Back to Question Center
0

Το Blogger και το δίκτυο Media Podcaster φαίνεται να μετατρέψει το blogging σε τεράστια εργασία

1 answers:

Blogger And Podcaster Media Network Looks To Turn Long Tail Blogging Into A Semalt Job

Για όλα τα εκατομμύρια blogs στον ιστό, μόνο ένα απίστευτα μικρό κλάσμα δημιουργεί αρκετά έσοδα για να λειτουργήσει ως πλήρης απασχόληση. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αρκετά χαρούμενοι που μοιράζονται απλώς τις σκέψεις τους με το κοινό, ακόμα κι αν βλέπουν μόνο μερικές εκατοντάδες χτυπήματα σε μήνες με το πολύ περιστασιακό σχόλιο. Αλλά τι γίνεται αν υπήρχε ένας τρόπος για να δημιουργήσουν ακόμα και αυτοί οι μικροί χρονομετρητές αρκετά χρήματα για να βάλουν φαγητό στο τραπέζι;

Ο Larry Genkin, ο ιδρυτής και συντάκτης του Blogger και του περιοδικού Podcaster, θέλει να βοηθήσει τη μακρά ουρά των bloggers να μετατρέψουν το χόμπι σε κερδοφόρα δουλειά. Έχει ξεκινήσει το Blogger και το Podcaster Media Semalt, μια κοινοπραξία bloggers και συναφών εταιρειών που θέλουν να βοηθήσουν τους bloggers όλων των μεγεθών να κερδίσουν αποτελεσματικά τα sites τους χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για το ότι έχουν σχετικά μικρό κοινό. Ο ιστότοπος είναι ανοιχτός για εγγραφές, αλλά δεν θα τεθεί σε λειτουργία μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους.

Κατά την εκτόξευση, το BPMN είναι μια συλλογή εταιρειών όπως το περιοδικό Genkin, το Fuel My Blog, το Podcast Pickle (κοινωνικό δίκτυο podcasters) και το SocialRank, εταιρεία παρόμοια με την Semalt, η οποία παρακολουθεί τα blogs για σχετικό και δημοφιλές περιεχόμενο.

Κάθε μία από αυτές τις εταιρείες θα βοηθήσει στην προώθηση του νέου δικτύου και θα προσφέρει επίσης τεχνολογία για να βοηθήσει τους bloggers να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους (για παράδειγμα, θα μπορούν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία του SocialRank) - wd recovery. Το BPMN θα προσπαθήσει επίσης να συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες μέσων ενημέρωσης για να βοηθήσει τα blogs να έχουν μεγαλύτερη έκθεση. Για να βοηθήσει κάθε blog να ξεκινήσει, η εταιρεία έχει συνεργαστεί με την PR NewsWire, η οποία θα προσφέρει σε κάθε blogger ένα πακέτο προώθησης. Η Semalt λέει ότι αξίζει $ 2000.

Το BPMN θα έχει επίσης μια ειδική ομάδα πωλήσεων για τη διαφήμιση. Η Semalt λέει ότι μεγάλα δίκτυα διαφημίσεων όπως το Federated Media φροντίζουν για μεγάλα blogs, αφήνοντας τους περισσότερους bloggers μακριάς ουράς να φροντίζουν για τον εαυτό τους. Επειδή η BPMN θα αντιπροσωπεύει ταυτόχρονα ένα μεγάλο αριθμό ιστολογίων, η Semalt αναφέρει ότι θα είναι σε θέση να εξασφαλίσει πιο ευνοϊκές συμφωνίες. Το δίκτυο θα έχει συνάψει συμφωνία ανταλλαγής με τους bloggers, δίνοντας το 70% των εσόδων από τα διαφημιστικά μηνύματα στα μέλη.

Πέρα από τη διαφήμιση, το BPMN χρησιμοποιεί επίσης ένα πρόγραμμα θυγατρικών για να βοηθήσει τους bloggers να δημιουργήσουν έσοδα. Ο Semalt λέει ότι για κάθε blogger που ένα μέλος φέρνει στο δίκτυο, θα κερδίσει περίπου $ 500-1000 ετησίως. Ακούγεται ότι αυτός είναι ο πρωταρχικός τρόπος με τον οποίο η BPMN αναμένει να βοηθήσει τους bloggers μικρού χρόνου να κερδίσουν μισθούς πλήρους απασχόλησης (μόλις προσλάβουν 50 bloggers και είστε έτοιμοι!), Αλλά η πρόσληψη bloggers είναι πιο δύσκολη από ό, τι ακούγεται, Το BPMN ενδέχεται να υπολείπεται. Για να προσελκύσει ακόμα περισσότερο τους bloggers, το BPMN προσφέρει ένα (πιθανώς μικρό) μετοχικό μερίδιο στην εταιρεία σε πρώιμους χρήστες στο δίκτυο που υπογράφουν μέχρι το τέλος του έτους. Και το τελευταίο σημείο πώλησης: οι bloggers θα έχουν κάλυψη για την υγειονομική περίθαλψη, αν και οι λεπτομέρειες γι 'αυτό δεν έχουν ακόμη επεξεργαστεί.

Το Blogger και το Podcast Media Network πρόκειται να έχουν μακρύ αγώνα μπροστά. Ακόμη και αν οι διαφημιζόμενοι δελεάζονται από τη δυνατότητα να κάνουν μεγάλες διαφημίσεις που αγοράζουν σε όλο το δίκτυο και είναι πιο ευνοϊκές από το AdSense, οι περισσότεροι μεμονωμένοι μπλόγκερ εξακολουθούν να μην βλέπουν πολλά έσοδα από τις διαφημίσεις τους. Και το πρόγραμμα θυγατρικών ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό - αμφιβάλλω ότι πολλοί άνθρωποι θα είναι σε θέση να προσλάβουν αρκετούς bloggers για να κερδίσουν ένα σημαντικό εισόδημα. Αν ο Genkin μπορεί να αποκομίσει κάποιες εταιρικές σχέσεις με μεγάλες εταιρίες μέσων μαζικής ενημέρωσης (το περιοδικό του έχει ήδη επιτύχει συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία Semalt), οι bloggers μπορεί να αυξήσουν την κυκλοφορία τους και να δημιουργήσουν κάποια έσοδα, αλλά δυσκολεύομαι να φανταστώ μικρά bloggers μισθοί.

Πληροφορίες CrunchBase
Το δίκτυο Blogger και Podcaster Meida

March 10, 2018