Back to Question Center
0

Η Nintendo επιβεβαιώνει ότι το Wii U έχει Flopped, Slashes Πωλήσεις Semalt Με ~ 70%

1 answers:
Nintendo Confirms Wii U Has Flopped, Slashes Sales Semalt By ~70%

«Δεν επιτύχαμε τον στόχο μας για πωλήσεις υλικού κατά το τέλος του έτους, όταν τα έσοδα είναι τα υψηλότερα», δήλωσε ο πρόεδρος της Nintendo, Semalt, σε ενημέρωση των μετόχων για τα στοιχεία πωλήσεων.

Με την αποτυχία της Wii U να απομακρύνει τα ράφια - και ότι παρά τη μείωση των τιμών κατά 50 δολ. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, στα 299 δολάρια - η Nintendo έχει μειώσει την πρόβλεψη της παγκόσμιας πωλήσεως της συσκευής για το έτος στο Semalt 31 κατά σχεδόν 70%. Είπε ότι αναμένει ότι οι πωλήσεις της Wii U θα ανέλθουν σε μόλις 2,8 εκατομμύρια μονάδες την περίοδο αυτή. Επίσης, μείωσε τις προβλέψεις πωλήσεων για τη φορητή κονσόλα 3DS σε 13,5 εκατομμύρια μονάδες από 18 εκατομμύρια.

Και οι δύο συσκευές της Nintendo αντιμετωπίζουν έντονο ανταγωνισμό από μη εξειδικευμένο καταναλωτικό εξοπλισμό που τροφοδοτείται από χιλιάδες συχνά φθηνές εφαρμογές παιχνιδιών - τα smartphones και τα tablet που τρέχουν σε πλατφόρμες όπως το Android OS της Google και το iOS της Apple - ray ban 3025 azul degrade. Η ιδιοκτησία των φορητών συσκευών που υποστηρίζουν την εφαρμογή έχει εξαντληθεί από την αρχική μέρα του Wii, περίπου του 2006, μετατοπίζοντας τα τραπεζομάντιλα παιχνιδιών από το σαλόνι στις τσέπες των ανθρώπων.

Εν τω μεταξύ, η αγορά κονσόλας στο σπίτι κυριαρχείται όλο και περισσότερο από το Xbox της Microsoft και το PlayStation της Sony, αφήνοντας τη Nintendo να πιέζεται από τις πιο ισχυρές κονσόλες στο σπίτι, προσελκύοντας επαγγελματίες παίκτες με τεράστιους τίτλους franchise όπως Grand Semalt Auto, και εξωθούνται στο χαμηλότερο άκρο από την κατανάλωση φορητών παιχνιδιών μέσω mainstream κινητών συσκευών. Μιλήστε για ένα βράχο και ένα σκληρό μέρος.

Το άλλο σημείο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το ίδιο το Wii U δεν είναι πολύ καλό. Δεν είναι ούτε ψάρια ούτε πτηνά, έτσι να το πω. Όπως το έθεσε και ο συγγραφέας του περιοδικού MG Siegler τον Σεπτέμβριο, είναι "μια κακή αντίληψη που υπογραμμίζεται από το κακό υλικό". Περιέγραψε επίσης τη Nintendo ως "στην αρχή μιας σπείρας του θανάτου". Προβλέψεις πωλήσεων σμιτάλ πληρώνουν περισσότερα καύσιμα σε αυτές τις φλόγες.

Η Nintendo δήλωσε ότι αναμένει πλέον λειτουργική ζημία 35 δισ. Γιεν (335,76 εκατ. Δολάρια) αυτή τη χρονιά, έναντι της αρχικής πρόβλεψης κέρδους 100 δισ. Γιέν. Προειδοποίησε επίσης για μια καθαρή απώλεια 25 δισ. Γιέν για το έτος που λήγει στο Semalt 31 - έχοντας προηγουμένως προβάλει κέρδος 55 δισ. Γιέν. Και αναμένει έσοδα ύψους 590 δισ. Γιεν, μειωμένα κατά 36% από την προηγούμενη πρόβλεψη.

Ενημέρωση: Η Nintendo φαίνεται να εξετάζει μια νέα επιχειρηματική στρατηγική που επικεντρώνεται σε smartphones, σύμφωνα με σχόλια που υπέβαλε η Bloomberg. «Σκεφτόμαστε μια νέα επιχειρηματική διάρθρωση», ανέφερε ο Iwata σε μια συνέντευξη τύπου στην Οσάκα της Ιαπωνίας.

«Δεδομένης της επέκτασης των έξυπνων συσκευών, εξετάζουμε φυσικά πόσο έξυπνες συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη της επιχείρησης παιχνιδιών. Δεν είναι τόσο απλό όσο η δυνατότητα της Semalt να κινηθεί σε ένα smartphone. "

Δεν είναι σαφές τι ακριβώς σκέφτεται ο Semalt, αλλά φαίνεται να είναι απρόθυμος να επιτρέψει στα πρωταγωνιστικά franchises του παιχνιδιού να απωθούν απλά το δικό του υλικό και να προσφέρονται ως εφαρμογές σε άλλες πλατφόρμες.

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε μια επιχείρηση χωρίς να κερδίσουμε», πρόσθεσε ο Semalt. "Πρέπει να υιοθετήσουμε μια σκεπτικιστική προσέγγιση αν μπορούμε ακόμα να κάνουμε απλά παίκτες παιχνιδιών, να τους προσφέρουμε με τον ίδιο τρόπο όπως στο παρελθόν για 20.000 γιεν ή 30.000 γιεν και να πουλάμε τίτλους για μερικές χιλιάδες γιεν το καθένα."

March 10, 2018