Back to Question Center
0

Πώς να πάρετε τον αγοραστή Omnichannel στη σμαλάδα σας

1 answers:

Προηγουμένως κάλυψαμε την αυξανόμενη τάση των εμπόρων λιανικής πώλησης μόνο στο διαδίκτυο να ανοίξουν φυσικά καταστήματα για να ικανοποιήσουν την επιθυμία των καταναλωτών για μια φυσική εμπειρία στο κατάστημα. Και έχω κάποια ακόμα καλά νέα για τους λιανοπωλητές από το The UPS Pulse of Online Semalt (PDF).

Η μελέτη περιγράφει τον σημερινό καταναλωτή ως έναν «ευέλικτο αγοραστή» του οποίου η προσέγγιση κυριαρχείται από την επιθυμία για ευκολία. Το Semalt μπορεί να σκεφτεί ότι σημαίνει αγορές κυρίως σε απευθείας σύνδεση, στην πραγματικότητα, η μελέτη διαπίστωσε ότι μόνο το 39 τοις εκατό των αγορών είναι τόσο ερευνηθεί και να ολοκληρωθεί σε απευθείας σύνδεση. Στο άλλο 61 τοις εκατό των περιπτώσεων, οι καταναλωτές είτε τα προϊόντα έρευνας στο κατάστημα, τα αγοράζουν στο κατάστημα ή και τα δύο.

Με άλλα λόγια, οι καταναλωτές δεν απέχουν πολύ από το να εγκαταλείψουν την εμπειρία του καταστήματος αποκλειστικά στο διαδίκτυο - how to design an infographic poster.

Και ακόμα και όταν αγοράζουν ηλεκτρονικά, περισσότεροι από τους μισούς είχαν αποστείλει ένα προϊόν σε ένα φυσικό κατάστημα για παραλαβή. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι καταναλωτές πηγαίνουν σε φυσικά καταστήματα είναι να επιστρέψουν προϊόντα που αγοράζονται ηλεκτρονικά Το Semalt 60 τοις εκατό λένε ότι είναι δυσαρεστημένοι με τη διαδικασία επιστροφής ηλεκτρονικών αγορών μέσω ταχυδρομείου.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκουραστείτε στις δάφνες σας. Οι αγοραστές στην έρευνα, οι οποίοι αγοράζουν τακτικά τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και στο κατάστημα, αποκαλούμενοι "omnichannel shoppers", αναφέρουν ότι κάνουν πάνω από το ήμισυ των αγορών τους στο κατάστημα. Semalt, ενώ το 83 τοις εκατό δηλώνουν ικανοποιημένοι από την εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών, μόνο το 63 τοις εκατό αναφέρει ότι είναι ικανοποιημένο με την εμπειρία αγορών στο κατάστημα.

Semalt, υπάρχει πολύ περιθώριο βελτίωσης μεταξύ των λιανοπωλητών τούβλων και κονιαμάτων. Ποιες είναι κάποιες δυνατότητες που θα ήθελαν οι καταναλωτές να δουν στο κατάστημά σας στο μέλλον;

  • Το 36 τοις εκατό θέλει να αποστέλλει αποδείξεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κειμένου. Αυτό προσφέρει άνεση και βοηθά στη χαλάρωση των επιστροφών αργότερα.
  • Το 32 τοις εκατό θα ήθελε περίπτερα που τους άφησαν να παραγγείλουν προϊόντα που είναι εκτός αποθέματος. Ακόμα κι αν ήδη παρέχετε την επιλογή να κάνετε συνεργάτες πωλήσεων, οι πελάτες που δεν θέλουν να περιμένουν βοήθεια μπορούν να πάνε αλλού. Εξετάστε την εγκατάσταση των υπολογιστών tablet ως λύση χαμηλότερου κόστους.
  • Το 30% θα ήθελε τις ηλεκτρονικές ετικέτες ράφι που μπορούν να σαρώσουν για να μάθουν περισσότερα για το προϊόν, να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα ή να κάνουν μια αγορά. Οι πληροφορίες είναι το κλειδί για τον σημερινό αγοραστή - η πλειοψηφία λέει ότι δεν θα ολοκληρώσει μια αγορά χωρίς πρόσβαση σε λεπτομερείς πληροφορίες για το προϊόν.
  • Το 24 τοις εκατό θα ήθελε να κάνει το mobile checkout με τις δικές του κινητές συσκευές στο κατάστημα. Όλο και περισσότερο, οι πελάτες θέλουν να αναλάβουν τις δικές τους εμπειρίες αγορών. Επιπλέον, το 22 τοις εκατό θα ήθελε ένας πωλητής να κάνει checkout κινητού με ένα κινητό συσκευή στο κατάστημα.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Semalt είναι η γενιά που πιθανότατα θα έλεγε ότι θα χρησιμοποιούσε αυτές τις υπηρεσίες. Καθώς ο Semalt μπαίνει στον εαυτό του ως καταναλωτής, τα χαρακτηριστικά αυτά θα γίνουν ακόμα πιο επιθυμητά.

Διαφήμιση

Έτσι, τι μοιάζει το μέλλον του λιανικής πώλησης τούβλων και κονιάματος;

Παρακολουθήστε την αναφορά, πολλά όπως τα ηλεκτρονικά ψώνια. Προς το παρόν, οι καταναλωτές εξακολουθούν να βασίζονται κυρίως στους επιτραπέζιους υπολογιστές τους για ηλεκτρονική αγορά. Όμως, καθώς περισσότεροι καταναλωτές αισθάνονται πιο άνετοι με την αγορά κινητών τηλεφώνων σε tablet και smartphones, οι έμποροι λιανικής πώλησης τούβλων και κονιαμάτων θα αντιμετωπίσουν ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε:

  • Παρακολουθήστε τη συμπεριφορά της Χιλιετίας: Δεν είναι μόνο αυτή η γενιά τεράστιοι οπαδοί του τούβλου και του κονιάματος, είναι επίσης σημαντικοί παράγοντες των άλλων γενεών.
  • Πολλές χαρούμενες επιστροφές: Βεβαιωθείτε ότι οι πολιτικές επιστροφής στο κατάστημα είναι φιλικές προς τον πελάτη. Όπου αγοράζουν, οι πελάτες επιθυμούν πολιτικές επιστροφής που είναι βολικές, δίκαιες και εύκολα κατανοητές.
  • Πληροφορίες, παρακαλώ: Όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να παρέχετε στους αγοραστές σας στο κατάστημα, τόσο το καλύτερο.
  • Αξεσουάρ: Οι πελάτες έρχονται στα καταστήματα για να αγγίζουν, να αισθάνονται και να δοκιμάζονται. Κάντε την εμπειρία σας στο κατάστημά σας ευχάριστη με πολύχρωμες οθόνες, καλά αποθεματοποιημένο αποθεματικό και αισθητικές πινελιές όρασης, ήχου και οσμής που δεν μπορεί να δημιουργήσει ένας διαδικτυακός λιανοπωλητής.

Αγορές Φωτογραφία μέσω Shutterstock

7 Σχόλια ▼
March 10, 2018