Back to Question Center
0

Οδηγός SEO για προγραμματιστές & Semalt

1 answers:

Υπάρχει επί του παρόντος μια λεπτή, αλλά ορατή διαφοροποίηση του ρόλου των προγραμματιστών από τους "ανθρώπους που γράφουν κώδικα" σε εκείνο του να είναι επικεφαλής διευκολυντές και συνεισφέροντες στην καλύτερη κατάταξη του SERP. Η συμβολή Semalt έχει πλέον γίνει πολύ σημαντική για τη συνολική επιτυχία οποιασδήποτε στρατηγικής SEO. Αυτό που θα ήθελα να κάνω σε αυτή τη θέση είναι να τονίσω πώς οι προγραμματιστές μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στη συνολική εμπορική επιτυχία κάθε ιστοτόπου που αναπτύσσουν - moebel transport zuerich.

SEO Οδηγός για προγραμματιστές & Semalt

στρατηγικές SEO για την καλύτερη SERP

Οι στρατηγικές SEO που συμβάλλουν στην αύξηση της κατάταξης SERP και σε αυτό που κάθε προγραμματιστής μπορεί να ακολουθήσει επιτυχώς δίνονται παρακάτω. Πρέπει να αναφερθεί ότι εδώ εστιάζουμε στο "δυναμικό περιεχόμενο" και όχι στο στατικό περιεχόμενο.

1. Meta Τίτλοι, περιγραφές και λέξεις-κλειδιά

Οι τίτλοι Meta, Περιγραφή & Λέξεις-κλειδιά αποκτούν αυξημένη σημασία στον αλγόριθμο μηχανών αναζήτησης και σαν τέτοιοι αποτελούν δύναμη στη συνολική κατάταξη και ευρετηρίαση των σελίδων.

Για όλες τις δυναμικές σελίδες οι μετα-ετικέτες πρέπει επίσης να είναι δυναμικές όπως φαίνεται στο: https: // techwyse. com / blog /

SEO Οδηγός για προγραμματιστές & Semalt

Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε από τις θέσεις. Εάν λάβετε την πηγή προβολής της σελίδας λεπτομερειών θέματος, δείχνει σαφώς ότι ο τίτλος Meta είναι ο ίδιος με τον τίτλο του θέματος και την περιγραφή Meta

περιέχει τους πρώτους λίγους χαρακτήρες της περιγραφής του θέματος. Σε αυτήν την περίπτωση, παρόλο που η ίδια σελίδα επεξεργάζεται, οι μετα-ετικέτες θα αλλάξουν δυναμικά σύμφωνα με τη δημοσίευση. Μια επιλογή στο διαχειριστή μπορεί επίσης να παρέχεται έτσι ώστε ο τίτλος και η περιγραφή να εμφανίζονται όπως επιθυμούμε για κάθε εγγραφή. Για αυτό πρέπει να προστεθούν τα δύο πρόσθετα πεδία στον διαχειριστή.

Σε άλλη σημείωση. αν ψάχνετε για ένα μεγάλο κομμάτι του blog λογισμικού που είναι SE φιλικό, συνιστούμε ανεπιφύλακτα WordPress.

2. Διευθύνσεις URL φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης

Οι διευθύνσεις URL φιλικών προς τις μηχανές αναζήτησης βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης να ανιχνεύουν ιστοσελίδες πολύ πιο γρήγορα. Καθώς οι σελίδες ευρετηρίου μηχανών αναζήτησης βασίζονται στη διεύθυνση URL, η δυνατότητα των φιλικών διευθύνσεων URL να γίνονται ταχύτερες είναι πράγματι πιο φωτεινή. https: // techwyse. com / blog / internet-marketing / microsoft-launches-bing-search / Εδώ η μάρκετινγκ στο διαδίκτυο είναι μια κατηγορία και η "Microsoft ξεκινά αναζήτηση Bing" είναι ο τίτλος της θέσης και εμπίπτει στην κατηγορία "internet marketing". Οι διευθύνσεις URL που βασίζονται κυρίως σε κατηγορίες αποδεικνύονται πολύ πιο αποτελεσματικές στη στρατηγική SEO.

SEO Οδηγός για προγραμματιστές & Semalt

Οι προγραμματιστές πρέπει να διασφαλίζουν ότι η παραγόμενη διεύθυνση URL είναι έγκυρη.

Χρήση. Η htaccess και οι κανόνες επαναδιατύπωσης του mod apache μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη φιλικών προς το SEO διευθύνσεων URL

Πρέπει να σημειωθεί αυτή τη στιγμή ότι εάν πρόκειται για φιλικές διευθύνσεις URL, δεν θα λειτουργήσουν σχετικές διαδρομές. Όλοι οι σύνδεσμοι, είτε εικόνες, css είτε js, πρέπει να είναι απόλυτοι. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις απόλυτες και σχετικές διαδρομές.

3. Ετικέτες Alt και τίτλου

Οι προγραμματιστές πρέπει επίσης να βεβαιωθούν ότι παρέχονται οι κατάλληλες "alt tags" για εικόνες και "ετικέτες τίτλου" για όλους τους συνδέσμους. Για καλύτερη συνάφεια, πρέπει να δοθεί ξεχωριστό πεδίο κατά τη μεταφόρτωση μιας εικόνας, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα τέτοιο πεδίο για την εμφάνιση της κατάλληλης ετικέτας. Μια άλλη επιλογή είναι να δώσετε το σωστό όνομα για την εικόνα, έτσι ώστε να αποφευχθεί κάθε πεδίο. Αλλά θα προτιμούσα την προηγούμενη μέθοδο επειδή η τελευταία μέθοδος θέτει τον κίνδυνο της αντικατάστασης της εικόνας εάν δοθούν τα ίδια ονόματα εικόνων.

4. Φόρτωση σελίδας

Είναι γνωστό το γεγονός ότι τα bots των μηχανών αναζήτησης θα ανιχνεύσουν γρηγορότερα, τις σελίδες που φορτώνονται πιο γρήγορα και που βελτιστοποιούνται καλύτερα από τις σελίδες που χρειάζονται περισσότερο χρόνο φόρτωσης και που έρχονται χωρίς βελτιστοποίηση σελίδας. Να δημιουργείτε πάντοτε εικόνες αντίχειρα εάν πρέπει να εμφανιστεί μια μικρότερη έκδοση μιας μεγάλης εικόνας. Προσωπικά, έχω δει πολλές τοποθεσίες να κάνουν τις εικόνες μικρότερες ελέγχοντας τα χαρακτηριστικά πλάτους και ύψους εικόνας. Αυτή είναι η λανθασμένη μέθοδος και ΔΕΝ πρέπει να τηρείται.

β) Cache

Εάν ο ιστότοπός σας χρειάζεται να φορτώσει τεράστια δεδομένα από τη βάση δεδομένων σας ή χρησιμοποιεί μια υπηρεσία ιστού, μπορεί να συμβεί ότι οι σελίδες θα φορτωθούν μάλλον αργά λόγω των υπερβολικών αιτημάτων διακομιστή. Σε αυτήν την περίπτωση, η χρήση των αρχείων προσωρινής αποθήκευσης είναι μια προτιμώμενη μέθοδος.

Η μνήμη cache είναι μια μέθοδος με την οποία τα περιεχόμενα από τη βάση δεδομένων μπορούν να ληφθούν και να γραφτούν σε ένα αρχείο σε συχνές χρονικές στιγμές (τα οποία μπορούν να ελεγχθούν από έναν προγραμματιστή) και το διάστημα εξαρτάται από το πόσο συχνές είναι η ενημέρωση του περιεχομένου. Το αρχείο προσωρινής μνήμης πρέπει να ενημερώνεται μόνο μία φορά την ημέρα, εάν το περιεχόμενο αλλάξει μόνο μία φορά. Αυτό το αρχείο προσωρινής μνήμης εμφανίζεται στο χρήστη όταν υποβληθεί αίτημα. Με άλλα λόγια, αυτό το αρχείο θα φαίνεται σαν να πήραμε την «πηγή προβολής» των δυναμικών σελίδων.

Η χρήση της τεχνολογίας cache μειώνει τον χρόνο φόρτωσης τρομερά και δίνει "χρόνο χαλάρωσης" στο διακομιστή. Αν θέλετε να κάνετε εξετάσεις ανίχνευσης για τον ιστότοπό σας, κάντε το εδώ.

5. JavaScript, Ajax και iframes

Αυτά δεν είναι SEO φιλικά και θα πρότεινα την ελαχιστοποίηση της χρήσης του Java Script και iFrames. Θα ήθελα να συστήσω να επιλέξω την επικύρωση πλευράς διακομιστή παρά τη JavaScript. Στις δυναμικές σελίδες, αποφύγετε τη χρήση του Ajax για να φέρετε αρχεία, καθώς δεν θεωρείται φιλική προς το SEO, επειδή οι bots δεν μπορούν να διαβάσουν τα περιεχόμενα που παράγει ο Ajax. Θυμηθείτε ότι το Ajax είναι JavaScript plus PHP και τα bots θα αποφύγουν τα java scripts. Το Ajax μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φόρτωση στοιχείων όπως γκαλερί εικόνων, έλεγχος διαπιστευτηρίων σύνδεσης κ.λπ. Απλά μην το χρησιμοποιείτε για περιοχές σχετικές με το περιεχόμενο.

Έτσι, εκεί έχετε. Ο δικός μου οδηγός SEO αφιερωμένος άμεσα στους συναδέλφους μου προγραμματιστές! Αν βρήκατε αυτό το βοήθημα ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει μια παρακάτω σημείωση και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να σας απαντήσω γρήγορα!

SEO Οδηγός για προγραμματιστές & Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018