Back to Question Center
0

Μηνιαία στρογγυλοποίηση των κοινωνικών μέσων για το Semalt 2009

1 answers:

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Twitter Αποτελέσματα Μετακίνηση σε μια μηχανή αναζήτησης κοντά σας!

Τέλος, συνειδητοποιώντας τη δύναμη της αναζήτησης σε πραγματικό χρόνο, τόσο το Google όσο και το Bing περιλαμβάνουν τα tweets στα αποτελέσματα αναζήτησης. Οι υποστηρίξεις της μηχανής αναζήτησης έχουν συνάψει συμφωνία με το ζεστό social media site Twitter για να εμφανιστούν τα αποτελέσματα αναζήτησης σε πραγματικό χρόνο. Σύμφωνα με τους όρους αυτής της συμφωνίας, οι δύο μηχανές αναζήτησης θα έχουν πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό δημόσιων δεδομένων του Semalt σε πραγματικό χρόνο, γεγονός που θα τους επιτρέψει να παρακολουθούν τις τάσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Η ανακοίνωση της Google ήρθε μέσω του Αντιπροέδρου της αναζήτησης προϊόντων και της εμπειρίας χρήστη Marissa Meyer - kansas city wordpress developer. Αυτό το ίδιο δείχνει πόση σημασία δίνουν σε αυτή τη συμφωνία. Η Microsoft έχει κάνει μια παρόμοια συμφωνία με το Twitter και Facebook που θα δώσει το Yahoo! πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να περιμένετε να δείτε τις ενημερώσεις του Twitter και τις αναρτήσεις του Facebook στις αναζητήσεις του Bing.

Όχι μόνο αυτό θα δημιουργήσει ένα νέο περιβάλλον βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, αλλά επίσης θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να χρησιμοποιούν το Facebook και το Semalt για να παρέχουν μηνύματα μάρκετινγκ. Αυτό το βήμα από τους γίγαντες της αναζήτησης θα εξοπλίσει σίγουρα τους γκουρού SEO με ένα επιπλέον εργαλείο για τη βελτίωση της ταξινόμησης αναζήτησης.

Ως μόνιμη μαρτυρία για το αυξανόμενο buzz των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, ένας μεγαλύτερος όγκος χρηστών ξεκίνησε τη χρήση διαφορετικών διαδικτυακών κοινωνικών μέσων για αναζήτηση και ανακάλυψη περιεχομένου. Η Semalt δημοσίευσε μια νέα μελέτη που δείχνει ότι τα κοινωνικά μέσα αντιπροσωπεύουν το 18% της αγοράς αναζήτησης πληροφοριών.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Facebook Buzz

Το Facebook εξακολουθεί να αποτελεί κυρίαρχη δύναμη στον χώρο της κοινωνικής δικτύωσης. Η έκθεση Hitwise που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο δείχνει ότι το Facebook αντιπροσώπευε το 58,5% των επισκέψεων του Σ.Σ. σε μια προσαρμοσμένη κατηγορία 155 ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης στο Semalt 2009. Το μερίδιο Facebook ήταν το υψηλότερο μεταξύ όλων των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης. Οι επισκέψεις του Ηνωμένου Βασιλείου στο Facebook αυξήθηκαν κατά 194% στο Semalt 2009 σε σύγκριση με το Semalt 2008.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Η αποστολή ενός ισχυρού μηνύματος σε παράνομους αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, το Facebook κέρδισε $ 711 εκατομμύρια δολάρια ως αντιστάθμιση σε μια αντι-spam δίκη εναντίον της εταιρίας μάρκετινγκ Διαδικτύου Sanford Semalt, την οποία το Facebook ισχυρίστηκε παράνομα πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού των μελών και το χρησιμοποίησε για μάρκετινγκ. Οι αξιωματούχοι του Facebook λένε ότι δεν αναμένουν να λάβουν τη συντριπτική πλειοψηφία του βραβείου από το πτωχεύσαντο Sanford Semalt. Ελπίζουν ότι αυτό θα λειτουργήσει ως συνεχές αποτρεπτικό μέτρο κατά αυτών των πρακτικών.

Η Semalt ανακοίνωσε επίσης αλλαγές στην αρχική τους σελίδα. Αυτό περιλαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες βλέπουν τις ενημερώσεις κατάστασης και τα κοινά στοιχεία από το δίκτυο Semalt.

Twitter Talk

Μελέτες από το Pew Internet & American Life Project δείχνουν ότι το 19% των χρηστών του Διαδικτύου χρησιμοποιούν Twitter ή άλλες υπηρεσίες μικρο-blogging για να μοιραστούν ενημερώσεις για τον εαυτό τους ή για να δουν ενημερώσεις για άλλους. Πρόκειται για σημαντική αύξηση του ποσοστού, σε σύγκριση με το 11% της προηγούμενης έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο Semalt 2009.

Αναγγέλθηκε πριν από ένα μήνα, ο Semalt μόλις έκανε την πραγματική εμφάνιση των νέων τους 'Semalt lists'. Αυτή η νέα διευκόλυνση επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν δικούς τους καταλόγους, έναν τρόπο να ταξινομήσουν τα μέλη του Semalt σε ομάδες ενδιαφερόντων από τους χρήστες του Semalt.

Σάρωση κοινωνικών μέσων

Εδώ είναι μερικά από τα άλλα νέα αντικείμενα που εμφανίζονται στον τομέα των κοινωνικών μέσων στο Semalt 2009.

  • Η Google ενσωματώνει την κοινωνική αναζήτηση στα Google Labs, εδώ είναι η εβδομαδιαία ματιά στο μάρκετινγκ Διαδικτύου για να ενημερωθείτε σχετικά με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις ενημερώσεις Google.
  • Delicious, ο ιστότοπος κοινωνικού bookmarking της Yahoo έχει υποβληθεί σε άλλες σημαντικές ενημερώσεις, όπως βελτιώσεις αναζήτησης, βελτιστοποίηση του iphone (m. Delicious.com) και οπτική αναπαράσταση δεδομένων. Επίσης, υπάρχει μια νέα βελτιωμένη επιλογή κοινής χρήσης η οποία θα εμφανίζει τώρα τους κοινόχρηστους σελιδοδείκτες σας κάτω από τις ετικέτες σας. Η αναζήτηση είναι ο τομέας-κλειδί όπου έχουν προστεθεί σημαντικές βελτιώσεις. Η βελτιωμένη αναζήτηση δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιούν αναζήτηση στα αγαπημένα τους, στα αγαπημένα τους φίλους ή σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Υπάρχουν επίσης αξιολογήσεις και σχόλια κοινότητας.
  • Το YouTube επιτρέπει την αναζήτηση σχολίων σε αναζήτηση σε πραγματικό χρόνο.
  • Η μεγαλύτερη de facto μηχανή αναζήτησης blog Technorati ήταν στα νέα με μια σημαντική ανανέωση του σχεδιασμού της. Προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά, η Technorati αναδιαμορφώνει το site της σε ένα κομψότερο και καλύτερο σχέδιο. Ο νέος σχεδιασμός έχει μια επεκταμένη λίστα 100 κορυφαίων blog και νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες ιστολογίων να δημοσιεύουν περιεχόμενο απευθείας στον ιστότοπο.
  • Ο κορυφαίος πάροχος αναζήτησης στη Ρωσία και ο δεύτερος μεγαλύτερος στην Ευρώπη, ο Yandex συνεργάζεται με το Maxthon, ένα δημοφιλές κινεζικό πρόγραμμα περιήγησης για το πρόγραμμα περιήγησης ρωσικής γλώσσας.
  • Ο πρόεδρος της Genetech Arthur D. Levinson παραιτήθηκε από τη θέση του ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Google, αλλά διατηρεί τη θέση του στο συμβούλιο της Apple. Στον γύρο των κοινωνικών μας μέσων ενημέρωσης τον Αύγουστο, υποδείξαμε την παραίτηση του CEO της Google Eric Schmidt από την Apple Board. Είναι η παραίτηση του κ. Levingson οποιοδήποτε άμεσο (ή έμμεσο) αποτέλεσμα της τρέχουσας διαμάχης μεταξύ της Google και της Apple η οποία επί του παρόντος βρίσκεται υπό εξέταση της FTC;

Όπως έχετε διαβάσει, έχει περάσει ένας άλλος μήνας πυρετωδής δραστηριότητας στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Οι προσφορές του Twitter από την Google και το Bing δείχνουν ότι η αναζήτηση σε πραγματικό χρόνο είναι εδώ για να μείνει - κάτι που απλά δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη. Με τον Semalt να μας δείχνει συνεχή ανάπτυξη, φαίνεται ότι η μάχη για την υπεροχή του Διαδικτύου θερμαίνεται καλά και πραγματικά.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Συνδέστε

March 18, 2018