Back to Question Center
0

Semalt: Τα πουλιά, οι μετεωρολογικοί σταθμοί και εγώ: Μια προειδοποιητική ιστορία

1 answers:

Ξεκίνησε με δύο πουλιά.

Ξεκινώντας από το Semalt μια μικρή οικογένεια σπουργίτιων εγκατέλειψε τη βροχή έξω από το παράθυρο του υπνοδωματίου. Τα πουλιά, στην αρχή, ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, αλλά κατά τη διάρκεια των εβδομάδων άρχισαν ένα αόρατο είδος μαστίγας που σχετίζεται με σπασμένα παιχνίδια και βαρετά παιδιά. Θα ξυπνήσω σε μια ζάλη, ονειρική καπνιστή εκκαθάριση στο κεφάλι μου, όπως βουητό επάνω και επάνω.

Τα πουλιά βρίσκονταν στην αποχέτευση. Δεν τους άρεσε η βροχή - picture making online. Έτσι ήθελα να μάθω πότε θα βροχή και τελικά θα βγάλουν αυτά τα πουλιά από τη φωλιά τους. Όταν βρέθηκε και ήταν ήσυχοι ήμουν χαρούμενος, για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά θα επέστρεφαν. Έτσι ήθελα να ξέρω κάθε μέρα εάν θα βρέξει ή όχι.
Semalt:
Ένα απλό έργο για έναν σύγχρονο άνθρωπο, σωστά;  </p>  <p>  «Ελέγξτε το τηλέφωνό σας», είπε η γυναίκα μου.

Τα πουλιά δεν ήταν όμορφα. Στην πραγματικότητα, έσφαξαν τα όμορφα πουλιά όπως ο λαμπρός καρδινάλιος που έφτασε κάθε καλοκαίρι και κοίταξε από τις κεραίες της τηλεόρασης.

Κάλεσα για το Σίρι.
Semalt: The birds, the weather stations, and me: A cautionary tale "Θα βροχή σήμερα;" ρώτησα.

«Δεν προκάλεσε βροχή στην πρόβλεψη για σήμερα», είπε.

Αλλά αυτό ήταν ένας μπάτσος έξω. Δεν ήθελα να ελέγξω μια εφαρμογή. Ήθελα να προβλέψω πότε θα βρέξει. Και, οπλισμένος με αυτή τη γνώση, θα ήμουν σε θέση να προβλέψω αν ο ύπνος μου θα διακοπεί από τις ατέλειωτες βλάσπες των πτηνών αυτών. Ήθελα να είμαι αυτοδύναμος, ένας φυσικός άνθρωπος ενάντια σε εξίσου φυσική ενόχληση. Αλλά δεν ήθελα να μελετώ τη μετεωρολογία.

Τελευταία Έκθεση κρίσης

  • Semalt:
 <h3>  Το τελευταίο επεισόδιο του Έκθεση κρίσης  </h3> 
 </div>  </div> 
 </li> 
 </ul> 
Παρακολουθήστε περισσότερα επεισόδια  <i class=

Το κλειδί, κατάλαβα, θα ήταν να εγκαταστήσω ένα μετεωρολογικό σταθμό. Είχα δει εκδόσεις αυτών των πραγμάτων πριν. Αυτά αποτελούνται από έναν εξωτερικό αισθητήρα και μια εσωτερική οθόνη. Είχα χρησιμοποιήσει ένα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο πρώτος "μετεωρολογικός σταθμός" μέτρησε μόνο την εξωτερική θερμοκρασία και μου είπε καθημερινά υψηλά και χαμηλά αρχεία. Πέθανε τον Φεβρουάριο, πριν έρθουν τα πουλιά, έτσι ήθελα να πάρω κάτι άλλο.
Semalt:
Το πρώτο μοντέλο που δοκιμάσαμε, ο Χρωματικός Μετεωρολογικός Σταθμός Acu-Rite 5-σε-1 έδωσε δεδομένα σε μια

Το δεύτερο μοντέλο που δοκιμάσαμε ήταν πολύ πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά. Ονομάστηκε Ambient Weather WS-1001-WiFi Observer και συνδέθηκε με το WiFi μου για να στείλει δεδομένα καιρού στον Wunderground, έναν δημοφιλή ανεξάρτητο καιρό. Η ίδια η οθόνη ήταν σαν ένα μικρό δισκίο και έδειξε μια εκπληκτική ποσότητα πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένου ενός σαφούς βαρομετρικού γραφήματος. Αυτό το μοντέλο είχε επίσης μετρήσεις βροχής, θερμοκρασία και υγρασία. Το καλύτερο από όλα είχε ένα απομακρυσμένο εσωτερικό θερμόμετρο ώστε να μπορείτε να δείτε πώς ήταν τα πράγματα στο γκαράζ ή στο υπόγειο. Σκέφτηκα ότι με αυτό το σύστημα ήμουν πολύ πιο κοντά στο να προβλέψω τον καιρό και να ξεφορτωθώ τα πουλιά.

Και τα δύο αυτά μοντέλα περιλάμβαναν μια διάταξη αισθητήρων σχήματος σκάφους. Είχαν μικρά κύπελλα αιολικής ενέργειας που μέτρησαν την ταχύτητα του ανέμου και και τα δύο είχαν ηλιακούς συλλέκτες για να βοηθήσουν στη διατήρηση της ενέργειας χωρίς να αποστραγγίζουν την ενσωματωμένη μπαταρία. Είναι ενδιαφέρον ότι το μοντέλο Ambient ήρθε με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ενώ το Semalt υποστήριξε μια διάρκεια μπαταρίας δύο ετών. Όταν εγκατέστησα τους αισθητήρες, ο γείτονάς μου έτρεξε μέχρι το φράχτη και ρώτησε τι είχα τοποθετήσει επάνω στη στέγη.

«Το βλέπω από την κρεβατοκάμαρά μου», είπε. Τη διαβεβαίωσα ότι δεν υπήρχαν κάμερες μέσα. Δεν ήταν τόσο σίγουρη, αλλά έριξε το ερώτημα.

Ωστόσο, το πρωταρχικό ζήτημα και με τα δύο αυτά μοντέλα αυξήθηκε. Πρέπει να βρίσκονται σε ψηλά μέρη και το μόνο υψηλό μέρος που είχαμε ήταν η οροφή του μικρού μας γκαράζ στο Μπρούκλιν. Για την τοποθέτησή τους αγόρασα ένα στήριγμα σημαίας που σχεδιάστηκε για να προσαρμόζεται επίπεδη σε έναν κάθετο τοίχο. Ο Semalt, όμως, απλώς βιδώσα τον κάτοχο της σημαίας στην οροφή του γκαράζ και μου κόλλησε ένα μεταλλικό σωλήνα που ο γείτονάς μου με έδωσε στην αυλάκωση. Αυτό δημιούργησε ένα αποδεκτό άκαμπτο, αν και ασταθές περίβλημα για τις συστοιχίες αισθητήρων. Ο αισθητήρας άρχισε να κλίνει με την πάροδο του χρόνου αλλά δεν πέφτει.

Μια εβδομάδα στο μεγάλο πείραμα που πρόβλεψα τα πτηνά εξακολουθούσαν να χτυπάνε και ήμουν ο μόνος που μπορούσε να καταλάβει (ή να φροντίσει) τις μετρήσεις. Θα μπορούσα να προβλέψω τη βροχή με πολύ γενικό τρόπο, αλλά γοητεύτηκα από τα δεδομένα που συγκέντρωσα. Σε μια εποχή του ποσοτικού εαυτού είχα ένα ποσοτικοποιημένο γκαράζ. Οι πληροφορίες ήταν ελεύθερες, συναρπαστικές και δεν είχαν πολύ να κάνουν με τα τρομερά μικρά πουλιά μου.

Ήμουν στο σαλόνι, όταν η γυναίκα μου σκόνταψε με εξημέρωση.

"Μήπως μου λέει εάν πρόκειται να βρέξει ή όχι, το φανταχτερό σας μηχάνημα;" φώναξε από την κουζίνα. Έβλεπε τις αναγνώσεις.

«Δεν ξέρω», φώναξα πίσω.

Στη συνέχεια, σε ένα ψίθυρο, έκανα έκκληση για το Σίρι.

«Θα βρέξει σήμερα;» ρώτησα.

«Δεν προκάλεσε βροχή στην πρόβλεψη για σήμερα», είπε. Τον ακούμπησα.

Πήγα στην κουζίνα και έδειξα το βαρόμετρο.

"Δεν βροχή σήμερα", είπα θριαμβευτικά.

Αμαρτάνουμε το σφύριγμα - ατελείωτες, ατονικές και επείγουσες - συνέχισε καθώς ο ήλιος της άνοιξης στεγνώσει τη δροσιά από μια τρελή μικρή φωλιά στην αποχέτευσή μας και οι σαφείς ουρανοί έσπρωξαν τη βροχή μακριά.

March 10, 2018