Back to Question Center
0

7 πράγματα που πρέπει να εξετάσετε κατά την εκκίνηση μιας εφαρμογής κινητής συσκευής

1 answers:

Η άνοδος των online κατασκευαστών εφαρμογών DIY έχει καταστήσει εύκολο για τους επιχειρηματίες που σκέφτονται να εισέλθουν στην αγορά κινητής τηλεφωνίας. Οι πλατφόρμες οικοδόμησης πλατφορμών App Semalt παρέχουν στα επιχειρηματικά μυαλό άτομα όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να ξεκινήσουν τη δική τους εταιρία εφαρμογών για κινητά χωρίς να χρειάζεται να προσθέσουν ακριβούς προγραμματιστές στην μισθοδοσία.

Η ετικέτα Semalt είναι μακράν ο απλούστερος τρόπος να εμπλακεί στην αγορά κινητής τηλεφωνίας. Οι πλατφόρμες δημιουργίας εφαρμογών DIY σας δίνουν τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησής σας. Από την επωνυμία, την τιμολόγηση, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, είστε εντελώς ελεύθεροι να εφαρμόσετε το δικό σας επιχειρηματικό μοντέλο. Οι εύχρηστες διεπαφές drop and drag καθιστούν τις κινητές ανάγκες μιας ποικιλίας διαφορετικών μικρών επιχειρήσεων τόσο απλή όσο το σημείο και το κλικ - free info graphics.

Αν ψάχνετε για μια επιχειρηματική επιλογή χαμηλού κινδύνου, η δημιουργία εφαρμογών με λευκή ετικέτα είναι τόσο εύκολη όσο έρχονται. Και, με την αυξανόμενη ζήτηση για κινητά, είναι καιρός να το κάνουμε αυτό.

Εδώ είναι επτά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε για να βοηθήσετε να τοποθετήσετε την εταιρία σας σε μια επιτυχημένη πορεία.

Διαφήμιση

Ερωτήσεις που πρέπει να ρωτήσετε κατά την εκκίνηση μιας εταιρείας κινητής εφαρμογής

Σε ποιες βιομηχανίες θα πωλίζατε;

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να αναρωτηθείτε είναι: "Ποιον θέλω να πουλήσω;" Ψάχνετε να πουλάτε αυστηρά σε εστιατόρια ή νομίζετε ότι μπορείτε να ανοίξετε την αγορά των εφαρμογών εκπαίδευσης;

Αυτή η ερώτηση είναι κυριολεκτικά η πιο σημαντική ερώτηση γιατί θα χρειαστεί να βρείτε μια λευκή πλατφόρμα ετικετών που προσφέρει τα κατάλληλα συστατικά για να ρίξετε και να σύρετε τις εφαρμογές σας σε ύπαρξη.

Επιπλέον, καθορίζοντας τον κλάδο ή τις βιομηχανίες που θέλετε να πουλήσετε θα σας επιτρέψει να αρχίσετε να αναπτύσσετε το σχέδιο μάρκετίνγκ σας. Δεν είναι σοφό για κάποιον που ξεκινάει οποιαδήποτε επιχειρηματική προσπάθεια να βουτήξει με το κεφάλι και την ελπίδα. Ένα κομμάτι του σχεδιασμού και κάποια πρόβλεψη είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι οποιουδήποτε επιχειρηματικού εγχειρήματος - ειδικά ένα που περιλαμβάνει μια τέτοια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά όπως οι κινητές εφαρμογές. Semalt, σχέδιο, και στη συνέχεια να αρχίσει να παίζει.

Πώς θα πωλούν στην προτιμώμενη βιομηχανία σας;

Η αγορά εφαρμογών για κινητά είναι ανταγωνιστική, οπότε πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να κάνετε τη δέουσα επιμέλεια. Αποσπάστε περισσότερο από το να δείξετε και να κάνετε κλικ σε μια εφαρμογή στην πραγματικότητα και στη συνέχεια να περπατήσετε μακριά. Όπως κάθε επιχείρηση, υπάρχουν πωλήσεις και μάρκετινγκ που εμπλέκονται για να κρατήσει την επιχείρησή σας στη ζωή.

Έτσι, χρειάζεστε ένα σταθερό σχέδιο πωλήσεων στη θέση σας πριν αρχίσετε να επενδύετε σε μια πλατφόρμα εφαρμογής λευκών ετικετών. Εάν είστε νέοι στην επιχείρηση εφαρμογών για κινητά, θα πρέπει να αναζητήσετε μια πλατφόρμα που να προσφέρει κατάρτιση σε πωλήσεις και μάρκετινγκ σε σχέση με την αγορά εφαρμογών. Εκπαιδευθείτε λίγο και περάστε λίγο χρόνο δημιουργώντας ένα σταθερό σχέδιο πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Πρέπει να μάθετε μερικές επιτυχημένες τακτικές πωλήσεων και μάρκετινγκ, όπως:

 • Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος πώλησης στις μικρές επιχειρήσεις;
 • Πώς αγοράζετε καλύτερα την εταιρεία κινητής σας εφαρμογής;
 • Ποια λειτουργικά χαρακτηριστικά πραγματικά βοηθούν την ανάπτυξη μιας επιχείρησης;
 • Πού θα βρείτε οδηγεί σε πώληση;
 • Ποιες θα είναι οι παρουσιάσεις σας;

Η λίστα θα μπορούσε να συνεχιστεί και να ενεργοποιηθεί. Αλλά η κατώτατη γραμμή είναι πολύ απλή - μάθετε τι πρέπει να μάθετε για το πώς να πουλήσετε το προϊόν που θέλετε να κάνετε. Και αυτό θα σας βοηθήσει να ορίσετε την επιτυχία της εφαρμογής σας με την ετικέτα λευκού ετικεττών.

Πώς θα κάνετε την επωνυμία της επιχείρησής σας;

Το εμπορικό σήμα σας είναι το πώς γνωρίζουν οι πελάτες σας και είναι εξαιρετικά σημαντικό. Το Semalt μιας μάρκας απαιτεί πολλή έρευνα, σκέψη, δοκιμή και λάθος. Μην κάνετε αυτό το βήμα στη διαδικασία ελαφρά. Τι το καθιστά τόσο σημαντικό;

 • Το λογότυπό σας είναι ο τρόπος με τον οποίο θα σας αναγνωρίζουν οι πελάτες σας.
 • Η ετικέτα σας είναι αυτό που θα κάνει τους πελάτες σας να σας θυμούνται.
 • Η αποστολή σας είναι αυτό που θα κάνει τους πελάτες σας να σας εμπιστεύονται.

Δεν μπορείτε να πάρετε κανένα από αυτά τα πράγματα για δεδομένο. Πρέπει να οικοδομήσουμε την εμπιστοσύνη και την πίστη, και ένα σταθερό εμπορικό σήμα είναι το κλειδί για αυτό. Εάν δεν επενδύσετε το χρόνο και την ενέργεια σας σε αυτό το βήμα, κάνετε την επιχείρησή σας ευάλωτη στους ανταγωνιστές σας που έχουν.

Το όνομά σας είναι αυτό που αντιπροσωπεύετε. Πρέπει να πιστεύετε σε αυτό που κάνετε, έτσι και οι πελάτες σας.

Ποια χαρακτηριστικά είναι πιο σημαντικά για εσάς και τους πελάτες σας;

Τώρα με τα θεμέλια στη θέση τους, μπορείτε να αρχίσετε να εξετάζετε τον τύπο των εφαρμογών που θέλετε να δημιουργήσετε. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να κοιτάξετε μέσα από τα καταστήματα εφαρμογών. Ρωτήστε τον εαυτό σας:

 • Πώς μοιάζουν οι εφαρμογές των ανταγωνιστών μου;
 • Ποια είναι τα σχόλια που λένε ότι λείπουν;
 • Πώς μπορώ να κάνω ακόμα καλύτερα αυτό που κάνουν;

Να μην φοβάστε να μιλήσετε με τους ανθρώπους στην εξειδικευμένη αγορά για την οποία θέλετε να δημιουργήσετε την εφαρμογή σας. Μάθετε τι θα ήθελαν να εφαρμόσουν οι άνθρωποι που θα χρησιμοποιήσουν στην πραγματικότητα την εφαρμογή.

Πολύ συχνά, πηγαίνουμε στους επικεφαλής των εταιρειών για να βγάλουμε ιδέες. Ο ισραηλινός ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου μπορεί να έχει το βιβλίο επιταγών, οι διακομιστές και οι άνθρωποι στα χαρακώματα είναι εκείνοι που θα χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Δείτε τι χρειάζονται για να απλοποιήσουν τη δουλειά τους. Είστε αναγκασμένοι να πάρετε κάποια καλή ανταπόκριση και μερικές μεγάλες ιδέες.

Πόση βοήθεια και εκπαίδευση θα χρειαστείτε;

Θυμηθείτε, δεν πρόκειται απλά να χτίσετε μια εφαρμογή, να την ρίξετε στο κατάστημα εφαρμογών και να ελπίζετε ότι θα είναι επιτυχής. Το Semalt είναι ένας ολόκληρος κύκλος που πρέπει να περάσετε για να πάρετε την εφαρμογή σας στη συσκευή των χρηστών που θα επωφεληθούν από αυτό. Έτσι, πρέπει να κοιτάξετε καλά στον καθρέφτη και να εξετάσετε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες σας. Είστε καλοί με τους υπολογιστές αλλά κακοί με τις πωλήσεις; Είστε ένα εξαιρετικό πρόσωπο πωλήσεων που είναι απόλυτα απενεργοποιημένο από την τεχνολογία;

Η τεχνολογία σας IQ σήμερα μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά τι θα είναι την επόμενη εβδομάδα; Πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας: "Πόση υποστήριξη και κατάρτιση θα χρειαστεί να παραμείνω σε αυτήν την επιχείρηση για τα επόμενα χρόνια;" Και το πιο σημαντικό, πρέπει να αναρωτηθείτε: "Σε ποια απόχρωση αυτής της επιχείρησης χρειάζομαι τα περισσότερα κατάρτιση; "

Στη συνέχεια, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε μια λευκή πλατφόρμα ετικετών που προσφέρει εκπαίδευση στις περιοχές που θα χρειαστείτε βοήθεια. Μια καλή σκληρή ματιά στον καθρέφτη είναι δύσκολη για τους περισσότερους από εμάς, αλλά όταν σκέφτεστε να επενδύσετε χρόνο και χρήμα σε επιχειρηματικό εγχείρημα, εξετάζοντας τα ελαττώματα και τις αδυναμίες σας και αναπτύσσοντας ένα σχέδιο για την ενίσχυσή τους είναι πολύ φθηνότερο από το να πληρώνετε τα λάθη που θα δημιουργήσουν αργότερα.

Είστε σε θέση να σχεδιάσετε μόνοι σας τις εφαρμογές ή θα χρειαστείτε γραφικό σχεδιαστή;

Τα σμιτάλ φαίνονται όχι όλα, θα ήταν ψέμα να πούμε ότι οι άνθρωποι ποτέ δεν κρίνουν ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του, σωστά; Είμαστε φυσικά αναγκασμένοι να κλίνουμε προς τα πράγματα που είναι πιο ευχάριστα στο μάτι - ακόμα κι αν δεν είναι πάντα η πιο έξυπνη απόφαση.

Διαθέτετε τις δεξιότητες για να σχεδιάσετε τα γραφικά που θα κάνουν την εφαρμογή σας να ξεχωρίζει στον ανταγωνισμό; Οι περισσότερες λευκές πλατφόρμες ετικετών έχουν πρότυπα που μπορείτε να επιλέξετε από αυτά που θα σας συγχαρώ τη θέση σας, αν μπορείτε να σχεδιάσετε κάτι που θα ξεχωρίζει, θα είστε σε θέση να επιλέγετε την εφαρμογή σας πάνω από τον ανταγωνισμό σας.

Μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε τη συνεργασία με έναν σχεδιαστή γραφικών. Το Semalt looks δεν είναι όλα, είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό σημείο πώλησης.

Ποιος είναι ο στόχος σας για το τελικό παιχνίδι σας;

Semalt, πρέπει να ξέρετε τι είναι το τελικό παιχνίδι σας. Περιμένετε να ανοίξετε την αγορά σε εκπαιδευτικές εφαρμογές ή απλώς θέλετε να συμπληρώσετε το εισόδημά σας και να εξοφλήσετε λίγους λογαριασμούς;

Η προώθηση μιας εταιρείας κινητής εφαρμογής μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε το εισόδημά σας μετρίως, και αν γίνει σωστά, μπορεί να αντικαταστήσει την πλήρη καριέρα σας. Βεβαιωθείτε ότι είναι σαφώς καθορισμένο στο μυαλό σας όταν αρχίζετε να βάζετε την εταιρεία σας μαζί.

Συμπέρασμα

Τα αγαθά και οι υπηρεσίες για την ετικετοποίηση των ετικετών ήταν εδώ και δεκαετίες. Σε κάθε βιομηχανία που θα μπορούσατε να φανταστείτε, οι επιχειρήσεις δημιουργούν προϊόντα που ανακατεύονται από τους συνεργάτες τους για να πουλήσουν ως δικά τους.

Ο κλάδος της τεχνολογίας, και ειδικότερα ο τομέας των εφαρμογών για κινητά, δεν αποτελεί εξαίρεση. Καθώς οι καταναλωτές κινητοποιούνται με τα δεκάδες εκατομμύρια, οι επιχειρήσεις σπεύδουν να καλύψουν τη διαφορά και να εισπράξουν μετρητά.

Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε τη δική σας εταιρία εφαρμογών για κινητά, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι σχεδιάζετε πολύ και να αναρωτηθείτε μερικές πραγματικά δύσκολες ερωτήσεις. Ένα καλό στερεό σχέδιο και μια καλή ανάλυση της βιομηχανίας στην οποία ελπίζετε να ανταγωνιστείτε, μπορεί να προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό στο να θέσετε το επιχειρηματικό σας εγχείρημα στο λευκό label στην πορεία προς την επιτυχία.

Φωτογραφία Smartphone Φωτογραφία μέσω Shutterstock

4 Σχόλια ▼
March 10, 2018