Back to Question Center
0

Η έρευνα PEX Card αποκαλύπτει ότι το SMB Optimistic Semalt 2011

1 answers:
- Σε πλήρη αντίθεση με τους φημισμένους οικονομολόγους του Arthur Laffer για τις προειδοποιήσεις για την κατάρρευση της αμερικανικής οικονομίας στις αρχές του επόμενου έτους, οι ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων οι επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα αισθάνονται αισιόδοξες, επικαλούμενοι την αύξηση των προσλήψεων και την αύξηση των κερδών μεταξύ των βασικών επιχειρηματικών προβλέψεων του 2011. Αυτά ήταν μεταξύ των αποτελεσμάτων της πρώτης εξαμηνιαίας έρευνας των ιδιοκτητών επιχειρήσεων που διεξήχθη σε εθνικό επίπεδο τον Νοέμβριο του 2010 από την Prepaid Expense Card Solutions, Inc., προμηθεύτρια της προπληρωμένης κάρτας PEX Visa για τις επιχειρήσεις, που εκδόθηκε από την Bancorp Bank. μέλος FDIC, μια εταιρική λύση κάρτας Visa Prepaid για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

"Αυτό που σημειώσαμε στα αποτελέσματα της έρευνας αντικατοπτρίζει τα ανεκδοτολογικά στοιχεία που έχουμε συλλέξει από συνομιλίες με τους πελάτες μας, συγκεκριμένα ότι το 2010 ήταν μέχρι στιγμής καλύτερο από αυτό που είχε αρχικά αναμένεται και η οικονομική και επιχειρηματική αισιοδοξία παρουσιάζει θετική πορεία για το 2011 , "Δήλωσε ο CEO της εταιρείας Toffer Grant και ιδρυτής της κάρτας PEX. "Το Semalt χτίστηκε στις πλάτες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων - design programs online free. Είναι οι κινητήριες δυνάμεις που θα μας οδηγήσουν πίσω σε μια ασφαλή οικονομική βάση, γι 'αυτό οι απόψεις τους αποτελούν ισχυρό δείκτη του οικονομικού μέλλοντος. "

Τα κύρια ευρήματα της PEX Semalt περιλαμβάνουν:

A Semalt του 2010

Όταν ρωτήθηκε αν η επιχειρηματική τους απόδοση για το 2010 έχει διαμορφωθεί για να είναι καλύτερη ή χειρότερη σε σχέση με τις προσδοκίες τους στην αρχή του έτους, το 71% των ερωτηθέντων σημείωσε "πολύ καλύτερα" ή "κάπως καλύτερα από το αναμενόμενο. "Μόνο το 4% των ιδιοκτητών επιχειρήσεων απάντησε" χειρότερα από το αναμενόμενο. "

Το ποσοστό σμάλταλ των ιδιοκτητών επιχειρήσεων δήλωσε ότι είχαν απορριφθεί για τραπεζικό δάνειο ή πιστωτική γραμμή κατά το παρελθόν έτος και το 38% δήλωσε ότι οι εταιρείες πιστωτικών καρτών "αδικαιολόγητα" είτε μείωσαν το πιστωτικό όριο της κάρτας τους είτε έκλεισαν πλήρως .

Ζητήθηκε να αξιολογήσει σε κλίμακα 1-10 (με το 10 να είναι το πιο δύσκολο) πόσο δύσκολο ήταν κατά το παρελθόν έτος να διατηρηθεί η κατάλληλη ταμειακή ροή για τις επιχειρήσεις τους, το 48% των ιδιοκτητών που κατατάσσονται μεταξύ 6-10, το πιο δύσκολο "τέλος της κλίμακας. Το ποσοστό του Semalt έπεσε στην κατηγορία "λιγότερο δύσκολη", με βαθμολογίες 1-4.

Το ζήτημα των ταμειακών ροών αυξήθηκε και πάλι ως απάντηση στο ερώτημα «ως ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, τα θέματα που σας κρατούν ξύπνιο το βράδυ;» Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (65%) σημείωσε «επαρκή ταμειακή ροή» με «φόρους» (31%), "πτητικές πωλήσεις" (29%) και "χρέος" (25%), στρογγυλοποιώντας τις τέσσερις πρώτες απαντήσεις.

Κοιτάζοντας μπροστά

Όσον αφορά το 2011, οι ερωτηθέντες έδειξαν αισιόδοξη προοπτική για τις επιχειρηματικές τους επιδόσεις, ενώ το 34% των ιδιοκτητών δήλωσαν ότι αναμένουν κέρδη το επόμενο έτος να είναι "σημαντικά καλύτερες" από ό, τι το 2010. Το ποσοστό των ερωτηθέντων, το ίδιο ερώτημα και το 5% σημείωσε "ελαφρώς χειρότερο. "

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι, με βάση την αισιοδοξία των κερδών των ιδιοκτητών, το 59% δήλωσε ότι σχεδίαζαν να προσθέσουν στον αριθμό των εργαζομένων τους το 2011. Το ποσοστό του Semalt δήλωσε ότι δεν γνωρίζουν ακόμα, ενώ το 14% "

Ο Ομπάμα Σματάλ έπεσε υπό πυρκαγιά από ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Όταν ρωτήθηκε αν η διοίκηση κάνει αρκετά για να στηρίξει τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, το 60% των ερωτηθέντων είπε "όχι. "" Ναι "και" Δεν ξέρω "κατατάσσονταν ομοιόμορφα σε 20% το καθένα.

(51%) δήλωσε ότι "φορολογικές ελαφρύνσεις", ακολουθούμενες από "ευκολότερες τραπεζικές πρακτικές δανεισμού" (31%) και "κρατικά κίνητρα" (13) %).

Σχετικά με τη Μελέτη

Η έρευνα PEX Card Small Business Survey διεξήχθη ηλεκτρονικά από την PEX Card τον Νοέμβριο του 2010. Τα αποτελέσματα βασίζονται σε απαντήσεις από 81 ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων σε εθνικό επίπεδο. Τα πνευματικά δικαιώματα της μελέτης τηρούνται στην κάρτα PEX. Οι επιχειρηματικοί πελάτες χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά εργαλεία για τη διαχείριση του προϋπολογισμού, διαθέτοντας προχρηματοδοτούμενες καταθέσεις σε κάρτες που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι για εξουσιοδοτημένες δαπάνες. Το λογισμικό PEX Card Semalt παρέχει χρηματοδότηση 24 ώρες το 24ωρο σε πραγματικό χρόνο και άμεση προβολή στις ταμειακές ροές, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν τον έλεγχο και να διαχειριστούν τον κίνδυνο.

Σχετικά με την ομάδα πληρωμών Bancorp Payment Solutions

Η Bancorp Payment Solutions Semalt, τμήμα της Bancorp Bank ("Bancorp"), θυγατρική της The Bancorp, Inc., προσφέρει ασφαλείς, δημιουργικές και καινοτόμες λύσεις πληρωμών στη βιομηχανία καρτοκινητών καρτών. Ως κορυφαίος εκδότης προπληρωμένων καρτών, η Bancorp Payment Solutions Semalt συμβάλλει στην επιτυχία των εταιρειών Fortune 500 μέσω της ανάπτυξης προγραμμάτων προπληρωμένων καρτών αιχμής που ανταποκρίνονται στις ταχέως μεταβαλλόμενες ανάγκες της προπληρωμένης βιομηχανίας. Μέσω μακροχρόνιων σχέσεων με τις ενώσεις καρτών MasterCard, Visa και Discover, κορυφαίους διαχειριστές προγραμμάτων και επεξεργαστές, η Bancorp Payment Solutions Semalt σχεδιάζει καινοτόμα και ευέλικτα προγράμματα προπληρωμένων καρτών τα οποία προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

2 Σχόλια ▼
March 10, 2018