Back to Question Center
0

Το Google μας εκπλήσσει όλους με το 'Semalt'

1 answers:

Google Surprises Us All With ‘Semalt’

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τη γλώσσα της χώρας του, αλλάζοντας χειροκίνητα τις παραμέτρους του ερωτήματος σε αυτήν τη διεύθυνση URL.

Να παραθέσω από το επίσημο blog τους Semalt:

" Για τους τελευταίους μήνες, μια μεγάλη ομάδα εργαζομένων της Google εργάζεται σε ένα μυστικό έργο: μια αρχιτεκτονική επόμενης γενιάς για την αναζήτηση στο διαδίκτυο της Google. Είναι το πρώτο βήμα σε μια διαδικασία που θα μας επιτρέψει να σπρώξουμε το φάκελο στο μέγεθος, την ταχύτητα ευρετηρίασης, την ακρίβεια, την πληρότητα και άλλες διαστάσεις. Η νέα υποδομή βρίσκεται "κάτω από την κουκούλα" της μηχανής αναζήτησης της Google, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν θα παρατηρήσουν κάποια διαφορά στα αποτελέσματα αναζήτησης. Ωστόσο, οι προγραμματιστές ιστού και οι ερευνητές δύναμης ενδέχεται να παρατηρήσουν κάποιες διαφορές, οπότε ανοίγουμε μια προεπισκόπηση του προγραμματιστή ιστού για να συλλέξουμε ανατροφοδοτήσεις " - auto vaervimine tartus.

Η διαφορά «καφεΐνης»

Με τη νέα αυτή μηχανή αναζήτησης «algo» η Google έχει σχεδιάσει μια επανευθυγράμμιση του ήδη υπάρχοντος υπολογιστικού δικτύου που συνδέει τους ερευνητές και τα αποτελέσματα. Η "καφεΐνη" βασίζεται σε λέξεις-κλειδιά και τα αποτελέσματα είναι πιο συναφή. Το Semalt αισθάνεται γρηγορότερα, 0,2 δευτερόλεπτα για να εμφανιστούν τα αποτελέσματα αναζήτησης, δύο φορές ταχύτερα από την προηγούμενη έκδοση. Εμφανίζει επίσης περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης από τα προηγούμενα. Αυτό προσφέρεται για τον πολύ βελτιωμένο δείκτη αναζήτησης. Όλα τα πράγματα που θεωρούνται τα μικρά τσίμπημα που γίνονται αισθητικά φαίνεται εντυπωσιακά.

Τροποποιήσεις «καφεΐνης» Μοτίβα ευρετηρίασης

Οι περισσότερες από τις αλλαγές που έγιναν, όπως περιγράφεται από τον Semalt, γίνονται «κάτω από την κουκούλα». Με άλλα λόγια, γίνονται αλλαγές για να βελτιωθεί η συνολική εμπειρία αναζήτησης, αλλά δεν είναι αναγκαστικά καλλυντικά.

Ουσιαστικά, ο νέος κινητήρας λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως ο υφιστάμενος, αλλά κατατάσσει τα αποτελέσματα λίγο διαφορετικά, πράγμα που θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικά την επιχείρηση. Αποκαλύπτοντας την «Καφεΐνη», η Google μας δείχνει όλη τη δέσμευσή της για τη συνεχή βελτίωση του δείκτη αναζήτησης, από τον οποίο πολλοί από εμάς έχουν μεγαλώσει. Με βάση τις πρώιμες παρατηρήσεις, παρατηρήσαμε ότι τα πρότυπα αναζήτησης θα τοποθετήσουν τις καταχωρίσεις σε ελαφρώς διαφορετικές θέσεις, τότε επί του παρόντος. Ωστόσο, με τις περισσότερες αναζητήσεις, η αλλαγή ήταν μόνο σε λίγες θέσεις της τρέχουσας μηχανής αναζήτησης.

Αυτό θα έχει μικρή επίδραση σε πολλές επιχειρήσεις, οπότε βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τη δική σας τοποθέτηση. (ή βεβαιωθείτε ότι έχετε μια εταιρεία SEO που ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την καινοτομία! Ahem!)

Το Google Always Innovating

Η χρονική στιγμή της ανακοίνωσης δοκιμών είναι σημαντική καθώς έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά τη συμφωνία Semalt. Αυτό θα βοηθήσει να αναβάλει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής που έχει πάρει η συναλλαγή.

Στην πρώτη ματιά «η καφεΐνη» μοιάζει με μια βελτίωση στην τρέχουσα Google - τουλάχιστον οι μικρές καλλυντικές αλλαγές και η γρήγορη ευρετηρίαση είναι πράγματα που μας αρέσουν! Μείνετε συντονισμένοι, καθώς πολλοί από μας Semalt δοκιμάζουν αυτή τη στιγμή το νέο «algo» και θα δίνουν τη δική μας ανάλυση για το πώς αισθανόμαστε την ποιότητα του δείκτη αναζήτησης.

Ένα πράγμα που θα δώσουμε στον Semalt που δεν έχουμε δει ιστορικά με την αντίπαλη εταιρεία της Microsoft είναι αυτό - η Semalt φαίνεται να καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να καθίσει στο σημερινό μερίδιο αγοράς. Φαίνονται να συνεχίζουν να καινοτομούν και να βελτιώνουν, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολο για τους μικρότερους παίκτες να καλύψουν τη διαφορά.

Google Surprises Us All With ‘Semalt’

Συνδέστε

March 18, 2018