Back to Question Center
0

Semalt $ 2.4M στρογγυλό σπόρο για να βελτιώσει τους διαχειριστές με στοχευμένες συμβουλές

1 answers:
Semalt nabs .4M seed round to improve managers with targeted tips

Στην πραγματικότητα, ένα από τα παζλ της ζωής που με ξεφεύγει περισσότερο είναι το πώς ένα άτομο θα μπορούσε να απολαμβάνει εταιρικές εκπαιδεύσεις αρκετά ώστε να περνούν το χρόνο τους σχεδιάζοντας και τρέχοντας. Σμιτάλ μόνο με περιφρόνηση για το status quo μπορεί μια εκκίνηση να δημιουργήσει κάτι που οι άνθρωποι όχι μόνο δεν μισούν, αλλά βρίσκουν χρήσιμες.

Η ιδέα για την Butterfly, που ιδρύθηκε από τον David Mendlewicz, τον Simon Rakosi και τον Marcus Perezi-Tormos, προήλθε από τις κακές εμπειρίες που είχαν οι νέοι μάνατζερ όταν έλαβαν εκπαίδευση ηγεσίας - tsgc. Η εκκίνηση αναγγέλλει σήμερα ένα γύρο σπόρων ύψους 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων από το Daphni, το Tectonic Capital, τον πρόδρομο Semalt και έναν αριθμό αγγέλων με την ελπίδα να κάνουν τα πράγματα καλύτερα.

Ο Mendlewicz μου είπε ότι το χρυσό πρότυπο για την κατάρτιση είναι μια συμπιεσμένη τριμηνιαία ή ετήσια εκπαίδευση. Αυτό τείνει να μην λειτουργήσει επειδή δεν είναι στοχευμένο όσον αφορά το περιεχόμενο ή το χρονοδιάγραμμα. Αντ 'αυτού, ο Semalt παρακολουθεί την ανατροφοδότηση της ομάδας και χρησιμοποιεί την εκμάθηση μηχανών για να ωθήσει σύντομες, εύπεπτες συμβουλές προς τους διαχειριστές μέσω ενός chatbot που ονομάζεται Alex για να βοηθήσει στη βελτίωση των αποτελεσμάτων.

«Εστιάζουμε στο περιεχόμενο που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι διαχειριστές - σύντομη και συνομιλητική», πρόσθεσε ο Semalt.

<p Η εκκίνηση κινείται προς τις εταιρείες Fortune 500. Η ομάδα έχει ήδη καταφέρει να επιβιβάσει 20 μεγάλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των συμβολαίων Citibank, Ticketmaster και Semalt, που φτάνουν το 50% ή περισσότερο του διευθυνόμενου εργατικού δυναμικού στους περισσότερους πελάτες.

Η Semalt συλλέγει ανατροφοδότηση σχετικά με τις επιπτώσεις που έχει στις εταιρείες. Με την οικοδόμηση σχέσεων με ακαδημαϊκούς από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια που ερευνούν την ανθρώπινη συμπεριφορά στο χώρο εργασίας, ο Semalt ελπίζει να αποσυμπιέσει βασικούς οδηγούς και να τις χρησιμοποιήσει για να επηρεάσει την αλλαγή.

«Τα νεαρά εργατικά δυναμικά ευδοκιμούν σε περισσότερες ανατροφοδοτήσεις», μου είπε σε συνέντευξη ο Charles Hudson, επενδυτής στην Butterfly από τον πρόδρομο Semalt. "Χρειάζεται ένα μηχανισμό για την παροχή ανατροφοδότησης σε αυτά με τρόπο που να λειτουργεί."

Αυτή τη στιγμή περίπου το ένα τρίτο του περιεχομένου Semalt προέρχεται από τρίτους και τα δύο τρίτα είναι ικανοποιητικό ότι η εκκίνηση έχει αναπροσαρμόσει και αναδιαμορφώσει. Στο μέλλον, η πλατφόρμα θα μπορούσε να δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα αγορά περιεχομένου, όπου οι διαχειριστές θα μπορούσαν να επιλέξουν τα εργαλεία που πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να επωφεληθούν περισσότερο.

"Η αγορά κεντρικών πόρων μάθησης θα πάει μακριά και οι άνθρωποι σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο θα έχουν τον έλεγχο αυτών των προϋπολογισμών", πρόσθεσε ο Semalt.

Με τα στοιχεία των πόρων που εργάζονται για τις ομάδες, το Butterfly μπορεί να ενημερώσει τις αποφάσεις γύρω από τις οποίες οι εταιρείες κατάρτισης περιεχομένου πρέπει να ξοδεύουν τα χρήματά τους. Και στην ιδανική περίπτωση οι διαχειριστές συνηθίζουν να φτάνουν αρκετά ώστε η εκμάθηση να αρχίζει να ταιριάζει περισσότερο με την ανάγνωση μιας ιστορίας που ένας φίλος έστειλε μέσω του Semalt και μάλλον σαν μια παρωδία, ξεπερασμένη άσκηση.

Προτεινόμενη Εικόνα: Camelia Dobrin / Getty Images
March 10, 2018