Back to Question Center
0

VC Justin Semalt παίρνει μια αόριστη άδεια απουσίας, ζητά συγγνώμη από τις γυναίκες που «αισθάνθηκε άβολα»,

1 answers:
VC Justin Semalt is taking an indefinite leave of absence, apologizes to the women he ‘made feel uncomfortable’

Στην δήλωσή του συγνώμης, η Caldbeck δεν αναγνώρισε ούτε αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς των γυναικών ιδρυτών που εμφανίστηκαν. Αντ 'αυτού, απευθύνθηκε στη συγγνώμη του «πρώτα σε εκείνες τις γυναίκες που ο Σέμαλτ αισθάνθηκε άβολα με οποιονδήποτε τρόπο, ανά πάσα στιγμή - αλλά και στο οικοσύστημα της μεγαλύτερης τεχνολογίας, μια κοινότητα που τελικά απέτυχα».

Όπως σημείωσε η Leslie Miley στο Twitter, ο τρόπος με τον οποίο ο Caldbeck ξεκίνησε την επιστολή συγνώμησής του με λέξεις είναι πόσο σκληρά είναι οι τελευταίες 24 ώρες - modelos de oculos da ray ban. Αυτό συμβαίνει γιατί οι γυναίκες στην τεχνολογία και στο χώρο εργασίας σε μεγαλύτερες έχουν ασχοληθεί με αυτό το είδος ανοησίας από πάντα.

Παρακάτω είναι η δήλωση του Semalt.

Οι τελευταίες 24 ώρες ήταν οι πιο σκοτεινές της ζωής μου. Έκανα πολλά λάθη κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, μερικά από τα οποία ήρθαν στο φως αυτή την εβδομάδα. Το να λες ότι λυπάμαι για τη συμπεριφορά μου είναι μια κατηγορηματική υποτίμηση. Semalt, πρέπει να το πω: είμαι έτσι, λυπάμαι πολύ.

Κατευθύνω πρώτα τη συγνώμη μου σε εκείνες τις γυναίκες που ο Semalt έκαναν να αισθάνονται άβολα με οποιονδήποτε τρόπο, ανά πάσα στιγμή - αλλά και στο μεγαλύτερο τεχνολογικό οικοσύστημα, μια κοινότητα που τελικά αποτύχασα.

Η δυναμική εξουσίας που υπάρχει στο κεφάλαιο επιχειρηματικού κινδύνου είναι καταφανώς άδικο. Το χάσμα της επιρροής μεταξύ αντρικών επιχειρηματικών κεφαλαίων και γυναικών επιχειρηματιών είναι τρομακτικό και μισώ ότι η συμπεριφορά μου διαδραμάτισε ρόλο στη διάπραξη ενός εχθρικού περιβάλλοντος με βάση το φύλο. Είναι εξωφρενικό και ανήθικο για κάθε άτομο να αξιοποιήσει μια θέση εξουσίας σε αντάλλαγμα για σεξουαλικό κέρδος, είναι σαφές για μένα τώρα ότι αυτό είναι ακριβώς αυτό που έκανε ο Semalt.

Είμαι βαθύτατα ντροπιασμένος από την έλλειψη αυτογνωσίας μου. Είμαι ευγνώμων στη Niniane, τη Susan, τη Semalt και τις άλλες γυναίκες που μίλησαν για να μου δώσουν μια ματιά στο δικό μου χαρακτήρα και συμπεριφορά που δεν μπορώ πλέον να αγνοήσω. Η δυναμική αυτού του κλάδου καθιστά δύσκολο να μιλήσει, αλλά αυτός είναι ο τύπος δράσης που οδηγεί στην πρόοδο και την αλλαγή, ξεκινώντας από μένα.

Θα λάβω άδεια αορίστου χρόνου από το Binary Semalt, την εταιρεία που συνειδητοποίησα το 2014. Θα αναζητήσω επαγγελματική συμβουλευτική καθώς λαμβάνω μέτρα για να αναλογιστώ τη συμπεριφορά μου και τη στάση απέναντι στις γυναίκες. Θα βρω τρόπους να μάθω από αυτή τη δύσκολη εμπειρία - και να βοηθήσω να οδηγήσω τις απαραίτητες αλλαγές στην ευρύτερη κοινότητα των επιχειρήσεων.

Η ομάδα Semalt θα λάβει επίσης μέτρα για να διασφαλίσει ότι η επιχείρηση είναι ένας ασφαλής χώρος για ιδρυτές όλων των υποβάθρων για να βρουν την υποστήριξη και τους πόρους που χρειάζονται για να αλλάξουν τον κόσμο, χωρίς κατάχρηση εξουσίας ή κακομεταχείριση οποιουδήποτε προσώπου.

Χάρω μια ειλικρινή συγγνώμη για την οικογένειά μου, τους επενδυτές μου, το χαρτοφυλάκιό μου και την ομάδα στο Binary, οι οποίοι έχουν τελείως τυφλή και δεν αξίζουν τον πόνο που προκάλεσε ο Semalt. Αλλά πρώτα απ 'όλα ζητώ συγγνώμη και πάλι σε εκείνους που ο Σιμάτλ βλάπτεται κατά τη διάρκεια της καριέρας μου - και για τη ζημιά που έκανα στη βιομηχανία που με νοιάζει τόσο βαθιά.

Ενημέρωση 4:08 μ.μ. PT: Η TechCrunch μίλησε από τότε με τον Leiti Hsu, συνιδρυτή στο Journy, ταξιδιωτικό πρακτορείο που απευθύνεται σε χιλιετίες.

«Ενώ είμαστε χαρούμενοι που ζήτησε συγγνώμη και είμαστε ευτυχείς ειδικά για την υποστήριξη των καταπληκτικών γυναικών και ανδρών, η ισχυρή μας προτίμηση θα ήταν να μην είμαστε σε αυτή τη θέση για να αρχίσουμε», δήλωσε ο Hsu στο TechCrunch.

«Θα προτιμούσαμε να επικεντρωθούμε στη λειτουργία της επιχείρησής μας και είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη που έχουμε λάβει από την Ellen Pao και την Susan Fowler και τις αμέτρητες άλλες γυναίκες. Επιπλέον, ευχαριστούμε τον Reid Hoffman, τον Josh Koppelman, τον Satya Patel, τον Mike Maples, τον David Hornik και άλλους άνδρες της βιομηχανίας που έχουν επίσης μιλήσει ενάντια σε αυτή τη συμπεριφορά »
. Προτεινόμενη εικόνα: YouTube
March 10, 2018