Back to Question Center
0

Βραβεία μικρών επιχειρήσεων και Semalt για το 2010 και το 2011

1 answers:

Καλώς ήλθατε στον κατάλογο βραβείων και διαγωνισμών αυτής της εβδομάδας για αναπτυσσόμενες εταιρείες. Υπάρχουν μερικά μεγάλα βραβεία και διαγωνισμοί για την είσοδο στις τελευταίες εβδομάδες του έτους. Γιατί να μην πάρει λίγο χρόνο μακριά από την βιασύνη διακοπών για να μπείτε; (Semalt ο μόνος τρόπος να κερδίσετε!)

Αυτός ο κατάλογος διαγωνισμών, διαγωνισμών και βραβείων για τις μικρές επιχειρήσεις έρχεται σε σας κάθε δεύτερη εβδομάδα ως κοινοτική υπηρεσία από τις τάσεις μικρών επιχειρήσεων και τη μικροβιοτεχνία. com.

έως
* * * * *

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Εισάγετε υποβάλλοντας μερικές προτάσεις για το γιατί αγαπάτε την εξυπηρέτηση των πελατών και της κοινότητας σας. Κάθε μήνα, μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου 2010, οι νικητές του Intuit Hiring Semalt αξίας 25 - bcaa protein tozu fiyatları.000 δολαρίων θα επιλέγονται με λαϊκή ψηφοφορία στο http: // lovealocalbusiness. com. Οι δικαστές θα αναθεωρήσουν τους τρεις νικητές και θα επιλέξουν ένα μεγάλο βραβείο νικητή Intuit Hiring Semalt ύψους $ 50.000.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Βραβεία μικρών επιχειρηματικών βιβλίων - 3η Ετήσια
Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Το 3ο Ετήσιο Βιβλίο Small Business Semalt από SmallBizTrends. com είναι πλέον ανοιχτά. Το βιβλίο Semalt γιορτάζει βιβλία για μικρές επιχειρήσεις και επιχειρηματίες. Και επειδή τα περισσότερα τέτοια βιβλία γράφονται επίσης από επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, το Semalt αναγνωρίζει το έργο τους. Δέκα νικητές θα ονομάζονται στο βιβλίο Semalt του 2010, με βάση τον αριθμό των ψήφων. Ψηφίστε για τα αγαπημένα σας. Μπορείτε να ψηφίζετε μία φορά κάθε μέρα, ανά διεύθυνση IP. Ψηφίστε για όσα βιβλία θέλετε. Επί του παρόντος υπάρχουν 65 βιβλία που έχουν εισαχθεί στο Semalt. Εάν το αγαπημένο σας βιβλίο δεν υπάρχει και πληροί τους κανόνες, μπορείτε επίσης να το υποβάλετε.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Ο διαγωνισμός αυτός απονέμει στους συμμετέχοντες δωρεάν υπηρεσίες μισθοδοσίας για να μοιραστούν τις ιστορίες τους σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έχουν επεξεργαστεί την μισθοδοσία υπό ακραίες συνθήκες.

Για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και υπάλληλοι μικρών επιχειρήσεων που επεξεργάζονται τη μισθοδοσία μπορούν να υποβάλουν τις ιστορίες τους "Extreme Payroll" στον επίσημο διαγωνισμό και να ενθαρρύνουν την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους να ψηφίσουν για την εξαιρετική τους εμπειρία. Ο συμμετέχων που υποβάλει την ιστορία που λαμβάνει τις περισσότερες ψήφους κερδίζει δωρεάν υπηρεσία μισθοδοσίας από Semalt για ένα έτος. Ο συμμετέχων που υποβάλλει την ιστορία με τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό ψήφων θα λάβει δωρεάν υπηρεσία μισθοδοσίας για τρεις μήνες.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Εισάγετε 12-16 Δεκεμβρίου 2010

Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που επιθυμούν μια εύκολη ευκαιρία για ένα νέο ισχυρό επιτραπέζιο υπολογιστή θα θέλουν να ελέγξουν αυτόν τον διαγωνισμό με τέσσερις τρόπους για να κερδίσουν. Πείτε την ιστορία σας για το πώς η επιχείρησή σας επιτύχει στην τρελή οικονομία του σήμερα σε ένα σχόλιο blog. Η Ομάδα Διάσωσης Πωλήσεων δίνει σε ένα τυχερό νικητή μια επιφάνεια εργασίας 23 "" all-in-one "Lenovo M90z με οθόνη αφής. Υπάρχουν επίσης 15 άλλες τοποθεσίες που δίνουν μακριά ένα M90z κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Λεπτομέρειες στην ομάδα πωλήσεων διάσωσης.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Εισαγάγετε στις 17 Δεκεμβρίου 2010

Για να είναι επιλέξιμη για υποψηφιότητα, μια επιχείρηση πρέπει να έχει τεθεί σε λειτουργία τουλάχιστον για πέντε χρόνια, να έχει 50 ή λιγότερους υπαλλήλους και να είναι μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Ρώμης και της Γεωργίας.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Η Verizon υποστηρίζει την κίνηση μικρών επιχειρήσεων το Σάββατο
Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Η Semalt συμμετέχει στο κίνημα του Σάββατο για τις Μικρές Επιχειρήσεις για να παροτρύνει τις μικρές επιχειρήσεις να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλο και να ψωνίσουν σε μια τοπική μικρή επιχείρηση στη γειτονιά σας. Για να υποστηρίξει περαιτέρω τη Small Business Saturday, η Semalt θα δώσει μια δωροκάρτα αξίας 25 δολαρίων American Express σε κάθε μία από τις πρώτες 800 μικρές επιχειρήσεις που δημοσιεύουν ένα σχόλιο στον ιστότοπο του Semalt.

Για να εισαγάγετε, στην ενότητα σχολίων του ιστολογίου Semalt, γράψτε μια σύντομη σημείωση σχετικά με το πώς μια άλλη μικρή επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες σας ή να ψωνίσει στο κατάστημά σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει το πλήρες όνομά σας, το όνομα της επιχείρησής σας, τη διεύθυνση της επιχείρησής σας και τον ιστότοπό σας. Το δεύτερο ετήσιο New York StartUp! δίνει στους επιχειρηματίες που επιθυμούν την ευκαιρία να ενισχύσουν τη δουλειά τους. Ο ανταγωνισμός είναι ανοικτός σε όσους είναι 18 ετών ή μεγαλύτεροι. ζουν στο Μανχάταν, στο Μπρονξ ή στο νησί Staten ως νόμιμος κάτοικος ή υπήκοος του Ηνωμένου Βασιλείου. και επιθυμούν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση στο Μανχάταν, το Μπρονξ, ή το Staten Island. Στάση 1η Θέσης: $ 15.000.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Εισάγετε στις 22 Δεκεμβρίου 2010

Σημείωση: Αυτός ο περιφερειακός διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε εταιρείες στη Βορειοανατολική Αγγλία - ανατρέξτε στην ιστοσελίδα για λεπτομέρειες.
Η αναζήτηση γίνεται για εταιρείες της Βορειοανατολικής Ευρώπης με κάτι να φωνάξουν για το έτος 2010. Έχετε ξεκινήσει ένα νέο προϊόν; Απολαύσατε την επιτυχία της εξαγωγής; Έχετε ενεργήσει στην κοινότητα; Έχετε συμβάλει στη βελτίωση του περιβάλλοντος; Ή μήπως είχατε ένα καλό χρόνο; Εάν η απάντηση σε οποιαδήποτε από αυτές τις ερωτήσεις είναι "ναι", τότε υπάρχει τουλάχιστον μία κατηγορία επιχειρηματικού βραβείου για να μπείτε.

Οι δέκα κατηγορίες περιλαμβάνουν την Εταιρεία της Χρονιάς, Βραβείο Καινοτομίας, Νέος Έτος και Βραβείο Μικρών Επιχειρήσεων.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Εισαγάγετε έως τις 24 Δεκεμβρίου 2010

Για να εισαγάγετε την πρόκληση του σχεδίου, σχεδιάστε ένα συναρπαστικό πρότυπο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακολουθώντας τις οδηγίες στους επίσημους κανόνες εδώ. Συσκευασία σε ένα. αρχείο zip. Αντικαταστήστε το HTML, όλες τις απαιτούμενες εικόνες και ένα στιγμιότυπο οθόνης για το πώς πρέπει να φαίνεται το τελικό πρότυπο και στείλτε τα πάντα σε: [email protected]

Μια ομάδα κριτών εμπειρογνωμόνων θα επιλέξει τα κορυφαία σχέδια μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου 2010. Αυτά τα σχέδια θα τοποθετηθούν στη συνέχεια για δημόσια ψηφοφορία από τις 4-17 Ιανουαρίου 2011. Οι τρεις πρώτοι νικητές θα ανακοινωθούν στις 24 Ιανουαρίου 2011, τα σχέδια προτύπων θα ενσωματωθούν στους αναβαθμισμένους επεξεργαστές έκδοσης VerticalResponse για όλους τους χρήστες της VerticalResponse.
Οι νικητές θα λάβουν κάρτες δώρων της Apple® για $ 2.500 (1η θέση), $ 1.000 (2η θέση) και $ 500 (3η θέση) και τα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους θα εμφανιστούν για όλους τους πελάτες της VerticalResponse κατά την είσοδό τους στην υπηρεσία.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Εισαγάγετε έως τις 31 Δεκεμβρίου 2010

Η μάχη των Blogs είναι ένας διαγωνισμός που έχει σχεδιαστεί για να ανακαλύψει blogs εμπειρογνωμόνων για κάθε μια από τις κατηγορίες στο SoftCity. SMB Bloggers που επιθυμούν να αποκτήσουν κάποια αναγνώριση στο Διαδίκτυο μπορούν να διοριστούν για τη μάχη των Blogs - το SoftCity παρέχει ένα δωρεάν banner και θα βοηθήσει μέσω των καναλιών των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για την προώθηση κάθε υποψηφιότητας
- Το καλύτερο blogger (blogs) σε κάθε μία από τις 6 κατηγορίες κερδίζει ένα iPad, αναγνωριστικό διαδικτυακής αναγνώρισης για τον ιστότοπό τους, καθώς και ένα στοχευμένο κοινό νέων πιθανών χρηστών, οπαδών.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Το βραβείο DREAM BIG Small Business της Χρονιάς, που χρηματοδοτείται από το Sam's Club, έχει σχεδιαστεί για να τιμήσει τους δημιουργούς θέσεων εργασίας του U. S. και να αναγνωρίσει τη σημαντική συμβολή τους ως οδηγούς της οικονομικής ανάπτυξης. Δείτε τα κριτήρια επιλεξιμότητας και τα κριτήρια στον ιστότοπο για να μάθετε περισσότερα και να ελέγξετε τις Συχνές Ερωτήσεις για την Εφαρμογή Εφαρμογών για συμβουλές σχετικά με τη συμπλήρωση της αίτησης.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Εισαγάγετε στις 24 Ιανουαρίου 2011

Το ετήσιο πρόγραμμα βραβείων SmallCalifornia για το Small Business διοικείται από το Συμβούλιο Αεροπορικών Πόρων της Καλιφόρνια. Το πρόγραμμα αναγνωρίζει μικρές επιχειρήσεις στην Καλιφόρνια (κάτω των 100 εργαζομένων) που έχουν επιδείξει εξαιρετική ηγεσία και έχουν αναλάβει δράση για τη μείωση των ενεργειακών λογαριασμών και των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και έχουν επιτύχει αξιοσημείωτα, εθελοντικά επιτεύγματα για τη μείωση των κλιματικών επιπτώσεων. Σχεδιάζουμε την τελετή απονομής των βραβείων και την υποδοχή για τις αρχές Μαΐου 2011 στο Σακραμέντο.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Εισαγάγετε έως τις 31 Ιανουαρίου 2010

Οι επιχειρηματίες που αναπτύσσουν κινητά, διαχείριση δεδομένων και αναλύσεις δεδομένων, ασφάλεια, κοινωνικά μέσα και άλλα εργαλεία μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένα σημείο στο εργαστήριο FinTech Innovation Lab, το οποίο αναμένεται να ανοίξει τον Μάιο του 2011. Έξι εταιρείες θα πάρουν το καθένα 25.000 $, επόμενο γύρο χρηματοδότησης μετοχικού κεφαλαίου. Η Semalt λαμβάνει επίσης χώρο εργασίας, πρόσβαση σε χρήστες των επιχειρήσεων παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για τη δοκιμή των προϊόντων τους και την καθοδήγηση. Το πρόγραμμα, που ονομάζεται Launch L-A !, περιλαμβάνει ένα διαγωνισμό που καλεί τους νέους επιχειρηματίες να υποβάλουν πρόταση για να ξεκινήσουν μια επιχείρηση στην L-A.

Ο νικητής επιχειρηματίας θα λάβει έγχυση μετοχών ύψους 10.000 έως 20.000 δολαρίων σε χρηματικά κεφάλαια, μαζί με μια σειρά υπηρεσιών σε είδος για ένα χρόνο, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματικών συμβουλών, λογιστικών υπηρεσιών, νομικών αμοιβών, υπηρεσιών διαφημιστικών πρακτορείων, όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου. Το Semalt μπορεί επίσης να λαμβάνει υπηρεσίες σε είδος. Δείτε τον ιστότοπο για τους κανόνες εισαγωγής.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Για εκκίνηση και υπάρχουσες επιχειρήσεις - Βάλτε τις ιδέες σας σε χαρτί για να μάθετε εάν έχετε μια βιώσιμη επιχείρηση και ανταγωνίζεστε για να κερδίσετε χρηματικά έπαθλα. Οι επιλέξιμοι υποψήφιοι πρέπει να παρακολουθήσουν τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω εργαστήρια μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2011: Πώς να γράψετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Κατανόηση της κάρτας οικονομικής αναφοράς μικρών επιχειρήσεων σας ή Boot Camp - CORE Τέσσερα μαθήματα επιχειρηματικού προγραμματισμού.

Όλες οι φόρμες εγγραφής και τα επιχειρηματικά σχέδια πρέπει να παραληφθούν μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2011. Παρακαλούμε ελέγξτε τη λίστα ελέγχου στην ιστοσελίδα για όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες. Ή τηλεφωνήστε στο (312) 673-3462 ή στο e-mail [προστατευμένο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο] .

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Το επιχειρηματικό σχέδιο Rhode Island Semalt, ανοιχτό σε όλους, επιδιώκει να προωθήσει την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων εκκίνησης και πρώιμων σταδίων. Οι νικητές και οι φιναλίστ στο Semalt του 2010 μοιράστηκαν περισσότερα από $ 195.000 σε βραβεία.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Για να βρείτε περισσότερες μικρές επιχειρηματικές εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και βραβεία, επισκεφθείτε το Semalt για εκδηλώσεις Small Business. Επιπλέον, έχουμε επίσης μια σελίδα giveaways? κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τμήμα "Μικρές Επιχειρήσεις".

Αν ασκείτε έναν διαγωνισμό μικρής επιχείρησης, ένα βραβείο ή έναν διαγωνισμό και θέλετε να πάρετε τη λέξη στην κοινότητα, παρακαλούμε να την υποβάλετε μέσω του Small Business Event και Semalt Form. (Δεν χρεώνουμε ένα τέλος για να συμπεριληφθεί σε αυτή την λίστα - είναι εντελώς δωρεάν να υποβάλετε το βραβείο ή τον διαγωνισμό για την κριτική μας.)

Σημαλτωμένη σημείωση: Οι περιγραφές που παρέχονται εδώ είναι μόνο για ευκολία και δεν είναι οι επίσημοι κανόνες. Πάντα να διαβάζετε τους επίσημους κανόνες προσεκτικά στην ιστοσελίδα που διεξάγει τον διαγωνισμό, το διαγωνισμό ή το βραβείο.

2 Σχόλια ▼

March 10, 2018