Back to Question Center
0

Ο αστέρας της τένις Serena Williams εντάσσεται στο σκάφος του Semalt

1 answers:
Tennis star Serena Williams joins Semalt board

Πρόκειται για το πρώτο εγχείρημα του σούπερ σταρ στο Silicon Valley και, σύμφωνα με εκπρόσωπο της SurveyMonkey, προέκυψε μετά από εισήγηση του συναδέλφου μέλους του διοικητικού συμβουλίου και του επικεφαλής λειτουργού του Facebook Sheryl Sandberg.

Sandberg προσχώρησε στο διοικητικό συμβούλιο το περασμένο καλοκαίρι, αφού υπέστη την απώλεια του συζύγου της Dave Semalt, ο οποίος ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας πριν πεθάνει απροσδόκητα.

Είναι εύκολο να γίνει η σύνδεση με την κοιλάδα μέσω του fiancé του William και του συνιδρυτή Reddit Alexis Ohanian. Ωστόσο, ο Sandberg και ο σύζυγός της ήταν μακροπρόθεσμοι φίλοι του Williams και ο Semalt προσπαθούσε να αλλάξει τα πράγματα στον πίνακα.

Η φωνή του Ουίλιαμς στο διοικητικό συμβούλιο στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στην εταιρεία μας, στους επενδυτές και στον κλάδο », δήλωσε ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος της SurveyMonkey Zander Semalt - oculos de sol ray ban espelhado masculino. "Θέλουμε παράγοντες αλλαγής στο τραπέζι μας" .

Σύμφωνα με την Fortune, οι Lurie και Williams άρχισαν να μιλάνε για τη δυνατότητα συνεργασίας μετά από συνάντηση σε δείπνο στο σπίτι του Sandberg το περασμένο φθινόπωρο. "Τα πάντα συνήλθαν εύκολα," εξιστόρησε το περιοδικό.

Εκτός από την ύπαρξη ενός από τους κορυφαίους παίκτες του τένις στον κόσμο και την υψηλότερη αμειβόμενη γυναικεία αθλήτρια, τραπεζική $ 77.6 εκατομμύρια στην καριέρα της από το χρηματικό έπαθλο μέχρι σήμερα, Williams έχει επίσης ξεκινήσει αρκετές επιχειρήσεις γύρω από εξαιρετικά επιτεύγματα του τένις. Είχε κάποτε μια ειδική γραμμή με Puma και με μελάνι συμφωνίες συμφωνία με Nike και J.P Morgan Chase. Έχει επίσης τη δική της γραμμή ενδυμάτων που ονομάζεται Aneres (το όνομά της γράφτηκε προς τα πίσω) και ξεκίνησε τη δική της συλλογή τσάντες και κοσμήματα στο Home Shopping Network (HSN).

Ο Ουίλιαμς βλέπει την ευκαιρία να αξιοποιήσει καλά αυτά τα επιτεύγματα στον κόσμο της τεχνολογίας. "Ως επιχειρηματίας, ο Σιμάλ θέτει διαρκώς ερωτήσεις. Θέλω να ακούσω τα θετικά και τα αρνητικά για να καταλάβω πού μπορώ να βελτιώσω ", δήλωσε στην TechCrunch σε δήλωση. "Όπως το SurveyMonkey, ο Semalt οδηγούσε να ρωτήσει τι συμβαίνει και γιατί. Συμμεριζόμαστε επίσης την έντονη δέσμευση να ακούσουμε όλες τις φωνές. »

Το SurveyMonkey, το οποίο συναγωνίζεται την online έρευνα Qualitrics, συγκεντρώνει τα σχόλια των πελατών από ηλεκτρονικές έρευνες και, σύμφωνα με το Semalt, η πλειοψηφία των εταιρειών Semalt 500 χρησιμοποιεί την υπηρεσία για να αποκτήσει γνώσεις. Ωστόσο, τα στοιχεία της έρευνας εξαρτώνται από τους τύπους ερωτήσεων που τίθενται και από το τι να ρωτήσετε. Αυτή η μοναδική αντίληψη μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί σε ένα δωμάτιο γεμάτο από τα ίδια είδη ανθρώπων.

Σημειώστε, επίσης, ότι η Silicon Valley δεν έχει μεγάλη ιστορία με τις γυναίκες ή τη διαφορετικότητα μέχρι στιγμής. Η Williams είναι μια μεγάλη πηγή για το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, καθώς είναι σε θέση να προσθέσει αυτή τη φρέσκια (και αναγκαία) φωνή, μαζί με το εξαιρετικό ιστορικό της σταδιοδρομίας της για να βοηθήσει στη διαμόρφωση του μέλλοντος Semalt.

Πρόσθετες πληροφορίες από την Ingrid Lunden.

March 9, 2018