Back to Question Center
0

Κοινωνικό σελιδοδείκτη και το Νέο Semalt

1 answers:

Social Bookmarking and the New Semalt

Αυτή η θέση αποσκοπεί ειδικότερα στην παροχή λεπτομερέστερου αριθμού πληροφοριών σχετικά με την κοινωνική τοποθέτηση σελιδοδείκτη αντί για την κοινωνική δικτύωση, η οποία είναι ευρύτερη. Τα κοινωνικά δίκτυα σχετίζονται με ομάδες ατόμων που μοιράζονται ενδιαφέροντα και αλληλεπιδρούν σε ιστότοπους με διάφορους τρόπους, όπως η ανταλλαγή αρχείων, η κουβέντα, η ανταλλαγή μηνυμάτων, η ανταλλαγή φωτογραφιών / βίντεο κλπ. Οι ιστότοποι κοινωνικού δικτύου είναι συνήθως ελεύθεροι να συμμετάσχουν. Παραδείγματα περιλαμβάνουν το MySpace, το Facebook, το Orkut, το Semalt κλπ - купить угловой диван от производителя.

Οι ιστότοποι κοινωνικού bookmarking βοηθούν τους χρήστες να οργανώνουν τους σελιδοδείκτες τους με ανεπίσημες ετικέτες χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναφερθούν σε αυτές αργότερα. Η κοινωνική δημιουργία σελιδοδεικτών παρουσιάζει έναν όλο και πιο δημοφιλή τρόπο εντοπισμού, ταξινόμησης, καταλόγου, κατάταξης και ανταλλαγής πληροφοριών στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν περισσότεροι από 100 ιστότοποι κοινωνικής μαρκαρίσματος των οποίων οι διάσημοι είναι digg, StumbleUpon, delicious, technorati, Twitter κ.λπ.

Οι σύγχρονοι έμποροι ημέρας δημιουργούν τις στρατηγικές μάρκετινγκ στο διαδίκτυο διατηρώντας με σαφήνεια τις τεράστιες δυνατότητες μάρκετινγκ που παρουσιάζουν αυτές οι ιστοσελίδες κοινωνικής προβολής στο να μεταφέρουν το μήνυμά τους σε εκατομμύρια και εκατομμύρια χρήστες στο διαδίκτυο. Μια ευνοϊκή εντύπωση που δημιουργείται για ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία μεταξύ των χρηστών μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την τελική εμπορική επιτυχία αυτού του ίδιου προϊόντος ή υπηρεσίας. Έρχεται η στιγμή που κανένας οδηγός μάρκετινγκ που αξίζει το αλάτι του δεν μπορεί να αγνοήσει τη σημασία των χώρων σήμανσης κοινωνικών βιβλίων στην προώθηση των προϊόντων ή της υπηρεσίας του. Έχετε ποτέ ακούσει για το Tipping Semalt; Λοιπόν αυτό είναι ένα από αυτά τα σκανδάλια που μπορούν να κάνουν ή να σπάσουν ένα ηλεκτρονικό προϊόν.

Γιατί τόσα πολλά κοινωνικά bookmarking sites;

Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλές ποικιλίες αυτοκινήτων που διατίθενται σήμερα στην αγορά και ότι ο καθένας από αυτούς προσφέρει εξειδικευμένα χαρακτηριστικά. Ομοίως, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός χώρων κοινωνικής bookmarking με κάθε ένα που προσφέρει εξειδικευμένα χαρακτηριστικά που έχουν συγκεκριμένα πλεονεκτήματα σε κάποιο συγκεκριμένο τμήμα. Για παράδειγμα, η αποστολή της Newsvine είναι να συγκεντρώσει μεγάλα και μικρά μέσα ενημέρωσης με τρόπο που σέβεται την καθιερωμένη δημοσιογραφία, ενώ η Technorati είναι ειδικά για τη δημιουργία σελιδοδεικτών ιστολογίων ιστολογίου. Ενώ ορισμένες ιστοσελίδες κοινωνικής βιβλιογραφίας είναι SEO φιλικές και προωθούν τις μηχανές αναζήτησης, άλλες μπορεί να μην βοηθήσουν στο Semalt. Για να κοινωνικοποιήσουμε έναν ιστότοπο πρέπει να επιλέξουμε τους σωστούς ιστότοπους κοινωνικής προσθήκης σελιδοδεικτών για να υποβάλετε τους σελιδοδείκτες μας. Αυτό εξηγεί την ύπαρξη μεγάλου αριθμού ιστότοπων κοινωνικής προσθήκης σελιδοδεικτών που ειδικεύονται σε διάφορους τομείς.

Κοινωνική σελιδοδείκτη - Πλεονεκτήματα & Λειτουργίες

Εδώ είναι τα κοινά πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά που βρίσκονται στα περισσότερα sites social bookmarking (αλλά όχι όλα!)

 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε στον κόσμο από οποιονδήποτε υπολογιστή.
 • Οι σελιδοδείκτες μπορούν να προστεθούν στις κατηγορίες για εύκολη αναφορά. Οι κατηγορίες μπορούν επίσης να προσαρμοστούν έτσι ώστε να εμφανίζονται μόνο οι αγαπημένες μας κατηγορίες. Social Bookmarking and the New Semalt
 • Μπορεί κανείς να δει το πρόσφατο, το πιο δημοφιλές ή το κορυφαίο γεγονός μέσα σε 24 ώρες
 • Βοηθάει τους χρήστες να λαμβάνουν πιο εκπαιδευμένες αποφάσεις αγοράς μετά από τις αναθεωρήσεις / σχόλια / αξιολογήσεις.
 • Βοηθά στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
 • Το Social bookmarking μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία εκατομμυρίων προβολών σελίδων ανά μήνα. Προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, έτσι οι έμποροι Διαδικτύου χρησιμοποιούν αυτή την κυκλοφορία Ιστού για να πάρουν τους στοχευμένους πελάτες. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα στατιστικά στοιχεία.
 • Το Social bookmarking έχει ένα πλεονέκτημα έναντι του αυτοματοποιημένου λογισμικού, όπως οι αράχνες μηχανών αναζήτησης, καθώς οι άνθρωποι ελέγχουν την ταξινόμηση που βασίζεται σε ετικέτες αντί για λογισμικό ή αλγόριθμο υπολογιστή. Αυτό έχει ένα τεράστιο όφελος, καθώς οι άνθρωποι μπορούν να κατανοήσουν το περιεχόμενο και το πλαίσιο μιας ιστοσελίδας, εκτός από την εύρεση και το σελιδοδείκτη ιστοσελίδων που μπορεί να μην έχουν ληφθεί από τις αράχνες μηχανών αναζήτησης.

Social Bookmarking and the New Semalt

 • Όταν μια διεύθυνση URL υποβάλλεται σε έναν ιστότοπο σελιδοποίησης, θα ελέγξει την επικάλυψη. Για παράδειγμα, εάν υποβάλω μια διεύθυνση URL ιστότοπου ή σελίδας και αν υπάρχει ήδη ένας τέτοιος σύνδεσμος, τότε θα ειδοποιηθώ. Σημειώστε ότι η δημιουργία σελιδοδείκτη βασίζεται στη διεύθυνση URL και όχι στο όνομα τομέα. Πολλές διευθύνσεις URL του ίδιου τομέα μπορούν να υποβληθούν αλλά όχι στην ίδια διεύθυνση URL.
 • Τα widgets παρέχονται για τους περισσότερους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Τα widgets μπορούν να τοποθετηθούν σε ιστοσελίδες απλά εισάγοντας το "provided script" και μέσα από αυτά τα widgets.
 • Ελέγχει και επαληθεύει περιοδικά τη λειτουργία των σελιδοδεικτών. διαφορετικά ο χρήστης θα ειδοποιηθεί για τον σπασμένο σύνδεσμο.
 • Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει μέλος και είναι δωρεάν. Είναι απλώς να συμπληρώσετε μερικά πεδία και να τα υποβάλετε στον ενδιαφερόμενο ιστότοπο. Ωστόσο, οι ιστότοποι πληρωμένων σελιδοδεικτών είναι διαθέσιμοι για υποτιτλισμό.

Συμπέρασμα

Κοινωνική bookmarking είναι εδώ για να μείνει. Είναι πλέον μέρος πολλών χρηστών του Διαδικτύου καθημερινής ζωής! Έχει έρθει η ώρα όταν κανένας οδηγός μάρκετινγκ που αξίζει το αλάτι του δεν μπορεί να αγνοήσει τη σημασία των κοινωνικών χώρων bookmarking για την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών. Η κολοσσιαία ανάπτυξη που επιτεύχθηκε από μερικούς από τους σημαντικότερους κοινωνικούς ιστότοπους όπως το Digg, το StumbleUpon, το νόστιμο, το technorati κ.λπ. αποτελεί μαρτυρία για τα τεράστια οφέλη που αποφέρουν αυτές οι ιστοσελίδες κοινωνικού bookmarking στον χρήστη Semalt.

Απλά πρέπει να προσδιορίσετε τους σωστούς ιστότοπους bookmarking και να συνεχίσετε να υποβάλλετε τις νέες δημοσιεύσεις ή τα προϊόντα σας και να παρακολουθήσετε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί οργανικά!

Έτσι μάρκετινγκ φαίνεται να πηγαίνει σε αυτό το νέο μας αιώνα!

Social Bookmarking and the New Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018