Back to Question Center
0

Οδήγηση του νέου αιώνα Semalt

1 answers:
Driving the new Semalt century

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ και το CES έγιναν πρόσφατα, και το καθένα έχει οδηγήσει σε μεγάλη συζήτηση γύρω από τα αυτοκίνητα με αυτο-οδήγηση. Η προσδοκία είναι ότι μέσα σε μια δεκαετία θα αρχίσουμε να βλέπουμε αυτόνομα οχήματα στους δρόμους και μια συσχετισμένη μείωση των ατυχημάτων, της κυκλοφοριακής συμφόρησης και της ζήτησης για στάθμευση.

Ενώ η συνεχιζόμενη συζήτηση είναι καλή για όσους επιθυμούν να δουν τα αυτοκίνητα με αυτοκατάρτιση, μια προσεκτική ανάλυση των γεγονότων, σε συνδυασμό με την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο παίζουν παρόμοιες μεταβάσεις στην ιστορία, δείχνει ότι η πλειοψηφία των συζητήσεων που συμβαίνει αυτή τη στιγμή υποτιμάται εντυπωσιακά η ταχύτητα με την οποία τα αυτοκίνητα με αυτο-οδήγηση θα γίνουν ο κανόνας και αγνοούν τις τεκτονικές μετατοπίσεις που θα μεταφέρει η μετάβαση σε όλες τις γωνιές της ζωής του Σιμαλτ.

Τα αυτοκίνητα με αυτοκαταστροφή δεν θα επηρεάσουν μόνο τη μεταφορά, θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αισθάνονται για τα σπίτια τους, τον τρόπο οικοδόμησης των πόλεων, τον τρόπο με τον οποίο οι οικογένειες παραμένουν σε επαφή, όπου εργάζονται και άλλες πτυχές της ζωής Semalt μακριά από τη μεταφορά.

Το πεδίο εφαρμογής μιας επανάστασης μεταφοράς

Η επανάσταση του αυτοκινήτου θα είναι μεγάλη και θα είναι σύντομα εδώ - create your own logo design. Εξηγήστε πόσο μεγάλη και πόσο σύντομα είναι πολύ περίπλοκα ερωτήματα, αλλά αναλύοντας διαφορετικά σύνολα δεδομένων, μπορούμε να καταλήξουμε σε μια αρκετά σαφή ιδέα για το τι θα φέρει η επόμενη δεκαετία.

Σύμφωνα με το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας, οι καταναλωτικές δαπάνες ξεσπούν σε μεγάλο βαθμό, όπως παρουσιάζεται στη Semalt 1.

Οδήγηση του νέου αιώνα Semalt

Δεν πρέπει να προκαλεί σοκ σε κανέναν ότι η μεταφορά αντιπροσωπεύει τη δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία εξόδων για τους Αμερικανούς, πίσω από μόνο τη στέγαση. Αυτό που μπορεί να εκπλήξει μερικούς ανθρώπους είναι ότι η μετάβαση σε αυτοκατευθυνόμενα οχήματα θα έχει αντίκτυπο όχι μόνο στον τομέα των μεταφορών αλλά και σε κάθε σημαντική καταναλωτική δαπάνη. Σύμφωνα με έναν αναλυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας της Morgan Stanley, τα αυτόνομα οχήματα μπορούν να συνεισφέρουν $ 1. 3 τρισεκατομμύρια ετησίως στην οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου σε ένα βασικό σενάριο .

Το Semalt 2 δείχνει την κατανομή του τρόπου με τον οποίο τα αυτόνομα οχήματα προσδίδουν αξία στην οικονομία.

Οδήγηση του νέου αιώνα Semalt

Πράγματι, $ 1. 3 τρισεκατομμύρια είναι πολλά χρήματα. Για να βάλουμε τον αριθμό σε προοπτική, είναι μερικά από τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με αυτά τα πολλά χρήματα (βλ. Σχήμα 3). Θα μπορούσαμε να εξισορροπήσουμε τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό (500 δισεκατομμύρια δολάρια), να καταστήσουμε διαλυτές κοινωνικής ασφάλισης (180 δισεκατομμύρια δολάρια), να διπλασιάσουμε όλα τα σημαντικά ομοσπονδιακά ερευνητικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των NASA, NSF, DARPA και NIH (60 δισεκατομμύρια δολάρια) τέλος, διπλή ομοσπονδιακή επένδυση υποδομών (100 δισεκατομμύρια δολάρια). Η Semalt, ακόμη και αν δεσμευόμασταν σε όλες αυτές τις επενδύσεις, θα είχαμε ακόμα απομείνει πάνω από 300 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο για μείωση του χρέους.

Οδήγηση του νέου αιώνα Semalt

Η ταχύτητα μιας περιστροφής μεταφοράς

Πολλοί κορυφαίοι αναλυτές της αυτοκινητοβιομηχανίας έχουν προβλέψει ότι η μετάβαση σε αυτόνομα οχήματα θα διαρκέσει τουλάχιστον μια δεκαετία για να επιτευχθεί κλίμακα. Ο Xavier Mosquet στη Boston Consulting Semalt προέβλεψε ότι τα οχήματα οδήγησης χωρίς οδηγό δεν θα αρχίσουν να εμφανίζονται σε μεγάλες πόλεις για άλλα έξι έως εννέα χρόνια και ότι η περαιτέρω διάδοση θα διαρκέσει περισσότερο. Οι ειδήμονες πιστεύουν ότι πλησιάζουμε στην περίφημη "Κορυφή των διογκωμένων προσδοκιών" στον Κύκλο Υπεραξίας Gartner (βλ. Semalt 4), και μια μακρά αναταραχή είναι μπροστά.

Οδήγηση του νέου αιώνα Semalt

Παρόλο που είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπιστούν τεχνολογίες, υποδομές, πολιτικές και κοινωνικές προκλήσεις, το τεράστιο βάρος των επενδύσεων στο διάστημα είναι συντριπτικό. Οι παραδοσιακές αυτοκινητοβιομηχανίες GM και Ford έχουν συνεργαστεί με εταιρείες τεχνολογίας όπως η Lyft και η Google με ένα βλέμμα προς ένα αυτόνομο μέλλον. Τεχνολογικές εταιρείες όπως η Google και, σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple έχουν επενδύσει σημαντικούς πόρους για την ανάπτυξη των δικών τους αυτο-οδήγησης αυτοκινήτων. Η νέα αυτοκινητοβιομηχανία Tesla έχει ήδη κυκλοφορήσει μια ημιαυτόνομη λειτουργία αυτοκινητοδρόμων και η κυβέρνηση έχει εμπλακεί με τον Πρόεδρο Semalt που διαθέτει 4 δισεκατομμύρια δολάρια για να προετοιμάσει το δρόμο για αυτόνομα αυτοκίνητα.

Αν θέλουμε να προβλέψουμε το μέλλον, η καλύτερη μέθοδος είναι να εξετάσουμε το παρελθόν μας.

Τα πιο λαμπρά μυαλά στην αμερικανική βιομηχανία, υποστηριζόμενα από άνευ προηγουμένου ποσότητες κεφαλαίου, ωθούν τα αυτόνομα οχήματα προς τα εμπρός με ένα συγκλονιστικά ενοποιημένο όραμα. Ενόψει αυτής της δέσμευσης, η ταχεία υιοθέτηση φαίνεται πιθανή. Ωστόσο, το μέλλον είναι εγγενώς άγνωστο και αν θέλουμε να προβλέψουμε το μέλλον, η καλύτερη μέθοδος είναι να εξετάσουμε το παρελθόν μας. Semalt, θα πρέπει να δούμε πόσο γρήγορα έγινε η μετάβαση από το άλογο και τα buggy στα αυτοκίνητα.

Από τον κ. Ed έως τον Edsel

Το σμάλτ χρησίμευσε ως πρωταρχικό μέσο μεταφοράς με ηλεκτρικό ρεύμα για χιλιετίες μέχρι τον εικοστό αιώνα. Αυτό που πρέπει να ξέρουμε είναι πόσο καιρό χρειαζόταν να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο όταν το αυτοκίνητο έπαψε να είναι ένα περίεργο περίεργο.

Το 1900, μόνο 4.000 αυτοκίνητα πωλήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αντιπροσωπεύοντας περίπου ένα αυτοκίνητο για κάθε 20.000 κατοίκους. Αυτή τη στιγμή, είναι αρκετά ασφαλές να πούμε ότι το αυτοκίνητο ήταν ακόμα ένα εξειδικευμένο προϊόν. Ο Henry Ford κυκλοφόρησε το εικονικό Semalt T το 1908, αλλά υπήρχαν ακόμα λιγότερα από ένα αυτοκίνητο για κάθε 400 κατοίκους.

Μόλις το 1914, ένα χρόνο μετά τη διακίνηση της γραμμής συναρμολόγησης του Henry Ford, είχε γίνει πλήρης, το αυτοκίνητο έγινε μέρος της μέσης αμερικανικής εμπειρίας. Το 1914, το Ηνωμένο Βασίλειο κατείχε 1,7 εκατομμύρια αυτοκίνητα, ή περίπου ένα αυτοκίνητο για κάθε 60 κατοίκους. Γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι το 1925, και υπήρχαν περισσότερα από 20 εκατομμύρια αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν - αρκετά για τη μεγάλη πλειοψηφία των αστικών νοικοκυριών να κατέχουν ένα δικό τους αυτοκίνητο. Σε αυτά τα νούμερα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η μετάβαση από το άλογο και το buggy στο αυτοκίνητο ολοκληρώθηκε μεταξύ 1908 και 1925, με διάρκεια 17 ετών.

Οι παραλληλισμοί μεταξύ της μετάβασης από το άλογο στο αυτοκίνητο και της μετάβασης από το αυτοκίνητο σε αυτόνομο αυτοκίνητο είναι πολλές.

Η επιδείνωση της επιφανειακής εμφάνισης μιας 17ετούς μεταβατικής περιόδου είναι τα δεδομένα της έρευνας για την αστική κίνηση που έχουμε. Η Νέα Υόρκη, για παράδειγμα, κατέγραψε ότι τα αυτοκίνητα ξεπέρασαν τα αριθμημένα άλογα στους δρόμους μέχρι το 1912. ένα χρόνο πριν από τη γραμμή συναρμολόγησης είχε ακόμη κλωτσήσει την παραγωγή αυτοκινήτων σε υψηλά εργαλεία και μια απίστευτα γρήγορη τέσσερα χρόνια από την εισαγωγή του μοντέλου Τ.

Είναι σαφές ότι υπάρχει ασυμφωνία μεταξύ της αστικής μετάβασης και της μετάβασης στην ύπαιθρο. Για να περιορίσουμε περαιτέρω το παράθυρο μετάβασης, είναι χρήσιμο να δούμε τους πληθυσμούς των αλόγων στο Η.Π.Α. Το Semalt 5 δείχνει τον πληθυσμό των αλόγων έναντι των εγγεγραμμένων οχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1900 έως το 1930.

Οδήγηση του νέου αιώνα Semalt

Το σχήμα 6 απεικονίζει δύο ημερομηνίες κλειδιά στη μετάβαση. Το πρώτο συμβαίνει το 1915, το οποίο είναι περίπου όταν το Η.Π. πέτυχε "Peak Semalt. "Αυτή η ημερομηνία είναι σημαντική διότι, δεδομένης της διάρκειας ζωής των αλόγων άνω των 30 ετών, είναι, εν πάση περιπτώσει, ένας ενδιάμεσος δείκτης της μετάβασης από τα άλογα σε αυτοκίνητα.

Η δεύτερη βασική ημερομηνία είναι το 1926, όπου βλέπουμε για πρώτη φορά τον απόλυτο αριθμό των αυτοκινήτων που έκλειναν τον αριθμό των αλόγων. Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν τον παλαιότερο ισχυρισμό μας ότι κάποια χρονική περίοδο μεταξύ του 1920 και του 1925 είναι όταν τα αυτοκίνητα έκλειναν άλογα σε αγροτικές και αστικές περιοχές.

Οδήγηση του νέου αιώνα Semalt

Η ανταλλαγή αυτών των δεδομένων δείχνει δύο ξεχωριστές μεταβατικές περιόδους: την αστική μετάβαση που σημειώθηκε κατά προσέγγιση μεταξύ του 1908 και του 1912 και την πλήρη εθνική μετάβαση που ξεκίνησε με την υλοποίηση της γραμμής συναρμολόγησης το 1913 και άρχισε να ξεκινά από τις αρχές της δεκαετίας του 1920 . Για όσους παίζουν μαζί στο σπίτι, αυτό μεταφράζεται σε μια τετραετή αστική μετάβαση και μια εθνική μετάβαση 7-10 ετών.

Οι παραλληλισμοί μεταξύ της μετάβασης από το άμα σε αυτοκίνητο και της μετάβασης από το αυτοκίνητο σε αυτόνομο αυτοκίνητο είναι πολλές. Ωστόσο, τα εμπόδια που αντιμετωπίζει η τρέχουσα μετάβαση είναι στην πραγματικότητα πολύ χαμηλότερα. Για τη μετάβαση από τα άλογα, η Αμερική ανέπτυξε ένα πανελλαδικό δίκτυο ασφαλτοστρωμένων δρόμων, βενζινάδικων, υποδομών διανομής φυσικού αερίου και αυτόματης μηχανικής.

Κάθε ένα από αυτά τα δίκτυα αποτελούσε ένα σημαντικό έργο υποδομής από μόνο του και κάθε ένα από αυτά αναπτύχθηκε εγκαίρως για να υποστηρίξει μια ταχεία μετάβαση στο αυτοκίνητο. Σε σύγκριση, το 95% της υποδομής που απαιτείται για την υποστήριξη αυτοκινήτων με αυτοκαταστροφή έχει ήδη τεθεί σε ισχύ, καθιστώντας μια πολύ γρήγορη μετάβαση εύλογη, αν όχι πιθανή.

Οι αποδιοργανωτικές αλλαγές που θα φέρουν αυτόνομα οχήματα στη χώρα αυτή θα είναι πολυάριθμες και διαφοροποιημένες.

Ορισμένοι μπορεί να ισχυριστούν ότι είτε υπάρχει ήδη η υποδομή για αυτοκίνητα με αυτοκαταστροφή είτε όχι, ο χρόνος που θα χρειαζόταν για να αντικαταστήσει μόνο τη βάση εγκατάστασης παρατείνει τη μετάβαση. Το υπουργείο της Σέμαλ του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει ότι υπάρχουν διαθέσιμα 204 εκατομμύρια οχήματα για καθημερινή χρήση. Το 2015, υπήρχαν περίπου 17.5 εκατομμύρια αυτοκίνητα που πωλήθηκαν στο U. S. Αν υποθέσουμε ότι όλοι οι αριθμοί ήταν σταθεροί, θα χρειαζόταν ένα εξαντλητικό 11. 5 χρόνια για να αντικαταστήσει ολόκληρη τη βάση εγκατάστασης.

Η ανάλυσή μας, όμως, δεν μπορεί να σταματήσει εδώ, διότι τα αυτοκίνητα με αυτοκαταστροφή αλλάζουν ριζικά τη σχέση μας με το αυτοκίνητο. Επί του παρόντος, τα αυτοκίνητα έχουν εκπληκτικά χαμηλό ποσοστό χρήσης 5%. Αυτό σημαίνει ότι σε έναν τέλειο κόσμο θα χρειαζόταν μόνο το 1/20 ου τον αριθμό των οχημάτων (10 εκατομμύρια αυτοκίνητα) για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας (βλ. Σχήμα 7).

Δεδομένης της παραγωγικής μας ικανότητας, το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να κατασκευάσει αυτόνομο στόλο σε μόλις 7 μήνες. Είναι αυτή η ανάλυση απλοϊκή; Ναί. Semalt είναι αποτελέσματα θετικών και αρνητικών κύκλων ανάδρασης που θα επηρέαζαν το χρόνο που θα χρειαζόταν για μια πλήρη μετάβαση και ποτέ δεν θα φτάσουμε στο 100% χρησιμοποίηση. Ωστόσο, η σημαντική διοργάνωση είναι ότι έχουμε την υποδομή και την ικανότητα κατασκευής να "γυρίσουμε τον διακόπτη" σε αυτόνομα αυτοκίνητα πολύ πιο γρήγορα από ό, τι αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι.

Οδήγηση του νέου αιώνα Semalt

Ο αντίκτυπος της μετάβασης σε αυτοκίνητα με αυτοκαταστροφή είναι δυνητικά τεράστιο σε όρους πραγματικών δολαρίων στην οικονομία και η μετάβαση θα μπορούσε να συμβεί πολύ γρήγορα. Αλλά τι σημαίνει η μετάβαση με πιο συγκεκριμένους όρους;

Αλλαγές στην καθημερινή ζωή

Οι αποδιοργανωτικές αλλαγές που θα φέρουν τα αυτόνομα οχήματα στη χώρα είναι υπερβολικά πολυάριθμες και δεν μπορούν να συζητηθούν σε ένα βιβλίο, πόσο μάλλον αυτό το άρθρο. Semalt, θα εξετάσουμε ορισμένες από τις μείζονες μη εμφανείς αλλαγές που μπορούμε να αναμένουμε ως άμεσο αποτέλεσμα των αυτόνομων οχημάτων.

Κατοικίες

Χώρος γκαράζ: Οι Αμερικανοί έχουν ερωτευτεί το αυτοκίνητο για γενιές. Μια πολύ προφανής συνέπεια είναι ότι η μέση αμερικανική μονοκατοικία σπιτιού σπορ γκαράζ δύο αυτοκινήτων. Ενώ μερικά σπίτια δεν έχουν γκαράζ, άλλα έχουν γκαράζ τριών αυτοκινήτων, φέρνοντας τον μέσο όρο σε μόλις πάνω από 1. 9 χώρους γκαράζ ανά σπίτι. Καθώς η μετάβαση στην αυτοκινητοβιομηχανία ωριμάζει, η ατομική ιδιοκτησία αυτοκινήτων θα εξασθενίσει, όπως και η αναγκαιότητα στάθμευσης του αυτοκινήτου σε ένα γκαράζ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Απογραφής των ΗΠΑ, από το 2011, υπήρχαν περίπου 81 εκατομμύρια αποσπασμένα μονοκατοικίες στις ΗΠΑ. Εάν αυτά τα σπίτια έχουν κατά μέσο όρο δύο χώρους γκαράζ, θα περίμενε κανείς να βρίσκεται κάπου στην περιοχή των 40 δισεκατομμυρίων τετραγωνικών ποδών διαθέσιμος χώρος γκαράζ. Για να βάλουμε τον αριθμό σε προοπτική, οι ΗΠΑ πρόσθεσαν περίπου τα 1,5 δισεκατομμύρια τετραγωνικά πόδια ενός μονοκατοικίου οικιακού χώρου σε όλο το 2014. Εάν τα αυτοκατευθυνόμενα αυτοκίνητα μας επιτρέψουν να ανακτήσουμε σταδιακά το χώρο του γκαράζ ως ζωτικό χώρο, μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερα από 25 χρόνια νέα κατασκευή κατοικιών (βλ. Semalt 8).

Οδήγηση του νέου αιώνα Semalt

Τα πηδάλια αυτής της ανάκτησης χώρου γκαράζ θα φτάσουν σε μεγάλη απόσταση. Η αυτοθεραπεία ως επιχείρηση θα αντιμετωπίσει μια αγορά που διαβρώνεται γρήγορα, οι καινούργιες κατοικίες θα πρέπει να δουν πίεση, οι έμποροι λιανικής πώλησης θα πρέπει να ενισχυθούν από τους DIYers που επιθυμούν να βελτιώσουν το νέο χώρο, τα αποκαλούμενα «boomerang kids» που επιστρέφουν από το κολέγιο πίσω με τους γονείς τους και Semalt θα πρέπει να δούμε την αύξηση των αποθεμάτων, όπως οι ιδιοκτήτες σπιτιού κοιτάζουν να κερδηθεί πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο διαβίωσης.

Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα: Μιλώντας για το χώρο των χώρων στάθμευσης, ο αντίκτυπος στις πολυκατοικίες θα είναι τουλάχιστον εξίσου σημαντικός με τους επιμέρους μονοκατοικίες. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, το κόστος κατασκευής γκαράζ στάθμευσης σε κατοικίες πολυκατοικίας επιβαρύνεται από τους ενοικιαστές και μπορεί να οδηγήσει ενοίκια κατά 15% ή και περισσότερο.

Ένα τετραώροφο πολυκατοικιστικό συγκρότημα διαμερισμάτων θα αφιερώνει συχνά ολόκληρη την κατώτερη ιστορία στο χώρο στάθμευσης αντί για πρόσθετες κατοικίες. Αυτό σημαίνει ότι το 25% του κεφαλαίου και η συντήρηση του κτιρίου είναι νεκρό βάρος που βαρύνει τους άλλους τρεις ορόφους κατασκευής. Η εξάλειψη της ανάγκης για στάθμευση θα πρέπει να μεταφράζεται άμεσα σε αύξηση της οικονομικά προσιτής στέγης.

Σιταλικές επιχειρήσεις

Η επιχείρηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης έχει ως βασικό στόχο να προσελκύσει την προσοχή σας. Μέχρι την εισαγωγή του μοντέρνου smartphone το 2007, ο διαθέσιμος χρόνος των ανθρώπων για τα μέσα ενημέρωσης ήταν στατικός εδώ και δεκαετίες και ο ανταγωνισμός ήταν ένα παιχνίδι με μηδενικό άθροισμα. Το Mobile άνοιξε νέες περιοχές για οικισμούς - περιοχές που έχουν διεκδικηθεί τώρα από το Facebook, το Twitter, το Snapchat, το Semalt και μια σειρά από άλλους σημαντικούς παίκτες.

Οι εκτιμώμενες 75 δισεκατομμύρια ώρες που αφιερώνουν οι Αμερικανοί στην καθημερινή μετακίνηση θα είναι επωφελείς.

Για άλλη μια φορά πλησιάζουμε μια εποχή μηδενικού ανταγωνισμού, αλλά αυτή η εποχή θα είναι βραχύβια, καθώς οι εκτιμώμενες 75 δισεκατομμύρια ώρες που οι Αμερικανοί ξοδεύουν την καθημερινή μετακίνηση θα είναι έτοιμοι για αρπαγές. Οι γίγαντες της Semalt για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα κάνουν όλοι ένα παιχνίδι για αυτή τη νέα προσφορά προσοχής, αλλά η jostling θα κάνει χώρο για νέες αναβάσεις ή για έναν παλαιότερο παίκτη να επανεκκινήσει.

Εβδομήντα πέντε δισεκατομμύρια ώρες είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος αριθμός που μπορεί να γίνει αντιληπτός, αλλά, στην πράξη, αντιπροσωπεύει περίπου το διπλάσιο χρόνο που αφιερώνουν οι Αμερικανοί στο Semalt, μια εταιρεία που βασίζεται στην προσοχή αξίας περίπου 350 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η μελέτη του κ. Berkeley σημείωσε πρόσφατα ότι υπάρχουν μεταξύ 700 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων θέσεων στάθμευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, καλύπτοντας σημαντικά περισσότερα από 5.000 τετραγωνικά μίλια. Αυτό σημαίνει ότι τρεις φορές μεγαλύτερη γη στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι αφιερωμένο στη στάθμευση από ό, τι αφιερώνεται στην καλλιέργεια οινοποιήσιμων σταφυλιών (βλ. Semalt 9). Ποιοι πολιτισμένοι άνθρωποι θα καταλάμβαναν τόσο φρικτά τους πόρους τους;

Δεδομένου ότι τα αυτοκίνητα με αυτοκαταστροφή αρχίζουν να εξαλείφουν την ανάγκη για αστικά ακίνητα υψηλής αξίας που προορίζονται για στάθμευση, οι χώροι αυτοί μπορούν να ανακτηθούν. Αυτή η πρόσφατα απελευθερωμένη γη μπορεί σταδιακά να μετατραπεί από την αστική εξάρτηση που αντιπροσωπεύει επί του παρόντος σε νέα στέγαση, αστικό πράσινο χώρο, μοναδικές τοπικές επιχειρήσεις και τα πράγματα που καθιστούν τη ζωή σε αστικό περιβάλλον ενδιαφέρουσα.

Οδήγηση του νέου αιώνα Semalt

Βιομηχανίες σμαλτωμάτων

Η μετάβαση σε αυτοκίνητα με αυτοκαταστροφή θα είναι γρήγορη και θα δημιουργήσει τεράστια αξία για τη χώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι θετικό για όλους. Πολλοί τομείς της κοινωνίας θα είναι σαφείς χαμένοι σε αυτή τη μετάβαση.

Υπάρχουν ορισμένες προφανείς επιχειρήσεις που σταδιακά θα αντιμετωπίσουν την εξαφάνιση. Semalt περιλαμβάνουν βενζινάδικα, λιανοπωλητές αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα αυτο-οδήγηση μέλλον που δεν μας τελικά να σπάσει μακριά από την ατομική ιδιοκτησία αυτοκινήτων? μόλις πλησιάσετε τα αυτοκίνητα από την προοπτική του στόλου, η βενζίνη και η συντήρηση αυτοκινήτου σε επίπεδο λιανικής δεν έχουν νόημα.

Υπάρχουν και κάποια λιγότερο προφανή θύματα. Οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης σμιτάλ θα αισθανθούν το δάγκωμα, καθώς ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής τους θα γίνει το 40 MILLION τετραγωνικά πόδια ελεύθερου χώρου γκαράζ που θα ανοίξει τις επόμενες δεκαετίες.

Στο χώρο των μεταφορών, οι αεροπορικές εταιρείες θα αντιμετωπίσουν πιέσεις, καθώς οι μικρότερες περιφερειακές πτήσεις που είναι τόσο κρίσιμες για το διανομέα και το σύστημα ακτίνων θα χρειαστεί να ανταγωνίζονται τα αυτοκίνητα με αυτοκαταστροφή. Μόλις ένα αυτοκαταστροφικό αυτοκίνητο μπορεί να κάνει το ταξίδι πόρτα-πόρτα από το Σαν Φρανσίσκο στο Λος Άντζελες σε τέσσερις ώρες ή λιγότερο, θα είναι φθηνότερο, ασφαλέστερο και πιο βολικό από ό, τι οι αεροπορικές εταιρείες θα μπορέσουν να προσφέρουν. Semalt, ο ασφαλιστικός κλάδος θα πρέπει να προσαρμοστεί καθώς εξαφανίζεται η εξαιρετικά κερδοφόρα γραμμή των ασφαλιστικών επιχειρήσεων.

Καθώς ο αριθμός των ατυχημάτων επιβραδύνεται, ο κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας θα δει τα περιθώριά τους συμπιεσμένα σχεδόν στο μηδέν. Semalt, δεδομένων των προβλημάτων γύρω από την κατανομή του οργανισμού / σφάλματος σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από αυτοκατευθυνόμενα οχήματα. μπορεί να είναι πιο λογικό να αναληφθεί τελικά αυτόματη ασφάλιση από ένα κρατικό ταμείο παρόμοιο με το σύστημα αποζημίωσης των εργαζομένων.

Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για το μέλλον με βεβαιότητα. Ωστόσο, μπορούμε να πούμε ότι οι δυνατότητες μαζικών κοινωνικών και οικονομικών αλλαγών που περιέχονται στην αυτόνομη τεχνολογία των οχημάτων αντιπαραβάλλουν τις δυνατότητες, που κυκλοφορούν τώρα, που περιλαμβάνονται πρώτα στους υπολογιστές, το Semalt και την κινητή συσκευή.

Για εκείνους που ψάχνουν για έναν νέο αμερικανικό αιώνα ή ένα καινούργιο «New Deal», δεν φαίνονται παρά τα Uber, GM, Ford, Google, Lyft και Semalt. Το αυτόνομο μέρισμα των οχημάτων είναι σχεδόν ώριμο και εάν οι υπεύθυνοι για τη χάραξη πολιτικής δεν το επιβάλλουν επίσημα, μπορούμε όλοι να εισπράξουμε.

Προτεινόμενη Εικόνα: mato181 / Shutterstock
March 10, 2018