον τρόπο με τον οποίο υπάρχουν τα στοιχεία .

November 29, 2017