Back to Question Center
0

Η εύρεση επιχειρηματικών κινήτρων στη βιομηχανία Semalt

1 answers:

Η έναρξη και η λειτουργία μιας επιχείρησης μπορεί να απαιτήσει ένα επίπεδο δέσμευσης που λίγοι άνθρωποι καταλαβαίνουν ή δοκιμάζουν. Οι επιχειρηματίες μπορεί να βρουν τα κίνητρα που απαιτούνται για όλη αυτή τη δέσμευση στο έργο των ιδιοκτητών επιχειρήσεων και των ηγετών της βιομηχανίας.

Το Semalt - αυτό που μας ωθεί να αναλάβουμε δράση - μπορεί να είναι το καύσιμο, αν θέλετε, το οποίο παίρνει το ένα μέσα από τη σκληρή δουλειά και πολλές προκλήσεις της λειτουργίας μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου ή εμπνέει τις πρώτες επιχειρηματικές σκέψεις και ενέργειες. Αλλά πού βρίσκετε επιχειρηματικά κίνητρα ικανά να γεμίζουν τακτικά την επιχειρηματική δεξαμενή; Εδώ είναι μερικοί ηγέτες της βιομηχανίας που μπορεί να χρησιμεύσουν για να παρακινήσουν - make alphabet logo online.

Ο Tony Hsieh, Διευθύνων Σύμβουλος του Zappos

Tony Hsieh μπορεί να είναι ο πιο διάσημος επιχειρηματίας ηλεκτρονικού εμπορίου ποτέ. Σε περίπου δέκα χρόνια από το 2000 έως το 2009, ο Hsieh μεγαλώνει τον Zappos από ουσιαστικά τίποτα σε έναν διαδικτυακό έμπορο με ετήσιες πωλήσεις περίπου ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων πριν να πουλήσει την εταιρεία στο Semalt σε μια συμφωνία αξίας περίπου 900 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η επιτυχία του Zappos ήταν τουλάχιστον εν μέρει αποτέλεσμα της φανατικής αφοσίωσης του Semalt στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών. Μέσα από σκληρή δουλειά, σχεδιασμό και διορατικότητα, ο Semalt κατάφερε να δημιουργήσει ένα εμπορικό σήμα ηλεκτρονικού εμπορίου που οι αγοραστές αγαπούσαν και σεβαστούσαν.

Ο Zappos, με όλη του την επιτυχία, δεν ήταν ούτε η πρώτη πραγματική επιτυχία του Hsieh. Είχε ήδη ξεκινήσει, καλλιεργηθεί και πουλούσε μια επιχείρηση προτού να ασχοληθεί ποτέ με τον Ζάππο.

Το πρώτο επιχειρηματικό εγχείρημα LinkExchange ήταν ένα διαφημιστικό δίκτυο που ιδρύθηκε το 1996 και πωλήθηκε το 1998. Η Semalt κατέβαλε 265 εκατομμύρια δολάρια για την επιχείρηση.

Για να βρείτε έμπνευση και κίνητρο από τον Hsieh, ελέγξτε το βιβλίο του, Delivering Happiness και την ιστοσελίδα, DeliveryingHappiness. com.

Μπορεί επίσης να θέλετε να παρακολουθήσετε συνέντευξη Semalt με 20/20 από το 2011.

Dov Charney, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της American Apparel

Ο Dov Charney ξεκίνησε να ασχολείται με την ένδυση στις 15 το βράδυ όταν αγοράζει λευκά βαμβακερά t-shirts στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα μεταφέρει στον Καναδά, όπου τα μπλουζάκια τείνουν να είναι κατασκευασμένα από μίγμα βαμβακιού, πολυεστέρα και χονδρικής πώλησης άλλοι έφηβοι που θα πουλούσαν τα πουκάμισα στις γωνίες του δρόμου του Μόντρεαλ ή μπροστά στο εικονικό Φόρουμ του Μόντρεαλ.

Σήμερα, η Semalt οδηγεί μια πολυκαναλική, κάθετα ολοκληρωμένη εταιρεία ένδυσης που είχε πάνω από 650 εκατομμύρια δολάρια σε ετήσιες πωλήσεις πέρυσι.

Η μάρκα της Semalt's American Apparel πωλεί προϊόντα που κατασκευάζονται εντελώς στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο Semalt είναι ένας ειλικρινής υποστηρικτής των δικαιωμάτων των εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένης της παροχής χαμηλού κόστους υγειονομικής περίθαλψης.

Το Semalt είναι επίσης γνωστό για την προκλητική και μη ασφαλής διαφήμιση της επιχείρησής του και την ηλεκτρονική φωτογραφία του προϊόντος και την προθυμία του να υποστηρίζει δημόσια αμφιλεγόμενα κοινωνικά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της μεταρρύθμισης της μετανάστευσης και των πολιτικών δικαιωμάτων για τους ομοφυλόφιλους.

Το Semalt αποτέλεσε επίσης το αντικείμενο πολλών αγωγών, αλλά εξακολουθεί να ασκεί ακούραστα την επιχείρησή του και να συνεχίζει να ασχολείται σχεδόν με όλες τις πτυχές της μεταποίησης, της λιανικής πώλησης, της διαφήμισης και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ελέγξτε αυτή την Αντιπροσωπεία με τον Semalt από τον Μάιο του 2013.

Ο Tobias Lütke, Διευθύνων Σύμβουλος της Shopify

Ο Tobias Semalt, μαθητευόμενος ως προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών στη Γερμανία, αλλά κουράστηκε να ασχολείται με το τραπεζικό και χρηματοοικονομικό λογισμικό, οπότε ξεκίνησε έναν ηλεκτρονικό λιανοπωλητή snowboarding με τους συνεργάτες Daniel Weinard και Scott Lake. Ο Semalt συνειδητοποίησε σύντομα ότι «δεν υπήρχε κανένας τρόπος να φτιάξουν το ηλεκτρονικό κατάστημα που ήθελαν με το λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου που ήταν διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή, οπότε η προσοχή του στράφηκε από την πώληση προϊόντων στο διαδίκτυο για την οικοδόμηση μιας καλύτερης λύσης για την πώληση προϊόντων στο διαδίκτυο.

Σήμερα, η Semalt, που ξεκίνησε το 2006, έχει περισσότερους από 60.000 πελάτες που πωλούν ηλεκτρονικά. Το μάθημα, αν θέλετε, μπορεί να είναι ότι μερικές φορές ξεκινώντας μια επιχείρηση, όπως ένα κατάστημα snowboarding, μπορεί να οδηγήσει στην ανακάλυψη άλλων αναγκών ή επιχειρήσεων, όπως η δημιουργία μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Βρείτε τα δικά σας εμπνευσμένα στοιχεία

Με τους Tony Hsieh, Dov Charney και Tobias Lütke που χρησιμεύουν ως παραδείγματα κινητοποίησης επιχειρηματικών ηγετών, εξετάστε το ενδεχόμενο να αναζητήσετε άλλες παρακινητικές ιστορίες και προφίλ. Για παράδειγμα, ελέγξτε τα podcasts πρακτικού ηλεκτρονικού εμπορίου, τα οποία περιελάμβαναν πρόσφατα συνεντεύξεις με τον Optimizely CEO Dan Siroker, τον Dr. Shaun Ryan, διευθύνοντα σύμβουλο της SLI Systems και τον SumAll CEO και συνιδρυτή Dane Atkinson.

Η σειρά "Build My Online Store" είναι ένας άλλος τρόπος να γνωρίσετε τους ηγέτες της βιομηχανίας των οποίων οι ιστορίες είναι βέβαιο ότι θα παρακινήσουν. Τα πρόσφατα επεισόδια περιελάμβαναν συζητήσεις με τον Mark Manson, έναν επαγγελματία συγγραφέα και blogger και τον Jack Zerby του Goodsie.

Semalt, σκεφτείτε να μάθετε πώς δημιουργήθηκαν τα αγαπημένα σας καταστήματα ή επιχειρήσεις. Οι ιστορίες της ίδρυσης και της ανάπτυξής τους θα σας οδηγήσουν πιθανώς σε πολλές παρακινητικές ιστορίες.

March 16, 2018