Back to Question Center
0

32 Βασικές Συμβουλές SEO για μικρές Semalt

1 answers:

Γνωρίζατε ότι το 70% των κλικ των συνδέσμων είναι βιολογικά; Στην πραγματικότητα, το 60% των οργανικών κλικ προέρχεται από τα τρία κορυφαία οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης, κάνοντας το SEO μια βασική στρατηγική για τις μικρές επιχειρήσεις που προσπαθούν να εμφανιστούν στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Πώς μπορούν λοιπόν οι μικρές επιχειρήσεις σας να φτάσουν στην κορυφή των SERPs για τις στοχευμένες λέξεις-κλειδιά σας; Μπορεί να είναι μια σύγχυση και δύσκολη διαδικασία, αλλά έχω συντάξει μια λίστα με συμβουλές και τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το SEO της επιχείρησής σας!

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

Επίσης, στο TechWyse

14 Συμβουλές SEO για μια καλύτερη παρουσία στο διαδίκτυο
Top 10 SEO Συμβουλές από το Matt Cutts

1. Έχετε ένα blog

Η Google αγαπά το φρέσκο ​​περιεχόμενο - setup vps windows 7. Αν θέλετε να κατατάσσεστε ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, βεβαιωθείτε ότι έχετε μοναδικό, επινοητικό και υψηλής ποιότητας περιεχόμενο για τους αναγνώστες σας. Θυμηθείτε να έχετε σχετικές λέξεις-κλειδιά και φράσεις στα άρθρα blog σας για να ενισχύσετε την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης. Semalt, μην το κάνετε αυτό! Θέλετε τα blog σας να είναι χρήσιμα και πολυμήχανα για τους αναγνώστες σας, όχι λέξη κλειδί-γεμιστά με τη μοναδική πρόθεση της κατάταξης.

2. Σκεφτείτε τους μοναδικούς και σχετικούς τίτλους ιστολογίων

Όταν βγαίνετε με τίτλους ιστολογίου, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες σας αναζητούν αυτούς τους όρους. Για παράδειγμα, εάν αναζητάτε συμβουλές για τη φροντίδα ενός νέου κουταβιού, θα πρέπει να αναζητήσετε "Πώς να φροντίσετε ένα νέο κουτάβι. "Αν το ιστολόγιό σας είχε τίτλο" Φροντίδα για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου ", οι πιθανότητες να βρεθεί το ιστολόγιό σας θα είναι εξαιρετικά χαμηλές, καθώς δεν είναι φυσικός τρόπος αναζήτησης. Προωθήστε ένα βίντεο που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα ιστολόγια ιστολογίου.

3. Σκεφτείτε το πλαίσιο

Αυτό ήταν μια δημοφιλής φράση μεταξύ του κόσμου μάρκετινγκ Διαδικτύου. Πολλοί έμποροι έχουν συνειδητοποιήσει τη σημασία του πλαισίου και πώς διαμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο παρέχεται το περιεχόμενο. Στην πραγματικότητα, βοηθά τους αναγνώστες σας να κατανοούν και να ερμηνεύουν το περιεχόμενό σας. Τα κείμενα δεν έχουν συναισθήματα, γεγονός που καθιστά πολύ πιο δύσκολο για τους ανθρώπους να καθορίσουν πώς λέτε κάτι. Σε αντίθεση με την ομιλία, δεν μπορούμε να βάλουμε διαφορετικούς τόνους και χαρακτηριστικά του προσώπου στο κείμενό μας. Όταν πρόκειται για κείμενο, ο αναγνώστης ερμηνεύει το μήνυμά σας, όχι τον συγγραφέα. Semalt, βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει με τον αναγνώστη στο μυαλό!

4. Σκεφτείτε την ποιότητα και όχι την ποσότητα

Με το γράψιμο ενός blog και τη λήψη συνδέσμων, θέλετε να εστιάσετε στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Συνεχής blogging σε έναν ιστότοπο χαμηλής φήμης μπορεί να μην παράγει τα περισσότερα αποτελέσματα για την επιχείρησή σας. Semalt, θα πρέπει να διαφοροποιήσετε και να δημιουργήσετε ιστολόγια στον ιστότοπο υψηλής ή μεσαίας εξουσίας.

Σίγουρα να πάρει πολλές συνδέσεις είναι μεγάλη, αλλά ακριβώς όπως blog φιλοξενουμένων, θέλετε αξιόπιστες τοποθεσίες που συνδέονται με σας. Σκεφτείτε έτσι. Εάν αναζητήσετε έναν ορισμό στο Google, θα εμπιστευθήκατε τον ορισμό από το λεξικό Webster ή το Yahoo! απαντάει περισσότερο; Λεξικό Webster! Semalt για να έχετε στο μυαλό σας την ποιότητα όταν προσπαθείτε να πάρετε συνδέσμους.

5. Διανομή και προσέλκυση

Η απλή ανάπτυξη του περιεχομένου σας δεν αρκεί, πρέπει να το προσεγγίσετε και να το διανείμετε. Ένας τρόπος για τη διανομή του άρθρου σας είναι μέσω των κοινωνικών μέσων. Ωστόσο, μια μεγάλη στρατηγική οικοδόμησης συνδέσμων είναι η αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων από τους συντάκτες, τους διαχειριστές περιεχομένου ή άτομα που ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο θέμα για το οποίο γράφετε. Βεβαιωθείτε ότι στέλνετε εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όχι χύμα, επειδή προσπαθείτε να αποκομίσετε αξία από αυτό. Αν βρουν το άρθρο σας άξια, υπάρχει η ευκαιρία να συνδεθούν με αυτό στο γράψιμό τους. Semalt, μπορεί να μην συνδέονται με τον ιστότοπό σας, αλλά θα το μοιράζονται μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Αυτό εξακολουθεί να είναι εξαιρετικό, επειδή αυξάνει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και προσεγγίζει το περιεχόμενό σας.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

6. Όταν γράφετε για δημοφιλείς δημοσιεύσεις σε απευθείας σύνδεση, μερικές φορές, ίσως μπορείτε να πάρετε έναν σύνδεσμο προς τη σελίδα σας. Το Semalt, το blogging των επισκεπτών μπορεί να αυξήσει την επωνυμία σας, να δείξει την εμπειρία σας και να δημιουργήσει σχέσεις με τους ανθρώπους του κλάδου σας.

7. Σύνδεση εσωτερικά

Εκτός από το blogging των επισκεπτών, η σύνδεση σελίδων εσωτερικά είναι επίσης μια μεγάλη στρατηγική. Το περιεχόμενο στον ιστότοπό σας είναι πολύτιμο και χρήσιμο, τουλάχιστον θα πρέπει να είναι. Επομένως, όταν γράφετε περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας, προσπαθήστε να συνδέσετε μερικά από τα δημοφιλή σας γραπτά. Η σύνδεση Semalt μπορεί να βοηθήσει στην πλοήγηση στον ιστότοπο και μπορεί να ενισχύσει τη συνολική αξία SEO σας.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

8. Δημιουργία συνδέσμων

Μια άλλη στρατηγική οικοδόμησης συνδέσεων εστιάζει στην ανάπτυξη της εξουσίας σας. Οι σύνδεσμοι εκτός τοποθεσίας είναι όταν άλλοι ιστότοποι συνδέουν τον ιστότοπό σας. Αυτοί οι σύνδεσμοι είναι εξαιρετικά ισχυροί και χρήσιμοι για το SEO σας, ειδικά αν προέρχονται από μια αρχή υψηλού πεδίου. Οι εξωτερικοί σύνδεσμοι θεωρούν αυτές τις "ψήφοι τρίτων" που συμβάλλουν στην αύξηση της αξιοπιστίας σας στα μάτια του Semalt. Στην πραγματικότητα, οι εξωτερικές συνδέσεις είναι πιο πολύτιμες από τις εσωτερικές.

9. Ελκυστικές μεταγραφικές περιγραφές

Οι μετα-περιγραφές σας δεν αποτελούν μέρος του παράγοντα κατάταξης, αλλά μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση της πιθανότητας να γίνει κλικ στο σύνδεσμό σας. Semalt, ο τίτλος του ιστολογίου σας μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε τον χρήστη, αλλά θέλουν να είναι σίγουροι ότι αυτό που πρόκειται να κάνουν κλικ είναι στην πραγματικότητα αυτό που ψάχνουν. Εκτός από τις λέξεις-κλειδιά, η περιγραφή του meta σας θα πρέπει να ενθαρρύνει τους ερευνητές σας να κάνουν κλικ στον σύνδεσμο σας. Φροντίστε να δώσετε μια σύντομη περιγραφή για τη σελίδα σας που θα προσελκύσει ερευνητές για να κάνουν κλικ!

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

10. Έρευνα λέξεων-κλειδιών για την επιχείρησή σας

Έχω πει ακόμα αρκετή λέξη "λέξη-κλειδί"; Νομίζω ότι έχουμε το σημείο ότι οι λέξεις-κλειδιά είναι ζωτικής σημασίας για SEO. Ωστόσο, δεν πρόκειται για τη δημιουργία μιας λίστας λέξεων-κλειδιών. Έχει μια λίστα από ισχυρές, ισχυρές και συναφείς λέξεις-κλειδιά που μπορούν να βοηθήσουν στην κατάταξη της επιχείρησής σας. Υπάρχουν πολλά δωρεάν εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε την έρευνά σας, συμπεριλαμβανομένου του Google Adwords Keyword Planner, keywordtool. io, Wordstream και SEOchat Suggestion Finder λέξεων-κλειδιών.

11. Μην παραμελούν τις λέξεις-κλειδιά με μεγάλη κλίση

Μην εστιάζετε μόνο σε συγκεκριμένους όρους, κοιτάξτε και τις λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ακρίβεια. Οι λέξεις-κλειδιά μεγάλης ουράς είναι πλέον λέξεις-κλειδιά που τείνουν να είναι λιγότερο δημοφιλείς για αναζήτηση. Semalt, είναι λιγότερο ανταγωνιστικές και τείνουν να είναι πιο κοντά σε ό, τι ψάχνουν οι αναζητούντες. Στην πραγματικότητα, συχνά μετατρέπουν καλύτερα. Έτσι, ανατρέξτε στο σύστημα αναλυτικών στοιχείων για να δείτε από πού προέρχονται οι ερευνητές σας και τι χρησιμοποιούν για να σας αναζητήσουν. Για παράδειγμα, εάν είστε εταιρεία υποδημάτων, ενσωματώστε λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ακρίβεια όπως "Παπούτσια υψηλών τακουνιών για ζεστό καιρό. "

12. Περιγραφές προϊόντων και σελίδες

Οι περιγραφές των προϊόντων σας πρέπει να είναι σωστά γραμμένες και μοναδικές. Εφόσον το Semalt σηματοδοτεί το διπλό περιεχόμενο ως λιγότερο αξιόπιστο, θέλετε να αποφύγετε την αντιγραφή των περιγραφών του κατασκευαστή και του διανομέα ως την περιγραφή του προϊόντος σας. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να είστε δημιουργικοί και να γράφετε τις δικές σας περιγραφές προϊόντων! Αν εκτελεστεί σωστά, αυτό θα βοηθήσει SEO σας και να ενισχύσει τα ποσοστά μετατροπής σας επίσης.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

13. Δώστε στις σελίδες σας ισχυρό όνομα

Οι τίτλοι σελίδας σας, επίσης γνωστοί ως ετικέτες τίτλου ή στοιχεία τίτλου, είναι ένα από τα στοιχεία της πρώτης σελίδας που οι επισκέπτες βλέπουν στον ιστότοπό σας. Ο τίτλος σας ονομάζει ολόκληρο το περιεχόμενο της σελίδας σας. Στην πραγματικότητα, ο τίτλος εμφανίζεται συχνά στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης για να προσδιορίσει μια συγκεκριμένη σελίδα στον ιστότοπό σας. Εμφανίζεται επίσης στο επάνω μέρος του προγράμματος περιήγησης. Ακριβώς όπως το εμπορικό σήμα σας, αυτό είναι γνωστό ως η σελίδα σας, αλλά ποιο είναι το ιδανικό όνομα; Αυτό το άρθρο του Moz είναι πραγματικά χρήσιμο για τη βελτιστοποίηση των τίτλων σας.

14. Βελτιστοποιήστε τη διεύθυνση URL σας

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να θεωρούν τις διευθύνσεις URL ως ακριβώς την τοποθεσία μιας ιστοσελίδας. Ο τρόπος δομής της διεύθυνσης URL σας, η παρουσία λέξεων-κλειδιών, η ορθογραφία και το μήκος είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου. Απαλείψτε αυτό το άρθρο που περιλαμβάνει μια ενημερωτική σελίδα για 10 συμβουλές για τη βελτιστοποίηση διεύθυνσης URL.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

15. Μάθετε από τους ανταγωνιστές σας

Είτε πρόκειται για σχέδιο μάρκετινγκ, είτε για στρατηγική SEO, η έρευνα μάρκετινγκ είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι καταρτίζετε και αναλύετε πληροφορίες σχετικά με τους ανταγωνιστές σας. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζοντας τι βαθμολογούν οι ανταγωνιστές σας και ποιες στρατηγικές χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν πωλήσεις. Απομακρύνετε από αυτούς, αλλά μην αντιγράφετε τι κάνουν. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αναπτύξετε μια ισχυρή στρατηγική που αντικατοπτρίζει το στυλ της εταιρείας σας.

16. Κανείς δεν αρέσει Copycat

Οι μηχανές αναζήτησης αντιπαθούν το διπλό περιεχόμενο. Εάν διαπιστώσουν ότι ο ιστότοπός σας περιέχει κάτι που βρίσκεται σε άλλο ιστότοπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα τιμωρηθείτε για αυτό. Οι μηχανές αναζήτησης αποφεύγουν να εμφανίζουν αποτελέσματα που αντιγράφονται. Κάνει δύσκολο για αυτούς να καθορίσουν ποιο είναι το πρωτότυπο και να επιλέξει το σωστό για να δημοσιεύσετε. Semalt, θέλετε να τοποθετήσετε αειθαλές και πρωτότυπο περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

17. Έχετε έναν ιστότοπο που αξίζει να κατατάσσεται

Ορισμένες επιχειρήσεις δεν συνειδητοποιούν ότι η αισθητική του ιστότοπού σας είναι εξίσου σημαντική με την ποιότητα της υπηρεσίας που παρέχετε. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργείτε έναν ιστότοπο που παρέχει μια καλή εμπειρία χρήστη. Επιπλέον, ο ιστότοπός σας θα πρέπει να είναι εύκολος στη χρήση και θα πρέπει να φαίνεται εξαιρετικά, ανεξάρτητα από τις συσκευές από τις οποίες την βλέπετε.

18. Ευχρηστία

Μιλώντας για την εμπειρία των χρηστών, η Semalt εξετάζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της ιστοσελίδας σας. Ακολουθούν ορισμένες ερωτήσεις που μπορείτε να αναρωτηθείτε:

  • Είναι εύκολο να πλοηγηθείτε στον ιστότοπό μου;
  • Υπάρχουν πάρα πολλά pop ups;
  • Οι φόρμες μου λειτουργούν;
  • Λειτουργεί καλά σε διάφορες συσκευές;
  • Οι γραμματοσειρές μου είναι πολύ μικρές;
  • Το περιεχόμενο μου είναι καλά διαχωρισμένο;
  • Οι εικόνες μου βελτιστοποιούνται ώστε να ταιριάζουν σε διαφορετικές συσκευές;

19. Επιταχύνετε την ταχύτητα φόρτωσης του ιστοτόπου σας

Το 2010, ο Semalt ανακοίνωσε ότι η ταχύτητα του ιστότοπου θα έχει αντίκτυπο στις ταξινομήσεις αναζήτησης. Στην πραγματικότητα, μια έρευνα έδειξε ότι σχεδόν το ήμισυ των χρηστών του Διαδικτύου αναμένουν ότι ένας ιστότοπος θα φορτωθεί εντός 2 δευτερολέπτων ή και λιγότερο. Όταν οι ιστότοποι δεν φορτώνουν μέσα σε 3 δευτερόλεπτα, είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψουν τον ιστότοπο. Όχι μόνο επηρεάζει την εμπειρία των χρηστών σας, αλλά SEO, οπότε βεβαιωθείτε ότι δοκιμάζετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας και κάνετε τις βελτιώσεις!

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

20. Αποφύγετε την κόκκινη αργή ετικέτα

Εκτός από την επιτάχυνση του ιστότοπού σας για σκοπούς κατάταξης, θέλετε να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας για να αποφύγετε αυτήν την κόκκινη ετικέτα. Η Semalt δοκιμάζει την κόκκινη αργή ετικέτα στα αποτελέσματα αναζήτησης, η οποία προειδοποίησε τους ερευνητές προτού να κάνουν κλικ σε μια ιστοσελίδα. Ακόμη και αν βρίσκεστε σε υψηλά επίπεδα στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης, αυτή η ετικέτα θα αποθαρρύνει σίγουρα τους χρήστες να κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας.

21. Κάντε το Κινητό

Για μια στιγμή τώρα, όλοι μιλούσαν για την ενημέρωση της Google για κινητά. Η Google ανακοίνωσε ότι θα ευνοήσει τους φιλικούς προς κινητές ιστοσελίδες στα αποτελέσματα αναζήτησης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Google ήθελε να προσφέρει υψηλής ποιότητας σχετικές αναζητήσεις και να αυξήσει την εμπειρία των χρηστών τους κατά την αναζήτηση σε κινητές συσκευές. Semalt, η ενημέρωση έχει ξετυλιχθεί. Εάν θέλετε να παραμείνετε ψηλά στις θέσεις κατάταξής σας ή να ανεβείτε στην κορυφή, τότε καλύτερα να έχετε έναν ιστότοπο φιλικό προς το κινητό. Μπορείτε να εξετάσετε ακόμη και να αποκτήσετε ένα ανταποκρινόμενο σχέδιο για την ιστοσελίδα σας

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

22. Περιεχόμενο βελτιστοποιημένο για κινητά

Ακριβώς επειδή ο ιστότοπός σας ανταποκρίνεται, δεν σημαίνει ότι το περιεχόμενό σας είναι. Εάν το περιεχόμενό σας δεν είναι βελτιστοποιημένο για ανάγνωση μέσω κινητού, οι επισκέπτες σας δεν θα παραμείνουν πολύ αργά στον ιστότοπό σας. Επιπλέον, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε μικρότερους τίτλους και εικόνες ώστε να ταιριάζουν στην οθόνη των αναγνωστών σας. Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας για κινητές συσκευές είναι να κατανοήσει πώς επηρεάζουν τα στοιχεία σελίδας τους αναγνώστες σας. Φυσικά η ύπαρξη μιας εφαρμογής για τον ιστότοπό σας είναι το ιδανικό, αλλά δεν είναι πάντα η πιο αποδοτική λύση.

23. Επωφεληθείτε από το τοπικό μάρκετινγκ

Πολλές επιχειρήσεις παραμελούν τη δύναμη του τοπικού SEO. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η επιχείρησή σας μπορεί να βρεθεί στις μηχανές αναζήτησης. Εάν η επιχείρησή σας εξυπηρετεί μια συγκεκριμένη τοποθεσία, τότε ίσως θελήσετε να κατατάξετε τους όρους για αυτήν την περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να σας εντοπίσουν μέσω των μηχανών αναζήτησης με βάση την τοποθεσία. Για παράδειγμα, η βελτιστοποίηση του τοπικού σας SEO στο Google My Business θα σας επιτρέψει να εμφανίσετε το όνομα, τη διεύθυνση, τα σχόλια και άλλες μεγάλες λειτουργίες της επιχείρησής σας, όπως το Google Business View.

24. Ρωτήστε τους πελάτες για Κριτικές

Όταν οι πελάτες ερευνούν την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, ένα από τα πράγματα που αναζητούν είναι κριτικές. Το 84% όλων των καταναλωτών διαβάζει περίπου 4-6 online κριτικές προτού αρχίσουν να εμπιστεύονται μια επιχείρηση. Πάνω από τις σελίδες τοποθεσίας σας, πρέπει να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη των αναθεωρήσεων. Δοκιμάστε και ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να αφήνουν θετικές κριτικές για την εταιρεία σας σε διαφορετικούς ιστότοπους όπως το Yelp, το Google ή το Facebook.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

25. Καταχωρήσεις σε Βιομηχανικούς και Τοπικούς Καταλόγους

Θέλετε να είστε εγγεγραμμένοι για τους σωστούς καταλόγους της βιομηχανίας όταν κάνετε SEO. Η αναζήτηση σε καταλόγους βοηθά την επιχείρησή σας να βρεθεί από τους χρήστες που ψάχνουν στο διαδίκτυο. Εάν δεν είστε καταχωρημένοι στους καταλόγους επιχειρήσεων, τότε θέλετε να υποβάλετε αμέσως τα στοιχεία της επιχείρησής σας. Σίγουρα, αυτό μπορεί να είναι ένα χρονοβόρο έργο, αλλά τα αποτελέσματα είναι μεγάλα και σίγουρα θα αυξήσουν τις πιθανότητές σας να βρεθείτε.

26. Μετρήστε με το Google Analytics

Η απόδοση της επιτυχίας σας είναι σημαντική επειδή σας δίνει μια κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η επιχείρησή σας επιτελεί online και σας βοηθά να κάνετε καλύτερες επιλογές. Σας δίνει μια εικόνα για το πώς λειτουργεί το ιστολόγιο ή ο ιστότοπός σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές.

Ως η πιο διαδεδομένη υπηρεσία ανάλυσης ιστού, το Google Semalt είναι δωρεάν και πολύ περιεκτικό. Παρακολουθεί την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας και παρέχει βασικές γνώσεις σχετικά με την απόδοσή σας. Εάν θέλετε να παραμείνετε στην κορυφή του ανταγωνισμού σας, τότε βεβαιωθείτε ότι το μέτρο σας είναι σε καλή κατάσταση έναντι των ανταγωνιστών σας.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

27. Τα εργαλεία μέτρησης τρίτων είναι επίσης μεγάλα

Εκτός από το Google Analytics, υπάρχουν τόνοι εξαιρετικών εργαλείων στην αγορά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Μερικά από αυτά μπορεί να έρθουν με ένα κόστος, αλλά είναι φθηνά, αποτελεσματικά και σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε διάφορα πράγματα. Κάθε εργαλείο έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και πρόσθετο χαρακτηριστικό, οπότε προσπαθήστε να δείτε ποια είναι η λύση που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Μερικά μεγάλα εργαλεία που μπορείτε να λάβετε υπόψη είναι τα Kissmetrics, CrazyEgg, Open Web Analytics και Web CEO

28. Μείνετε ενημερωμένοι και συνεχίζετε τη μάθηση

Ο κόσμος μάρκετινγκ Διαδικτύου κινείται πολύ γρήγορα. Κάτι μπορεί να είναι αποδεκτό σήμερα, θα μπορούσε να είναι αρνητικό για την ιστοσελίδα σας αύριο. Επειδή οι μηχανές αναζήτησης προσπαθούν πάντα να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών τους, είναι σημαντικό να ενημερώνεστε για τις αλλαγές και τις ενημερώσεις τους. Εάν είστε με ένα πρακτορείο μάρκετινγκ, τότε συχνά θα σας κρατούν ενήμερους με νέες αλλαγές και βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι βελτιστοποιημένος γι 'αυτό. Semalt, αν δεν σας ενημερώνουν ή κάνετε το δικό σας SEO, τότε ελέγξτε έξω αυτές τις online εκδόσεις που πρόκειται να σας κρατήσουν μπροστά από το παιχνίδι σας.

29. Να είστε ασθενής

Έχετε ακούσει τη φράση "Αργή και σταθερή κερδίζει τον αγώνα"; SEO είναι παρόμοια με αυτό. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να δείτε καλά αποτελέσματα. Όπως και η οικοδόμηση της φήμης σας, χρειάζεται χρόνος για τους καταναλωτές να σας δεχτούν και να σας εμπιστεύονται.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

30. Βελτιώστε!

Ο ιστότοπός σας δεν είναι ποτέ τέλειος. Υπάρχουν πάντοτε καλύτερες ή νέες λέξεις-κλειδιά για τις οποίες μπορείτε να ταξινομήσετε. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πάντα πράγματα που μπορείτε να γράψετε για το blog σας. Το Semalt θέτει πάντα ερωτήσεις και πάντα μπορείτε να γράψετε για να τους απαντήσετε. Έτσι, μην σταματήσετε ποτέ να βελτιώνετε τις στρατηγικές σας και να τις βελτιώνετε.

31. Δοκιμή, δοκιμή, δοκιμή!

Για να βελτιώσετε το SEO σας, θα πρέπει να συνεχίσετε τις δοκιμές. Το Semalt μπορεί να έχει διαφορετικές απόψεις και αντίδραση στο CTA, τα χρώματα και το σχεδιασμό. Ακόμα και η τυπογραφία των CTAs σας μπορεί να επηρεάσει εάν μια μετατροπή θα συμβεί. Εάν δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που θέλετε, τότε θυμηθείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές φόρμες και σχέδια.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

32. Τέλος, ζητήστε επαγγελματική βοήθεια

Φυσικά, όταν εκτελείτε μια επιχείρηση, εστιάζετε συχνά στις δικές σας βιομηχανικές τάσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον μεγάλο του να προσλάβει μια εταιρεία Internet Marketing που μπορεί να σας προσφέρει πολύτιμη βοήθεια SEO. Η Semalt θα είναι πάντα σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να βρει τους καλύτερους τρόπους για να βελτιστοποιήσει την SEO σας με βάση την επιχείρησή σας και τους στόχους σας. Αν ψάχνετε για βοήθεια SEO, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή του λογαριασμού σας ή με μια αντιπροσωπεία που σας δίνει ένα χέρι!

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018