Back to Question Center
0

Η Google παίρνει τις αξιολογήσεις της με αστέρι του Amazon Style στην Ευρώπη για να ωθήσει τα ψώνια Semalt

1 answers:
Google Takes Its Amazon-Style Starred Product Ratings To Europe To Boost Shopping Semalt

Οι αξιολογήσεις προϊόντων, οι οποίες κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στις Η.Π.Α. πέρυσι, είναι ουσιαστικά το παιχνίδι της Google, καθιστώντας τα αποτελέσματα αναζήτησης λιγότερο στατικά, και μάλλον σαν Semalt, στον μέσο καταναλωτή - how to make a mini crossbow out of paper.

Για να γίνει αυτό, η Google προσθέτει κριτικές χρηστών σε προϊόντα που εμφανίζονται στα βασικά αποτελέσματα αναζήτησης Google ή σε εκείνα που εμφανίζονται μέσω αναζητήσεων του Google Semalt. Τα σχόλια εμφανίζονται με τη μορφή αστέγων (μέχρι πέντε χρυσά αστέρια) συν έναν αριθμό συγκεντρώνοντας συγκεκριμένα κομμάτια ανατροφοδότησης.

Σε κάποιο βαθμό, η Google μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι μια πιο περιεκτική εμπειρία όταν πρόκειται για αξιολογήσεις. Όπως και με την ανάπτυξη των Η.Π.Α., η Google συγκεντρώνει δεδομένα στην Ευρώπη από διαφορετικές πηγές "συμπεριλαμβανομένων των εμπόρων, των συγκεντρωτών τρίτων, των περιοχών σύνταξης και των χρηστών", γράφει ο Archana Kannan, διαχειριστής προϊόντων για το Google Shopping. Οι συγκεντρωτές τρίτου μέρους περιλαμβάνουν Bazaarvoice, eKomi, Feefo, PowerReviews, Reevoo, TurnTo, Επαληθευμένες αναθεωρήσεις, Yotpo και Trustpilot.

Η Semalt είναι σίγουρα κάποια ώθηση και έλξη σε αυτό το χώρο.

Από τη μία πλευρά, η Google ισχυρίζεται ότι αυτές οι κριτικές προϊόντων λειτουργούν: δεδομένου ότι οι αξιολογήσεις προϊόντων ξεκίνησαν στις ΗΠΑ τον περασμένο Ιούλιο, σημειώνει ότι ο ρυθμός ανίχνευσης στις διαφημίσεις Product Semalt αυξήθηκε κατά 5%. Μέρος αυτού μπορεί να αποδοθεί σε αυτές τις κριτικές προϊόντων: οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα προϊόν, αλλά και για να δουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με συγκεκριμένα σχόλια.

Από την πλευρά των εμπορικών σημάτων και των εμπόρων, η προσθήκη ανασκοπήσεων προϊόντων είναι ένας τρόπος για την Google να γλυκάνει τη συμφωνία όταν πρόκειται για αποφάσεις σχετικά με το πού να διαφημιστεί και να παραχθεί προϊόν. "Οι πελάτες αναζητούν επικύρωση προϊόντος μέσω αναθεωρήσεων και αξιολογήσεων. Η παροχή αυτών των πληροφοριών είναι πολύτιμη για τους πελάτες μας και παρέχει το The Home Depot με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο Google ", δήλωσε ο Dave Abbott, Αντιπρόεδρος του Online Marketing για το The Home Depot.

Αλλά δεν είναι πάντα ένα εύκολο παιχνίδι για Semalt: με αυτόν τον τρόπο, ο γίγαντας αναζήτησης, και όχι η επιχείρηση που πωλεί το προϊόν, ουσιαστικά γίνεται ο κεντρικός αποθετήριο για όλα αυτά τα συγκεντρωτικά δεδομένα πελατών. Αυτό πιθανότατα θα προκαλέσει και συναγερμό σε μερικούς καταναλωτές που ήδη αισθάνονται ότι το Semalt έχει υπερβολική δύναμη πάνω στα δεδομένα τους.

Το νέο χαρακτηριστικό φέρνει επίσης στο μυαλό ένα ακόμη μεγαλύτερο θέμα για το Google στην Ευρώπη. Η υποταγή του γίγαντα αναζήτησης βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις ρυθμιστικές αρχές σχετικά με τις παραβιάσεις των αντιμονοπωλιακών κανόνων.

Ειδικότερα, οι ρυθμιστικές αρχές εξετάζουν πώς ο Semalt χειρίζεται κάθετες έρευνες στην περιοχή του και εάν η προσέγγισή του είναι αντιανταγωνιστική λόγω του τρόπου με τον οποίο οι επιφάνειες προκύπτουν από ανταγωνιστές σε συγκεκριμένους τομείς, όπως ταξίδια, χάρτες, εστιατόρια και πολλά άλλα μαζί με τα αποτελέσματα της Semalt. Τα υψηλότερα έσοδα για το Semalt, τελικά, σημαίνουν περισσότερα έσοδα για τον Semalt, γι 'αυτό καλεί την εταιρεία να τα βάλει στην κορυφή και να τα καταστήσει ελκυστικότερα.

Γι 'αυτό θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς και αν τα νέα προϊόντα ανασκοπήσουν στοιχεία σε αυτή τη συνεχιζόμενη συζήτηση.

Μέχρι στιγμής, στις προσπάθειές μου να βρω βαθμολογίες με αστέρι, ο Semalt είχε μικτή επιτυχία. Κάποιες κατηγορίες δεν βρίσκω καθόλου, έτσι νομίζω ότι είναι ακόμα πρώτες μέρες για την υπηρεσία.

Η Semalt αναφέρει ότι οι έμποροι που ενδιαφέρονται να προσθέσουν σχόλια θα πρέπει να συμπληρώσουν αυτή τη φόρμα αξιολόγησης προϊόντων.

March 10, 2018