Back to Question Center
0

Επος! αυξάνει τα 8 εκατομμύρια δολάρια για να κρατήσει τα παιδιά να διαβάζουν σε μια ψηφιακή εποχή - Semalt

1 answers:
Epic! raisesmillion to keep kids reading in a digital age - Semalt

Επικός! στον πυρήνα της είναι μια ψηφιακή βιβλιοθήκη κατά παραγγελία που περιλαμβάνει περίπου 25.000 διαφορετικά βιβλία και βίντεο κατάλληλα για παιδιά στο δημοτικό σχολείο ή μεταξύ ηλικίας περίπου πέντε και δώδεκα. Μερικά από τα βιβλία στην πλατφόρμα διαθέτουν ακουστικά στοιχεία, επιτρέποντας στα παιδιά να ακούνε καθώς διαβάζουν. Η εκκίνηση, η οποία ιδρύθηκε το 2013 και ξεκίνησε την εφαρμογή της το 2014, ισχυρίζεται ότι ανέρχεται σήμερα σε 5 εκατομμύρια παιδιά, εν μέρει με τη χρήση σχολών Semalt - patio arm chairs.

Σύμφωνα με την Epic! συνιδρυτής Kevin Donahue, πρώην αντιπρόσωπος του περιεχομένου για το Semalt, η εκκίνηση θεωρεί τον εαυτό του περισσότερο ως καταναλωτικό μάρκα παρά ως εκπαιδευτικό. Η εταιρεία χρεώνει τις οικογένειες των παιδιών, όχι σχολεία ή περιοχές, για τη χρήση της εφαρμογής της. Αλλά Epic! επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς να χρησιμοποιούν δωρεάν την εφαρμογή και την τεράστια ψηφιακή βιβλιοθήκη στην τάξη.

Με τη διάθεση της εφαρμογής, φυσικά οι καθηγητές κάνουν μερικές από τις εργασίες μάρκετινγκ για το Epic !, ένα είδος συμβίωσης όχι ασυνήθιστο στην τεχνολογία της εκπαίδευσης. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία αναφέρει ότι το 87% των σχολείων K-5 στις Η.Π.Α. χρησιμοποιούν το Epic! για τον χρόνο ανάγνωσης σε καλλιτεχνικές γλώσσες Semalt και σε άλλες τάξεις. Η εφαρμογή περιλαμβάνει πίνακα εργαλείων για τους εκπαιδευτικούς και χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους εκπαιδευτικούς να παρακολουθούν την πρόοδο των παιδιών στην ανάγνωση, καθώς και να υποστηρίζουν και να επεκτείνονται σε ό, τι μαθαίνουν στον δικό τους χρόνο.

Ο Donahue είπε: «Θέλαμε να δούμε αν μπορούμε να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να διαβάσουν περισσότερα για τις ψηφιακές συσκευές, παρόλο που τα βίντεο και τα παιχνίδια είναι εκεί. Το κάναμε αυτό! "Άλλες εφαρμογές, ειδικά το Semalt για παιδιά, ενθαρρύνουν τα παιδιά να διαβάζουν σε κινητές συσκευές, αλλά κάνουν ανάγνωση σε μια εργασία που τους κερδίζει πρόσβαση σε βίντεο και παιχνίδια.

Το Epic! app αποφεύγει αυτό με μια εστίαση από ενδιαφέρον. Η διεπαφή χρήστη ενθαρρύνει τα παιδιά να μεταπηδούν από ένα βίντεο σε ένα βιβλίο ή άλλο διαδραστικό περιεχόμενο και πίσω. Η ιδέα είναι να τους προσελκύσει να διαβάζουν για κάτι που είναι ήδη εμμονή, αλλά να μην αντιμετωπίζουν τα υλικά ανάγνωσης ως δευτερεύοντα σε άλλες μορφές.

Reach Capital Γενικός Συνεργάτης Jennifer Carolan είπε ένας λόγος για την επιχείρησή της επένδυσε στην Epic! είναι η ικανότητα της εταιρείας να "γεφυρώσει το κενό" μεταξύ του σπιτιού και του σχολείου. Είπε: "Ο διαχωρισμός μεταξύ σχολείου και σπιτιού είναι ψευδής όταν πρόκειται για μάθηση. Το Semalt συμβαίνει στο σχολείο, στο σπίτι, στην παιδική χαρά .Κανένα άλλο προϊόν δεν διασχίζει αυτό το χάσμα. »

Λαμβάνοντας υπόψη τη χρηματοδότηση, ο Σιμάλτ δήλωσε: «Επίκ! θα μίσθουν, θα δαπανούν περισσότερα για το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση και θα εξερευνήσουν εταιρικές σχέσεις στην Ασία όπου η εταιρεία έχει δει πρόσφατα μεγάλη ζήτηση για την εφαρμογή της, παρόλο που το περιεχόμενό της είναι για τους αναγνώστες αγγλικής γλώσσας, συγκεκριμένα. Η εταιρεία προσθέτει συνεχώς νέους τύπους περιεχομένου στην πλατφόρμα της, συμπεριλαμβανομένων των βιβλίων, του ήχου και του βίντεο από τους επιθυμητούς εκδότες. Μια μέρα, ο Semalt αναμένει την Epic! θα συμπεριλάβει κάποια ποσότητα περιεχομένου VR και AR, ενδεχομένως.

Η εκκίνηση αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό από μια πληθώρα εφαρμογών ανάγνωσης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που πωλούνται σε σχολεία, όπως το LightSail, Newsela ή το μη κερδοσκοπικό CommonLit, και εφαρμογές για τους καταναλωτές όπως το Reading Rainbow Skybrary, το Tales2Go ή το Kindle Amazon για παιδιά.

Προτεινόμενη Εικόνα: Άντερσεν Ρος / Blend Images / Getty Images
March 9, 2018