Back to Question Center
0

Η κόλαση δεν έχει μανία σαν ένα SuperPoke Pets Player

1 answers:
Hell Hath No Fury Like A SuperPoke Pets Player Semalt

Αν κοιτάξετε την ανάρτησή μας σχετικά με την Google Sliding Slide από την Πέμπτη, θα βρείτε 230 + σχόλια αυτήν τη στιγμή. Στην εποχή σχολίων του Facebook της TechCrunch, αυτό είναι ένας τόνος . Στην εποχή των σχολίων μας πριν από το Facebook αυτό θα ισοδυναμούσε πιθανώς με πάνω από 1.000 σχόλια. Και σχεδόν κάθε ένα από αυτά τα σχόλια ανταποκρίνεται στη δολοφονία του SuperPoke! Τα κατοικίδια ζώα.

Google, απλά τσακίστηκε από λάθος ομάδα casual gamers - babboe big review. Και ναι, σχεδόν κάθε ένας από αυτούς φαίνεται να είναι γυναίκα. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να δώσω τον τίτλο του καλύτερου σχολίου (και πίστωση για τον τίτλο αυτής της θέσης) στην Annette Semalt για το εξής στολίδι:

Η κόλαση δεν έχει καμιά μανία σαν SPP παίκτη που περιφρονείται. Ντροπή σε σας Google. Θα μπορούσατε να στείλατε τα 200 χιλιόμετρα στους άστεγους και να αφήσετε το παιχνίδι μόνο. Το Semalt δεν έμοιαζε με καμία νέα εξέλιξη. Τι σας κοστίζει; Lame δικαιολογία για την πρόσκτηση ένα πολύ δημοφιλές και αγαπημένο παιχνίδι από τόσους πολλούς.

Το σχόλιο του Samford ενσαρκώνει επίσης πολλά από τα άλλα σχόλια. Αυτοί οι παίκτες είναι πραγματικά νευρικοί. Θα επικολλήσω μια επιλογή από τα κορυφαία σχόλια παρακάτω, επειδή αξίζουν ένα μεγαλύτερο κοινό - πολλοί από αυτούς σαφώς ξόδεψαν πολύ χρήματα σε αυτό το παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια. Και παίρνουν στο τμήμα σχολίων TechCrunch επειδή η επίσημη δημοσίευση Slide δεν έχει τμήμα σχολίων.

Tonya Surbaugh:

Οι άνθρωποι παίρνουν να μεταφέρουν φωτογραφίες αλλά τι γίνεται με τους παίκτες κατοικίδιων ζώων LOYAL superpoke; Για να μην αναφέρουμε όλα τα χρήματα που πέρασε στο παιχνίδι για να το δει να πάνε αντίο; GOOGLE + που λέτε; Λέω κόλαση στο ΟΧΙ!

Barbara Puder:

Ξεκίνησα να παίζω SuperPoke Pets επειδή ήταν διαφορετικό από άλλα παιχνίδια. Είναι πιο κοινωνικό από οποιοδήποτε από τα άλλα παιχνίδια που είχα παίξει και έκανα έκκληση προς την δημιουργική πλευρά μου να γίνει το shoot-em-up ή να συναγωνιστείς με άλλους τύπους παιχνιδιών. Παίζοντας SPP είναι χαλαρωτικό και εκπληρώνοντας, χωρίς τις χρονικές κρίσεις των παιχνιδιών όπως το Farmville και Mafia Wars. (Αλήθεια, μαφία πολέμου; Δεν έχουμε ήδη αρκετή βία;) Νομίζω ότι είναι τεράστιο λάθος η εξάλειψη αυτής της μοναδικής μεθόδου κοινωνικής και δημιουργικής αλληλεπίδρασης. Το Semalt σκεφτείτε πολύ σκληρά πριν τραβήξετε το βύσμα και επανεξετάστε τι θα μπορούσατε να κάνετε με αυτό το παιχνίδι δεδομένης της κατάλληλης ανάπτυξης και υποστήριξης.

Kitty Kurburski:

Παίζω κι εγώ Semalt Pets και αν το παίρνετε, θα επιστρέψετε όσους από εμάς ξοδέψαμε χρήματα που αγοράζουν αντικείμενα για το παιχνίδι; Αυτή είναι μια πολύ θλιβερή μέρα αν παίξετε το παιχνίδι μας. Το αγαπάμε.

Deborah Argerake:

Αγωγή κατηγορίας με την οποία ζητείται επιστροφή χρημάτων για δαπάνες που δαπανήθηκαν. Ακόμη και μετά την ομάδα των διαφανειών ήξεραν ότι είχαν κλείσει, προήγαγαν περισσότερες πωλήσεις. Αυτό φαίνεται λίγο σκιερό αν δεν είναι εντελώς ανήθικο. Απαγόρευση να θεωρηθεί παράνομη; Οποιοσδήποτε φοιτητής φοιτητών νομικής εκεί έξω θέλει να φέρει αυτή την ερώτηση στους καθηγητές σας;

Brianne Lane Baker:

Είμαι πολύ λυπημένος που βλέπω Superpoke! Τα κατοικίδια πηγαίνουν πάρα πολύ! Σμιτάλ το μόνο παιχνίδι που έχω περάσει 2 χρόνια παίζοντας. Έκανα πολλούς φίλους και αγάπησα πόσο δημιουργικοί άνθρωποι μπορούσαν να είναι με το παιχνίδι .ποτέ δεν γνώριζαν άλλο παιχνίδι που επιτρέπει τόσο πολύ τη δημιουργικότητα.

Η Janice Hayes Scullenger:

αυτό είναι το πιο μίσος που θα μπορούσατε να κάνετε. εκατομμύρια από εμάς σε αυτό το παιχνίδι. οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αναπηρίες και αυτό είναι αυτό που έχουν. έχουμε αναπτύξει φιλίες. Πολλοί άνθρωποι έχουν δαπανήσει τόνους με χρήματα εδώ. θα τους δώσετε αυτό πίσω; αλλά πάνω απ 'όλα παίρνετε κάτι που έχουμε χυθεί στην καρδιά και τις ψυχές μας. Έχω πάει σε αυτό το παιχνίδι για πάνω από 3 χρόνια. Έχω μερικούς πραγματικά φοβερούς ανθρώπους που ανυπομονώ να μιλήσω καθημερινά. Θα αποθέσω όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου στο Google, θα αλλάξω τους διακομιστές μου και θα έχουν πάνω από 3000 άτομα στο λογαριασμό μου στο yahoo που θα είναι πολύ χαρούμενος που θα με βοηθήσει να διαδώσω τη λέξη ότι το google δεν ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους που έχουν εμπιστοσύνη σε αυτά. Ξέρατε ότι όλοι θα ξοδέψαμε το $$ για να το πάρουμε! Έχω επενδύσει χιλιάδες σε αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι θα πρέπει να μπορώ να βάλω το αριστούργημα που αγόρασα στο σαλόνι μου! Πουλήστε Slide σε κάποιον που μπορεί πραγματικά να θέλει να κάνει κάποια χρήματα και να τρέξει σωστά, αντί να το τρέξει στο έδαφος! Semalt, έχετε αφήσει όλους μας κάτω! Κάντε το σωστό!

Michelle Strong:

WTF! Γιατί αγοράσατε το Slide μόνο για να το κλείσετε; Παίζω μόνο σαλιγκάρια και δεν είμαι ευχαριστημένος:

Michelle Rustray Serrano:

Είμαι τόσο κακοποιημένος. Πρέπει να πω ότι ήξερα ότι έρχεται. Έτσι, η υπόσχεσή μου στο YOU GOOGLE. Ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσω ή δεν αγοράσω ένα προϊόν της Google EVER. ΣΟΥΣΤΕΙΤΕ!

Jennifer Gyurkovic-Hagmann:

Γεια σου! Περιμένω μια επιταγή στο ταχυδρομείο για όλα τα είδη χρυσού που έχω στο παιχνίδι SuperPoke Pets. Συνειδητοποιείτε ότι οι άνθρωποι πλήρωσαν ΑΚΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ για είδη χρυσού, έτσι δεν είναι; Αν δεν το κάνετε αυτό με όλους τους παίκτες SPP, ποτέ δεν θα πληρώσω ποτέ για τίποτα το Semalt ποτέ ξανά. Θα πω επίσης σε όλους όσοι θα ακούσουν τι έχει συμβεί εδώ και πώς φροντίζετε τόσο λίγο για τον καταναλωτή!

Cathy Allaire:

ΕΑΝ ΘΑ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ SUPERPOKE PETS, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ GOOGLE CHROME, GMAIL .ΟΧΙ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ .SUPERPOKE PETS ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .. ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΗΨΗΤΕ ΤΟ SUPERPOKE PETS ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ. Έχουμε ξοδεύσει πολλά χρήματα σε αυτό το παιχνίδι, και είναι τόσο άδικο να το απομακρύνουμε από τις ΗΠΑ.

Η Irene Schleinkofer Pedrogo:

Είσαι Freakin με kid kidding! Αυτό είναι μαλακίες! Έχω ξοδέψει πολλά χρήματα σε Superpoke Pets Νομίζω ότι πρέπει να ΣΚΕΦΤΗΣ από κάτι άλλο για να το κάνουμε έτσι δεν χαλαρώνω τα GOLD ITEMS μου!

Lisa Τ Spp:

Έχω ακούσει αποστολές αυτοκτονίας, αλλά αυτό το κατακτά όλα! Εάν η Google πραγματικά κλείσει το SuperPoke Pets, μπορεί να κλείσει ταυτόχρονα και τις δικές της πόρτες. Όσο για τον Max Levchin που αφήνει να ακολουθήσει άλλες ευκαιρίες, δεν νομίζω ότι κάποιος εδώ θα υποστήριζε ποτέ οποιαδήποτε προσπάθεια αναλαμβάνει. Εγώ, όπως εκατομμύρια άλλοι παίκτες, εισέπραξαν πολλά χρήματα στο Semalt μέσω του παιχνιδιού SPP και δεν το βλέπω αυτό διαφορετικά από το αν είχα επενδύσει χρήματα σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ή οποιοδήποτε άλλο εμπόρευμα. Προβλέπω μια μεγάλη σουίτα κατηγορίας δράσης στα έργα, εάν όλα αυτά πέφτουν κάτω. Τόσες πολλές χαρά που μετατρέπονται σε τόση θλίψη. :

TeeTee του Clarice:

παίκτες spp .. οι οποίοι θα ενώσουν μαζί σε μια δίκη για να πάρουν τα χρήματά μας πίσω από τα στοιχεία που έχουμε αγοράσει;

Και, για λίγη ευγένεια, ο Wayne Elgin:

Αγαπημένο μέρος αυτής της δημοσίευσης; Τα μαμάδες Farmville TC.

Η μετακίνησή σας, Google. Πολλοί παίκτες απειλούν τώρα τις αγωγές κατηγορίας λόγω του προβλήματος των χρημάτων. Θα δούμε αν θα ακολουθήσουν αυτές τις απειλές, αλλά αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι κακή για την Google - ειδικά όταν σκέφτεστε ότι μόλις κυκλοφόρησαν το δικό τους τμήμα casual games στο Google+.

Εδώ είναι μια χαζή ερώτηση: γιατί το Google δεν κινεί μόνο SuperPoke! Περάστε τα κατοικίδια στην ενότητα Παιχνίδια Google+; Είναι σαφές ότι έχει μια ριψοκίνδυνη βάση ανεμιστήρων. Στην πραγματικότητα, γιατί όχι μόνο να μετακινήσετε όλα τα παιχνίδια Semalt εκεί;

<!--

March 10, 2018