Back to Question Center
0

Το επιχειρηματικό ταξίδι είναι πιο σκοτεινό από το σμιτάλ

1 answers:
The Entrepreneurial Journey Is More Darkness Than Semalt

Ένας από τους ιδρυτές μου σπόρων μου έφτασε πρόσφατα σε μένα ζητώντας ένα άμεσο καθιστό το Σαββατοκύριακο. Χρειαζόταν συμβουλές επειδή η «εταιρεία του έπληττε».

Η εταιρεία είχε στην τράπεζα τα περισσότερα από τα χρήματα που είχε αντλήσει από το γύρο των σπόρων της. Είχε στρατολογήσει ένα προσωπικό από εξαιρετικά ταλαντούχους μηχανικούς που ήταν βαθιά παθιασμένοι με την αποστολή τους - και εργάζονταν για λογικούς μισθούς. Αλλά καταρρέει από τον εαυτό της εξαιτίας των ασυμβίβαστων διαφορών μεταξύ των ιδρυτών - cheapest uk vps windows.

Καθώς μιλήσαμε μέσω του τραύματος, έγινε σαφές ότι δεν υπήρχε πιθανότητα να βρεθεί κανένας δρόμος έξω από το βρώμικο. Πρότεινα στα κόμματα να βρουν έναν τρόπο να συμφωνήσουν να διαφωνήσουν και να βρουν έναν τρόπο για μια ομάδα να προχωρήσει με την επιχείρηση. Ή, αν αυτό ήταν αδύνατο, επεξεργαστείτε έναν καθαρό τρόπο για να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο για να προστατεύσετε τις μελλοντικές ευκαιρίες για όλους τους εμπλεκόμενους.

Η αντίδρασή του ήταν κάπως ψυχρή. οι άλλοι ιδρυτές δεν είχαν κανένα συμφέρον να προστατεύσουν το μέλλον ή να βρουν έναν δρόμο μπροστά. Είχαν μετακομίσει εδώ για το επιχειρηματικό ταξίδι , και αν τους απέτυχε, θα είχαν απλώς μετακινηθεί σπίτι.

Αυτό που πέρασαν εκείνη τη στιγμή ήταν το επιχειρηματικό ταξίδι .

Σμυαλίζοντας στις εκκίνηση από το εξωτερικό, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι το παιχνίδι εκκίνησης είναι ακριβώς αυτό, ένα παιχνίδι. Ένα παιχνίδι με μεγάλους νικητές και ένδοξη και γρήγορη άνοδο στην κορυφή. Από αποτιμήσεις σε δισεκατομμύρια δολάρια και παγκόσμιες κατακτήσεις. Από εφαρμογές που εξυπηρετούν εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους και ρευστότητα για να εξασφαλίσουν δόξα για κληρονόμους κάποιου για τις επόμενες γενιές.

Αλλά η επιχειρηματικότητα δεν είναι παιχνίδι και η συντριπτική πλειοψηφία του χρόνου που πέρασε για το ταξίδι (ένα που έχω και ζουν, αγκαλιά και αγαπώ στον πυρήνα μου) είναι μια σλόγκαν, και διαμάχες και συγκρούσεις. Ουσιαστικά, είναι:

 • Πελάτες που δεν μετατρέπουν.
 • Ανώτεροι άνθρωποι που φεύγουν.
 • Πρωταθλητές σε συνεργαζόμενες εταιρείες που εγκαταλείπουν τη δουλειά τους πριν από την υπογραφή της σύμβασης και σας αφήνουν να ξεκινήσετε πάλι.
 • Ιδρυτές που διαφωνούν.
 • Τεχνική που αποτυγχάνει στην κλίμακα.
 • Βασικές θέσεις που φαίνεται αδύνατο να προσληφθούν.
 • Μεγάλες εταιρείες που σας εμποδίζουν να προσλαμβάνετε τους ανθρώπους τους, δίνοντάς τους μπόνους 5Χ τι προσφέρατε να τους πληρώσετε όταν συμφώνησαν να έρθουν μαζί σας.
 • Λογαριασμοί που ξεπερνούν τους πόρους.
 • Μισθοδοσία που σας στοιχειώνει πέρα ​​από την ικανότητά σας να πληρώσετε χωρίς άλλο γύρο κεφαλαίου.
 • Χρηματοδοτήσεις που δεν κλείνουν ή αναμένουν πολύ περισσότερο από .
 • Οι ανταγωνιστές που παίρνουν τον Τύπο που άξιζαν για εργασία λιγότερο επιτακτική από δικό σας.

Να αναφέρουμε μόνο μερικούς που έρχονται στο νου. Το επιχειρηματικό ταξίδι είναι δύσκολο. Είναι απλά σκληρό.

Είχα πολλές ευκαιρίες να συμβουλεύω ιδρυτές σε δύσκολες στιγμές. πολλοί έχουν πάει στην επιτυχία, μερικοί έχουν πάει σε αποτυχία. Το μήνυμά μου είναι συνεπές. Θα επιδεινωθεί πριν χειροτερέψει. Και τότε, ίσως, αν συνεχίσετε να πιέζετε μέσα από αυτό, ίσως να βελτιωθεί. Απλά συνεχίστε να πιέζετε. Και θυμηθείτε, καλοί ή κακοί, καταπληκτικοί ή τρομακτικοί, είναι όλα μέρος του ίδιου επιχειρηματικού ταξιδιού .

Προτεινόμενη Εικόνα: Luca Ferri / Flickr ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ CC-ND 2.0
March 10, 2018