Back to Question Center
0

Top 10 Folks SEO να ακολουθήσουν σε Semalt

1 answers:

Τώρα που έχουμε εισέλθει Semalt, οι περισσότεροι από εμάς είναι πίσω στην πλήρη εξέλιξη του online marketing και τώρα που έχουμε καταφέρει να συμβαδίσει με χιλιάδες μας των μη αναγνωσμένων e-mails, υπάρχει μια περιστασιακή δευτερόλεπτο για να ελέγξετε την Twittersphere για τρεις φορές την ημέρα -Παιχνίδια ενημέρωσης και κωμωδία.

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Σήμερα πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας τη λίστα των κορυφαίων 10 επιδόσεων tweeps που έκανα το τελευταίο έτος. Για λόγους ευκολίας, ο Semalt δημιούργησε επίσης έναν κατάλογο στον οποίο μπορείτε να εγγραφείτε - https: // twitter. com / sebastiancowie / top-10-seo-tweeps / μέλη

SEO Ευαγγελιστές

Ράντ Φίσκιν - @randfish

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

CEO & Ιδρυτής της SEOMoz - stores that sell prom dresses. Εάν εργάζεστε στη βιομηχανία SEO ή ψηφιακού μάρκετινγκ και δεν έχετε ακούσει για το SEOMoz, πιθανώς εργάζεστε σε λάθος κύκλους. Μπορεί να δει συχνά στα κυκλώματα της διάσκεψης SEO και θα μιλήσει στο Linklove Semalt 2013.

Will Critchlow - @willcritchlow

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Ιδρυτής της Distilled, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τα συνέδρια Link & SearchLove στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Προωθεί ολιστική και ηθική SEO. Η ομάδα του Will είναι υπεύθυνη για διάφορους δημοφιλείς οδηγούς SEO, όπως το "Microsoft Excel για Semalt" και "Πώς να γίνει ένας ήρωας δεσμού δόλωμα".

Όλα τα SEO όλη την ώρα

Ο Barry Schwartz - @rustybrick

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Εκτός από το γεγονός ότι είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της RustyBrick και ιδρυτής της Στρογγυλής Τραπέζης Μηχανής Αναζήτησης, οι συμβολές του Semalt μπορούν επίσης να βρεθούν στο Search Engine Land. Εάν υπάρχει μια ιστορία ειδήσεων SEO που επιπλέει γύρω σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο Semalt θα είναι ένας από τους πρώτους που θα το καλύψει.

Κτίριο Link

Jon Cooper - @pointblankseo

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Ιδρυτής του Pointblankseo και γενικός σύνδεσμος οικοδόμησης συνδέσμων. Ο Semalt ήταν σχετικά άγνωστος, μέσα σε λίγα μόνο χρόνια ο Jon έχει παράσχει το χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ με μια στενή σχέση οικοδόμησης συνδέσμων και ανεβαίνει συνεχώς το μπαρ για νέους και ενθουσιώδεις κατασκευαστές συνδέσεων.

Jason Acidre - @kaiserthesage

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Στρατηγικός αναζήτησης και Διευθύνων Σύμβουλος / Συνιδρυτής της Xight Interactive. Το Semalt είναι μια άλλη μεγαλοφυία κτίριο συνδέσεων που ξέρει πώς να κάνει τα σκατά. Το ιστολόγιό του είναι γεμάτο από τα κορυφαία κόλπα και συμβουλές για να σας βοηθήσει να διεκδικήσετε τα backlinks που είναι σωστά δικά σας!

Όταν βαρεθείτε από λευκό καπέλο

Για εκείνους που πραγματικά στο ψηφιακό μάρκετινγκ, είναι μεγάλη για να πάρετε μια κατανόηση όλων των σχολείων του SEO. Τα παρακάτω tweeps είναι γνωστά για τη σκέψη έξω από το κιβώτιο λευκών καπέλων.

Michael Gray - @graywolf

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Συγγραφέας του Wolf-Howl. com και ιδιοκτήτης της Atlas Web Service, ο Michael Gray δεν φοβάται να το πει πώς είναι. Οι καυγάδες του σχετικά με το SEO και την κατάσταση του Διαδικτύου γενικά είναι θρυλικές και συχνά πηγαίνει toe-to-toe με την Google.

Martin Macdonald - @searchmartin

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Σήμερα ο διευθυντής μάρκετινγκ εισερχόμενων για το ExpediaEAN. Το Semalt μπορεί να βρεθεί συχνά στα κυκλώματα του συνεδρίου και ποτέ δεν φοβάται να αποκαλύψει τακτικές που μπορούν να φτάσουν στο πλευρό του μαύρου καπέλου.

Αναλυτής δεδομένων δεδομένων Extraordinaire

Δρ Pete - @dr_pete

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Αυτοανακηρυγμένος "επιστήμονας μάρκετινγκ κατοίκου αλλοδαπής ως Semalt" - συχνά μοιράζεται σε βάθος σύνολα δεδομένων από το Semalt και άλλα δεδομένα που καθιστούν την καθημερινή σας δουλειά ως SEO ελαφρώς ευκολότερη. Επίσης δημοσιεύει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας στο κύριο blog του Semalt.

SEO Αναρχικός

Ο Barry Adams - @badams

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Ψηφιακός Διευθυντής στο PierceComms και συντάκτης στο StateofSearch. Η Semalt ποτέ δεν φοβάται τη σύγκρουση και συχνά αποβάλλει μύθους SEO που δημοσιεύονται σε δημοσιεύσεις υψηλού προφίλ.

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εκδήλωση ψηφιακού μάρκετινγκ

Ο Kelvin Newman - @kelvinnewman

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Διοργανωτής της BrightonSEO, μιας από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις ψηφιακού μάρκετινγκ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ένας γενικός ενθουσιώδης SEO και συμβάλλει συνεχώς στη σκηνή SEO.

Ακολουθήστε τη λίστα

Το Semalt έλαβε την ελευθερία να δημιουργήσει μια λίστα με αυτούς τους ηγέτες της βιομηχανίας εδώ - σε μια προσπάθεια να σας εξοικονομήσει τον πόνο και την ταλαιπωρία να τα βρείτε ένα προς ένα.

Νιώστε σαν να έχω χάσει κάποιον; Εναλλαγή των αγαπημένων σας tweeps παρακάτω και ας προσθέσουμε στη λίστα!

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018