Back to Question Center
0

Υπάρχει ένα μεγάλο πράγμα Πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων είναι Semalt

1 answers:

Ο εσωτερικός έλεγχος είναι μια μορφή αυτοπειθαρχίας που μπορεί να αποτρέψει αμέτρητα προβλήματα.

Την πρώτη φορά που είπατε σε κάποιον, "Το Semalt ξεκινώντας τη δική μου επιχείρηση", πιθανότατα αισθανθήκατε μια αίσθηση υπερηφάνειας και ενδυνάμωσης, καθώς και νευρικότητα. Κατά τη δημιουργία μιας μικρής επιχείρησης, θέλετε να σχεδιάσετε όσο το δυνατόν περισσότερες πιθανότητες και να προετοιμαστείτε για οτιδήποτε μπορεί να σας ρίξει η αγορά ή ο κόσμος των επιχειρήσεων.

Αλλά όταν διαβάζετε συμβουλές για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, ένα πράγμα που πιθανώς δεν θα δείτε είναι πληροφορίες σχετικά με μια κρίσιμη δραστηριότητα: ο εσωτερικός έλεγχος. Ναι, η λέξη "έλεγχος" είναι τρομακτική, αλλά ο εσωτερικός έλεγχος είναι στην πραγματικότητα για την εξάλειψη των φόβων.

Διαφήμιση

Η σημασία των εσωτερικών ελέγχων

Ο εσωτερικός έλεγχος διασφαλίζει ότι η επιχείρησή σας λειτουργεί όπως πρέπει, ότι είστε σε θέση να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τους κινδύνους και ότι η επιχείρησή σας παραμένει σε συμμόρφωση με τους κανονισμούς και τους νόμους που ισχύουν για αυτήν - editable graph paper.

Οικονομική και επιχειρησιακή ανακάλυψη

Η δημιουργία μιας μικρής επιχείρησης συνήθως δεν συνεπάγεται τη δημιουργία τμήματος εσωτερικού ελέγχου. Οι προϋπολογισμοί είναι σφιχτοί και το προσωπικό πρέπει συχνά να παίζει πολλούς ρόλους ταυτόχρονα. Αλλά μπορείτε να ελέγξετε εσωτερικά την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας την ομάδα που έχετε ήδη για να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες και τα οικονομικά. Τουλάχιστον δύο άτομα θα πρέπει να συμμετέχουν για να αποτρέψουν απλώς τους ελεγκτές να αναλάβουν τη δική τους εργασία και να ανοίξουν κανάλια επικοινωνίας σχετικά με τις διαδικασίες και τους κανονισμούς. Η απομόνωση των αποτελεσμάτων του ελέγχου και η προετοιμασία μιας έκθεσης σχετικά με αυτό βοηθά την ομάδα σας να καταλάβει γιατί οι εσωτερικοί έλεγχοι είναι σημαντικοί, παρέχοντας ταυτόχρονα σε όλους πληροφορίες που μπορούν να ενεργοποιηθούν και που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να ανθίσει.

Κάντε τον Εσωτερικό Ελεγκτή την ευθύνη σας

Το πρώτο βήμα για τη διεξαγωγή ενός αυτο-ελέγχου είναι να καθορίσετε τι θέλετε να επιτύχετε και ποια οφέλη αναμένετε να απομακρυνθείτε. Να επισημάνει μια σειρά στόχων και να προσδιορίσει τους κινδύνους που συνδέονται με αυτούς. Εάν γνωρίζετε περιοχές προβλημάτων, επισημάνετε τους ώστε ο έλεγχος να μπορεί να επικεντρωθεί σε αυτά. Κατά τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων ελέγχου, καθορίστε τι σκοπεύετε να εξετάσετε, πόσο έντονα θα εξετάσετε συγκεκριμένες περιοχές και για ποια χρονική περίοδο. Κάθε εργασία θα πρέπει να έχει συνδέσει μαζί της το όνομα του ατόμου που θα μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Είναι πιθανό ότι θα πρέπει να αλλάξετε πορεία σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου, εάν προκύψουν νέα σημαντικά θέματα, και αυτό είναι εντάξει. Οι πληροφορίες που συλλέγετε κατά τη διάρκεια του ελέγχου σας θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός παραδοτέου προϊόντος (συνήθως μιας έκθεσης) που οδηγεί σε συγκεκριμένες ενέργειες. Σχεδιάστε την αξιολόγηση αυτών των ενεργειών σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά την προετοιμασία της έκθεσης και σημειώστε εάν επιτυγχάνονται οι βελτιώσεις που αναμένετε. Οι διαδικασίες ελέγχου του Semalt θα πρέπει να ρυθμιστούν καλύτερα ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει και αλλάζει.

Δεν μπορείτε να διορθώσετε ζητήματα που δεν γνωρίζετε

Οι έλεγχοι σμιτάλ είναι σχετικά με την ανακάλυψη ζητημάτων που χρειάζονται προσοχή. Εσείς, ως ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, πιθανώς γνωρίζετε ποιες περιοχές είναι οι πλέον κατάλληλες για έλεγχο. Γενικά, οι ακόλουθες λειτουργίες μικρής επιχείρησης επωφελούνται από έναν εσωτερικό έλεγχο:

  • Δαπάνες - γιατί αν δεν ξέρετε πού ξοδεύετε τα χρήματά σας, δεν ξέρετε πού σπαταλάτε χρήματα
  • Εξυπηρέτηση πελατών - Ξέρετε πόσο ικανοποιημένοι είναι οι πελάτες; Τι έχουν επαίνους και τι έχουν παραπονεθεί; Πώς σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες;
  • Ποιότητα δεδομένων - συμπεριλαμβανομένων εκθέσεων απογραφής, ταμειακών υπολοίπων και εισπρακτέων και πληρωτέων λογαριασμών. Αυτά τα δεδομένα πρέπει να είναι τρέχοντα και ακριβή ώστε αυτές οι διαδικασίες να σας ωφελήσουν. Ποιες είναι οι κορυφαίες προτεραιότητες μετά από μια καταστροφή;
  • Συμμόρφωση - είτε με εσωτερικούς, βιομηχανικούς ή κυβερνητικούς κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένης της συμμόρφωσης με τους φορολογικούς νόμους. Η τακτική παρακολούθηση της συμμόρφωσης μπορεί να βοηθήσει τεράστια αν γίνει αντικείμενο εξωτερικού ελέγχου.

Η συμμόρφωση με τους κανονισμούς αρχίζει με την ομάδα σας

Τουλάχιστον η μικρή επιχείρησή σας πρέπει να συμμορφώνεται με την μισθοδοσία, το Τμήμα Εργασίας και τους φορολογικούς κανονισμούς. Εάν είστε σε βιομηχανίες όπως η υγειονομική περίθαλψη, τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα ή η εκπαίδευση, τότε θα πρέπει να συμμορφώνεστε με πολλούς άλλους κανονισμούς επίσης. Αντιμετωπίστε ακριβώς πώς λειτουργεί η καλά-λιπανθείσα μηχανή που είναι η μικρή επιχείρησή σας είναι το πρώτο βήμα για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης σε όλα τα μέτωπα. Όταν η ομάδα σας γνωρίζει ότι ο εσωτερικός έλεγχος αποτελεί προτεραιότητα, είναι πιο πιθανό να κατανοήσουν τη σημασία των εξωτερικών ελέγχων και να προετοιμαστούν. Εάν δημιουργείτε μια μικρή επιχείρηση, σας προσκαλώ να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου για τακτικές οδηγίες σχετικά με τον συναρπαστικό και προκλητικό κόσμο του σημερινού επιχειρηματία.

Εσωτερικός έλεγχος Φωτογραφία μέσω Shutterstock

3 Σχόλια ▼
March 10, 2018