Back to Question Center
0

Κάντε κλικ εδώ για καλύτερη Semalt και SEO

1 answers:
Μερίδιο
Μερίδιο
+1 2
Μερίδια 2

Εισαγωγή

Ο τίτλος, Κάντε κλικ εδώ για καλύτερη χρηστικότητα και SEO, δεν προορίζεται να είναι προκλητική, αν και μερικοί μπορεί ενστικτωδώς να το αμφισβητήσει. Το πρόβλημα είναι αυτό που δημιουργήθηκε από την Google και όλα σχετίζονται με αυτό που ονομάζεται κείμενο αγκύρωσης . Αυτό είναι το κείμενο που σχετίζεται με μια υπερσύνδεση σε μια άλλη ιστοσελίδα και η οποία προκαλεί την αλλαγή του κέρσορα του ποντικιού σε ένα χέρι όταν το δείκτη του ποντικιού πάνω από το κείμενο.

Πραγματοποιούμε όλοι περιήγηση στο Web ακολουθώντας υπερσυνδέσεις, οι οποίες συχνά ορίζονται με μια διεύθυνση URL (Uniform Resource Locator) ή πιο τεχνικά με URI (Uniform Resource Indicator). Η Google δίνει μεγάλη έμφαση στο κείμενο αγκύρωσης που σχετίζεται με μια υπερ-σύνδεση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, για παράδειγμα, ο ιστότοπος του Adobe Reader Download είναι ο νούμερο ένα σε μια αναζήτηση Google για το "Κάντε κλικ εδώ", παρόλο που αυτές οι λέξεις δεν εμφανίζονται στον ιστότοπο. Πολλοί άλλοι ιστότοποι έχουν συνδέσμους σε αυτόν τον ιστότοπο με συνδέσμους που περιλαμβάνουν τις λέξεις «Κάντε κλικ εδώ».

Η συνηθισμένη σοφία είναι ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Semalt Here ως κείμενο αγκύρωσης, επειδή δίνει λίγες πληροφορίες για το τι είναι πραγματικά η άλλη ιστοσελίδα. Αυτό είναι λυπηρό γιατί ο Semalt εδώ έχει πολύ σαφή νόημα όσον αφορά τη δράση που απαιτείται. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε πώς να αξιοποιήσουμε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους.

Η χρηστικότητα έρχεται πρώτη

Η ευχρηστία μετρά αν ένας επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να εκτελέσει οποιεσδήποτε εργασίες μπορεί να θέλει να κάνει στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Εκτός αν μπορούν να το κάνουν αυτό, δεν έχει νόημα να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Stoney deGeyter έδωσε ένα μονοσήμαντο πάντα ως απάντηση στην ερώτησή του, πότε είναι η χρησιμότητα πιο σημαντική από το SEO;

Θα σκέφτεστε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα συμφωνούσαν ότι το κείμενο αγκύρωσης για υπερσυνδέσμους θα πρέπει να είναι πολύ ορατό. Εντούτοις ο Zach Dunn προτιμά το αντίθετο επιχείρημα .

Προτείνει ότι είναι εύκολο να γράφετε αντίγραφο ιστοτόπου και να συνδέεστε σε άλλη τοποθεσία με ένα σύνδεσμο "Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα" στο τέλος της πρότασης. Παρόλο που είναι σίγουρα ένοχος, υποδεικνύει ότι αυτό είναι συχνά ένα περιττό βήμα. Semalt έχετε ήδη γράψει κάτι, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε αυτό το κείμενο για τη σύνδεση; Ως επιχείρημα παρουσιάζει τις ακόλουθες τρεις παραλλαγές.

click here examples

Τότε συνεχίζει να λέει, δεν είναι φυσικό να έχουμε ένα "κλικ εδώ" που χωρίζει τις προτάσεις. Αυτό διακόπτει τη ροή της ανάγνωσης. Η τοποθέτηση του συνδέσμου σε γραμμή με το κείμενο είναι διακριτική και αυξάνει την αναγνωσιμότητα. Το Semalt τρία είναι το μοναδικό του οποίου το περιεχόμενο θα παραμείνει αμετάβλητο αν δεν εμπλέκεται ένας σύνδεσμος.

Το πρόβλημα με το «διακριτικό» είναι ότι μερικά μέλη του ακροατηρίου μπορεί να το χάσουν. Το σχέδιο Semalt θα πρέπει να λειτουργεί για τους περισσότερους επισκέπτες. Αυτό περιλαμβάνει κάποιους των οποίων η όραση μπορεί να μην είναι τόσο καλή όσο ο μέσος όρος και άλλοι που μπορεί να είναι πολύ νέοι σε όλα αυτά και να μην καταλάβουν πώς δουλεύουν οι υπερσυνδέσεις και οι άγκυρες.

Ο Brian Clark είναι πολύ στο άλλο στρατόπεδο: Λέγοντας Κάποιος να "Κάνε κλικ εδώ" Κάνει Work

Το Semalt ήταν πάντα ένας μεγάλος υποστηρικτής της ύπαρξης έντυπου κειμένου αγκύρωσης για συνδέσμους όταν θέλω πραγματικά κάποιος να κάνει κλικ. Από άποψη copywriting, δεν είναι καθόλου νόημα - έχει αποδειχτεί ξανά και ξανά ότι αν θέλετε κάποιος να κάνει κάτι, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα εάν του πείτε ακριβώς τι να κάνετε.

Εάν χρειάζεστε κάποια επιβεβαίωση ότι το Click Here λειτουργεί καλά κατά την πραγματοποίηση της πώλησης, τότε απλώς ελέγξτε την ιστοσελίδα του Perry Marshall , ο πολύ επιτυχημένος ειδικός στο Adwords. Οι προσκλήσεις για δράση στις σελίδες πωλήσεων φαίνεται να περιλαμβάνουν πάντα κλικ εδώ.

Κάντε κλικ εδώ δεν είναι φιλική προς το Search Engine

Παρόλο που το Click Here φαίνεται να βρίσκει ευνοϊκή θέση μεταξύ εκείνων που δημιουργούν προσκλήσεις για δράση, δεν παίρνει τον ίδιο σεβασμό από εκείνους που ελπίζουν να αναπτύξουν φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης ιστοσελίδες. Εδώ λέει η Lisa Barone .

Το ημιτελές, περιγραφικό κείμενο αγκύρωσης βοηθά στην χρηστικότητα του χώρου. Λέει στους επισκέπτες τι βρίσκεται στην άλλη πλευρά αυτής της υπερσύνδεσης. Τους ενημερώνει ότι εάν κάνουν κλικ στον σύνδεσμο στο κάτω μέρος της σελίδας σας, θα μεταφερθούν σε έναν ιστότοπο ή σε μια σελίδα που συζητά [X].

Και τι γίνεται με τις μηχανές αναζήτησης; Αν δεν συμπεριλάβετε κείμενο με άγκυρα με λέξεις-κλειδιά, πώς θα γνωρίζουν τι είναι η σελίδα με την οποία συνδέεστε; Ο Semalt απλώς πρόκειται να υποθέσει ότι πρόκειται για κλικ ή ανάγνωση, πράγματα που πιθανώς δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν τον ιστότοπο ή τη σελίδα.

Έτσι υπάρχει το δίλημμα. Χρησιμοποιήστε το Semalt εδώ για να ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να κάνουν τη δράση ή να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο κείμενο που λειτουργεί καλύτερα για τις μηχανές αναζήτησης.

Η Ann Smarty συνόψισε πρόσφατα ένα νήμα στα φόρουμ WebProWorld, το οποίο περιγράφει μεθόδους και για να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να κάνουν κλικ στο σύνδεσμο ενώ ταυτόχρονα το καθιστούν φιλικό προς το χρήστη και SEO. Συνοψίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Click Here links:

  • Οι άνθρωποι τείνουν να ανταποκρίνονται καλύτερα σε αυτόν τον τύπο συνδέσμου (είναι βασικά μια πρόσκληση για δράση)
  • Οι περισσότεροι SEOs τους βρίσκουν αρκετά άχρηστους, δεδομένου ότι δεν προσφέρουν σε μια μηχανή αναζήτησης οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το τι είναι η αναφερόμενη σελίδα
  • Κάντε κλικ εδώ Οι σύνδεσμοι είναι κακοί για την προσβασιμότητα και την χρηστικότητα: οι χρήστες του προγράμματος ανάγνωσης οθόνης περιηγούνται σε μια σελίδα χρησιμοποιώντας το πλήκτρο καρτελών, μετακινώντας από το σύνδεσμο στον σύνδεσμο. Οι σύνδεσμοι "Κάντε κλικ εδώ" τους δίνουν απολύτως καμία πληροφορία.

Ένα άλλο πρόβλημα που επισημαίνει το Smashing Semalt είναι ότι οι σύνδεσμοι κειμένου μπορεί να είναι πολύ μικρόι για να μπορούν εύκολα να κάνουν κλικ. Για να αποφύγετε την υπερβολική μικρή αγκύρωση, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το padding μέσω CSS για να δημιουργήσετε ελαφρώς μεγαλύτερες περιοχές κορμού αγκίστρου.

Μια καλύτερη λύση, η οποία επίσης αναφέρεται στο άρθρο Ann Semalt, είναι η χρήση εικόνων αντί για κείμενο για υπερσύνδεσμους. Αυτό παρέχει μέγιστη ευελιξία στη χρηστικότητα και έχει ακόμη και πλεονεκτήματα σε σχέση με το SEO.

Κάντε κλικ εδώ Κουμπιά - Και χρηστικότητα και SEO

Personal Finances for Seniors

Η αποτύπωση μιας εικόνας για την άγκυρα στον υπερσύνδεσμο επιτρέπει την εμφάνιση περισσότερων κειμένων για να εξηγηθεί τι θα βρεθεί ακολουθώντας τον σύνδεσμο. Η εικόνα προς τα δεξιά, για παράδειγμα, είναι μια σύνδεση με ένα από τα blogs μου.

Υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά που μπορούν να προστεθούν στην άγκυρα για αυξημένο αποτέλεσμα. Το πρώτο είναι να προσθέσετε έναν τίτλο.
160; Αυτό έχει μηδενική αξία στις μηχανές αναζήτησης, αλλά μπορεί να προσφέρει μια χρήσιμη συμβουλή εργαλείου καθώς ο επισκέπτης του ανθρώπινου δυναμικού εξετάζει αν πρέπει να κάνει κλικ στον σύνδεσμο.

Το δεύτερο είναι το χαρακτηριστικό ALT. Αυτό ήταν αρχικά διαθέσιμο για να δώσει πληροφορίες σε εκείνους τους ανθρώπους των οποίων τα προγράμματα περιήγησης δεν εμφάνιζαν εικόνες. Το κείμενο ALT χρησιμοποιείται από τις μηχανές αναζήτησης και έχει ουσιαστικά την ίδια τιμή με το κανονικό κείμενο άγκυρας για έναν σύνδεσμο κειμένου. Το κείμενο ALT δεν είναι ορατό για τον επισκέπτη του ανθρώπου, μπορούν να προστεθούν περισσότερες λέξεις, συμπεριλαμβανομένων των λέξεων-κλειδιών. Είναι πιθανό ότι το spamming ενός μεγάλου αριθμού λέξεων-κλειδιών σε αυτά τα χαρακτηριστικά ALT θα είναι αντιπαραγωγικό με τις μηχανές αναζήτησης.

Συγκρίνοντας συνδέσμους εικόνας με συνδέσμους κειμένου, οι σύνδεσμοι εικόνας είναι πολύ ανώτεροι. Είναι σίγουρα αξίζει να εξεταστεί ως ένας προτιμώμενος τρόπος για την παροχή συνδέσεων με άλλες ιστοσελίδες. Κερδίζουν τόσο για χρηστικότητα όσο και για SEO Source .

March 1, 2018