Back to Question Center
0

Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι το αρχείο του χάρτη ιστότοπου είναι επωφελές; - Σμιτάλ

1 answers:

Έχω δημιουργήσει πρόσφατα ένα sitemap. xml και το ανέβασα στο λογαριασμό μου στο Semalt Webmasters Tools. Η Semalt δεν ανέφερε κανένα πρόβλημα ή λάθος με το μεταφορτωμένο χάρτη ιστότοπου του ιστότοπού μου.

Τώρα η ερώτησή μου είναι:

  • Πώς μπορώ να ξέρω αν ο χάρτης ιστότοπου λειτουργεί στα Εργαλεία για Webmasters Google;

Ο λόγος που ρωτώ είναι ότι δεν ξέρω τι υποτίθεται ότι βλέπω ή ψάχνω και αισθάνεται ότι έχω ανεβάσει ένα άχρηστο αρχείο.

- cursos fotografia canon
February 8, 2018

Μια

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες επεκτάσεις σε αρχεία Sitemaps (π.χ. για εικόνες, βίντεο, Ειδήσεις ή διεθνοποίηση), αν επιλέξετε να το κάνετε. Αυτές οι επεκτάσεις είναι όλες προαιρετικές.

Για τους περισσότερους ιστότοπους, το πιο εμφανές στοιχείο των αρχείων Sitemaps είναι ότι μπορείτε να δείτε τον απαριθμημένο αριθμό διευθύνσεων URL. Μπορεί να χρειαστεί να εμφανιστεί μια ημέρα περίπου, οπότε αν υποβάλατε για πρώτη φορά έναν Χάρτη ιστοτόπου, μπορεί να χρειαστεί να είστε λίγο ασθενής. Ενώ άλλοι τρόποι (π.χ. ένας ιστότοπος: -επιβεβαίωση) είναι πολύ, πολύ χονδροειδείς προσεγγίσεις, ο αριθμός αυτός είναι εξαιρετικά ακριβής.

Επεξεργασμένο για να προσθέσετε: ένα άλλο πράγμα το οποίο προσωπικά θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμο σε σχέση με τους Χάρτες ιστοτόπων είναι ότι αν δεν τις δημιουργείτε απευθείας με το CMS, μπορείτε πάντα να μάθετε πολλά για τον τρόπο ανίχνευσης του ιστότοπού σας και τι είδους Οι διευθύνσεις URL ανακαλύπτονται κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Έχω δει πολλές περιπτώσεις όπου η ανίχνευση ενός ιστότοπου με ένα εργαλείο στο πλευρό σας (π.χ. μια γεννήτρια ιστοτόπων) θα προκαλέσει προβλήματα που θα μπορούσατε να χάσετε διαφορετικά, είτε πρόκειται για αναγνωριστικά περιόδου σύνδεσης σε διευθύνσεις URL, για διπλασιασμό περιεχομένου μέσω διαφορών διευθύνσεων URL, ως ατελείωτα ημερολόγια), ή ακόμη και τμήματα μιας περιοχής που δεν συνδέονται καθόλου.

Εάν δεν λαμβάνετε σφάλματα τότε μπορείτε να υποθέσετε ότι η Google την έχει αναλύσει και γνωρίζει το περιεχόμενο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανιχνεύσουν και / ή θα ευρετηριάσουν αυτές τις σελίδες. Οι Χάρτες ιστοτόπων είναι απλώς ένας άλλος τρόπος να ενημερώσετε τις μηχανές αναζήτησης σχετικά με τις σελίδες σας. Δεν υποχρεούνται να ανιχνεύουν και να αναγράφουν κάποια ή όλες αυτές τις σελίδες. Το ίδιο ισχύει και για την εύρεση σελίδων μέσω συνδέσμων ή υποβολών URL.

Η Google συνήθως κάνει καλή δουλειά να ανιχνεύει τον ιστότοπό σας εάν διαθέτετε αρκετούς ποιοτικούς συνδέσμους. Αν δαπανούν πολύ χρόνο για τον αριθμό των σελίδων που έχετε δείξει, προτείνω να βελτιωθεί καλύτερα ο ιστότοπός σας και να αποκτηθούν κάποιες συνδέσεις ποιότητας.

Ίσως ένα εργαλείο επικύρωσης sitemap όπως αυτό , αν και δεν έχω δει ποτέ το sitemap να αρχίσει να κλωτσάει.

Για μεγαλύτερο ιστοχώρο, για παράδειγμα ιστότοπο με εκατοντάδες, χιλιάδες ή εκατομμύρια σελίδες, είναι πολύ χρήσιμο. Είχαμε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας 400.000 σελίδες όπου οι διευθύνσεις URL δημιουργήθηκαν δυναμικά από το αναγνωριστικό περιεχομένου και οι παράμετροι διεύθυνσης URL χρησιμοποιήθηκαν με &, τα Εργαλεία για Webmasters Google θα σας δώσουν ανατροφοδότηση σχετικά με τις σελίδες που ανιχνεύθηκαν και θα σας δείξουν σφάλματα, μπορείτε να διορθώσετε ή να ανοίξετε τη σελίδα δείτε μόνοι σας τι είναι λάθος. Με αυτόν τον τρόπο η Google μας βοήθησε να φτιάξουμε έναν καλύτερο ιστότοπο και να μας γλιτώσει από την τεράστια αμηχανία μερικές φορές.

Είναι επίσης χρήσιμο να βλέπετε τον αριθμό των σελίδων με ευρετήριο vs. αριθμός ανίχνευσης.

Για μικρότερες ιστοσελίδες, εάν ο ιστότοπος είναι μια μικρή ομάδα. html σελίδες όπου κάθε σελίδα συνδέεται μέσω του μενού και του ιστότοπου δεν ενημερώνεται συχνά, αν ανεβάσετε χάρτη ιστοτόπου, τίποτα δεν θα αλλάξει σε σχέση με τα αποτελέσματα αναζήτησης. Δεν θα έχετε κανένα πλεονέκτημα ότι έχετε μεταφορτώσει το sitemap σε κάποιον που δεν έχει ανεβάσει χάρτη ιστότοπου.

Χρησιμοποίησα επίσης περίπου 20 μικρές ιστοσελίδες, όπου είχα χάρτες ιστότοπων που δημιουργήθηκαν από το cron script αυτόματα και σταμάτησα να το κάνω. Μια μέρα ανακάλυψα ότι τα αρχεία XML δεν δημιουργήθηκαν σωστά για περίπου 6 μήνες από το λάθος μου, αλλά η Google αγνοούσε ευτυχώς το λάθος μου και ευρετηρίασε αυτούς τους ιστότοπους πλήρως, ακόμη και όταν οι χάρτες ιστοτόπου είχαν σφάλματα, η Google χρησιμοποιεί χάρτες ιστότοπων σαν συμβουλή. πολύ σοβαρά.