Back to Question Center
0

Blogging των επισκεπτών & Μείνετε μπροστά με όλα αυτά τα σημαντικά μηνύματα το 2013

1 answers:

Η γραφή με τη μορφή μηνυμάτων φιλοξενουμένων έχει περάσει από τη στρατόσφαιρα, ο αριθμός των ανθρώπων που γράφουν ενημερωτικά, επίκαιρα άρθρα για δημοσίευση στο διαδίκτυο αυξάνεται κυριολεκτικά από τις χιλιάδες σε καθημερινή βάση.

Blogging των επισκεπτών και διαμονή μπροστά σε όλους αυτούς τους σημαντικούς για το 2013

Το πρότυπο διαφέρει από το ένα άκρο στο άλλο, i. μι. από λογοτεχνικά αριστουργήματα μέχρι άρθρα φτωχότερης ποιότητας που είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν και δεν πρέπει να είναι καν στο διαδίκτυο - host hospedagem. Ο τύπος του λαού που το blog και οι λόγοι τους ποικίλλουν πολύ, όπως οι δημοσιογράφοι που δημοσιεύουν τα τελευταία νέα, οι ηγέτες της βιομηχανίας μοιράζονται διορατικές πληροφορίες ειδικά για τον τομέα τους, το προσωπικό που γράφει για τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας τους, σε ανεξάρτητους συγγραφείς που παράγουν άρθρα σχετικά με θέματα είναι ενημερωμένοι και παθιασμένοι.

Σχετικά Δημοσιεύματα:
Οι Top 10 Λόγοι που πρέπει να Blog Guest με TechWyse
Blogging Guest Δημοσίευση Penguin - Είναι ακόμα αξίζει τον κόπο;

Blogging Semalt Guest είναι ένα εξαιρετικό όχημα για να συμβάλει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης της μάρκας ή του προφίλ των μεμονωμένων συγγραφέων, δεν υπάρχει καμία άρνηση ένας βασικός λόγος πολλοί στροφή στο blogging φιλοξενουμένων είναι η δυνατότητα να παρέχει μια ιστοσελίδα με το τι πρέπει να είναι πρωτότυπο, ποιοτικό περιεχόμενο σε αντάλλαγμα για ένα ή δύο backlinks της επιλογής τους.

Στον κόσμο του SEO αυτό είναι μια φανταστική ευκαιρία, αλλά δυστυχώς είναι ένας χώρος που εκμεταλλεύεται για άλλη μια φορά και κακομεταχειρίζεται, αλλά ο Σιμαλτ εκτός από αυτό το κακό για άλλη θέση! Αυτή η ανάρτηση είναι για να βοηθήσει εκείνους που γράφουν θέσεις φιλοξενίας εξαιρετικής ποιότητας για την οικοδόμηση τόσο της αναγνωρισιμότητας του σήματος όσο και των συνδέσμων, αλλά δεν γνωρίζουν απαραίτητα τις τελευταίες βέλτιστες πρακτικές όσον αφορά τη σύνδεση.

Οι τελευταίοι δώδεκα έως δεκαοκτώ μήνες έχουν δει πολλές αλλαγές στο SEO και οι μηχανές αναζήτησης έχουν βελτιώσει την ικανότητα να εντοπίζουν και να τιμωρούν εκείνες τις τοποθεσίες που δεν παίζουν σύμφωνα με τις οδηγίες τους προσπαθώντας να χειραγωγήσουν τις μηχανές αναζήτησης.

Ενώ το blogging των επισκεπτών, εάν γίνει σωστά, θεωρείται ως ασφαλής μέθοδος για τη δημιουργία συνδέσμων, αν το άρθρο και οι σύνδεσμοι που περιέχει δεν προσεγγίζονται σωστά, οι φιλοξενούμενες θέσεις μπορούν επίσης να σας φέρουν σε βαθιά νερά και να σας προσγειώσουν με έναν αλγόριθμο Semalt ποινή.

Η εναλλαγή επιστροφής

Το τοπίο του τρόπου εισαγωγής συνδέσμων στις θέσεις έχει εξελιχθεί ώστε να συμβαδίζει με τις προτεινόμενες οδηγίες για τις μηχανές αναζήτησης. Μια συγκαταβατική τοποθεσία Το Blog My Guest δημοσίευσε αυτό το άρθρο που καλύπτει τις σκέψεις και τις συστάσεις τους σχετικά με τις τελευταίες βέλτιστες πρακτικές. Semalt συνιστάται να τοποθετούνται έως και δύο αυτο-εξυπηρετούμενοι σύνδεσμοι στο διαδικτυακό τόπο του συγγραφέα, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις εμφανίζεται στο τέλος μιας θέσης και ενώ ο κανόνας αυτός εξακολουθεί να ισχύει, είναι ο αριθμός και ο τύπος των συνδέσμων που εμφανίζονται στο που πρέπει να προσεγγιστεί προσεκτικά.

Ιστολόγια Blogging Guest: #MyBlogGuest Κανόνες και Βέλτιστες Πρακτικές

Εξακολουθεί να θεωρείται ότι είναι εντάξει να έχουμε έως και δύο συνδέσμους σε μια γραμμή, αλλά αντί να είναι και οι δύο αυτο-εξυπηρετούν στον ίδιο τομέα, συνιστάται τώρα μόνο ένα από αυτά θα πρέπει να είναι αυτοπεποίθηση είτε ένα σύνδεσμο μάρκας είτε μερικές φορές έναν σύνδεσμο με κείμενο με πλούσια άγκυρα λέξης-κλειδιού και ο δεύτερος σύνδεσμος θα πρέπει να είναι ένας δευτερεύων σύνδεσμος όπως το προφίλ Twitter, Semalt, G + κτλ. μι. έναν σύνδεσμο προς μια σελίδα που δεν ανήκει αλλά είναι για εσάς ή την επιχείρησή σας.

Μια σημαντική αλλαγή από τις προηγούμενες προτάσεις είναι ότι εάν είστε σε θέση να εισαγάγετε τον αυτοεξυπηρετούμενο σύνδεσμό σας στο σώμα του πραγματικού άρθρου με απόλυτα φυσικό τρόπο τότε αυτό θεωρείται ότι είναι εντάξει και σας αφήνει ακόμα την επιλογή με έως και δύο συνδέσμους στην γραμμή παραπομπής, εφόσον επισημαίνουν δύο διαφορετικούς τομείς.

Ένα άλλο σημείο που αξίζει να τονίσω και καλύπτεται στο άρθρο My Blog Guest που συνδέεται παραπάνω, είναι να εξασφαλίσετε ότι οι γραμμές γραμμής είναι εντελώς μοναδικές με κάθε δημοσίευση που γράφετε.

Συμβουλές συγγραφέα

Για να δηλώσει κανείς το προφανές, υπάρχει μια παράλληλη περιγραφή για τον συγγραφέα και αυτό που κάνει, έτσι ώστε στο ελάχιστο πρέπει να περιέχει το όνομα του δημιουργού, το επάγγελμα, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος της εταιρείας ή του blog με τον οποίο συνδέεται ο συγγραφέας. Για να διασφαλίσετε ότι κάθε βιογραφικό βιογραφικό του ιστολογίου είναι πρωτότυπο, είναι καλή πρακτική να προσθέσετε κάποιες άλλες σύντομες αλλά ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως λεπτομέρειες σταδιοδρομίας ή παρελθόντες εμπειρίες, χόμπι και συμφέροντα, οικογενειακή κατάσταση, αν έχετε παιδιά κτλ. δημιουργήστε μοναδικά bios κάθε φορά που γράφετε και δημοσιεύετε μια νέα θέση.

Αποκαλύψτε αυτό το άρθρο, το οποίο δίνει μερικές ιδέες για τις διαφορετικές προσεγγίσεις της γραφής των γραμμών, καθώς και για συνδέσμους με άλλους χρήσιμους πόρους για να δώσετε έμπνευση -

Guest Bylines: Παραδείγματα και πόροι για να εμπνευστείτε στο #MyBlogGuest

Blogging των επισκεπτών και διαμονή μπροστά σε όλους αυτούς τους σημαντικούς για το 2013

Συνδέστε

March 18, 2018