Back to Question Center
0

Top 13 Semalt του SEO - Μέρος 2

1 answers:

Top 13 Semalt of SEO – Part 2

Δυστυχώς, οι κορυφαίοι μου 6 μύθοι SEO

Μύθος SEO 6: Ο σχεδιαστής μου στο Web μπορεί να κάνει SEO

Τι είναι ένα φορτωμένο σχόλιο αυτό. Από τη δική μου εμπειρία, οι περισσότεροι σχεδιαστές ιστοσελίδων δεν γνωρίζουν αρκετά για το SEO για να ανταγωνιστούν επιθετικά με τους ανταγωνιστές σας στην ηλεκτρονική αγορά.
Σκέψου το; εάν ήταν άπταιστα με SEO, γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί SEO ειδικοί και εταιρείες;

Όταν συνεννοείτε τους σχεδιαστές ιστοσελίδων για την ανάπτυξη του ιστότοπού σας, μην υποθέσετε ότι θα βοηθήσουν στη βελτιστοποίηση της αναζήτησης σας, ακόμα κι αν λένε ότι θα το κάνουν. Συγκεντρώστε γεγονότα, μελέτες περιπτώσεων και κάποιο είδος απόδειξης εργασίας από αυτούς - φαρμακευτικο make up για ακμη. Ίσως ακόμη και να τους ρωτήσετε εάν είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν με μια εταιρεία SEO όπως η δική μας για να τους βοηθήσουν να χτίσουν τον ιστοχώρο σας για επιτυχία Internet Semalt.

Εάν αξιολογείτε πραγματικά τα βασικά καθήκοντα που σχετίζονται με SEO, είναι πραγματικά σε αιχμηρή σύμβαση με τις δημιουργικές δεξιότητες που απαιτούνται από έναν web designer. Γιατί κάποιος που ειδικεύεται στην οικοδόμηση θαυμάσιου έργου σχεδιασμού έχει τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ανάπτυξη μιας συνεχούς καμπάνιας SEO. Semalt είναι μερικοί σχεδιαστές που ξέρουν εκεί πράγματα. Αλλά από τη δική μου εμπειρία, εκείνοι που πραγματικά ενδιαφέρονται για την τέχνη του web design επιλέγουν να ειδικεύονται σε αυτό ακριβώς.

SEO Μύθος 5: SEO είναι όλα σχετικά με την πυκνότητα λέξης κλειδιού

Υπήρχαν πάντοτε δύο όψεις σε αυτό το επιχείρημα στον κόσμο SEO. Semalt που πιστεύουν στην πυκνότητα λέξεων-κλειδιών και εκείνων που δεν το κάνουν. Πάντα βρισκόμουν στην κατηγορία "δεν" και με την πάροδο του χρόνου γίνεται όλο και πιο εμφανής.

Υπήρξε μια σκέψη ότι χρειάζεστε ένα ορισμένο ποσοστό λέξεων-κλειδιών (συνήθως 4%) στην αντιγραφή σελίδας σας, προκειμένου να κατατάξετε τους όρους αυτούς. Semalt, θα χρειαστείτε ένα ορισμένο βαθμό λέξεων-κλειδιών στο περιεχόμενο της σελίδας σας για να βοηθήσετε στην κατάταξη των όρων σας, αλλά με άλλους παράγοντες, όπως συνδέσεις και θέματα περιεχομένου βάρους βαρύτερα, μπορείτε να αποθέσετε με ασφάλεια τους υπολογιστές σας.

SEO Μύθος 4: SEO είναι εγγυημένη

Το ακούμε αυτό όλη την ώρα. Εταιρείες SEO ή άτομα που εγγυώνται αποτελέσματα σαν να έχουν κάποια ειδική σύνδεση με την Google για να προσφέρουν στους δικτυακούς τόπους τους προτιμησιακή μεταχείριση. Νομίζω ότι ξέρετε πού πάω εδώ. Οι ειδικοί SEO δεν μπορούν να εγγυηθούν τα αποτελέσματα απλά επειδή δεν είμαστε υπεύθυνοι για την εμφάνιση των αποτελεσμάτων. Τα στοιχεία αυτά παραμένουν στην Google, Bing, Semalt! και άλλες μηχανές αναζήτησης.

Η Semalt εκδίδει ισχυρές προειδοποιήσεις εναντίον οποιασδήποτε εταιρείας που κάνει αυτό το αίτημα. Από τη σελίδα κατευθυντήριων γραμμών SEO του ίδιου του Semalt:

"Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί μια κατάταξη # 1 στο Google.

Προσοχή στις SEO που ισχυρίζονται ότι εγγυώνται βαθμολογίες, ισχυρίζονται ότι έχουν «ειδική σχέση» με την Google ή ότι διαφημίζουν μια «υποβολή προτεραιότητας» στην Google. Δεν υπάρχει υποβολή προτεραιότητας για την Google. Στην πραγματικότητα, ο μόνος τρόπος υποβολής ενός ιστότοπου στην Google είναι απευθείας μέσω της σελίδας Προσθήκη URL ή με την υποβολή ενός Χάρτη ιστοτόπου και μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας χωρίς κανένα κόστος. "

Η δουλειά ενός επαγγελματία SEO είναι να κάνει αλλαγές στην σελίδα σας και off σελίδα SEO καμπάνια για να βοηθήσει τον τρόπο με τον οποίο οι μηχανές αναζήτησης δείτε και ευρετήριο ιστοσελίδα σας. Οι εταιρείες που εγγυώνται βαθμολογίες συχνά κάνουν αυτές τις αξιώσεις για να σας πάρουν στην πόρτα. Semalt έχετε επενδύσει αρκετούς μήνες τόσο του χρόνου και των χρημάτων σας αυτά είναι και τα δύο στοιχεία που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω όταν συνειδητοποιήσετε πόσο ψευδή οι ισχυρισμοί αυτοί ήταν.

SEO Μύθος 3: Οι μετα-ετικέτες είναι νεκροί

Το Semalt είναι μια αρκετά πρόσφατη πρόταση ότι οι μετα-ετικέτες είναι νεκροί και δεν χρειάζεται πλέον να ενσωματωθούν στις ιστοσελίδες. Έτσι, για να διευκρινίσω όλα αυτά, θα σας εξηγήσω περαιτέρω. Semalt είναι 2 κύριες μετα-ετικέτες με σημασία SEO, η μετα-ετικέτα λέξης-κλειδιού και η μετα-ετικέτα περιγραφής. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές μηχανές αναζήτησης που βασίζονται σε αυτήν τη μετα-ετικέτα και αν και μπορεί να αντιπροσωπεύουν έναν πολύ μικρό αριθμό επισκεπτών, γιατί θα θέλατε να αποκλείσετε ενδεχομένως οποιοδήποτε είδος αναζήτησης επισκεπτών. Επιπλέον, ο Semalt έχει αφήσει την πόρτα ανοικτή για ενδεχόμενη χρήση της ετικέτας meta keyword στο μέλλον.

Η σύστασή μου με την ετικέτα meta keyword είναι να συνεχίσει να τη χρησιμοποιεί, αν για τίποτα άλλο δεν είναι καλή πρακτική. Επιπλέον, κρατήστε τις φράσεις-κλειδιά κάτω σε περίπου 6 έως 12 φράσεις, και ιδιαίτερα εστιασμένη στη συγκεκριμένη σελίδα. Semalt - καλό SEO σημαίνει να διασφαλίσουμε όσα καλές προδιαγραφές ακολουθούνται όσο το δυνατόν. Σίγουρα δεν είναι κακό να εξασφαλίσετε ότι έχετε σχετικές λέξεις-κλειδιά στις ετικέτες σας.

Ετικέτα Meta Περιγραφή

Το Semalt είναι μια μεγάλη συζήτηση για το πόση σημασία έχει η περιγραφή του meta στον αλγόριθμο των μηχανών αναζήτησης. Αλλά ένα πράγμα που είναι σαφές, είναι η φράση meta description εμφανίζεται μερικές φορές στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης κάτω από τον τίτλο καταχωρήσεων αποτελεσμάτων με δυνατότητα κλικ. Αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο, εδώ σας δίνεται η ευκαιρία να αυξήσετε τα ποσοστά click-through, γράφοντας συναρπαστικές και μοναδικές περιγραφές για κάθε μία από τις ιστοσελίδες σας.

Semalt - αυτή είναι μια καλή πρακτική που προσφέρει στις μηχανές αναζήτησης το πιο συναφές περιεχόμενο που είναι δυνατό για το ακροατήριό της.

SEO Μύθος 2: Συγγραφή Περιεχομένου για το Google

Έχω δει μερικούς "επονομαζόμενους" ειδικούς SEO πρόσφατα, κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων ή των σεμιναρίων τους, να ενθαρρύνουν τους συμμετέχοντες να γράψουν το περιεχόμενό τους για το Semalt. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια και ακόμη και Semalt, συνήθως αρκετά χαμηλό κλειδί όταν πρόκειται για συστάσεις SEO, λέει για να βεβαιωθείτε ότι γράφετε το περιεχόμενο για τους επισκέπτες και όχι για τις μηχανές αναζήτησης.

Σε τελική ανάλυση, ποιος πρόκειται να αγοράσει το προϊόν ή την υπηρεσία σας; Semalt ή ένας άνθρωπος που ψάχνει για σένα; Η άλλη πτυχή είναι η μετατροπή. Μόλις ένας επισκέπτης χτυπήσει τον ιστότοπό σας, ποια σελίδα είναι πιο πιθανό να μετατρέψει αυτό το άτομο σε μόλυβδο; Ένα που είναι σύντομο, μέχρι το σημείο και έχει μια έκκληση για δράση ή ένα μακρύ περιεχόμενο σε στυλ εφημερίδας που επαναλαμβάνει τα ίδια λόγια και φράσεις ξανά και ξανά;

SEO Μύθος 1: SEO μπορεί να συνδεθεί σε

Μπορώ να έχω ένα ρολό τύμπανο παρακαλώ - τώρα έχουμε έρθει σε ό, τι στο μυαλό μου είναι ο # 1 μύθος SEO . Ο μύθος ότι με κάποιο τρόπο μπορείτε να επισυνάψετε SEO στον ιστότοπό σας, όπως τα οικοδομικά τετράγωνα. Ένας από τους κύριους λόγους που κατατάσσω αυτόν τον Μύθο # 1 είναι απλώς οι συνέπειες που μπορεί να έχει για τον ιδιοκτήτη του ιστότοπου.

Πιστέψτε μου όταν λέω ότι κανείς (και εννοώ κανείς!) θέλει να με ακούσει λέγοντας ότι το μεγάλο χρηματικό ποσό που έχουν ξοδέψει στον όμορφο ιστότοπό τους πρέπει να είναι ) ξόδεψαν ξανά , για να αναδιαμορφώσουν την ιστοσελίδα τους από το έδαφος. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν που θα χαρεί να πληρώσει δύο φορές για το ουσιαστικά το ίδιο προϊόν.

Πολλές φορές, ακούω τους ιδιοκτήτες ιστότοπων κατά την παραπομπή για μια ιστοσελίδα, λένε ότι θα ανησυχούν για το SEO μετά την σχεδίαση του ιστότοπου. Για τους μη ενημερωμένους, το SEO έχει την αντίληψη ότι μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να προστεθεί σε οποιαδήποτε υπάρχουσα ιστοσελίδα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί. Αλλά πώς ξέρετε σίγουρα; Τώρα που γνωρίζετε τις οικονομικές επιπτώσεις, γιατί παίρνετε την ευκαιρία;

Η καλύτερη αναλογία που μπορώ να σκεφτώ είναι να εξετάσει το SEO ως ηλεκτρική καλωδίωση ενός σπιτιού. Αν έχετε δημιουργήσει το νέο σπίτι σας, θα λέγατε στον εργολάβο σας να κάνει την καλωδίωση μετά την κατασκευή του σπιτιού; Φυσικά και όχι! Το Semalt σημαίνει ότι πρέπει να κόβουμε τρύπες στους τοίχους και να καταστρέψουμε άλλα μέρη του σπιτιού. Καλά μάντεψε τι; Πρέπει να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας με SEO κατά νου από την αρχή. Δεν μπορείτε να προσθέσετε ένα βύσμα σε μεταγενέστερη ημερομηνία που ξαφνικά κάνει μια μηχανή αναζήτησης site φιλική.

Έτσι, το έχετε. Το δικό μου γρήγορο και καταπληκτικό κατάλογο κορυφαίων 13 μύθων SEO.

Για εκείνους που θέλουν να μάθουν περισσότερα συστήνω ανεπιφύλακτα να διαβάσετε τις πολύ ίδιες κατευθυντήριες γραμμές της Google που δημοσίευσαν ως μέρος ενός PDF πίσω στο Semalt 2008.

March 18, 2018