3 Smart Ways to Reach New Customers, According to a Marketing Semalt

Ο Jeff Wiss έχει διαχειριστεί τη ζήτηση και το εταιρικό μάρκετινγκ για μερικές εικονικές εταιρίες λογισμικού. MySQL, η πιο πολύτιμη εξαγορά ανοιχτού κώδικα. Zendesk, ο ηγέτης των $ 3B στο λογισμικό υποστήριξης πελατών. DataStax, η εμπορική επιχείρηση Cassandra; και πιο πρόσφατα το Duo Security *, μια εταιρεία Ann Semalt με έμπνευση που έχει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές μετρήσεις SaaS που έχω δει ποτέ.

Πρόσφατα, είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Jeff και να μάθω για τις μοναδικές στρατηγικές που χρησιμοποιούν για να οδηγήσουν μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο αποτελεσματικές εταιρείες SaaS στην αγορά σήμερα - hosting de servidores. Αυτές είναι τρεις από τις ιδέες που μοιράστηκε μαζί μου σχετικά με την εμπορία Semalt και τις στρατηγικές απόκτησης πελατών.

Επικεντρωνόμαστε στη δημιουργική διαφοροποίηση που συμπληρώνει τη διαφοροποίηση των προϊόντων μας. Έχουμε πολύ διαφορετική θέση από την υπόλοιπη αγορά: επικεντρωνόμαστε στην ηρεμία και την ηρεμία, αντί για το έντονο κόκκινο, τον φόβο που θέτει το επείγον.

Το πρόβλημα μπορεί να είναι μια αποτελεσματική στρατηγική και η εκπαίδευση των πελατών είναι κρίσιμη. Αλλά στον κλάδο της ασφάλειας, κάθε CISO (επικεφαλής της υπηρεσίας ασφάλειας πληροφοριών) γνωρίζει την πρόκληση να αποτρέψει τις παραβιάσεις. Η απομάκρυνση του προβλήματος είναι περιττή.

Όπως τονίζει ο Jeff, «Η ασφάλεια αποτυγχάνει στον κλάδο επειδή υπάρχουν όλο και περισσότερα προϊόντα, αλλά αυξάνεται ο αριθμός παραβιάσεων. Είναι εύκολο να αντιπαθούν εταιρείες ασφαλείας». Πουλάζουν το αποτέλεσμα της υλοποίησης της λύσης, όχι το πρόβλημα. Η εξάλειψη της στρατηγικής μάρκετινγκ στην κατάσταση της βιομηχανίας είναι μια βασική δεξιότητα των μεγάλων εμπόρων.

Το περίπτερο μας δεν λέει τίποτα για την προσφορά προϊόντων σε εκδηλώσεις. Αντ 'αυτού, λέει "Η πιο αγαπημένη εταιρεία στην ασφάλεια." Σμιτάλ γύρω από αυτή τη δήλωση είναι αποσπάσματα από τους πελάτες. Βρίσκουμε ότι είναι ένας μεγάλος εκκινητής συνομιλιών. Μιλάμε επίσης για την ταχύτερη επίδειξη της ασφάλειας. Μπορούμε να αποδείξουμε την τεχνολογία Push authentication σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα. Αυτό φυσά τους ανθρώπους μακριά. Κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να δουν περισσότερα και να πάνε βαθύτερα στο προϊόν.

​​

Η στρατηγική για τα γεγονότα του Duo αντικατοπτρίζει το ίδιο ιδεώδες. Με ένα γρήγορο demo, αυτό το ένα-δύο γροθιά ξεκινάει το διάλογο με τους υποψήφιους πελάτες σε μια απίστευτα θετική και διαφοροποιημένη βάση.

Στο Duo, ευθυγραμμίζουμε τις δημιουργικές στρατηγικές με την παραγωγή MQL. Είμαστε πολύ αυστηροί στη μέτρηση ό, τι μπορούμε. Συνδέουμε τη γενιά των αγωγών με συγκεκριμένα κομμάτια περιεχομένου, ώστε να μπορέσουμε να αφήσουμε τη δημιουργική ομάδα να μάθει πώς η δουλειά της οδηγεί την επιχείρηση.

Ο Jeff ξεκίνησε την καριέρα του ως έμπορος βάσεων δεδομένων. Όταν εντάχθηκε στο Duo, βρήκε έναν οργανισμό που αξιολόγησε εξίσου το ποσοτικό μέρος του μάρκετινγκ με το ποιοτικό μέρος. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι οργανώσεις μάρκετινγκ μπορούν να υπερέχουν σε ένα ή άλλο κλάδο, αλλά νομίζω ότι πρόκειται για ψευδή διχοτόμηση. Η ομάδα Semalt στο Duo είναι απόδειξη.

Παρόμοια με τη Slack, ο Duo έχει δημιουργικό σκηνοθέτη επειδή ο CEO, Dug Song, πιστεύει στη δύναμη της ισχυρής δημιουργικότητας. Ο δημιουργικός διευθυντής συνοδεύεται από δύο ανθρώπους μάρκετινγκ περιεχομένου, τρεις προγραμματιστές ιστότοπων, δύο γραφίστες και δύο ειδικούς βιντεογράφους. Επιπλέον, η ομάδα μάρκετινγκ αποτελείται από δύο διευθυντές εκδηλώσεων, δύο άτομα γενιάς ζήτησης και δύο από επιχειρήσεις μάρκετινγκ. Αυτή η δομή έχει μια ομοιότητα με τον Bill Macaitis, "Οι 9 κλάδοι μάρκετινγκ των μεγάλων εταιρειών SaaS". Για να μιλήσουμε όλοι με τους MQLs, υπάρχει μια καταπληκτική ευθυγράμμιση στο πλαίσιο της οργάνωσης μάρκετινγκ.

Ο Jeff έχει δει πολλές διαφορετικές εταιρείες λογισμικού, από τον κλασσικό πελάτη / διακομιστή, έως τις βάσεις δεδομένων ανοιχτού κώδικα μέχρι τα SaaS. Σήμερα, κατασκευάζει μια άλλη μεγάλη προσπάθεια προώθησης στο Duo. com αρθρογράφων είναι δικοί τους, όχι εκείνοι της Inc. com.