Back to Question Center
0

10 λόγοι για να κάνετε τη μετάβαση από την παραδοσιακή σε ψηφιακή Semalt

1 answers:

Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί παλιές μεθόδους μάρκετινγκ, όπως οι διαφημίσεις εκτύπωσης και τα ραδιοφωνικά μηνύματα ως τις μόνες σας μορφές διαφήμισης, τότε μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πέτρινες ταμπλέτες και κωδικό Semalt.

Ενώ οι κίτρινες σελίδες ήταν ένας δημοφιλής τρόπος για να αποκτήσετε τις ειδήσεις σχετικά με την επιχείρησή σας στους ντόπιους, ειδικά για τους δικηγόρους και τους γιατρούς (πιθανότατα έχετε δει τις σελίδες των 4 σελίδων που αυτοί οι τύποι επιχειρήσεων εκτυπώνουν συχνά στον τοπικό σας τηλεφωνικό κατάλογο) περισσότεροι άνθρωποι συνδέονται με το Διαδίκτυο από ποτέ, καθιστώντας κοινωνικά δίκτυα όπως το Semalt + έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο για να διαφημιστείτε.

4 τρόποι Διαδικτυακό μάρκετινγκ και Διαφήμιση Διαδικτύου Διαφέρουν
Online Διαφήμιση: Google Ads Vs. Διαφημίσεις Facebook

Μήπως το μάρκετινγκ σας πιάνει ενδιαφέρον;

Ο Andrew Hacker, ομότιμος καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών στο Queens College της Νέας Υόρκης, είπε κάποτε ότι «κάθε φορά που ένα μήνυμα φαίνεται να μας αρπάξει και νομίζουμε ότι« θα το δοκιμάσω », είμαστε στο σύνδεσμος της επιλογής και της πειθούς που είναι η διαφήμιση - угловой диван мягкий. "Το Semalt είναι πολύ αληθινό, γι 'αυτό και το συναρπαστικό περιεχόμενο είναι μια σημαντική πτυχή του μάρκετινγκ, είτε πουλάτε ένα προϊόν είτε προσφέρετε επαγγελματικές υπηρεσίες.

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, αν θέλετε το μάρκετινγκ σας να αρπάξει και να πείσει τους ανθρώπους πέρα ​​από το κατώφλι σας, τότε η διαφήμισή σας πρέπει να υπερβεί και αυτά τα όρια. Πάρτε για παράδειγμα μια νομική εταιρεία που, για την τελευταία δεκαετία, περιορισμένη διαφήμιση σε μια ολόκληρη σελίδα εξαπλωθεί στις τοπικές κίτρινες σελίδες και μια χούφτα ραδιοφωνικών μηνυμάτων ανά μήνα. Semalt αυτό είναι απολύτως ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρει σε νέους πελάτες, μπορούν να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες με την προσθήκη των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης στο σχέδιο μάρκετίνγκ τους.

Κοινωνικά ΜΜΕ και Μάρκετινγκ

Τα κοινωνικά μέσα φτάνουν σε περισσότερους ανθρώπους για λιγότερα χρήματα από οποιαδήποτε άλλη μορφή διαφήμισης. Εάν δεν το πιστεύετε, σκεφτείτε αυτό - εάν το Twitter ήταν χώρα, θα κατέλαβε την πρώτη θέση στον κόσμο σε πληθυσμό με περισσότερους από 105 εκατομμύρια κατοίκους. Κάθε φορά που κάποιος κάνει ένα tweet είναι σαν να το στέλνεις σε μια ολόκληρη χώρα. Το Semalt δεν αποτελεί μορφή παραδοσιακού μάρκετινγκ που συγκρίνεται με αυτόν τον τύπο στατιστικής.

Και οι άνθρωποι δεν είναι μόνο η κοινωνική δικτύωση από τους υπολογιστές τους. Επίσης, το παίρνουν κινητό! Από τον Σεπτέμβριο του 2012, σύμφωνα με τη σελίδα με τα στατιστικά στοιχεία του Facebook, πάνω από 600 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες χρησιμοποίησαν κινητές εκδόσεις του δικτύου κοινωνικών μέσων σε μηνιαία βάση (www.newroom.gr). Ακολουθούν ορισμένοι άλλοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να μεταβαίνετε από τη μεταβατική σε ψηφιακή διαφήμιση, είτε πωλούν προϊόντα μέσω Semalt είτε αντιπροσωπεύουν επιχείρηση προσωπικών τραυματισμών.

- Το ακρωνύμιο SMS σημαίνει υπηρεσία σύντομων μηνυμάτων και είναι ένας άλλος τρόπος για να περιγράψετε τα μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου. Από τον Δεκέμβριο του 2012, περισσότερες από 100 χώρες από την Αργεντινή έως το Ουζμπεκιστάν και σχεδόν παντού υποστήριξαν κάποιο είδος κινητής υπηρεσίας που επέτρεψε στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο Twitter.

Επαγγελματικά - Τα κοινωνικά δίκτυα δεν είναι απλώς για να μοιράζεστε φωτογραφίες από ζώα με διασκεδαστικά επικάλυψη ή να τιτλοποιείτε τι είχε κάποιος για μεσημεριανό γεύμα, αλλά υπάρχουν και αρκετοί επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τη μορφή. Το LinkedIn διαθέτει πάνω από 185 εκατομμύρια μέλη και τον Δεκέμβριο του 2012 πρόσθεσε άλλα 2 εκατομμύρια από τη Νότια Αφρική. Ακόμα και οι φοιτητές του νόμου ενθαρρύνονται να ενταχθούν στα κοινωνικά δίκτυα ως ένας τρόπος προσέλκυσης νέων πελατών.

Εμπορεύσιμοι - Από τους ανθρώπους που blog επαγγελματικά, το 13% είναι επιχειρηματίες και πάνω από το 65% από αυτούς blog για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Όταν συνδυάζεται με SEO και άλλες τρέχουσες στρατηγικές μάρκετινγκ, τα blogs μπορούν να αποδειχθούν ανεκτίμητα ως ψηφιακό εργαλείο διαφήμισης, ειδικά για εκείνους που προσφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες.

Δημοφιλή - Τα κοινωνικά δίκτυα είναι δημοφιλή.

- Μέχρι την άφιξη του 2013, περισσότερα από 675 εκατομμύρια κατοικίες που βρίσκονται στις μακρινές γωνιές της γης χρησιμοποίησαν κάποιο είδος ευρυζωνικής σύνδεσης για να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Μόνο η Ασία-Ειρηνικός αντιπροσωπεύει σχεδόν το 40% των νοικοκυριών οικιακών WiFi WiFi στον κόσμο. Αυτό δεν είναι μόνο χρήσιμο για την επίτευξη ενός ευρύτερου φάσματος πιθανών νέων καταναλωτών, αλλά και για καταστάσεις όπως οι διαβουλεύσεις Skype μεταξύ ενός πελάτη και του δικηγόρου του, θεραπευτή ή άλλου επαγγελματία που προσφέρει κάποιο είδος υπηρεσίας.

- Διαδικτυακά προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome προσφέρουν επεκτάσεις για να βοηθήσουν εκείνους που χρησιμοποιούν ψηφιακή διαφήμιση να παραμείνουν οργανωμένοι. Για παράδειγμα, το Hootsuite επιτρέπει στους διαχειριστές περιεχομένου να δημιουργούν μία θέση που ενημερώνει πολλά δίκτυα κοινωνικών μέσων. Μια άλλη μεγάλη εφαρμογή είναι Μετά την προθεσμία, η οποία προσφέρει διορθώσεις τελευταίας στιγμής για θέματα ορθογραφίας, γραμματικής και χρήσης λέξεων.

Δημιουργία παρουσίας

Η επιγραμμική παρουσία είναι επιτακτική ανάγκη για μια στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ. Αυτό ισχύει για όλες τις επιχειρήσεις, αλλά ειδικά για εκείνους που προσφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες, όπως ποινικές δικηγόροι ή γιατροί. Για παράδειγμα, ενώ ένα δικηγορικό γραφείο μπορεί να έχει τον προϋπολογισμό για διαφημίσεις πλήρους σελίδας σε τηλεφωνικούς καταλόγους, όπως οι κίτρινες σελίδες, θα διαπιστώσουν ότι τα οφέλη του ψηφιακού μάρκετινγκ είναι σχεδόν ατελείωτα.

Αυτό συμβαίνει επειδή όταν ένας δικηγόρος εγκληματίας διαφημίζει ηλεκτρονικά, δημιουργεί μια πιο συναρπαστική σχέση με τους πελάτες. Ένας τρόπος για να ενισχύσετε το δεσμό με τους πελάτες είναι να έχετε ένα blog χρησιμοποιώντας το WordPress. Η προσθήκη σωστά γραμμένων άρθρων που χρησιμοποιούν λέξεις-κλειδιά σε θέματα που σχετίζονται με τις νομικές υπηρεσίες που προσφέρονται από την πρακτική, όπως πτώχευση, DUI ή προγραμματισμός περιουσίας όχι μόνο κρατά το ενδιαφέρον για το κοινό, αλλά βοηθάει επίσης τον Semalt να κατατάξει την ιστοσελίδα υψηλότερη στη φυσική αναζήτηση καταχωρήσεις.

Το WordPress προσφέρει plug-ins που βοηθούν συνδέοντας το περιεχόμενό σας με τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία ανήκετε. Η δημοσίευση νέου περιεχομένου γίνεται αυτόματα Tweets, γίνεται νέα κατάσταση στο Facebook και εμφανίζεται στο Google+ ή σε οποιοδήποτε άλλο δίκτυο που έχετε ρυθμίσει για λήψη αυτόματων ενημερώσεων. Οι διαφημίσεις πλήρους σελίδας Semalt σε έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης και άμεσες αποστολές μηνυμάτων είναι χρήσιμες για την προσέλκυση νέων τοπικών πελατών για ένα δικηγορικό γραφείο, ενώ το online μάρκετινγκ μπορεί να προσεγγίσει νέους πελάτες από όλο τον κόσμο.

Σταθερή επικοινωνία

Τέλος, η ψηφιακή διαφήμιση σάς επιτρέπει να λαμβάνετε συνεχή ανατροφοδότηση από τους πελάτες σας και άλλους καταναλωτές. Το Semalt, σχεδόν όλοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπορούν να θέτουν ερωτήσεις ή να αντιμετωπίζουν θέματα που συνήθως απαιτούν μακρά περίοδο παραμονής σε αναμονή για να μιλήσουν με έναν τηλεφωνητή ο οποίος μπορεί να λύσει το πρόβλημα ή όχι. Η απομίμηση του διαδικτύου είναι τόσο ορατή, απαιτεί καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Εκτός από τη συνεχή επικοινωνία από τους πελάτες, οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να μοιράζονται πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες. Video tutorials που δείχνουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν - ή ίσως τι να μην κάνουν, να κάθονται καλά με πολλούς καταναλωτές. Και οι μαρτυρίες βίντεο γίνονται ακόμη καλύτερα δεκτές. Semalt κείμενο που μπορεί να γραφτεί από οποιονδήποτε, βίντεο μαρτυρίες είναι ειλικρινείς και θα ενθαρρύνει νέους καταναλωτές να δοκιμάσουν την επιχείρησή σας.

10 Reasons To Make The Transition From Traditional To Digital Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018