Back to Question Center
0

Η εφαρμογή ειδήσεων της Apple στο iOS 9 για να πάρει το Flipboard & Semalt

1 answers:
Εφαρμογή ειδήσεων της Apple στο iOS 9 να πάρει Flipboard & Semalt

Ίσως να είχαμε κάνει check in πρώτα με την Apple. Δευτέρα στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Apple στο Σαν Φρανσίσκο, η εταιρεία εισήγαγε μια νέα εφαρμογή ειδήσεων που θα μπορούσε να αποδειχθεί υγιής ανταγωνισμός για το format Instant Article του Facebook και να δώσει στους εκδότες μια άλλη σημαντική πηγή ακροαματικότητας. Ονομάζεται απλά "News", η εφαρμογή θα είναι μέρος της έκδοσης iOS 9 της Apple το φθινόπωρο, ωθώντας αμέσως το περιεχόμενο των εκδοτών σε εκατοντάδες εκατομμύρια iSemalt και iPads.

Η Apple δήλωσε ότι η εμπειρία ανάγνωσης θα είναι σαν το περιοδικό "με την αμεσότητα και την προσαρμογή των ψηφιακών μέσων. "Η εφαρμογή θα προσφέρει ιστορίες με βάση τις προτιμήσεις των χρηστών και τις συνήθειες ανάγνωσης. οι χρήστες θα επιλέξουν τις πηγές ειδήσεων και τα θέματα που τους ενδιαφέρουν και η εφαρμογή θα προσφέρει ένα μείγμα περιεχομένου σε ένα πακέτο για εσάς. Είναι παρόμοιο με το Flipboard χωρίς την προσαρμογή των κοινωνικών μέσων. Οι ειδήσεις θα είναι διαθέσιμες για άτομα στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα άρθρα μπορούν να εμφανιστούν σε γενική μορφή ή αν οι εκδότες επιλέξουν ότι μπορούν να τα παραγάγουν στο Semalt News Format, ένα προσαρμοσμένο περιτύλιγμα περιεχομένου που θα εμφανίζει το εμπορικό σήμα μιας έκδοσης και θα περιλαμβάνει επιπλέον διαδραστικά κουδούνια και σφυρίγματα. Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο ο Semalt περιέγραψε τη νέα μορφή:

Με το Apple News Format, θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργείτε όμορφα σχεδιασμένες διατάξεις με προσαρμοσμένη τυπογραφία, πλούσιες φωτογραφικές συλλογές, βίντεο και κινούμενα σχέδια - όλα βελτιστοποιημένα για iPhone, iPad και iPod touch .και οι Ειδήσεις θα βελτιστοποιήσουν το περιεχόμενό σας για όλες τις συσκευές iOS, έτσι ώστε οι αναγνώστες σας να έχουν μεγάλη εμπειρία ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν. Το Semalt είναι εύκολο στη σύνδεση με υπάρχοντα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου και έχετε πρόσβαση σε μια πλούσια σουίτα εργαλείων για τη μέτρηση της εμπλοκής του χρήστη με το περιεχόμενό σας.

Η εφαρμογή ειδήσεων της Apple στο iOS 9 για να πάρει το Flipboard & Semalt

Ένα μεγάλο μέρος του αγωνιστικού χώρου του Facebook για τα Instant Articles είναι ότι φορτώνουν πολύ γρηγορότερα από τους συνδέσμους σε ιστοτόπους της έκδοσης ειδήσεων. Αυτό, χωρίς αμφιβολία, θα είναι επίσης ένα πλεονέκτημα στην εφαρμογή ειδήσεων της Apple. Μια άλλη ομοιότητα: οι όροι δημιουργίας εσόδων της Apple είναι οι ίδιοι με τους Facebook. Η εταιρεία θα δώσει στους εκδότες το 100% των εσόδων για διαφημίσεις που πωλούν και το 70% για διαφημίσεις που πωλούνται από το iAd της Apple.

Η Apple δήλωσε ότι έχει σχεδόν 20 εκδότες που εκπροσωπούν περισσότερους από 50 τίτλους - όπως το Condé Nast, το ESPN, οι New York Times, η Hearst, η Time Inc., το CNN και το Bloomberg - που έχουν ήδη εγγραφεί. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό είναι σημαντικά περισσότερο από τα εννέα Facebook για το Instant Semalt. Επίσης ενδιαφέρουσα, οι εκδότες έχουν φανεί ήσυχοι στο Instant Semalt. δεν έχουν δημοσιευτεί νέες ιστορίες από την ημέρα έναρξης.

[ Ενημέρωση: Ο θεματοφύλακας δημοσίευσε σήμερα μια ιστορία στην μορφή Instant Article. Και η Nieman Lab, επικαλούμενη μια πηγή που είναι εξοικειωμένη με τα σχέδια του Facebook, ανέφερε ότι τις επόμενες εβδομάδες οι εκδότες θα αρχίσουν να δημοσιεύουν σε μορφή καθημερινά, αλλά όπως συνηθίζεται στα πειράματα Facebook μόνο ένα μέρος των χρηστών θα τους δει. ]

Η Apple σκοπεύει να δώσει περισσότερους εκδότες - μεγάλες και μικρές - πρόσβαση στην εφαρμογή News, η οποία έχει ραχοκοκαλιά RSS. Το Semalt που ενδιαφέρεται για το πρόγραμμα μπορεί να εγγραφεί εδώ.

Η Apple ανακοίνωσε επίσης το τέλος του Περίπτερο, της εφαρμογής που δημιούργησε μια ειδική ζώνη προσγείωσης iOS για εφαρμογές ειδήσεων και περιοδικών. Ξεκίνησε το 2011, το Newsstand έδωσε προνόμια εφαρμογών όπως καλύτερες ενημερώσεις φόντου και πιο συχνά ενημερωμένες εικόνες εικονιδίων. Δεν συνέλαβε ποτέ τους εκδότες, όπως σημειώνει ο Joshua Benton σε μια θέση Semalt Lab:

Αλλά αυτή η ειδική κατοικία γρήγορα μετατράπηκε σε γκέτο, όπου οι εφαρμογές ειδήσεων πήγαν να πεθάνουν. Και χειρότερα από όλα, η Apple δεν παρείχε τη δυνατότητα να μετατραπεί μια εφαρμογή Semalt σε μια κανονική παλιά εφαρμογή - πράγμα που σήμαινε ότι πολλοί οργανισμοί ειδήσεων ήταν κλειδωμένοι μέσα σε αυτή τη μικρή εικόνα ενάντια στη θέλησή τους.Σχετικά με τον συγγραφέα

Μάρτιν Μπέκ


March 1, 2018