Back to Question Center
0

CES 2007: Αγαπητό ημερολόγιο ... Κινητά τη Samsung, τα χρώματα της Kodak και έναν ασύρματο δρομολογητή που δρομολογεί το Semalt

1 answers:


Χτυπήστε την Τρίτη! Είναι σήμερα το πρωί της 9ης Ιανουαρίου και πηγαίνω σε 9 α. m. συνάντηση με τη Samsung Mobile, αλλά η καμπίνα μου παίρνει τη Γάζα για να φτάσει στο LVCC με καθυστερεί. (Σε περίπτωση που χάσατε τις προηγούμενες καταχωρήσεις, εδώ είναι οι 7 Ιανουαρίου και 8 Ιανουαρίου, τα μέρη 1 και 2.)

Παρά τις συνεχιζόμενες διακρίσεις που συσσωρεύτηκαν στα τηλέφωνα της Samsung από άλλους, πάντα ήμουν
λίγο ξινή τους - networking software. Μεγάλα σχέδια, αλλά υπάρχει πάντα κάτι που είναι λίγο μακριά. Τίποτα δεν είναι πολύ τρομερό για να αποθαρρύνει τους ανθρώπους από την αγορά τους (εκτός από εκείνο το επίπεδο, λίγο ιδιόκτητο ακουστικό / USB / φορτιστή jack που επιμένουν στη χρήση), αλλά ακόμα.

Anyhoo, ήμουν συνήθως εκεί για να πάρω κάποιο "πρόσωπο με το χρόνο" με τους επαναλήπτες που με βοηθούν να κάνω τη δουλειά μου όλο το χρόνο, δεδομένου ότι είναι τώρα Τρίτη και έχουμε ήδη καλύψει όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις, συμπεριλαμβανομένων των τηλεφώνων The Simpson, um, δύο φορές.Ενώ η Samsung είχε κάποια φουσκωμένα νέα κινητά τηλέφωνα, αυτό που πραγματικά θέλω να πάρω στα χέρια μου, δεν μπορώ. Το Samsung X830 είναι απλά ένα κομμάτι έργο σχεδιασμού. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής που μετακινείται από έναν τροχό κλικ που χειρίζεται αρχεία MP3 / ACC / ACC + / e-AAC + / WMA. Είναι ένα μικροσκοπικό τηλέφωνο με όλες τις μεγάλες παγίδες που θα μπορούσατε να θέλετε σε ένα μικρό τηλέφωνο τσέπης. Και διαθέτει δύο χωριστές διεπαφές - μία για το τηλέφωνο, μία για το music player - έτσι δεν χρειάζεται να ανοίγετε το τηλέφωνο για να ακούτε μουσική. Δυστυχώς, πιθανότατα δεν θα εμφανιστεί ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο σε έναν μεταφορέα. Ετσι είναι η ζωή.


Εντάξει, τώρα είναι 10 α. m. και είμαι στο περίπτερο του Kodak για μια γρήγορη περιοδεία. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπω προσωπικά τη νέα σειρά ψηφιακών κορνιζών της εταιρείας. Έχω πάντα την πεποίθηση ότι κανείς δεν αγοράζει ψηφιακά πλαίσια εικόνων για τον εαυτό τους. Πάρτε ή δώστε ένα ως δώρο, απολύτως, αλλά ποτέ δεν θα πέσει τα χρήματα για προσωπική χρήση.

Υπήρχαν πολλά φωτοφτιαγμένα φέτος στο CES και η Kodak είχε μερικά από τα ωραιότερα, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε χαρακτηριστικά. Διαθέσιμο σε μεγέθη 7-, 8 και 10 ιντσών χωρίς ενσωματωμένο Wi-Fi και καρέ 8 και 10 ιντσών με Wi-Fi, τα πλαίσια διαθέτουν υποστήριξη MP3 για αναπαραγωγή μουσικής μέσω των ενσωματωμένων ηχείων, είναι Pict Bridge ώστε να μπορείτε να εκτυπώνετε απευθείας από το πλαίσιο και μπορείτε να κάνετε απλές αλλαγές στο πλαίσιο επίσης. Δεν με ενδιαφέρει το πώς φαίνεται το πίσω μέρος των πλαισίων, αλλά αν αντιμετωπίζουν έναν τοίχο, ποιος νοιάζεται; Όλα όσα είναι πραγματικά σημαντικά είναι η καλή εμφάνιση και η καλή οθόνη μπροστά και η ευκολία λειτουργίας, και μοιάζει με το Kodak που το καρφώθηκε.


Τα υπόλοιπα στοιχεία υλικού που θα προκύψουν από την Kodak στην επίδειξη (εκτός από κάποιες τσάντες μόδας, αν θεωρείτε ότι το υλικό) είναι οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές EASYSHARE V1003 ($ 250) και V803 ($ 200) με ανάλυση 10 megapixel και 8 megapixel αντίστοιχα, με φακούς 3X οπτικού ζουμ και έρχονται σε μια επιλογή από οκτώ χρώματα. Όπως είναι συνηθισμένο με τα digicams της Kodak, θα διαθέτουν καλές λειτουργίες στη φωτογραφική μηχανή, ευκολία χρήσης όπως 22 λειτουργίες σκηνών, θολή εικόνα συναγερμού και ψηφιακή μείωση των κόκκινων ματιών.

Στη συνέχεια σταματώ στο Renaissance Hotel που βρίσκεται λίγο έξω από το LVCC South Hall για δύο συναντήσεις: Buffalo Technology στα 11 α. m. και η Dell το μεσημέρι.


Μου, μου, μου, τι μεγάλο ασύρματο δρομολογητή έχετε. Δεν πιστεύω πραγματικά ότι μπορεί να ξεκινήσει πυραύλους (καλά, δεν νομίζω ότι είναι μέρος της εμπειρίας εκτός χαρτοπαικτικών λεσχών ούτως ή άλλως), αλλά σίγουρα μοιάζει θα έπρεπε να είναι σε θέση.

Ο δρομολογητής διπλής ζώνης και το Access Point της AirStation Wireless-N Nfiniti $ 299 υποστηρίζουν ταυτόχρονα τις προδιαγραφές 802. 11a / b / g και IEEE 802. 11n. Είναι πιστοποιημένο από την Microsoft Vista, έχει έναν ενσωματωμένο αυτόματο αισθητήρα 4-port 10/100/1000 Gigabit διακόπτη και συσκευάζει το σύστημα AirStation One-Touch Secure της εταιρείας (AOSS) για τη δημιουργία ενός ασφαλούς ασύρματου δικτύου υψηλής ταχύτητας σε δύο κούνημα την ουρά του αρνιού. Είναι βασικά κάθε κομμάτι της τεχνολογίας ασύρματης δικτύωσης Buffalo έχει μπλοκαριστεί σε ένα κιβώτιο. Υπάρχει και ένας προσαρμογέας φορητού υπολογιστή USB $ 129, που μοιάζει με την κεραία στο δρομολογητή, μικρότερη. 0TGL / R5; $ 699) και 2TB (HS-DH2.0TGL / R5, $ 1.299). Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακομιστές iTunes για άμεση πρόσβαση στη μουσική που είναι αποθηκευμένη στις συσκευές και μπορείτε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες και βίντεο απευθείας από μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Και είναι όλα DLNA'd (Digital Living Network Alliance), ώστε να συνεργαστούν με άλλες συσκευές, υπολογιστές κλπ. Που πληρούν τα πρότυπα DLNA για διαλειτουργικότητα στο "ψηφιακό σπίτι σας. "Υπάρχει και ένα νέο LinkTheater Wireless-A / G Media Player. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ.


Είμαι έτοιμος να χτυπήσω τις σουίτες της Dell τώρα. Ευτυχώς, δεν πήγαν πάρα πολύ φέτος, έτσι τα πράγματα γίνονται γρήγορα. Η πρώτη στάση είναι να εξετάσουμε μερικές νέες οθόνες, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης LCD 277 ιντσών 2707WFP με ανάλυση 1,920 × 1,200. Μου άρεσε το μοντέλο 307 ιντσών 3007WFP, αλλά θα ήθελα να αγοράσω τα 27-ιντσών αντί τώρα. Μεγάλη εικόνα, εξαιρετική εργονομία, λιμάνια και εισροές, και βλασφημία, φαίνεται ωραία από την πλάτη. Αντί πλαστικό, έχει ένα πλαίσιο από βουρτσισμένο αλουμίνιο με μεταλλική γυάλινη βάση. Ναι, μπορείτε να αγοράσετε δύο μικρότερες οθόνες LCD με υψηλότερες αναλύσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ποιότητα κατασκευής ή η εικόνα είναι καλύτερη.


Ενώ η πιο πρόσφατη επιφάνεια εργασίας παιχνιδιών της Dell, το XPS 710 H2C, ανακοινώθηκε στο CES, δεν είναι η πρώτη φορά που το είδα. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα ένα, αλλά εγώ βιάζω να πω ότι είναι το καλύτερο σύστημα κουλοχέρηδων / επιδόσεων που έχουν δημιουργήσει μέχρι σήμερα. Καλή σχεδίαση. Μεγάλη, γερή κατασκευή. Όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για εξαιρετικά παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένων των overclocked graphics και CPU). Και τώρα, χάρη στο CoolIT, ήρεμη υγρή ψύξη. Θα ήθελα νωρίτερα να αγοράσω το 710 H2C από ένα Alienware, αυτό είναι για σίγουρο.

Λοιπόν, κατευθύνω στο Βενετσιάνικο / Sands Expo Center τώρα, οπότε ελέγξτε ξανά για το δεύτερο μισό της ημέρας μου αργότερα.

March 10, 2018