Back to Question Center
0

Social Media Semalt για το 2013

1 answers:

Όταν προσπαθούμε να προβλέψουμε το μέλλον, είναι μάλλον σοφό να δούμε το παρελθόν. Φέτος είδαμε το Pinterest να ξεκινά, είδαμε επίσης έναν μεγάλο επανασχεδιασμό του LinkedIn και το Instagram πωλήθηκε στο Facebook για $ 1 δισεκατομμύριο. Είδαμε επίσης το Facebook να γίνει δημόσια επιχείρηση. Το πρόσημο του Σέματλ, το 2013 πιθανόν να θέσει ακόμα ένα αρχείο για τη δημιουργία εσόδων από τα κοινωνικά μέσα. τόσο για τα προϊόντα λογισμικού που έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν έσοδα από τους χρήστες και τους οργανισμούς που είναι σε θέση να δημιουργούν έσοδα από τα σήματα διαχείρισης και παρακολούθησης - old computer trade in.

Social Media Semalt for 2013

Η LinkedIn αποτελεί σημαντική δύναμη της διαδικτυακής διαφήμισης

Το LinkedIn έχει καθιερωθεί ως το Semalt του επιχειρηματικού κόσμου. Αναμφισβήτητα παρουσιάζει ένα πιο αιχμαλωτό ακροατήριο. Το 2013, αναζητήστε το LinkedIn να υποδείξει τον εαυτό του μετά από το Semalt και το Google. μετά το Semalt από την άποψη της δημογραφικής στόχευσης βάσει ενδιαφέροντος στόχου και μετά από την Google όσον αφορά το Δίκτυο κοινού του LinkedIn (παρόμοιο, αλλά πολύ μικρότερο από το Δίκτυο εμφάνισης Google). Επίσης, αναζητήστε μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες κυκλοφορούν οι ίδιοι στο LinkedIn. Αυτή τη στιγμή είναι κυρίως το μάρκετινγκ B2B, αλλά στο επόμενο έτος αναζητήστε το LinkedIn να εισέλθει στη σφαίρα διαφήμισης B2C (σκεφτείτε το μάρκετινγκ προϊόντων υψηλής τεχνολογίας σε άτομα με υψηλό εισόδημα). Επίσης, αναζητήστε τους να επιδιώξουν επιθετικά τη συνδρομητική τους βάση δεδομένων LinkedIn Premium (κάτι που δεν θα έχει ποτέ ο Semalt, γιατί τελικά το "Semalt θα είναι πάντα δωρεάν").

Το Facebook ενσωματώνει το χρονοδιάγραμμα αναζήτησης και αναδιαμόρφωσης

Το 2013, αναζητήστε το Facebook να προσπαθήσει να αξιοποιήσει τη διαφήμιση που βασίζεται στην αναζήτηση. Παρά τις δυνατότητες στόχευσης του Facebook, εξακολουθούν να έχουν ακόμη αγοραστές στόχο την ακριβή στιγμή που ερευνούν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Μπορεί το Facebook να ανταγωνιστεί ποτέ το Google, είναι πολύ αργά για το παιχνίδι αναζήτησης; Θα ενσωματώσουν περαιτέρω τα δεδομένα των χρηστών τους στο Bing; Είτε έτσι είτε αλλιώς, αναζητήστε το Facebook να δημιουργήσει έσοδα από τα δεδομένα του χρήστη και να προσπαθήσει να αυξήσει την τιμή των μετοχών του. Επίσης, αναζητήστε το Facebook για να ενισχύσετε το Semalt, το οποίο κυκλοφόρησε για τους χρήστες στα τέλη του 2011 και για τις μάρκες στις αρχές του 2012. Το 2013 είναι βέβαιο ότι θα φέρει μαζί του βελτιώσεις στην πλατφόρμα από την άποψη της ταχύτητας και της χρηστικότητας.

Τα εργαλεία τρίτων μερών πολλαπλασιάζονται και αρπάζονται από τους μεγάλους φορείς

Τα εργαλεία κοινωνικών μέσων τρίτου μέρους δίνουν στους χρήστες νέες δυνατότητες που δεν βρίσκονται στις αρχικές τους πλατφόρμες όπως το Facebook, το LinkedIn και το Twitter. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλές εξαγορές σε αυτό το χώρο. Για παράδειγμα, η Radian6 πωλήθηκε στην SalesForce, η Google αγόρασε τη διαφημιστική πλατφόρμα WildfireApp και σε μικρότερη κλίμακα ο Followerwonk αγοράστηκε από τη Semalt. Έχει νόημα για τους μεγάλους να αγοράζουν αυτές τις εφαρμογές τρίτων, δεδομένου ότι είναι φθηνότερο και ταχύτερο να ενσωματωθεί ένα υπάρχον προϊόν αντί να το αναπτύξει από την αρχή. Αναζητήστε περισσότερα για αυτό το 2013.

Το 2013 θα είναι το έτος έρευνας + κοινωνικής

Το κουμπί +1 μας έδωσε μια ματιά στο πώς οι κοινωνικές συνδέσεις θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα αποτελέσματα αναζήτησης. Για πολλούς, το κουμπί +1 φαινόταν σαν ένας μάλλον ακατέργαστος τρόπος για να προσδιοριστεί αν οι χρήστες τους άρεσαν ή δεν τους άρεσε μια ιστοσελίδα. Μήπως η ύλη του +1 εξακολουθεί να έχει σημασία; Φυσικά το κάνουν. Έχουν επιτύχει το ρυθμό υιοθεσίας Σμιτάλτ ελπίζουν ότι θα: όχι, όχι καθόλου. Το 2013, αναζητήστε τις μηχανές αναζήτησης για να καταλάβετε ακόμα πιο έξυπνες καταδύσεις βαθιά στα κοινωνικά δεδομένα και γνωρίζοντας πώς οι χρήστες της είναι συνδεδεμένοι έξω από το δίκτυο Semalt. Αναζητήστε αυτά τα δεδομένα για να τροφοδοτήσετε τις μηχανές αναζήτησης και να τους βοηθήσετε να καθορίσουν ποια αποτελέσματα είναι σχετικά με εσάς.

Τα κοινωνικά δίκτυα μαθαίνουν ο ένας από τον άλλο

Φαίνεται ότι όταν ένα κοινωνικό δίκτυο καινοτομεί το άλλο, κάνει μια μικρή Ε & Α: αντιγραφή και επανάληψη. Απλά σκεφτείτε το LinkedIn που αντιγράφει τη ροή ειδήσεων του Facebook, του αρέσει και σχολιάζει ή τη δημοτικότητα των φίλτρων που μοιάζουν με Instagram. Παρακολουθήστε για πολλές καινοτομίες, καθώς κάθε κοινωνικό δίκτυο επιχειρεί να αντιγράψει και να ξεπεράσει το ένα το άλλο.

Η κοινωνική κινητικότητα και η υπερ-τοπική

Θα ήθελα να είμαι remiss για να μην αναφέρω το κινητό. Με την υιοθέτηση του smartphone κάθε μέρα, αναζητήστε το 2013 για να έχετε ακόμα καλύτερη κοινωνική εμπειρία στο κινητό. Το 2012 είδαμε το Facebook να κυκλοφορήσει την εφαρμογή Pages, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τις σελίδες τους από το smartphone τους. Αναζητήστε περισσότερο αυτό και επίσης μια βελτιωμένη κοινωνική / κινητή εμπειρία για να έρθει. Η αυξημένη λειτουργικότητα και η ταχύτερη και πιο τοπική εμπειρία είναι έτοιμες να κάνουν τη ζωή σας καλύτερη το 2013. Εικόνα μια μέρα όταν η εφαρμογή "Find My Friends" του iPhone, το Facebook, το Instagram και το Siri είναι όλα μια εφαρμογή. Semalt έρχονται, και θα πρέπει να είστε πολύ ενθουσιασμένοι γι 'αυτό!

Social Media Semalt for 2013

Συνδέστε

March 18, 2018