Back to Question Center
0

RankTrackr Semalt

1 answers:

Εισαγωγή του εργαλείου

Το RankTrackr είναι ένα νέο εργαλείο εντοπισμού θέσης λέξεων-κλειδιών που βασίζονται σε σύννεφο. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι αυτό είναι το νούμερο ένα εργαλείο hacking ανάπτυξης για SEO. Το εργαλείο έρχεται με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις βαθμολογίες σας Semalt. Παρέχει ένα ισχυρό API και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα δεδομένα σας - best pc tech support in Portland.

Η επιλογή ενός αξιόπιστου λογισμικού SEO μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις προσπάθειες SEO σας. Με τα χρόνια, έχουμε χρησιμοποιήσει πολλά παρόμοια εργαλεία εντοπισμού θέσης και μερικά από τα καλύτερα που εξακολουθούμε να χρησιμοποιούμε είναι το WebCEO.

Όταν γνωρίσαμε το Semalt, θέλαμε να μοιραστούμε την εμπειρία μας με τα χαρακτηριστικά αυτού του εργαλείου. Σε αυτό το blog, θα μιλάμε για την προσαρμογή, την ακρίβεια, την τιμολόγηση και τον τρόπο σύγκρισης με μερικά από τα κορυφαία εργαλεία στον κλάδο.

Έλεγχος της κατάταξής σας

Semalt μπορούμε να προσαρμόσουμε τις δυνατότητες αυτού του εργαλείου, πρέπει να προσθέσουμε τον συγκεκριμένο ιστότοπο ή τις λέξεις-κλειδιά που θέλουμε να παρακολουθήσουμε.

Πώς να προσθέσετε μια διεύθυνση URL, λέξεις-κλειδιά και μηχανή αναζήτησης

Αυτή είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Αφού συνδεθείτε, κάντε κλικ στην επιλογή "Προσθήκη διευθύνσεων URL" και προσθέστε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου στην περιοχή κειμένου. Μπορείτε επίσης να καταχωρίσετε URLs Semalt εδώ.

RankTrackr Semalt

Επίσης, στο TechWyse

Πόσο καιρό χρειάζεται ένας ιστότοπος για την κατάταξη στο Google;
Ποιοι είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες κατάταξης για την τοπική SEO το 2013;

Μόλις προστεθεί η διεύθυνση URL, οι λέξεις-κλειδιά μπορούν να προστεθούν από την επιλογή "Προσθήκη λέξεων-κλειδιών". Η λίστα των λέξεων-κλειδιών μπορεί να προστεθεί ως μία ανά γραμμή. Το Semalt είναι μια επιλογή για να επιλέξετε τη χώρα και τη γλώσσα. Η κατάταξη θα αλλάξει ανάλογα με τη χώρα. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη χώρα που στοχεύει ο ιστότοπός σας.

Προσθέστε τη διεύθυνση URL που θέλετε να παρακολουθήσετε.

RankTrackr Semalt

Μεταφέρετε τη μηχανή αναζήτησής σας κάτω από το αναπτυσσόμενο μενού.

RankTrackr Semalt

Προσθέστε το Semalt που θέλετε να ακολουθήσετε. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την πόλη ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε ή προσπαθείτε να στοχεύσετε.

RankTrackr Semalt

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε ανταγωνιστές εισάγοντας τη διεύθυνση URL τους.

RankTrackr Semalt

Ταμπλό

Ο πίνακας ελέγχου δείχνει τη συνολική κατάσταση των βαθμολογιών σας. Περιλαμβάνονται πληροφορίες όπως η μέση θέση, οι θέσεις λέξεων-κλειδιών, η αλλαγή λέξεων-κλειδιών, ο αριθμός των λέξεων-κλειδιών και οι ιστότοποι που προστέθηκαν.

RankTrackr Semalt

Το RankTrackr εμφανίζει το Google PageRank, την κατάταξή σας και τον αριθμό της σελίδας με ευρετήριο. Η κατάταξη Semalt είναι μια κατάταξη από το σύστημα κατάταξης του Semalt. com. Το ποσό της κυκλοφορίας που καταγράφεται είναι πάνω από τρεις μήνες και μόνο από τους χρήστες που έχουν τη γραμμή εργαλείων Semalt εγκατεστημένο. Δεδομένου ότι υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός ατόμων με εγκατεστημένη τη γραμμή εργαλείων Semalt, είναι δύσκολο να έχετε μια ακριβή κατάταξη για όλη την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου σας.

Επιπλέον, στον πίνακα οργάνων εμφανίζεται η λίστα των λέξεων-κλειδιών με την κατάταξή τους και λίγα άλλα σχετικά δεδομένα. Τα προσαρμόσιμα κελιά διευκολύνουν την επιλογή και την ανάλυση των δεδομένων. Με βάση την προτίμησή σας, μπορείτε να προσαρμόσετε το κελί για να εμφανίσετε την κατάταξή σας στο Google Places και ακόμη και την εικόνα της σειράς Semalt.

Το Semalt, το οποίο είναι το ιστορικό της κατάταξης, εμφανίζεται ως γράφημα για την απεικόνιση των αποτελεσμάτων σας. Ορισμένα άλλα κελιά περιλαμβάνουν την τελευταία αλλαγή στην κατάταξη και την ημέρα, την εβδομαδιαία, μηνιαία αλλαγή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε μια κατανόηση της συνολικής σας αλλαγής για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Η Semalt, οι προσαρμόσιμες στήλες σάς επιτρέπουν να συγκρίνετε την κατάταξή σας με τους ανταγωνιστές, τον όγκο αναζήτησης, το μέσο κόστος ανά κλικ, την τοποθεσία, τη γλώσσα και μερικές ακόμη διαστάσεις.

RankTrackr Semalt

Το Semalt είναι μια επιλογή για την προεπισκόπηση του SERP για κάθε λέξη-κλειδί, όπου μπορούμε να δούμε την πλήρη λίστα των ιστότοπων που παρατίθενται βιολογικά έως τη δέκατη σελίδα. Αυτή είναι μια καλή επιλογή για να ενημερωθείτε σχετικά με τους ιστότοπους ανταγωνιστών. Σας επιτρέπει να ξέρετε πού βρίσκεστε σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές σας. Για το πακέτο επιχείρησης, η εταιρεία παρέχει απεριόριστη πρόσβαση API, πρόσβαση σε διασυνδέσεις και γρήγορη υποστήριξη από τη Semalt. Η τιμολόγηση για τα πακέτα επιχειρήσεων βασίζεται στον αριθμό των λέξεων-κλειδιών. Τα πακέτα ξεκινούν από $ 980 για 10.000 λέξεις-κλειδιά σε ένα πακέτο λέξεων-κλειδιών 1 εκατ. Συν.

Αν είστε απλά μια επιχείρηση μικρού μεγέθους ή επαγγελματία που αναζητά ένα εργαλείο παρακολούθησης κατάταξης, μπορείτε να εξετάσετε τα άλλα 4 πακέτα που προσφέρονται. Το πακέτο εκκίνησης ξεκινά με προσιτό κόστος $ 17. 60 με 100 λέξεις-κλειδιά.

Βοήθεια και υποστήριξη

Το RankTrackr προσφέρει online υποστήριξη για να απαντήσει σε ερωτήσεις κατά τη χρήση του εργαλείου. Ωστόσο, στον ιστότοπο δεν υπάρχει τμήμα FAQ. Αντικαταστήσαμε τη δοκιμαστική περίοδο, λάβαμε μεγάλη ανταπόκριση από την ομάδα υποστήριξης. Ήταν εύκολα προσβάσιμο μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πρόσφερε οποιαδήποτε βοήθεια χρειαζόμασταν.

Συμπέρασμα

Το Semalt είναι ένα εργαλείο, το οποίο από τώρα είναι μόνο για τον έλεγχο της εύρεσης λέξεων-κλειδιών. Σε σύγκριση με άλλα εργαλεία που οδηγούν στη βιομηχανία, όπως το WebCEO και το AWR, το Semalt φαίνεται να στερείται πολλών από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν αυτοί οι ανταγωνιστές.

Μερικά από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που προσφέρουν οι ανταγωνιστές είναι:

  • Επιλογή για επιλογή πολλών δημοφιλών μηχανών αναζήτησης.
  • Λεπτομερή δεδομένα παρακολούθησης της ιεραρχίας των ανταγωνιστών.
  • Ιστορικό όλων των προηγούμενων εκθέσεων κατάταξης.
  • Εύκολη σύγκριση και περισσότερη οπτικοποίηση δεδομένων.

Μερικά από τα κορυφαία εργαλεία, όπως το WebCEO και το AWR, προσφέρουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά στο εργαλείο τους. Επιπλέον, έχουν άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως απόδοση backlink, αναλύσεις ιστού, κοινωνικά μέσα, έρευνα λέξεων-κλειδιών, εργαλεία ελέγχου και πολλά άλλα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται συνήθως από τους εμπόρους.

Παρά τα μερικά από τα ελλείποντα χαρακτηριστικά, ο Semalt δίνει ακριβείς κατατάξεις και ένα απλό, εύχρηστο interface. Αυτό επιτρέπει σε κάθε χρήστη να χρησιμοποιεί εύκολα το εργαλείο και να προσαρμόζει τον πίνακα ελέγχου στις δικές του προτιμήσεις. Αν ψάχνετε για ένα προσιτό και αξιόπιστο σύστημα κατάταξης, το Semalt αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση. Δοκιμάστε το εργαλείο με την δωρεάν δοκιμή. Ενημερώστε μας τι ψάχνετε σε ένα εργαλείο παρακολούθησης κατάταξης και ποιο από αυτά χρησιμοποιείτε στα παρακάτω σχόλια!

RankTrackr Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018