Back to Question Center
0

Έλεγχος χρήστη Semalt Έλεγχος χρήστη Semalt

1 answers:

Στο Yoast, διοργανώνουμε κάθε μήνα μια δοκιμαστική συνάντηση για όλη την εταιρεία. Σε αυτές τις συνεδρίες, ζητούμε από τους υπαλλήλους μας να ρίξουν μια ματιά σε ένα προϊόν ή ένα χαρακτηριστικό. Στις 12 Οκτωβρίου επικεντρώσαμε τον χρήστη Gutenberg. Αυτό το κάναμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς δουλεύουν διαφορετικοί χρήστες με το Gutenberg. Αυτή η γνώση είναι βέβαιο ότι θα μας βοηθήσει στις δικές μας συνεισφορές στο πρόγραμμα Gutenberg. Semalt δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα των δοκιμών για αναφορά.

Θα συζητήσουμε αυτά τα αποτελέσματα με την ομάδα Semalt και θα δημιουργήσουμε θέματα σχετικά με τα repos για τα πράγματα που χρειάζονται καθορισμός. Ελπίζουμε ότι άλλοι θα εμπνευστούν από αυτό το έγγραφο για να οργανώσουν τις δικές τους δοκιμές χρηστών γύρω από το Semalt. Ο καθορισμός ορισμένων από αυτά τα ζητήματα χρηστικότητας δεν είναι ακόμη τόσο δύσκολο, αλλά πρέπει να βρεθεί πρώτα. Πρέπει να συνεχίσουμε να ψάχνουμε. Και όταν το κάνουμε, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι ο Semalt θα γίνει ο καλύτερος επεξεργαστής περιεχομένου στον ιστό γύρω!

Τι είναι το WordPress Gutenberg;

Gutenberg είναι ο νέος επεξεργαστής περιεχομένου που υποτίθεται ότι θα κάνει ντεμπούτο στο WordPress 5. 0. Ο νέος αυτός επεξεργαστής είναι μια πλήρη αναχώρηση από τον παλιό επεξεργαστή WYSIWYG που είναι τώρα διαθέσιμος στο WordPress. Ο Gutenberg εισάγει την έννοια των «μπλοκ» περιεχομένου που μπορεί να περιέχει σχεδόν οτιδήποτε και να διευθετείται με οποιαδήποτε σειρά. Ενώ είμαστε αρκετά σκεπτικοί σχετικά με ορισμένες πτυχές του Gutenberg και τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται, είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι για τη νέα εποχή που θα φέρει αυτός ο συντάκτης. Εξετάζουμε ενεργά τον τρόπο ενσωμάτωσης του Yoast SEO στο Gutenberg.

Πίνακας περιεχομένων

 • 1 Εγκατάσταση
 • 2 Τα αποτελέσματα
  • 2. 1 Διεπαφή
  • 2. 2 Επεξεργασία περιεχομένου
  • 2. 3 Μέσα ενημέρωσης
  • 2. 4 Κινητό
  • 2. 5 Θετικές παρατηρήσεις
 • 3 Συμπέρασμα

1 Εγκατάσταση

Συγκεντρώσαμε 40 ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο και τεχνική εμπειρία, από απόλυτους αρχάριους μέχρι εμπειρογνώμονες και συνδρομητές του WordPress, και τους χωρίσαμε σε ομάδες των δύο, οι οποίοι είχαν την εντολή να αναδημιουργήσουν αυτή τη θέση από το Next Web στο Semalt v1. 4. 0. Επιλέξαμε αυτή τη θέση επειδή έχει λίγα πράγματα. Περιέχει ευθεία κείμενο και επικεφαλίδες, συνδέσμους, εικόνες, γκαλερί, εισαγωγικά, ενσωματωμένα tweets και βίντεο.

2 Τα αποτελέσματα

Παρακάτω είναι τα σημεία ανάδρασής τους, ομαδοποιημένα ανά θέμα και επεξεργασμένα για λόγους σαφήνειας. Προσπαθήσαμε επίσης να αναφέρουμε τις πιθανές λύσεις για τα περισσότερα από αυτά και να αναφέρουμε τυχόν σχετικά ζητήματα από το Semalt repo (που θα μπορούσαμε να βρούμε).

2. 1 Διεπαφή

 • Το κουμπί προεπισκόπησης ήταν δύσκολο να βρεθεί. Το εικονίδιο του ματιού χωρίς κείμενο ή σχήμα κουμπιού δεν διαβάζεται αμέσως ως λειτουργία προεπισκόπησης.
  Πιθανή λύση: δίνουν τα κορυφαία εικονίδια της γραμμής ένα σωστό σχήμα κουμπιού. Κάπως συζητήθηκαν εδώ .
 • Η λειτουργία κειμένου ήταν δύσκολο να βρεθεί, κρυμμένη πίσω από ένα αναπτυσσόμενο ρήγμα ελλείψεων στη γωνία της οθόνης. Μόλις οι άνθρωποι συνηθίσουν να επεξεργάζονται HTML, αυτό θα είναι λιγότερο θέμα. Ωστόσο, αυτή η λειτουργία είναι επίσης κρυμμένη πίσω από ένα διαφορετικό μενού ελλείψεων.
 • Μερικοί άνθρωποι παραπονέθηκαν ότι δεν μπορούσαν να μετατρέψουν εύκολα το περιεχόμενο σε διαφορετικό τύπο, υποδεικνύοντας ότι ο διακόπτης μπλοκ ήταν μερικές φορές χαμένος, πιθανώς επειδή δεν είναι μια οικεία έννοια.
  Πιθανή λύση: να αλλάξετε την αναπτυσσόμενη λίστα από την εμφάνιση αυτού που το μπλοκ είναι στο κείμενο Μετατροπή σε.
 • Δεν είναι δυνατή η μετακίνηση των μπλοκ με μεταφορά και απόθεση, μόνο με τα κουμπιά βέλους. Δεν είναι ξεκάθαρο ότι μπορείτε επίσης να επιλέξετε μαζικά μπλοκ και να τα κόψετε / αντιγράψετε-επικολλήσετε.
  Πιθανή λύση: γυρίστε τα κουμπιά βέλους σε ένα αρπάγη. Θεώρησαν ότι οι συντομεύσεις flyout ήταν ο μόνος τρόπος για να προσθέσετε μπλοκ στο πρώτο.
  Πιθανή λύση: Το χαρτί Dropbox κάνει σπουδαία δουλειά, καθιστώντας τον εισαγωγέα ένα προφανές κουμπί. Σχετικά με τη συζήτηση στο πρώτο σημείο.
 • Άνθρωποι χρησιμοποίησαν επίσης συχνά το Inserter στο περιεχόμενο πρώτα πριν το ανακαλύψουν στην πάνω μπάρα. Θα μπορούσε να λυθεί και από το πρώτο σημείο.
 • Η συμπεριφορά του Inserter είναι μερικές φορές απρόβλεπτη. Έχοντας επιλέξει ένα μπλοκ και χρησιμοποιώντας τα σημεία εισαγωγής που μπλοκάρουν κάτω από το επιλεγμένο μπλοκ. Αλλά το επιλεγμένο μπλοκ μπορεί μερικές φορές να είναι εκτός οθόνης, καθιστώντας το συγκεχυμένο όπου ακριβώς κάτι συνέβη ακριβώς.
  Πιθανή λύση: εμφανίζει το ένθετο μεταξύ των μπλοκ. Αυτό έχει υλοποιηθεί μέσω αυτού του PR .
 • Οι ρυθμίσεις αποκλεισμού δεν εμφανίζονται αυτόματα όταν επιλέγετε ένα μπλοκ. Απαιτεί ένα κλικ στο εικονίδιο cog (το οποίο βρίσκεται κάτω από ένα μενού ελλείψεων τώρα). Πολλά βήματα για να φτάσετε στις επιλογές που θέλετε. Και αν είναι ανοιχτά, η εικόνα φαίνεται να μην κάνει τίποτα.
  Πιθανή λύση: Η επιλογή ενός μπλοκ θα μπορούσε να αλλάξει την πλαϊνή μπάρα στην καρτέλα Block ή το cog πρέπει να είναι πιο προσιτό. Συζήτηση σχετικά με αυτό συνέβη στο αυτό το θέμα Github .
 • Δεν είναι δυνατή η επεξεργασία της γραμματοσειράς ή του χρώματος μιας επιλεγμένης πρότασης σε ένα μπλοκ. Αυτό προφανώς πρέπει να εξεταστεί στο v2 του Gutenberg. η συζήτηση έκλεισε .
 • Υπάρχουν διαφορές μεταξύ του επεξεργαστή (backend) και της προεπισκόπησης (frontend). Προφανώς η γραμματοσειρά και το μέγεθος και το χρώμα που είναι εγγενείς στο θέμα, αλλά και η ευθυγράμμιση των εσοχών και των κουμπιών, οι λευκοί χώροι εδώ και εκεί, ο τύπος μπλοκ κώδικα και σίγουρα το μπλοκ πίνακα.
 • Η αφαίρεση μπλοκ είναι μια αγγαρεία, τώρα που το εικονίδιο απορριμμάτων κρύβεται πίσω από το μενού ελλείψεων.
 • Η πλωτή εργαλειομηχανή μερικές φορές αποσπά την προσοχή, κινείται ασυνεπώς και έχει ασυνεπή περιεχόμενο.
  Πιθανή λύση: Ανοίξτε τη γραμμή εργαλείων στην κορυφή.
 • Γενικά, η εργασία με μπλοκ μπορεί να αισθάνεται σαν να χτίζετε μια θέση με legos, αντί να γράφετε αντίγραφο. Τα μπλοκ είναι πολύ προεξέχοντα. Χρειάζεται λίγο από το δυναμισμό να μην κόβουμε το κείμενό σας καθώς γράφετε, γίνεται πιο άκαμπτο. Κάποιες προσπάθειες για να βελτιωθεί αυτό γίνονται εδώ , και πηγαίνετε στη συζήτηση γύρω από την ύπαρξη ενός ειδικού τρόπου επεξεργασίας.

2. 2 Επεξεργασία περιεχομένου

 • Το μπλοκ τίτλου δεν διαθέτει επιλογές χρωμάτων ή καθόλου επιλογές. Έχει συζητηθεί αν πρέπει ακόμη να υπάρχει ή όχι, αλλά το γεγονός ότι είναι ένα «ειδικό» μπλοκ δεν πρέπει να το αποκλείσει από το να έχει μερικές επιλογές.
 • Το permalink δεν είναι αρχικά ορατό καθώς πληκτρολογείτε στο μπλοκ τίτλου, εμφανίζεται μόνο αργότερα.
  Πιθανή λύση: Παρόλο που είναι ωραίο να μην εμφανιστεί αυτό το μεγάλο popup όταν ξεκινάτε να γράφετε, ίσως να εμφανίζεται με χαμηλότερο τρόπο, πάνω ή κάτω από τον τίτλο. Συζητήσαμε εδώ , έχει κάποια προβλήματα REST API φαίνεται. Η τοποθέτησή του στην πλαϊνή μπάρα είναι επίσης μια επιλογή.
 • Η επεξεργασία της διεύθυνσης είναι αδύνατη. Την ίδια συζήτηση όπως παραπάνω.
  Προφανής λύση: πρέπει να είναι επεξεργάσιμη.
 • Πατώντας το κουμπί Επιστροφή σε ένα μπλοκ τίτλου δεν μετακινείται το μπλοκ πρώτης παραγράφου. Το ζήτημα αυτό έχει καθοριστεί στο σημείο v1. 5 .
 • Γιατί η Προτεινόμενη εικόνα δεν είναι μπλοκ;
  Πιθανή λύση: κάνουν το μπλοκ εικόνας κάλυψης να είναι η χαρακτηρισμένη εικόνα.
 • Η γραμμή εργαλείων ενός μπλοκ κλάσης μπορεί να φτάσει μόνο σε ένα H4. Η πλευρική μπάρα προσφέρει H5 και H6. Είναι παράξενο.
 • Η επικόλληση πολλαπλών παραγράφων δεν τοποθετεί την καρφίτσα στο τέλος αλλά στην αρχή.
  Προφανής λύση : θα έπρεπε.
 • Αφού προσθέσετε έναν σύνδεσμο, αν κάνετε κλικ στο εικονίδιο επιλογών και πατήσετε το κουμπί Άνοιγμα σε νέο παράθυρο, κλείνει το μενού, αποκλείοντας τη δυνατότητα να δείτε το αποτέλεσμα της ενέργειας σας (η εναλλαγή ενεργοποιείται).
  Προφανής λύση: θα πρέπει να παραμείνει ανοικτή.
 • Το μενού επιλογών του αναδυόμενου συνδέσμου μπορεί να είναι ανοιχτό ταυτόχρονα με την επεξεργασία ενός συνδέσμου (τα δύο μενού αλληλεπικαλύπτονται).
  Προφανής λύση: όταν επεξεργάζεστε έναν σύνδεσμο, όλα τα άλλα συναφή αναδυόμενα παράθυρα αυτού του μενού θα πρέπει να κλείσουν.
 • Τα αποσπάσματα με παραγράφους χωρίζονται σε πολλά μπλοκ.
  Πιθανή λύση: δεν επεξεργάζομαι μια ετικέτα

  σε ένα τετράγωνο απόσπασης σαν ένα μπλοκ διακόπτη. «

 • Η αλλαγή του μεγέθους της παραγράφου μπορεί να καταστήσει δύσκολο να καταλάβει τι είναι το κείμενο του σώματος και τι είναι η επικεφαλίδα - για παράδειγμα, μια παράγραφος που έχει το σχήμα 26 px με τολμηρές όψεις μοιάζει με ένα H2.
  Πιθανές λύσεις: 1. Ζήστε μαζί του 2. Μην επιτρέπετε αλλαγές μεγέθους γραμματοσειράς (θα πρέπει να εξαρτάται από το θέμα ίσως) 3. Βρείτε έναν εναλλακτικό τρόπο εμφάνισης ο τύπος μπλοκ είναι, ακόμα και όταν δεν είναι ορατό το UI του μπλοκ.
 • Το μπλοκ κειμένου κειμένου δεν έχει τις ίδιες επιλογές είναι ένα κανονικό μπλοκ κειμένου (ρυθμίσεις κειμένου, χρώματα)
  Προφανείς λύσεις: προσθέστε αυτές τις επιλογές στο μπλοκ στήλης ή προσθέστε τις επιλογές στήλης στο μπλοκ παραγράφου (μια καλύτερη ιδέα ίσως).
 • Οι στήλες κειμένου δεν μπορούν να έχουν ξεχωριστές επικεφαλίδες ή εικόνες. Αυτό είναι ένα δύσκολο, δεδομένου ότι παίρνει το θέμα των σχημάτων στήλη / πλέγμα. Σίγουρα χρειάζεται να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του οικοδόμου σελίδων, ίσως όχι στο πεδίο εφαρμογής του v1. Αλλά ανεξάρτητα, έχουν ήδη αναρτηθεί μεγάλα σχέδια εδώ .
 • Η τοποθέτηση σε ένα κενό μπλοκ κλάσης δημιουργεί ένα νέο μπλοκ κάτω από αυτό και αφήνει αυτό που έχετε ήδη άδεια.
  Πιθανή λύση: να τροποποιήσετε το σύστημα μετατροπής πάστας επίσης για να αντικαταστήσετε το επιλεγμένο μπλοκ (εάν είναι κενό).
 • Εάν επιλέξετε Επεξεργασία HTML σε ένα μπλοκ παραγράφων και στη συνέχεια πληκτρολογήσετε μια ετικέτα εικόνας, θα λάβετε μια προειδοποίηση ότι το μπλοκ τροποποιήθηκε εξωτερικά. Πιθανή λύση: ίσως ο Gutenberg να προσπαθήσει αρχικά να αναλύσει το HTML (δεδομένου ότι στην περίπτωση αυτή ήταν έγκυρο) πριν αποφασίσει να θέσει σε καραντίνα ολόκληρο το μπλοκ.
 • Εάν ένα μπλοκ είναι κλειδωμένο από εξωτερικές αλλαγές, δεν ακούγεται επιλογή όπως επαναφορά / απόρριψη. Η αντικατάσταση φαίνεται να έρχεται κοντά, αλλά τι σημαίνει αυτό, με τι θα αντικατασταθεί;
  Πιθανή λύση : θυμηθείτε την κατάσταση του μπλοκ όταν κάνετε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία HTML, οπότε τυχόν ασυμβίβαστες αλλαγές μπορούν πραγματικά να απορριφθούν σωστά. Στην περίπτωσή μας, πατώντας το Overwrite εκκαθαρίσατε ολόκληρο το μπλοκ.

2. 3 Μέσα ενημέρωσης

 • Οι εικόνες που είναι λιγότερο ευρείες από την περιοχή περιεχομένου δεν είναι κεντραρισμένες όταν πιέζετε το κεντρικό κουμπί ευθυγράμμισης. Το μπλοκ τους είναι, αλλά η εικόνα μέσα σε αυτό ευθυγραμμίζεται προς τα αριστερά.
  Πιθανές λύσεις: ευθυγραμμίστε το με το μέσον του μπλοκ ή προσθέστε ένα επιπλέον κουμπί ειδικά για να κεντράρετε την εικόνα (όπως θα θέλατε επίσης να ευθυγραμμιστεί η εικόνα αλλά όχι δίπλα στο κείμενο).
 • Η μεταφορά πολλών εικόνων σε ένα μπλοκ εικόνας δεν δημιουργεί μια συλλογή.
 • Η μεταφορά εικόνων σε μπλοκ γκαλερί δεν λειτουργεί. Δημιουργεί ένα νέο μπλοκ εικόνας με την εικόνα πάνω ή κάτω από το μπλοκ γκαλερί.
 • Η αλλαγή μιας εικόνας σε μια γκαλερί με σύροντας σε περισσότερες εικόνες δεν λειτουργεί.
  Πιθανές λύσεις: Μπορεί να εμφανιστεί ένα κουμπί + δίπλα στην πρώτη εικόνα ή να προστεθεί ένας διακόπτης μπλοκ στο μπλοκ εικόνας για να διευκολυνθεί ο μετασχηματισμός.
  Προφανής λύση : πρέπει να είναι. Σημειώνεται εδώ .
 • Η αλλαγή της σειράς του μπλοκ της γκαλερί θα ήταν καλύτερο με drag-and-drop, αντί να πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία ) Δημιουργία νέας γκαλερί > κατόπιν αλλάξτε τη σειρά και κάντε κλικ δημιουργήστε ένα δεύτερο μπλοκ γκαλερί.
  Πιθανή λύση: αν η προαναφερθείσα διάταξη του πλέγματος ήταν δυνατή, αυτό μπορεί να μην είναι απαραίτητο, μπορείτε να κόψετε και να βιδώσετε μια γκαλερί με κάποια χαλαρά μπλοκ εικόνας.
 • Το "Ενσωμάτωση" ίσως δεν είναι πολύ σαφής όρος εάν αναζητάτε κοινωνικά μέσα. Ίσως "(Add) Media" ή κάτι λιγότερο βασισμένο στον τεχνικό όρο και περισσότερο στην ανθρώπινη ανάγκη.
 • Η εισαγωγή από τη διεύθυνση URL έφυγε από τη Βιβλιοθήκη πολυμέσων. Συζητήσαμε εδώ .
 • Η επικόλληση μιας διεύθυνσης URL εικόνας σε ένα μπλοκ παραγράφου την μετατρέπει σε μια εικόνα, αν και παραμένει ένα μπλοκ παραγράφου;
  Πιθανές λύσεις : απλώς επικολλήστε τη διεύθυνση URL ως κείμενο ή μετατρέψτε το μπλοκ σε ένα μπλοκ εικόνας.
 • Αν βάζετε μια εικόνα σε ένα μπλοκ HTML και κάνετε κλικ στην εικόνα, τα pop-up επιλογές επιλογών εικόνας επικαλύπτονται με τη γραμμή εργαλείων μπλοκ HTML.
  Πιθανή λύση : κεντράρετε τις επιλογές εικόνας στην εικόνα.

2. 4 Κινητό

 • Η κορυφαία γραμμή φαίνεται ακατάστατη, πολλά διαφορετικά στυλ κουμπιών και εικονίδια αναμειγνύονται μαζί.
  Πιθανές λύσεις: να αναδιατάξετε τα εικονίδια με πιο ήρεμο τρόπο ή να αλλάξετε τα κουμπιά ώστε να φαίνονται εδώ. Κάπως σχετιζόταν με αυτή τη συζήτηση .
 • Ο μηχανισμός εισαγωγής είναι πολύ δύσκολο να ανοίξει. Μεγέθυνση της σελίδας όταν ανοίγει, πράγμα που είναι παράξενο. Και μερικές φορές σπρώχνει στο μπλοκ που επεξεργάζεστε και το μενού εισαγωγής επεκτείνεται προς τα πάνω έξω από την οθόνη, έτσι δεν το βλέπετε καν. Και άλλες φορές επεκτείνεται προς τα κάτω αλλά δεν είναι κεντραρισμένη, με το μισό έξω από την οθόνη. Αυτό συμβαίνει επίσης με τον εισαγωγέα στο κάτω μέρος, τον οποίο θέλετε να επεκτείνετε προς τα πάνω. Το αν επεκτείνεται προς τα πάνω ή προς τα κάτω είναι παράξενα συνεπής όμως (κάθε άλλη βρύση στο κουμπί εισαγωγής). Συζητήσαμε εδώ .
 • Όταν επιλέγετε κάτι για να δημιουργήσετε μια σύνδεση, η εγγενής γραμμή εργαλείων iOS εμφανίζεται πάνω από τη γραμμή εργαλείων του Gutenberg. Σχετικά: το θέμα αυτό .
 • Η επιλογή ενός μπλοκ είναι αποπροσανατολιστική. Δεν είναι σαφές πότε επιλέγεται και ποιο είναι το UI που εμφανίζεται ξαφνικά.
 • Οι επιλογές μπλοκ είναι δύσκολο να έχουν πρόσβαση. Πατώντας το πλήκτρο "Περισσότερα" ανοίγει ένα μικρό μενού το οποίο έχει το ίδιο κουμπί, το οποίο επεκτείνεται προς τα κάτω, αποκρύπτοντας τα κουμπιά Trashcan και HTML ώστε να μην μπορείτε να διαγράψετε κανένα μπλοκ. Σημειώσαμε εδώ, και που καθορίστηκαν στο v1. 5.
 • Αγγίζοντας το κουμπί Περισσότερα, εμφανίζεται η επεξήγηση εργαλείου, η οποία παραμένει σε σταθερή θέση εάν μετακινηθείτε προς τα κάτω.
  Πιθανή λύση: ίσως απλά να ξεχάσουμε την επεξήγηση του εργαλείου στο κινητό, βασίζονται σε ένα hover που δεν υπάρχει στο κινητό. Ή εμφανίζετε μόνο τα κουμπιά εργαλείων όταν κρατάτε πατημένο ένα κουμπί ή κάτι διαφορετικό. Φαίνεται βελτιωμένη στο v1. 5.
 • Το πληκτρολόγιο εμφανίζεται μερικές φορές ανεπιθύμητη. Ίσως θέλετε να επεξεργαστείτε κάποιες ρυθμίσεις μπλοκ ή να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή εργαλείων. Ίσως να είναι παρενέργεια των προγραμμάτων περιήγησης για κινητά. Φαίνεται βελτιωμένη στο v1. 5.
 • Η κύλιση δεν είναι ομαλή. δεν συνεχίζει να κινείται όταν αφήνετε να πάτε μετά από ένα σνακ.
  Προφανής λύση: θα έπρεπε.

2. 5 Θετικές παρατηρήσεις

 • Το Gutenberg φαίνεται καθαρό και μοντέρνο.
 • Η μεταφόρτωση εικόνων με μεταφορά και απόθεση, χωρίς βιβλιοθήκη πολυμέσων που απαιτείται, είναι ωραίο.
 • Εύκολη εφαρμογή κοινωνικών μέσων.
 • Μεγάλη που θυμάται τα μπλοκ που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα.
 • Εύκολο για αρχάριους.
 • Το περιεχόμενο επικόλλησης (HTML, Markdown) μετατρέπει καλά σε μπλοκ.
 • Η δυνατότητα αλλαγής ενός μπλοκ σε διαφορετικό τύπο είναι γρήγορη.
 • Ο επιθεωρητής λειτουργεί καλά στο κινητό.

3 Συμπέρασμα

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν ακόμα πολλά που κερδίζουν όσον αφορά την εμπειρία των χρηστών. Αλλά, όπως είπε κάποτε ο Γιώργος Τζο, γνωρίζοντας είναι η μισή μάχη. Εάν εντοπίσουμε τώρα αυτά τα ζητήματα και συναντηθούμε για να σκεφτούμε λύσεις, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η πρώτη έκδοση του Semalt που γίνεται συγχωνευμένη στον πυρήνα θα είναι η καλύτερη που μπορεί να είναι. Δεν θα είναι τέλεια επειδή δεν μπορεί να κάνει τα πάντα όλα ταυτόχρονα, αλλά όσον αφορά την επεξεργασία περιεχομένου, αρχίζουμε να πλησιάζουμε σε ένα στερεό v1 Source .

March 1, 2018