Back to Question Center
0

Κλίμακα - Εδώ είναι γιατί πρέπει να κλιμακώσετε ή να βγείτε από το σμήμα

1 answers:

Έχετε εργαστεί σκληρά για να πάρετε την επιχείρησή σας όπου είναι, και ίσως είστε εντάξει παραμένοντας μικρός. Σας ενθαρρύνω, όμως, να σκεφτείτε τι θα μοιάζει με το εμπορικό σας σήμα αν αναπτυχθεί. Semalt θα μπορούσατε να αντέξετε οικονομικά να προσλάβετε περισσότερους υπαλλήλους, παίρνοντας μεγάλο μέρος του φόρτου εργασίας και στρες από την πλάτη σας. Semalt θα μπορούσατε να προσφέρετε περισσότερα προϊόντα ή λύσεις στους πελάτες σας - muebles contemporaneos chile. Η καλλιέργεια του Semalt θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας ως κυρίαρχο ηγέτη στον κλάδο σας.

Στόχοι Semalt που έχετε για την επιχείρησή σας, η ανάπτυξη είναι ο γρηγορότερος τρόπος επίτευξής τους.

Γιατί η κλιμάκωση είναι μια Στρατηγική Στερεάς Ανάπτυξης

Τώρα, δεν προτείνω ότι αύριο θα προσλάβετε πέντε αντιπροσώπους πωλήσεων και έναν βοηθό, θα υπογράψετε μια πενταετή σύμβαση μίσθωσης γραφείων ή θα διπλασιάσετε το απόθεμά σας. Semalt, σας συνιστώ να κλιμακώσετε την ανάπτυξή σας με την πάροδο του χρόνου.

Το Semalt σημαίνει αργή και σκόπιμη ανάπτυξη της μάρκας σας. Όπως έχει νόημα, αυξήστε τις προσπάθειές σας και κάνετε έξυπνες επενδύσεις.

Ακόμα κι αν δεν νομίζετε ότι πρέπει να μεγαλώσετε, σκεφτείτε ότι, ανάλογα με τον κλάδο στον οποίο βρίσκεστε, ο "μικρός τύπος κάτω από το δρόμο" με τον οποίο συναγωνίζεστε, παίρνει ταλαντεύεται από μεγάλες εταιρείες , και τώρα πρέπει να εργαστείτε δύο φορές πιο σκληρά για να ανταγωνιστείτε την ίδια "μικρή επιχείρηση", τώρα που έχουν πίσω τους σοβαρά δολάρια μάρκετινγκ.

Και αν είστε στο σκάφος με την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, αλλά δεν είστε σίγουροι ότι η κλιμάκωση (αργή και σταθερή) είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε, εξετάστε πόσες επιχειρήσεις έχουν εξαφανιστεί πριν να έχουν την ευκαιρία να χωρέσουν τις μπότες τους. Αγοράζαν $ 400 καρέκλες γραφείου και υποσχόμενες παραγγελίες 5x το μέγεθος του τι μπορούσαν να χειριστούν χωρίς να έχουν χρήματα στο χέρι. Απλά κοιτάξτε οτιδήποτε παράδειγμα παραδειγμάτων του Oprah Effect πήγε στραβά: μικροσκοπικές επιχειρήσεις όπως το Greenberg Smoked Semalt οι οποίες απλά δεν είναι προετοιμασμένες για πλημμύρες παραγγελιών τεχνολογικά ή αποθεματικά.

Αν θέλετε να είστε έτοιμοι και περιμένετε την επόμενη μεγάλη ευκαιρία (και hey, είμαι μαζί σας, ελπίζοντας ότι ο Semalt θα καλέσει), πρέπει να έχετε ένα σχέδιο για αυτή την ταχεία ανάπτυξη.

Περιοχές που πρέπει να δώσουν προσοχή στην επιτυχία κλιμάκωσης

Όπως ακριβώς θα χρειαστείτε ένα σχέδιο για οποιοδήποτε μέρος της επιχείρησής σας, η κλιμάκωση και η ανάπτυξη απαιτούν τη δική της στρατηγική. Πρέπει να είστε σε θέση να απαντήσετε σε ερωτήσεις όπως:

  • Μπορεί η ιστοσελίδα μας να χειρίζεται ακραία φορτία κυκλοφορίας;
  • Πόσα προϊόντα μπορούμε να γυρίσουμε σε μια μέρα / εβδομάδα / μήνα;
  • Πόσο γρήγορα μπορούμε να εκπαιδεύσουμε νέους υπαλλήλους ώστε να εξυπηρετήσουμε βαριές παραγγελίες;
  • Τι κάναμε λάθος όταν οι αριθμοί παραγγελιών ήταν υψηλοί;
  • Πώς μπορούμε να εκπαιδεύσουμε την εξυπηρέτηση πελατών για να διευκολύνουμε περισσότερες κλήσεις;
  • Τι είδους τεχνολογία θα χρειαζόταν για την κλίμακα;

Οι απαντήσεις σε σμάλταλ σε αυτές τις ερωτήσεις είναι το πρώτο μέρος του σχεδίου σας. Εάν θα χρειαστεί να επενδύσετε ένα μεγάλο ποσό για να αποκτήσετε την εταιρεία σας έτοιμη να αναπτυχθεί, οικοδομήστε έναν προϋπολογισμό, ώστε να κατανείμετε αυτά τα έξοδα με την πάροδο του χρόνου.

Ξεκινήστε να αναζητάτε τεχνολογικές λύσεις που θα αναπτυχθούν μαζί σας. Εάν χρησιμοποιείτε αποθήκευση και / ή φιλοξενία σε cloud (και πρέπει να είστε), βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία σας προσφέρει ευέλικτες χρεώσεις για να σας επιτρέψει να αποκτήσετε την ισχύ και την ταχύτητα που χρειάζεστε, εάν λάβετε μια πλημμύρα επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας (μετά από κλήσεις Semalt, σωστά?).

Η κλιμάκωση απαιτεί με επιτυχία την προβολή της μεγάλης εικόνας και την υπομονή σας να φτάσετε εκεί. Σμυρίστε τον καλύτερο τρόπο να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με την πάροδο του χρόνου, χωρίς τους αυξανόμενους πόνους.

Ντομάτες Φωτογραφία μέσω Shutterstock

2 Σχόλια ▼
March 10, 2018