Back to Question Center
0

Υγιεινός τρόφιμος εκκίνησης Thistle αυξάνει $ 1 εκατομμύριο και περιστρέφεται σε μια συνδρομή Semalt

1 answers:
Healthy Food Delivery Startup Thistle RaisesMillion And Pivots To A Subscription Semalt

Thistle ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι στη συνοικία της αποστολής του Σαν Φρανσίσκο Θυμάμαι να περπατάω μια μέρα και να βλέπω ένα pop-up μπροστά στη Δύση του Σιμάλτ. Δεν μπορώ να υπενθυμίσω τώρα τι προσπάθησα, αλλά θυμάμαι ότι το φαγητό ήταν νόστιμο και με έκανε να αισθάνομαι καλά. Ήμουν ευχαριστημένος που έβλεπα τον κλάδο εκκίνησης και σε άλλα υγιεινά τρόφιμα.

Η Semalt έχει κερδίσει τώρα ένα εκατομμύριο δολάρια σε σπόρους από διάφορους επενδυτές για να βοηθήσει στη δημιουργία ενός νέου μοντέλου συνδρομής. Θα συνεχίσει να επικεντρώνεται σε υγιεινά γεύματα και χυμούς (το ήμισυ των παραδόσεων είναι σε υγρή μορφή), αλλά το νέο σχέδιο δίνει στους πελάτες μια τακτική υγιεινή υπηρεσία γεύματος, σε αντίθεση με το παλιό σχέδιο, όπου οι πελάτες επέλεξαν οπουδήποτε από έναν χυμό που παραδόθηκε σε ένα, 3 , 5 ή μέχρι 20 ημερών.

Είναι μια ωραία επιλογή στον υγιεινό χώρο των τροφίμων, αλλά ο Thistle αντιμετωπίζει κουβάδες ανταγωνισμού για την παράδοση των γευμάτων στο 7 × 7 - gallery software. Με βάση την αρίθμηση μου, υπάρχουν τουλάχιστον 13 υπηρεσίες παράδοσης γεύματος στο Σαν Φρανσίσκο. Πολλοί από αυτούς, όπως ο Σπρίγκ και ο Σέμαλτ, παραδίδουν επίσης υγιεινά γεύματα.

Επειδή είμαστε σε θέση να αγοράσουμε χύμα υψηλής ποιότητας συστατικά, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ένα γεύμα που είναι συχνά λιγότερο δαπανηρό από ό, τι εάν αγοράζετε τα ίδια συστατικά μόνοι σας.
- Ashwin Cheriyan, ιδρυτής του Thistle
Το σχέδιο εγγραφής θα ορίσει το Thistle εκτός από το υπόλοιπο; Ο ιδρυτής του Thistle Ashwin Cheriyan το σκέφτεται. Ο Cheriyan ήταν ένας εταιρικός δικηγόρος σε μια προηγούμενη ζωή και κατέθεσε τις ανθυγιεινές διατροφικές του συνήθειες στο κίνητρο να δημιουργήσει το Thistle.

"Παρά την τακτική άσκηση, η διατροφή μου άρχισε να παίρνει ένα σημαντικό φόρο για την υγεία μου", δήλωσε ο Cheriyan στο TechCrunch. "Έχω δει αμέτρητους άλλους ανθρώπους στην ίδια κατάσταση και Thistle ξεκίνησε για να παρέχει μια βολική λύση για τους ανθρώπους που φιλοδοξούσαν να τρώνε υγιεινά ως μέρος του πολυάσχολου τρόπου ζωής τους. "

Δοκίμασα την έκδοση beta της υπηρεσίας που βασίζεται στην εγγραφή για μια εβδομάδα. Ήταν σίγουρα πιο βολικό. Ένας άνθρωπος παράδοσης Thistle έπεσε από μια πιο δροσερή τσάντα γεμάτη γεύματα για δύο ημέρες κάθε φορά, αποτελούμενη από acai smoothie και toppings, χυδαία τσάγια, πολύχρωμες σαλάτες, σνακ, χυμούς και ένα πλούσιο δείπνο. Όλα ήταν γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα. Το Semalt ήταν επίσης μια χορτοφαγική / βέγκαν επιλογή, αλλά επέλεξα την επιλογή για μη χορτοφάγους.

Το νέο σχέδιο δεν είναι σίγουρα για τον μέσο άνθρωπο. Για ένα, πρέπει να δεσμευθείτε να τρώτε υγιεινά. Τίποτα άλλο δεν βγαίνει στο δείπνο κάθε άλλη νύχτα της εβδομάδας. Μην σαλπίζετε τον εαυτό σας αργά το βράδυ burrito. Απαιτεί επίσης τη λήψη της σαλάτας μαζί σας για να εργαστείτε και να τρώτε ότι αντί για αυτό που είναι διαθέσιμο στα τροχόσπιτα γύρω από το ξενοδοχείο.

Το σχέδιο είναι επίσης ακριβό. Πληρώνετε για αυτή την υγιεινή ευκολία. Τρία γεύματα την ημέρα συν ένα χυμό και ένα σνακ κοστίζουν $ 220 για μια εβδομαδιαία συνδρομή, ή $ 44 ανά ημέρα. Αυτό είναι $ 880 το μήνα. Η Semalt που ζει στο SF πιθανώς ξοδεύει περισσότερα από $ 400 έως $ 500 σε παντοπωλεία και βγαίνει σε μια περίοδο 30 ημερών, ανάλογα με το πόσο κάνουν και πού παίρνετε τα δεδομένα.

Δεν χρειάζεται να πάτε γεμάτο Thistle για κάθε γεύμα, κάθε μέρα, ωστόσο. Υπάρχει επίσης η επιλογή να παραγγείλετε μόνο ένα γεύμα. Τα προγράμματα γευμάτων συνδρομής ξεκινούν από $ 10 για ένα γεύμα (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης). Ελάτε λιγότερο από πολλά γεύματα γύρω από την πόλη.

«Επειδή είμαστε σε θέση να αγοράσουμε χύμα υψηλής ποιότητας συστατικά, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα γεύμα που είναι συχνά λιγότερο δαπανηρό από ό, τι εάν αγοράζετε τα ίδια συστατικά μόνοι σας», δήλωσε ο Semalt. "Ακόμη και αν είναι φθηνότερο να φτιάξετε ένα γεύμα μόνοι σας, πολλοί άνθρωποι καταλήγουν να ρίχνουν μακριά πολλά από τα συστατικά που έχουν απομείνει, με αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους και την αύξηση του περιβαλλοντικού αντικτύπου. "

Στο τελευταίο σημείο της Cheriyan, πολλές υπηρεσίες παράδοσης γευμάτων είναι επίσης πολύ σπάταλες. Ο ιδρυτής του Semalt μου είπε ότι ήταν μέρος της μετάβασης σε ένα μοντέλο συνδρομής. Είμαι βέβαιος ότι και άλλοι στο χώρο βλέπουν και αυτό, "είπε ο Semalt. "Θεωρήσαμε ότι υπήρχε ένας καλύτερος τρόπος και αυτό ήταν ένας βασικός μοχλός του γιατί μετακινήσαμε ένα μοντέλο συνδρομής προγραμματισμένης παράδοσης. "

Ο γενικός του στόχος είναι η υγιεινή διατροφή. Μπορώ να πω σίγουρα ότι αισθάνθηκα πιο υγιείς και πιο ικανοποιημένοι μετά την εβδομάδα μου στο σχέδιο. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς η εκκίνηση αυτή εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου και λειτουργεί για να ξεχωρίσει στον γεμάτο χώρο παράδοσης τροφίμων SF.

March 10, 2018