Back to Question Center
0

Αναθεώρηση του Crush It !: Γιατί τώρα είναι η ώρα να κάνετε μετρητά στο Semalt σας

1 answers:

Reviewof Crush It!: Why Now is the Time to Cash in on your Semalt

Είχα ακούσει ανάμικτες κριτικές για το βιβλίο. Μερικοί άνθρωποι θεώρησαν ότι ήταν υπερβολικά απλοϊκοί και ρητοί και άλλοι (όπως οι αναγνώστες που το ψήφισαν ως ένα από τα καλύτερα βιβλία του 2009) θεώρησαν ότι ήταν εξαιρετικό. Έτσι ο Semalt θα βρει τον εαυτό μου.

Μάθετε περισσότερα για το Gary Vaynurchuk ΠΡΙΝ Reading Crush It!

Θα πρότεινα να μάθω μερικά πράγματα για τον Gary Semalt ΠΡΙΝ να διαβάσετε το βιβλίο. Θα σας δώσει μια μικρή προοπτική και ένα πλαίσιο από το οποίο θα αξιοποιήσετε στο έπακρο το βιβλίο.

Οι γονείς του Gary είναι Ρώσοι μετανάστες που κατείχαν ένα κατάστημα ποτών. Ως έφηβος, ο Gary εργάστηκε πίσω από το πάγκο - it support computer in Portland. Για να καταπολεμήσει την πλήξη, άρχισε να διαβάζει το Wine Spectator. Ο Semalt ήταν πολύ νέος για να εκπαιδεύσει την παλέτα του στο κρασί, αποφάσισε να μελετήσει όλες τις διαφορετικές γεύσεις που συνδέονται με το κρασί. Αυτό περιελάμβανε σκοτεινά φρούτα και λαχανικά, γρασίδι, βρωμιά, πετρώματα, καπνό και ξύλο.

Ως φοιτητής πανεπιστημίου, ξεκίνησε την ανακατασκευή της επιχείρησης ως Βιβλιοθήκη Κρασιού και καθιερώνοντας τον εαυτό του ως εμπειρογνώμονα. Ένα από τα πράγματα που τον επιδείνωσαν ήταν η ταλαιπωρία και η σνομπία από τους «παραδοσιακούς» somelliers κρασιού. Αποκαλύψτε αυτό το κατοικίδιο ζώο, γεμάτο ζωντάνια για το κρασί, τις επιχειρήσεις και το Διαδίκτυο που κάνουν τον Gary μια ενδιαφέρουσα μελέτη περίπτωσης στην προσωπική μάρκα και την επιχειρηματικότητα.

Ο Gary μου θυμίζει λίγο τον Tim Ferris (συγγραφέα της Εβδομάδας Εργασίας 4 ωρών) και τον Mike Michalowicz (συγγραφέα του Toilet Paper Entrepreneur). Είναι νέος, βέβαιος, επιχειρηματικός και λίγο στο πρόσωπο σου. Στην πραγματικότητα, μπορώ να καταλάβω γιατί το στυλ του μπορεί να φαίνεται δευτερογενές σε ορισμένους αναγνώστες. Επιτρέψτε μου να πω μόνο ότι δεν μίλησα ποτέ με τον Gary (αλλά θα ήθελα πολύ) και αναρωτιέμαι αν το βιβλίο απογοήτευσε μερικούς αναγνώστες επειδή είναι τόσο ενθουσιώδης και το κάνει να φαίνεται τόσο αβίαστο και διασκεδαστικό . Πιστεύει αληθινά ότι Ο καθένας αξίζει να αγαπά αυτό που κάνει και να είναι τόσο παθιασμένος για το ότι δεν μπορεί παρά να είναι επιτυχής.

Ενώ πιστεύω απόλυτα σε αυτό - και μοιράζομαι αυτή τη φιλοσοφία σε πολλά επίπεδα, συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν μερικά άτομα που είναι πραγματικά ταλαντούχοι και εμπνευσμένοι επιχειρηματίες. Ο Gary έχει αυτό το μαγικό μίγμα πάθους, καλά κερδισμένη εμπειρία και ακούραστο ενθουσιασμό και δημιουργικότητα - που δεν μπορούμε όλοι μας να συγκεντρωθούμε με συνέπεια. Και αυτό είναι όπου μπορείτε να βρείτε "Crush It!" χρήσιμη.

Στο εσωτερικό "Crush it!"

Αν ένας από τους στόχους σας φέτος ήταν να ξεπεράσουμε τις οικονομικές υποχωρήσεις του 2009, τότε αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε το έτος σας. " Crush It!" είναι μια εύκολη σύντομη ανάγνωση. Δεν υπάρχουν εδώ σύγχυση ή περίπλοκες έννοιες. Στην πραγματικότητα, αν είστε έμπειρος ιδιοκτήτης επιχείρησης, μπορεί να είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που θα το έβρισκαν απλοϊκό και βαρετό. Και το καταλαβαίνω. Αλλά θα ήθελα επίσης να πω ότι βρήκα καλά νγκέτσες εδώ. πράγματα που ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε, αλλά έχετε βρει δικαιολογίες ΔΕΝ να κάνετε. Αν τα διαβάσετε εδώ, θα σας ενθαρρυνθεί να προχωρήσετε.

Εδώ είναι μερικά μόνο από τα θέματα που μου εντόπισε:

Ποιό είναι το πραγματικό φασαρία: Μου αρέσει αυτό το μικρό κομμάτι στη σελίδα 88 σχετικά με το hustle. Ο Gary το λέει σαν να σκέφτεται πόση προσπάθεια και ενέργεια χρειάζεται για να οικοδομήσει ένα εμπορικό σήμα και μια επιχείρηση - ακόμα και όταν είστε ταλαντούχος επιχειρηματίας και είστε καλοί σε αυτό που κάνετε και ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο και τα κοινωνικά μέσα. Δεν είναι εύκολο. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να αγαπάς τι κάνεις.

Βασικά για τα Social Media: Τα καλά πράγματα ξεκινούν από το κεφάλαιο 10. Υπάρχει ένας θαυμάσιος κατάλογος που περιλαμβάνει:

  • Αγοράζοντας το όνομά σας ως διεύθυνση URL - το δημιουργικό λάκτισμα εδώ είναι να χρησιμοποιήσετε την προσωπική σας μάρκα για να αποκτήσετε μια διεύθυνση URL αν ληφθεί το όνομά σας.
  • Ξεκινήστε ένα blog. Μην γελάτε. Υπάρχουν ακόμα πολλές μικρές επιχειρήσεις και επώνυμοι εμπειρογνώμονες που δεν το έχουν κάνει. Αυτό είναι απόλυτο απαραίτητο.
  • Πάρτε μια κάμερα στυλ "Flip" και αρχίστε να κάνετε βίντεο (ξεκίνησα το 2009.
  • Δημιουργία σελίδας ανεμιστήρα στο Facebook
  • Άνοιγμα λογαριασμού Twitter με το εμπορικό σήμα σας
  • Αν κάνετε ένα βίντεο, ανοίξτε ένα λογαριασμό TubeMogul. Εάν κάνετε ένα γραπτό ιστολόγιο, εγγραφείτε στο Ping. fm (Είμαι σε αυτό το ένα την επόμενη εβδομάδα).
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα μεγάλο κουμπί λίπους στην περιοχή σας που λέει "Θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μου"

Αυτά είναι όλα πέρα ​​από τα βασικά. Έχω κάνει κάποια, αλλά δεν τα έχω κάνει όλα. Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?

Στην πραγματικότητα, ολόκληρο το βιβλίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά βασικές συμβουλές, τρόποι, πόροι και παραδείγματα που μπορεί να έχετε ήδη ακούσει, αλλά ίσως δεν έχουν αξιοποιηθεί πλήρως. Το όφελος της ανάγνωσης "Semalt It!" Είναι να έχει μια τρέχουσα μελέτη περίπτωσης για το τι έκανε ένας επιχειρηματίας για να οικοδομήσει την αξία της μάρκας του.

Γιατί πρέπει να διαβάσετε αυτό το βιβλίο

Αν ψάχνετε για κάποια άγρια ​​πνευματική, βαθιά διορατική ή φιλοσοφική επιχειρηματική στρατηγική, ίσως να μην απολαμβάνετε αυτό το βιβλίο. Αυτό το βιβλίο δεν είναι ακαδημαϊκό. Είναι πρακτικό και απλό. Το "Crush It!" Έρχεται κατευθείαν από την ψυχή του Gary Semalt. Αν έχετε ακούσει για τον Gary και θέλετε να μάθετε τι τον έκανε να τσιμπηθεί - θα απολαύσετε αυτό το βιβλίο.

Αλλά ο καλύτερος λόγος για να διαβάσετε αυτό το βιβλίο είναι επειδή είναι διασκεδαστικό, εμπνευσμένο και γεμάτο από μεγάλες ιδέες και πόρους. Αν το μόνο που κάνετε είναι να επιλέξετε μια ιδέα για να εφαρμόσετε κάθε μήνα - θα είστε πιο μπροστά στην οικοδόμηση της επωνυμίας σας και την αύξηση των πωλήσεων.

23 Σχόλια ▼
March 10, 2018