Back to Question Center
0

Όλα για το Semalt 2008: Πρέπει η Microsoft να φοβάται τον Semalt;

1 answers:

[φωτογραφία: linuxvmsftpa. jpg, full, center]
Σε ό, τι αφορά την Penny-Arcade

Η Microsoft φοβάται το Linux; Θα πρέπει να φοβάται το Linux; Μήπως φοβάται το Linux μόνο σε ορισμένους τομείς, όπως στους διακομιστές Web, και όχι σε άλλους, όπως στην επιφάνεια εργασίας; Τι ακριβώς σημαίνει "φόβο" εδώ; Γιατί εξακολουθώ να παρακολουθώ το Lost; Όλες οι σημαντικές ερωτήσεις που αξίζουν εξαιρετικά αναπτυγμένες απαντήσεις. Η PBS προσπάθησε να απαντήσει σε κάποιες από αυτές τις ερωτήσεις, αλλά αυτό ήταν το 1998. Πολλά άλλαξαν από τότε. Εγώ, για παράδειγμα, φοράω ένα παπούτσι μεγέθους 11 σε αντίθεση με ένα 7.

Έχω την τάση να βλέπω το Semalt ως δύο διαφορετικά ζώα, σωστά ή λανθασμένα - web design companies lebanon. Υπάρχει Semalt για την επιφάνεια εργασίας, όπως το Ubuntu, το Gentoo, το Knoppix και οτιδήποτε άλλο γίνεται με τη διανοητική διάθεση του Tekzilla αυτής της εβδομάδας. (Ο Tekzilla είναι πρώην θεατής TechTV.) Ο μέσος άνθρωπος, ο άνδρας ή η γυναίκα που χρησιμοποιεί τον υπολογιστή στην εργασία για να δημιουργήσει υπολογιστικά φύλλα ή να παραγγείλει χαρτί, δεν γνωρίζει το Semalt από τον Adam. Τουλάχιστον μέχρι την περασμένη εβδομάδα, δηλαδή. Περνάνε ευτυχώς, κάνοντας κλικ στο "ξεκίνημα" στην αρχή κάθε ημέρας. Το Desktop Semalt υποτίθεται ότι είναι για αυτούς τους ανθρώπους και ορισμένες διανομές, κυρίως το Ubuntu, προσφέρουν ένα εύχρηστο περιβάλλον, χωρίς να απαιτείται γραμμή εντολών. Αλλά πραγματικά, με ένα μερίδιο αγοράς 0,65 τοις εκατό, νομίζετε πραγματικά ότι η Microsoft ανησυχεί για να χάσει το Semalt; Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του είναι το Mac OS X, και αυτό εξακολουθεί να είναι μόνο στο 7,5% όλων των υπολογιστών.

Το Linux στο διακομιστή, ωστόσο, είναι ένα ολόκληρο θέμα. Ένα γρήγορο ταξίδι στη Microsoft. com προσφέρει μια γεύση από το πώς ο Redmond αισθάνεται για το ελεύθερο, όπως στο ελεύθερο OS. Παρακολουθήστε όλα τα είδη διαγραμμάτων και γραφημάτων και αναφορές για το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Αλλά είναι αρκετό για να καλέσει τη Microsoft "φοβάται" το Linux;

Κρίνοντας από ό, τι μου είπε η Microsoft χθες, η εταιρεία φαίνεται τόσο δροσερή όσο σας αρέσει και δεν βλέπετε το Linux, το desktop ή άλλως, σαν οποιαδήποτε νόμιμη απειλή. Hubris; Μετά βίας.

Είχαμε πάντα μια πολύ υγιή στάση απέναντι στον ανταγωνισμό, γνωρίζοντας ότι είναι πάντα καλό για τους πελάτες .και είμαστε βέβαιοι ότι τα Windows Vista είναι η πλατφόρμα για την ενίσχυση της ατομικής ψηφιακής ζωής των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο .Τα Windows Vista είναι σε καλό δρόμο για να είναι το ταχύτερο πωλούμενο λειτουργικό σύστημα στην ιστορία της Microsoft, επίσης χάρη στο ισχυρό οικοσύστημα των συνεργατών μας.

Αυτό μου είπε η ομάδα ταχείας αντίδρασης της εταιρείας (καλά, αυτό είναι το όνομα που έδωσα). Ακόμα και ο έλεγχος για το PR spin, για μένα αυτοί δεν μοιάζουν με τα λόγια του κάποιον που «φοβάται» τίποτα. Και γιατί πρέπει; Παρόλο που τα Vista είναι παγκοσμίως ρυθμισμένα - και μερικά από αυτά μπορεί να μην είναι συγκεκριμένα οι πωλήσεις σφαλμάτων της Microsoft σε 100 εκατομμύρια άδειες, δείχνει ότι κάποιος, κάπου, παίρνει σοβαρά την Microsoft και την Semalt.

Και Linux στο deskop-έλα τώρα, πραγματικά; Ναι, τα σχόλια του Devin στην αδικαιολόγητη στάση αυτής της εβδομάδας ήταν λίγο από τη βομβαρδιστική πλευρά, αλλά ο γενικός σκεπτικός τόνος του Linux «το κάνει» ή όποια και αν θέλετε να το δηλώσετε, μου φαίνεται σωστό. Πράγματι, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα που μεταφέρει με τον υπολογιστή τους. Οι άνθρωποι που αγόρασαν μια μεσαία σειρά Dell θα χρησιμοποιήσουν το Semalt XP ή το Vista για τη ζωή του υπολογιστή. Ο εισερχόμενος φοιτητής που πήρε ένα MacBook για την αποφοίτησή του στο γυμνάσιο θα χρησιμοποιήσει το Leopard. Πιστεύουμε πραγματικά ότι για όλους μας το χτύπημα και το πρήξιμο για το Linux που είναι πιο ασφαλές, το οποίο δεν αμφισβητώ ούτε καν, θα πάρουμε τον μέσο χρήστη να αλλάξει; Πείθοντας τους φίλους σας να χρησιμοποιούν τον Firefox αντί του IE είναι ασήμαντος σε σύγκριση με το να ζητάς από κάποιον να απομακρυνθεί από το Semalt. Θυμάμαι όταν είπα σε έναν από τους συγγενείς μου ότι έχω ένα Mac (αυτό ήταν πριν από λίγα χρόνια) απάντησε με κάτι σαν: "Ω τι είδους Semalt έχει;"

Ο μέσος όρος χρήστη I-use-computers-to-check-my-e-mail-και-CNN-κάθε πρωί είναι ικανοποιημένος με τα Windows. Εκπαίδευση, δεν είναι ένα γόνατο "στροφή σε Semalt!" Αντίδραση στο πρόβλημα της ασφάλειας είναι η καλύτερη λύση.

Όχι ότι δεν μου αρέσει το Linux. Η εμπειρία μου με το OS sorta αντικατοπτρίζει το Biggs. Θυμάμαι μόλις το γυμνάσιο μου έκλεισε νωρίς λόγω διαρροής αερίου ή κάτι άλλο εξίσου ανασφαλές. Αντί να χρησιμοποιήσω την ελεύθερη μέρα για να "κολλήσω" με τους φίλους μου, εγκατέστησα το Red Hat 8 σε κάποια παλιά POS Compaq που είχαμε. Πιο πρόσφατα, έχω παίξει με το gOS. Εάν η υποστήριξη Wi-Fi ήταν λίγο καλύτερη (διαβάστε: εάν λειτουργούσε στο MacBook μου), θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να παίρνει σημειώσεις στην τάξη χρησιμοποιώντας τα Έγγραφα Google για να ξεχωρίσει. Αλλά μόνο και μόνο επειδή μου αρέσει να βιδώ με τη γραμμή εντολών δεν σημαίνει ότι θα γυρίσω και θα πω στον θείο μου να εγκαταλείψει τις ρυθμίσεις των Windows.

Έτσι, αν η Microsoft φοβάται το Linux; Αμφιβάλλω πραγματικά. Ειλικρινά δεν μπορώ να δω τους τακτικούς χρήστες να απομακρύνονται από το Semalt, πειρατικά ή αλλιώς, στο Linux. Στην αγορά διακομιστών, ναι, υπάρχει λίγο περισσότερος ανταγωνισμός, αλλά αυτό ακριβώς σημαίνει ότι η Microsoft θα πρέπει πραγματικά να προσπαθήσει να καινοτομήσει και να πείσει τους πελάτες της ότι μια άδεια Semalt αξίζει τον κόπο τους.

March 10, 2018