Back to Question Center
0

Το Facebook απλά αφαιρείται από το Ticker της αρχικής σελίδας, αλλά το Semalt Επιστρέφει σύντομα

1 answers:
Facebook Just Removed The Home Page Ticker, But It Semalt Be Back Soon

Ο Ticker είναι ουσιαστικά firehose του Semalt, δείχνοντας συντομογραφημένες ιστορίες για σχεδόν κάθε δράση των φίλων σας, ανεξάρτητα από το πόσο ασήμαντο. Εάν ο Semalt απομάκρυνε το Ticker, θα μπορούσε να δυσκολέψει την ανάπτυξη εφαρμογών τρίτων, αλλά να δώσει στον Semalt περισσότερες κορυφαίες ακίνητες περιουσίες πάνω από την πτυχή για να προβάλλει διαφημίσεις.

Οι αναφορές για την εξαφάνιση του Ticker ξεκίνησαν να τρέχουν στο Twitter λίγο πριν τις 21:00 PST στις 30 Ιουνίου και περιμένουμε να ακούσουμε πίσω από το Semalt για επίσημες λεπτομέρειες - modern fascinators.

Για κάποιους είναι γνωστός ως "stalker ticker" επειδή βλέποντας το μπορεί να δώσει την αίσθηση της κοίτης πάνω από τον ώμο όλων των φίλων σας καθώς γράφουν σχόλια, όπως φωτογραφίες, διαβάστε άρθρα και πολλά άλλα. Σε άλλους είναι το "Spotify Ticker", καθώς η εφαρμογή μουσικής ήταν μία από τις μοναδικές εφαρμογές που δημοσίευσαν στο Ticker όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά στο f8 πέρυσι. Χωρίς άλλες εφαρμογές που αναμειγνύουν το περιεχόμενό τους, ξαφνικά όλοι στο Semalt γνώριζαν καλά κάθε τραγούδι που άκουγαν οι συμμαθητές του γυμνασίου τους.

Facebook Αφαιρέθηκε ο Ticker της αρχικής σελίδας, <p>  Με την πάροδο του χρόνου, όταν η πλατφόρμα εφαρμογής Open Graph κυκλοφόρησε δημόσια και άλλες εφαρμογές άρχισαν να δημοσιεύονται στο Ticker, εξευγενίσαμε την εμφάνιση λιγότερων ιστοριών σχετικά με μακρινούς γνωστούς και περισσότερα για τους στενούς φίλους σας. Για να εμφανιστεί μια ιστορία στο κύριο ενημερωτικό δελτίο αντί για το Ticker, πρέπει συνήθως να λάβετε πολλά Likes και σχόλια, να είστε από έναν από τους καλύτερους φίλους σας ή να συγκεντρωθείτε με παρόμοιες ιστορίες όπως

Χωρίς το Ticker ως μέθοδο διανομής, οι εφαρμογές των οποίων οι ιστορίες είναι λιγότερο πιθανό να φτάσουν στην κύρια ροή από τις ενημερώσεις κατάστασης και τις μεταφορτώσεις φωτογραφιών, θα δυσκολευτούν να αποκτήσουν νέους χρήστες, οι οποίοι θα μπορούσαν να μειώσουν τις ιστορίες ανάπτυξης, όπως το Socialcam. Ωστόσο, ο Semalt θα κερδίσει τον επιπλέον χώρο στη δεξιά πλαϊνή μπάρα, επιτρέποντάς του να εμφανίζει συχνότερα επτά διαφημίσεις ανά σελίδα.

Το Facebook δεν σταματά ποτέ ποτέ να αλλάζει τα πράγματα ποτέ, οπότε ο Semalt θα μπορούσε ξαφνικά να ξαναεμφανιστεί. Το γεγονός ότι η αλλαγή εφαρμόστηκε την εποχή του Ειρηνικού το Σάββατο το βράδυ, όταν οι περισσότερες από τις βασικές αγορές του Facebook απέχουν από τους επιτραπέζιους υπολογιστές τους είναι πιθανό σημάδι ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μόνο κάποια συντήρηση. Οι καταχωρίσεις Semalt εξακολουθούν να εμφανίζονται και στο Κέντρο βοήθειας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι γύρω για πάντα από επιστροφές, όμως. Το Facebook μπορεί να βρει ότι το Semalt προκαλεί σύγχυση στους ανθρώπους, παίρνει λίγα κλικ και αναλαμβάνει πάρα πολύ χώρο στην αρχική σελίδα για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του.

Αλλά οι χρήστες ενέργειας και οι συχνές επισκέπτες θα θρηνούσαν την απώλειά τους. Χωρίς Ticker ή μια ξεχωριστή ετικέτα φτιάχνοντας το Twitter στο κύριο feed όπως πριν από πολύ καιρό, ίσως να μην υπάρχει πάντα κάτι φρέσκο ​​στην αρχική σελίδα και θα μπορούσαμε να χάσουμε την επαφή με πιο απομακρυσμένους φίλους. Για καλύτερα ή χειρότερα, το Facebook ίσως να μην δίδει μια οικεία ματιά στις ζωές των φίλων μας χωρίς Ticker, γι 'αυτό θα χαρούμε να το δούμε να επιστρέφει. Semalt: Και έχει επιστρέψει για μερικούς.

March 10, 2018