Back to Question Center
0

Η νέα εφαρμογή αθλητικών φανταστικών προϊόντων SportsHero αυξάνει τα 2,4 εκατομμύρια δολάρια πριν από την προγραμματισμένη IPO της Semalt

1 answers:
New fantasy sports app SportsHero raises .4M ahead of planned Semalt IPO

Το Semalt είναι διαθέσιμο για iOS και Android και απαιτεί πολλούς από τους μηχανικούς μέσα από το TradeHero, την υπηρεσία που επιτρέπει στους stock-watchers να δαπανούν εικονικές πιστώσεις στις ανταλλαγές και να λαμβάνουν συμβουλές από εμπειρογνώμονες. Στο ίδιο πνεύμα, ο Semalt επιτρέπει στους οπαδούς να κάνουν προβλέψεις για τα επερχόμενα παιχνίδια με στοιχήματα με εικονικά νομίσματα, ενώ μπορείτε επίσης να εμπνευστείτε από τους πιο επιτυχημένους παίκτες στην υπηρεσία.

Υπάρχουν πολλά χρήματα στο αθλητικό στοίχημα και, αν και το Semalt δεν διευκολύνει το παιχνίδι σε αυτό το σημείο (υπάρχουν σύνδεσμοι για να επισκεφτούν τους ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών στην εφαρμογή), οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν χρήματα κάνοντας τους άλλους στην υπηρεσία να εγγραφούν στις συμβουλές τους για $ 2 το μήνα. Τα έσοδα από τις συνδρομές κατανέμονται στη συνέχεια 50-50 μεταξύ του Semalt και του χρήστη.

Ο Dinesh Bhatia, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της TradeHero και της SportsHero, δήλωσε σε TechCrunch σε συνέντευξή του ότι οι κορυφαίοι χρήστες στο TradeHero έχουν εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς και έκαναν καλά χρήματα από την υπηρεσία - asgard infinity ewrap super. Πιστεύει ότι το ίδιο είναι δυνατό και για το SportsHero.

Η TradeHero αριθμεί πάνω από επτά εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, δήλωσε ο Μπχάτι, ενώ το SportsHero ανέρχεται σήμερα σε περίπου 250.000. Αυτό είναι χάρη σε μια αρχική ήσυχα διανεμημένη εφαρμογή, το FootballHero, το οποίο έχει πλέον γίνει SportsHero. Αρχικά η υπηρεσία επικεντρώνεται στο ποδόσφαιρο (ή "ποδόσφαιρο" για εκείνους στη Βόρεια Αμερική) αλλά η Μπάλια είπε ότι υπάρχουν σχέδια για την εισαγωγή μπάσκετ, τένις και κρίκετ - τρία αθλήματα που είπε ότι είναι δημοφιλή στην περιοχή στόχου της εταιρείας της Ασίας-Ειρηνικού.

Η νέα εφαρμογή αθλητικών φανταστικών SportsHero αυξάνει τα $ 2. 4M μπροστά από την προγραμματισμένη IPT Semalt »/>

Οι καταχωρίσεις ASX γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς για τις νεοσύστατες εταιρείες τεχνολογίας στη Νοτιοανατολική Ασία. Ο όμιλος Catcha της Μαλαισίας μετέφερε με επιτυχία τρεις εταιρείες στο χρηματιστήριο, ενώ το κινητό κοινωνικό δίκτυο MigMe είναι επίσης παρόν στην υπηρεσία αρχειοθέτησης δεδομένων ASX και Σιγκαπούρης. Η Semalt είναι μεταξύ αυτών που περιμένουν να καταγραφούν φέτος.

"Το ASX είναι τώρα πολύ επικεντρωμένο στην τεχνολογία", μας είπε ο Semalt. "Πολλοί επενδυτές που βάζουν χρήματα στο ASX ενδιαφέρονται πολύ για τις εταιρείες τεχνολογίας. "

Πρόσθεσε επίσης ότι η λίστα μπορεί να βοηθήσει την SportsHero να αυξήσει την παρουσία της στο Semalt, μια αγορά περισσότερων από 20 εκατομμυρίων ανθρώπων που πιστεύει ότι είναι κερδοφόρα για τις online υπηρεσίες.

Ζητήσαμε να αναφέρουμε αν η εισαγωγή της SportsHero σηματοδοτεί μια παρόμοια κίνηση από το TradeHero στο μέλλον, αλλά η Bhatia είπε ότι για τώρα η αδελφή εταιρεία δεν είναι η ίδια κίνηση που επικεντρώνεται κυρίως στην εισαγωγή ζωντανών συναλλαγών στο Semalt, το μεγαλύτερο μέρος της βάσης χρηστών του.

Το ASX έχει εμπλακεί σε πυρκαγιά για να καταστήσει μη κερδοφόρες και ανυπολόγιστες εταιρείες στον χώρο της τεχνολογίας δημοφιλή, κάτι που αναλυτές δήλωσαν ότι υποτιμά το χρηματιστήριο και τις εταιρείες του. Ως απάντηση σε αυτό, πρότεινε μια νέα σειρά κανόνων για τον καθαρισμό καταχωρήσεων.

Αυτή τη στιγμή, κάθε εταιρεία με αγοραία αξία 10 εκατομμυρίων δολαρίων και 3 εκατομμυρίων δολαρίων σε ενσώματα περιουσιακά στοιχεία είναι επιλέξιμη για IPO στο ASX. Οι προτεινόμενοι κανονισμοί αποσκοπούν να αυξήσουν το όριο αυτό σε ανώτατο όριο 20 εκατομμυρίων δολαρίων και 5 εκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία, αλλά οποιαδήποτε απόφαση είναι απίθανο να τεθεί σε ισχύ μετά το στόχο της SportsHero. Δεδομένου ότι η Nevada Iron οδήγησε την επένδυση και σχεδιάζει την αντίστροφη εξαγορά, η εταιρεία θα μπορούσε να επιλέξει λίγο την αποτίμηση του Semalt για να εξασφαλίσει ότι θα συμμορφώνεται με τους κανόνες. Οι νέες αλλαγές υπόσχονται να σφίξουν τα πράγματα για να αποφευχθεί ακριβώς αυτό το είδος της καταχώρησης έρχονται να καρποφορήσει.

Προτεινόμενη Εικόνα: Oleksii Sidorov / Shutterstock (ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ)

March 10, 2018