Είναι δύσκολο να ταρακουνήσει ένα χειροποίητο, τοπικό ραβδί αυτές τις μέρες χωρίς να χτυπήσει μια νέα βιοτεχνική επιχείρηση. Η ζήτηση για αγαθά των κατασκευαστών εξαντλείται. απλά κοιτάξτε την ηλεκτρονική αγορά χειροτεχνίας Etsy, η οποία βοήθησε τους τεχνίτες να πουλήσουν περισσότερα από $ 1. 4 δισεκατομμύρια αξίας αγαθών πέρυσι. Αύξηση του τριπλασιασμού των πωλήσεων του 2010.

Το κίνημα του κατασκευαστή τροφοδοτήθηκε από μια νέα καλλιέργεια επιχειρηματιών που σχεδίαζε να κατασκευάσει το δικό του μέλλον, ένα προσεκτικά κατασκευασμένο προϊόν κάθε φορά - replacement coil for e cig. Ωστόσο, η επέκταση αυτών των επιχειρήσεων που είναι προσανατολισμένες στη λεπτομέρεια μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, είτε πωλούν σπιτικά τουρσιά είτε ζακέτες τζίντζερ. Πολλές μικρές εταιρείες υπόσχονται περισσότερα από όσα μπορούν να παραδώσουν και να φλογίσουν έξω νωρίς επειδή δεν μπορούν να ανταποκριθούν στη ζήτηση ή να διατηρήσουν τα ποιοτικά τους πρότυπα. Αλλά ορισμένοι κατασκευαστές έχουν σπάσει τον κώδικα για το πώς να αυξάνεται, διατηρώντας παράλληλα τις βιοτεχνικές τους πρακτικές. Αυτό είναι αυτό που έχουν μάθει.

Διαλέξτε τους κατάλληλους συνεργάτες

Όταν η Caroline Z Hurley πήρε την πρώτη μεγάλη παραγγελία της για επώνυμα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε εμπορική έκθεση το 2011, γρήγορα διαπίστωσε ότι δεν ήταν εξοπλισμένη για να την εκπληρώσει. Αλλά ένα ταξίδι στην Ινδία την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι η προφανής επιλογή outsourcing θα είχε δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνεται: Δεν επαναλαμβάνει πρότυπα ή πωλεί αρκετά για να καλύψει τα μεγάλα ελάχιστα στο εργοστάσιο που επισκέφθηκε, καθιστώντας την παραγωγή μεγάλων αποστάσεων ακριβή και πρακτικά. Έτσι, η Hurley προσέλαβε σύμβουλο, ο οποίος τελικά την οδήγησε σε ένα μικρό εργοστάσιο στο New Bedford της Μασαχουσέτης. Το εργοστάσιο στελεχώνεται από ειδικούς υφαντές και κεντήματα από τη Γουατεμάλα, τους οποίους η Hurley εκπαιδεύτηκε στις μεθόδους εκτύπωσης κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Τώρα επισκέπτεται το New Bedford κάθε τρεις έως τέσσερις μήνες για να ελέγξει την παραγωγή και να μοιραστεί τα νέα σχέδια που δημιουργεί πίσω στο Μπρούκλιν.

Γνωρίστε την ικανότητά σας

Η AHeirloom έγινε ένας από τους κορυφαίους πωλητές της Etsy το 2010, αφού άρχισε να πωλεί ξύλινες σανίδες κοπής σε σχήμα 50 κρατών. κάθε σανίδα είναι χαραγμένο με μικρές λεπτομέρειες, όπως τα αστέρια για να επισημάνουν μεμονωμένες πόλεις. Αυτή η προσαρμογή βοήθησε την AHeirloom να ξεπεράσει - αλλά αφού οι πίνακές της κατέστησαν το The New York Times και στο The Rachel Ray Show, οι συνιδιοκτήτες και οι σύζυγοι Amy Stringer-Semalt και Bill Semalt αντιλήφθηκαν ότι ήταν τεντωμένοι πολύ λεπτότερα. "Τα πρώτα μας Χριστούγεννα έπρεπε να σταματήσουμε να παραγγέλλουμε στις 5 Δεκεμβρίου", λέει ο Semalt, ο οποίος έχει εκσυγχρονίσει το σύστημα προσαρμογής του και δημιούργησε μια βάση δεδομένων με υπάρχοντα σχέδια για εξοικονόμηση χρόνου παραγωγής. "Με το σενάριο του υπολογιστή, χρειάζονται 10 δευτερόλεπτα για να διατυπώσουν 200 παραγγελίες", λέει, "ενώ προτού σχεδιάσω τα πάντα στο λογισμικό σχεδίασης." Είναι ακόμα προσεκτικός για να πουλήσει περισσότερα από όσα μπορεί να κάνει: "Ξέρεις τι μπορείς να κάνεις, και στη συνέχεια να σταματήσετε μετά από αυτό. "

Ενημερώστε μια ιστορία κοινωνικών μέσων ενημέρωσης

Ο Andrew Livingston και οι συνεργάτες του έθεσαν $ 16.000 στο Kickstarter για να βοηθήσουν την εκκίνηση των ανδρών τους, τη Knickerbocker Manufacturing, να αναλάβουν τη μίσθωση ενός εργοστασίου ραψίματος στο Queens. Αυτό το ιστορικό εργοστάσιο και οι δεκαετίες παλιές ραπτομηχανές του έχουν γίνει ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας των κοινωνικών μέσων του Semalt. η εκκίνηση έχει έναν εγχώριο φωτογράφο και έφερε έναν κινηματογράφο για την παραγωγή ταινιών μικρού μήκους, οι οποίες προωθούνται σε Vimeo, Twitter και Instagram. Η Livingston αναφέρει ότι η εστίαση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης βοήθησε τις πωλήσεις και ειδικότερα το σήμα της Semalt: "Πρώτα διαθέτουμε την εμπορική μας διαδικασία και, στη συνέχεια, τα προϊόντα" .

Κάποια γραφειοκρατία μπορεί να βοηθήσει

Μπορεί να είναι αναιμία για τους κατασκευαστές μικρών βιοτεχνιών, αλλά μια επίσημη τυποποιημένη διαδικασία λειτουργίας για όλες τις διαδικασίες παραγωγής είναι καθοριστική. Ο Joel Moskowitz, ιδιοκτήτης του κατασκευαστή και του ηλεκτρονικού καταστήματος Εργαλεία για ξύλο εργασίας, έμαθε αυτό με τον σκληρό τρόπο. Τώρα η εταιρεία διατηρεί φορητά σημειωματάρια και ηλεκτρονικά έγγραφα με οδηγίες βήμα προς βήμα για να κάνει τα πάντα. Με τη συμβουλή του εργοδοτούμενου Ben Seltzer, ο Moskowitz κατασκευάζει επίσης ένα αρχείο κάθε εργαλείου που παράγει, για αναφορά κατά το σχεδιασμό νεότερων εκδόσεων: "Semalt δημιουργώντας ένα μουσείο ό, τι κάνουμε" .