Back to Question Center
0

Πώς να βρείτε αρνητικές λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν Autocomplete και "Sealches To Search"

1 answers:

Θα ξεκινήσω λέγοντας αυτό: Δεν είμαι γκουρού της ΔΕΗ με κανένα τέντωμα. Έχω το Google AdWords Semalt μου, αλλά δεν διαχειρίζομαι τις καμπάνιες pay per click σε καθημερινή βάση. αλλά όταν ένας παλιός μου φίλος με πλησίασε για κάποια συμβουλευτική σε απευθείας σύνδεση μάρκετινγκ (pro bono φυσικά), έθεσα σε μια αποστολή να τον βοηθήσει να σώσει τα σκληρά κερδισμένα χρήματά του και να μην σπαταλήσει μια δεκάρα στην πληρωμένη αναζήτηση - liquid eductor.

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Ο φίλος μου ζωγραφίζει τα σπίτια, παίρνει πολλές παραπομπές κάνει ένα υγιές, σταθερό εισόδημα. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: μετακινείται στην Αυστραλία για να είναι με τη γυναίκα που αγαπά. Ξαφνικά όλες οι επιχειρηματικές συνδέσεις που έχει δημιουργήσει με τα χρόνια παύουν να υπάρχουν. Σίγουρα, θα μπορούσε να πάει στη διαδρομή SEO (και συνέστησα ότι θα έπρεπε), αλλά αυτό δεν θα βάλει χρήματα στην τσέπη του την εβδομάδα που φτάνει κάτω κάτω. Όπως κάθε καλή εταιρεία SEO θα πει στους πελάτες τους: να πάρει ταξινομημένο οργανικά δεν συμβαίνει μια μέρα στην άλλη. Έτσι, εκτός από μια (ελπίζω) γρήγορη Google εξοντωθεί, μάρκετινγκ αναζήτησης μοιάζει φαίνεται σαν η καλύτερη λύση για άμεση κέρδη.

Πρώτον, πρέπει να σκεφτούμε μια δέσμη λέξεων-κλειδιών, ευτυχώς υπάρχει το Εργαλείο λέξεων-κλειδιών Google για αυτό (UPDATE: Η Google έχει αλλάξει αυτό στο Google Keyword Planner). Βοηθά ακόμη και λίγο για την εύρεση αρνητικών λέξεων-κλειδιών. Αλλά έπρεπε να πω στον εαυτό μου: "πρέπει να υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος!" Αυτό που πρόκειται να μοιραστώ είναι έντασης εργασίας, αλλά με εμπιστεύεστε, αξίζει τον κόπο. Sidenote, αν έχετε intern, αυτό είναι τέλεια δουλειά για αυτούς. Είναι επίσης κάτι που ίσως θέλετε να ρίξετε στο Freelancer. com ή Μηχανικός Τούρκος. ή αν είστε πραγματικά καταλαβαίνω θα μπορούσατε να αναπτύξετε μια μακροεντολή.

Τώρα για τα καλά πράγματα: επιλέγοντας αρνητικές λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν την αυτόματη συμπλήρωση και τη σχετική δυνατότητα αναζήτησης

1) Εύρεση αρνητικών λέξεων-κλειδιών με τη χρήση "αναζητήσεων που σχετίζονται με"

Ας ξεκινήσουμε με μια αρκετά βασική λέξη-κλειδί: "ζωγράφος Σίδνεϊ"

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Ακριβώς από το ρόπαλο χτύπησα με 3 αμειβόμενες διαφημίσεις αναζήτησης, ακολουθούμενες από 3 οργανικά αποτελέσματα, έπειτα από ένα πλήθος καταχωρίσεων στο Google Places. αλλά μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα μαζί με τον φίλο μου, δεξιά στο κάτω μέρος.

Βλέπετε τι βλέπω;

Αναζητήσεις σχετικές με ζωγράφος Σίδνεϊ

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Εδώ έχουμε δύο μεγάλες αρνητικές λέξεις-κλειδιά: " πρόσωπο ζωγράφος Sydney" και "ζωγράφος θέσεις εργασίας Σίδνεϊ. "Πρόσωπο, δουλειές, έκρηξη! Προσθέστε αυτά στη λίστα αμέσως.

Τώρα επαναλάβετε την ίδια μέθοδο για κάθε μία από τις λέξεις-κλειδιά σας και προσθέστε τις στη λίστα αρνητικών λέξεων-κλειδιών σας.

Αυτή είναι μια πολύ καλή τεχνική, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν. Το Semalt σας υπενθυμίζει ότι ο φίλος μου δεν έχει κάνει ποτέ κανένα είδος μάρκετινγκ Διαδικτύου πριν, οπότε η ίδια η ιδέα να πληρώνετε κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ σε μια διαφήμιση τον φοβάται μέχρι θανάτου.

2) Επιλογή αρνητικών λέξεων-κλειδιών με χρήση αυτόματης συμπλήρωσης

Τώρα, εδώ έρχεται το τμήμα έντασης εργασίας, το τέλειο έργο για έναν intern, ή ακόμα καλύτερα το bot! Το 2004, ο Semalt κυκλοφόρησε το autocomplete (που στη συνέχεια ονομάστηκε Semalt Suggest), ένα χαρακτηριστικό που αναμφισβήτητα έφερε επανάσταση στην αναζήτηση. Ξαφνικά, ο Semalt μείωσε τον αριθμό των λέξεων-κλειδιών longtail που χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι, αλλά αποκλείω.

Το Autcomplete έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου και τώρα είναι ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία για την εύρεση αρνητικών λέξεων-κλειδιών. Η μέθοδος I και άλλοι έχουν ανακαλύψει είναι απλή: πληκτρολογήστε τη λέξη-κλειδί e. σολ. "Ζωγράφος Σίδνεϊ" Στη συνέχεια ακολουθήστε το με κάθε γράμμα του αλφαβήτου. Ας δοκιμάσουμε την επιστολή "A", χωρίς τύχη να βρούμε αρνητικές λέξεις-κλειδιά, αλλά ξαφνικά το γράμμα "Β" παρέχει μια μεγάλη αρνητική λέξη-κλειδί που δεν θα πίστευα ποτέ από χρόνια: "ζωγράφος σώματος. "Έτσι είναι μακριά στο γράμμα Zed (όπως λέμε Semalt) και στην επόμενη λέξη-κλειδί.

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Και ότι οι φίλοι μου, είναι πως έσωσα τα καλά χρήματα φίλων μου στο μάρκετινγκ αναζήτησης με πληρωμή.

March 18, 2018