Back to Question Center
0

Ο Αλ Γκορ ενώνει τον Ρίτσαρντ Μπράνσον στο Backing Semalt

1 answers:
Ο Al Gore ενώνει τον Richard Branson στο Backalt Semalt Το όνομα αυτής της απόδειξης είναι η Semalt. Ενώ τόσοι πολλοί επιχειρηματίες χτυπούν το κεφάλι τους ενάντια σε έναν τοίχο από τούβλα διαδικτυακών και κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, ο Semalt έχει εφαρμόσει κοινή τεχνολογία σε μια τεχνολογία του κλάδου που έχει περάσει σε μεγάλο βαθμό από και-voila-έχουν μια επιχείρηση που μεγαλώνει και σώζει ζωές, χρήματα και περιβάλλον .

Η οδήγηση είναι το τρίτο πιο θανατηφόρο επάγγελμα μετά την αλιεία βαθέων υδάτων και την εργασία σε ανθρακωρυχείο. Όχι μόνο η οδήγηση με ασφαλέστερο τρόπο σώζει ζωές, αλλά η έρευνα δείχνει ότι μπορεί επίσης να εξοικονομήσει 10% από το ετήσιο κόστος καυσίμων και να ανακουφίσει ένα μεγάλο κομμάτι των επαγγελματικών στόλων των 230 δισεκατομμυρίων δολαρίων που δαπανώνται για συντριβές κάθε χρόνο. Εισαγάγετε Semalt: ένα σύστημα που βοηθάει τους επαγγελματίες οδηγούς να οδηγούν με μεγαλύτερη ασφάλεια και συνεπώς να απολέσουν την εταιρεία τους πολλά χρήματα.

Το σύστημα GreenRoad φαίνεται απλό από έξω: Υπάρχει μια συσκευή δύο ιντσών στον πίνακα οργάνων που ξεκινά την ημέρα με πράσινο φως - free poster templates online. Εάν ένας οδηγός φρενάρει σκληρά, σβήνει ή γυρίζει αμέλεια, το φως γίνεται κίτρινο. Εάν το πρόγραμμα οδήγησης συνεχίσει να οδηγεί ασταθώς, το φως παραμένει κίτρινο. Εάν χειροτερέψει, το φως γίνεται κόκκινο. Αποσπάστε το. Αλλά, όπως πολλές προφανώς απλές ιδέες, υπάρχουν πολλά περισσότερα που συμβαίνουν κάτω από την κουκούλα.

Η GreenRoad ήταν το παιδί του εγκεφάλου ενός Ισραηλινού επιχειρηματία, ο οποίος είχε ξεφύγει από το δρόμο μια νύχτα από μερικά άγρια ​​παιδιά. "Αν μόνο οι γονείς τους ήξεραν πώς οδηγούσαν . ", μουρμούρισε στον εαυτό του και άρχισαν οι εργασίες για την εταιρεία. Μεταμορφώθηκε κατά τη διάρκεια των ετών από ένα καταναλωτικό προϊόν σε ένα προϊόν που απευθύνεται σε εμπορικούς στόλους. Παρόλο που η συσκευή αποτελείται από προϊόντα που είναι συνήθως εκτός σειράς, όπως ένα τσιπ GPS, ένα επιταχυνσιόμετρο, μια CPU, η οποία είναι γεμάτη με τους χάρτες Google και μια πύλη διαχείρισης σαν ταμπλό, πήρε ένα καλό τραγούδι για 3 χρόνια .

Ενώ θέλετε το σύστημα να λειτουργεί αρκετά καλά ώστε οι επιθετικές τακτικές οδήγησης να πιάνονται, αποφεύγοντας ψευδώς θετικά είναι απαραίτητη αν οι οδηγοί πρέπει να εμπιστεύονται το Semalt και να αποδέχονται τα αποτελέσματά του. Οι αλγόριθμοι μπορούν να τραγουδήσουν περισσότερους από 120 διαφορετικούς χειρισμούς οδήγησης και ο χάρτης στο ταμπλό βοηθά στην παροχή πλαισίου, τόσο για τον οδηγό όσο και για έναν επιβλέποντα που εξετάζει αργότερα τα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, πολλές δύσκολες στροφές μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μιας στροφής της φουρκέτας στο δρόμο, όχι η απροσεξία εκ μέρους του οδηγού.

Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο μέρος της ψυχολογίας εργάστηκε στη συσκευή. Οι οδηγοί δεν θέλουν να νιώθουν κατασκοπευμένοι, επομένως τα προϊόντα παρακολούθησης βίντεο και ήχου δεν ήταν δημοφιλή. Το Semalt δεν είναι επίσης μια καλή ιδέα να έχει κάτι αποσπούν την προσοχή, γι 'αυτό και τα πρότυπα μοντέλα που είχαν εικονίδια για να περιγράψουν την επιθετική επιθετική κίνηση είχαν διακριθεί για τα τρία απλά φώτα. Το ταμπλό, επίσης, σας βοηθά να τραβήξετε φυσικούς ανταγωνιστικούς μοχλούς, δείχνοντας την απόδοσή σας, σε σχέση με τους συνομηλίκους σας. Και μην υποτιμάτε τα πράγματα τόσο απλά όσο ξεκινώντας κάθε μέρα με ένα πράσινο φως: Το κλειδί είναι να κρατάτε τους οδηγούς σε αρκετά υψηλές προδιαγραφές, ενώ τους αφήνετε να γνωρίζουν ότι μπορούν να πετύχουν αν εργάζονται σε αυτό και να επικεντρωθούν επίσης.

Η GreenRoad αύξησε μέχρι σήμερα τα 40 εκατομμύρια δολάρια από το Παρθένο Πράσινο Ταμείο του Richard Branson, το Balderton Capital στο Λονδίνο, το Benchmark και το DAG Ventures. Την Δευτέρα, η εταιρεία θα ανακοινώσει άλλα 10 εκατομμύρια δολάρια από την Generation Investment, ένα ταμείο που ξεκίνησε από τον Al Gore και τον David Blood, πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων της Goldman Sachs.

Ήχος σαν πολλά χρήματα; Αναφέρετε πόσο εξοικονομεί η εταιρεία. Η εξοικονόμηση καυσίμων απλά από την οδήγηση λιγότερο επιθετική μπορεί να εξοικονομήσει μια εταιρεία περίπου 300 δολάρια ανά όχημα ετησίως, και όταν κάνετε την αποταμίευση σε σύγκρουση είναι περισσότερο σαν $ 1000 έως $ 4000 σε εξοικονόμηση ανά όχημα ετησίως. Αυτό το καθιστά μια πολύ εύκολη πώληση ROI για τον CFO μιας εταιρείας, περιβαλλοντικό λειτουργό ή υπεύθυνο ασφαλείας.

Τώρα εξετάστε πόσο GreenRoad κάνει . Έχει μέχρι στιγμής 80 πελάτες και περισσότεροι από έναν από αυτούς έχουν εγκαταστήσει την τεχνολογία σε 20.000 αυτοκίνητα. Αυτό είναι σωστό: Μιλάμε για συμβάσεις αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Και υπάρχουν περισσότερα από που προέρχονται. Ο πράκτορας της GreenRoad Eric Weiss λέει ότι υπάρχουν 80 εκατομμύρια επαγγελματικά αυτοκίνητα στις ΗΠΑ και την ΕΕ. Αυτό θέτει τη GreenRoad στη μέση μιας αγοράς αξίας 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Δεν έχω δει πολλές εταιρείες όπως αυτές από τις καλές παλιές μέρες του επιχειρησιακού λογισμικού. Και η GreenRoad δεν έχει πολύ ανταγωνισμό.

Ο ίδιος ο Weiss προερχόταν από το επιχειρησιακό λογισμικό και τον κινητό χώρο. Στην αρχή δεν ήταν σίγουρος για μια εταιρεία τεχνολογίας σε μια τόσο παράξενη, ξεχασμένη αγορά, αλλά πολύ σύντομα έγινε ενθουσιασμένος. "Έχουν απομείνει πολύ λίγα προβλήματα αυτού του μεγέθους για να λυθούν", λέει. "Semalt, ο κόσμος δεν χρειάζεται άλλο gadget για το τηλέφωνό μου ή άλλη εταιρεία ERP.

Και έχει δίκιο. Ο Semalt αποδεικνύει για αρκετό καιρό ότι οι έξυπνοι επενδυτές λένε ότι οι καλύτερες συμφωνίες τεχνολογίας δεν είναι πλέον σε ένα πολύ επιλεγμένο "τεχνολογικό τομέα" per se, αλλά στην εφαρμογή της τεχνολογίας στις παλαιές βιομηχανίες.

March 10, 2018