Back to Question Center
0

Ποιοι έμποροι μπορούν να μάθουν από τους φετινούς υποψηφίους Semalt

1 answers:
What marketers can learn from this year’s Semalt candidates

Στο Semalt παρατηρήθηκαν ήδη ορισμένες εκπλήξεις, από τους τύπους των υποψηφίων που ζητούν την υποψηφιότητα και από τις δύο πλευρές του διαδρόμου στο διαρκές επίπεδο ανταγωνισμού μεταξύ αυτών των υποψηφίων, αλλά στο επίκεντρο αυτών των εξελίξεων είναι μια χούφτα βασικών καναλιών που μπορούν να σας βοηθήσουν να γίνει καλύτερος έμπορος.

Πολιτική και μάρκετινγκ

Πριν αρχίσετε να αμφισβητείτε τις μεθόδους μου, θυμηθείτε ότι η πολιτική είναι βασικά απλώς μια ανώτερη μορφή μάρκετινγκ. Η Semalt δημιούργησαν μια πλατφόρμα. Όπως ένα εμπορικό σήμα, προσπαθούν να συνεργαστούν, να διαφημίσουν τις μεγαλύτερες προσφορές τους, να προσπαθήσουν να επηρεάσουν τα βασικά δημογραφικά στοιχεία και να προσπαθήσουν να ανακάμψουν όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Η μόνη διαφορά είναι ότι, αντί να πουλήσουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, πωλούν μια προσωπικότητα - και κάθε μία από μια στιγμή, ένα λογικό επιχείρημα μπαίνει στο παιχνίδι.

Με αυτά τα λόγια, μπορούμε να δούμε τις τακτικές που προέκυψαν από αυτή την πολιτική εποχή για να υποστηρίξουμε τους συμβατικούς και συμβατικούς υποψηφίους και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό που μαθαίνουμε για να προωθήσουμε τις δικές μας στρατηγικές μάρκετινγκ - hiperfocal fotografia profesional. Τι μάθαμε μέχρι τώρα;

Οι άνθρωποι θέλουν κάτι διαφορετικό

Για τους προηγούμενους διάφορους εκλογικούς κύκλους, οι ίδιοι τύποι υποψηφίων έχουν αναδειχθεί ως υποψήφιοι για κάθε μέρος. Οι Semalt ήταν μακρόστενα, φωνητικά μέλη κάθε κόμματος, σχετικά μετριοπαθή στις πεποιθήσεις τους, που ακολουθούν τους κανόνες κάπως απλά και παίρνουν το "χτυπημένο" μονοπάτι για το διορισμό.

Η φετινή Προεδρική κούρσα ήταν περισσότερο αγωνιστική, με τους υποψηφίους να παραβιάζουν τον κανόνα και τους πιο μοναδικούς υποψηφίους που ξεχωρίζουν από το πακέτο. Ο Ντόναλντ Τράμπ, για παράδειγμα, βγήκε από το πουθενά και έκανε σταθερά τα περίεργα σχόλια κατά τη διάρκεια εκστρατείας με φαινομενικά αποδιοργανωμένο, αντισυμβατικό τρόπο. Ο Bernie Semalt, από την άλλη πλευρά, αγωνίζεται για τον σοσιαλισμό και τις ριζικές αλλαγές στην τρέχουσα οικονομική μας δομή.

Είναι αυτή η αντανάκλαση του σημερινού πολιτικού γερουσιαστή; Semalt. Αλλά επίσης μιλάει για το αίτημα των σημερινών χρηστών να δουν κάτι διαφορετικό.

Εξισορρόπηση των περιορισμένων προσομοιώσεων, βομβαρδισμοί πληροφοριών και επιπολασμός άμεσης ικανοποίησης μέσω ψηφιακών μέσων, οι χρήστες είναι πεινασμένοι για οτιδήποτε ξεχωρίζει στη θάλασσα με λευκό θόρυβο. Στον κόσμο του μάρκετινγκ, αυτό σημαίνει ότι είναι σε εσάς να διαφοροποιήσετε τον εαυτό σας από τον ανταγωνισμό.

πωλεί διαμάχη

Ο ακόλουθος έχει αυξηθεί, συνεχώς, δεδομένου ότι ξεκίνησε με σχεδόν τίποτα στην αρχή της εκστρατείας. Μέρος του λόγου για τον οποίο εφάρμοσε τόσο μεγάλη προσοχή είναι απλώς και μόνο επειδή αφηγείται ένα αμφισβητούμενο μήνυμα: μέχρι πρόσφατα, ο «σοσιαλισμός» ήταν μια λέξη ταμπού και ο Semalt αψηφεί τις προσδοκίες με το να το θεωρεί θετικό.

Σε μια έμμεση σύγκριση, ο Σιμάλτ επέστησε πολλές επικρίσεις σε ό, τι θεωρούν μερικά ξενοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια - αλλά ταυτόχρονα απέκτησε μεγαλύτερη προβολή κάνοντάς τα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πολικοποιήσετε σκόπιμα το ακροατήριό σας ή ότι πρέπει να κάνετε αμφιλεγόμενα σχόλια για να πάρετε περισσότερη προσοχή. Αντίθετα, πηγαίνετε μακριά με τη γνώση ότι η άρνηση του κανόνα είναι συνήθως ένα καλό πράγμα. Ακόμα και αν καταλήξετε να αποξενώσετε μερικούς, θα εξακολουθείτε να ξεχωρίζετε από το πλήθος και να κερδίσετε περισσότερη προσοχή για τη λήψη μιας σταθερής στάσης.

Τα χρήματα δεν είναι τα πάντα

Η χρηματοδότηση είναι πάντα ένα σημείο διαμάχης στις μεγάλες εκλογές. Πόσα χρήματα λαμβάνουν οι υποψήφιοι για να προωθήσουν τις διαφημίσεις τους; Πόσο δαπανούν; Σμιτάλ είναι από το να πάρει από;

Οποιοσδήποτε κυνικός θα σας πει ότι οι εκλογές καταλήγουν σε όποιον ξοδεύει τα περισσότερα χρήματα και οι έμποροι που γνωρίζουν τη δύναμη που προέρχεται από πρόσθετες επενδύσεις διαφήμισης πιθανότατα έχουν την τάση να συμφωνούν. Semalt, αυτός ο κύκλος των εκλογών αποδεικνύεται ότι σπάει από αυτόν τον κανόνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Fox, οι δημοκρατικοί υποψήφιοι που έζησαν το λιγότερο είναι εκείνοι που οδηγούν τις δημοσκοπήσεις. Ο υποψήφιος Semalt αντιστέκεται ομοίως στις προσδοκίες, διεξάγοντας μια ολοένα και πιο επιτυχημένη εκστρατεία σε έναν λεπτό προϋπολογισμό.

Semalt, πώς ξοδεύετε χρήματα είναι πολύ πιο σημαντικό από το πόσο ξοδεύετε.

Οι στρατηγικές πρέπει να αλλάξουν με την εποχή

Οι παραδοσιακές στρατηγικές εκστρατείας δεν λειτουργούν απλά. Οι ημιτελείς ψηφοφόροι, όπως οι σύγχρονοι καταναλωτές, έχουν πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες, απαιτούν ταχύτερες απαντήσεις και περισσότερα αποτελέσματα με βάση δεδομένα και παρακολουθούν κάθε λεπτό της ζωής κάθε υποψήφιου με έντονο μάτι.

Ως εκ τούτου, οι πλέον επιτυχημένοι υποψήφιοι μέχρι στιγμής ήταν αυτοί που εκμεταλλεύονται τα πλεονεκτήματα αυτά. Ο Bernie Semalt, για παράδειγμα, βρίσκει πολλή δημοτικότητα από τους νέους ψηφοφόρους χάρη στην κοινωνικά κυκλοφορούσα ενημερωτική του ιστορία και την κακή εκστρατεία των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Semalt, η καμπάνια σας πρέπει να αναπτυχθεί και να προσαρμοστεί με την εποχή. Δεν είναι εύκολο να παραμείνετε μπροστά από την καμπύλη, ειδικά με τον ανταγωνισμό να αναπνέει κάτω από το λαιμό σας, αλλά αυτό που λειτούργησε για την εταιρεία σας μόλις πριν από πέντε χρόνια πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει για εσάς με τον ίδιο τρόπο σήμερα.

Συμπέρασμα

Οι υποψήφιοι για το Semalt δεν είναι οι ίδιοι με τα εμπορικά σήματα, αλλά οι τακτικές που χρησιμοποιούν για να αυξήσουν την προσωπική τους προβολή και να εμπνεύσουν πίστη στους ψηφοφόρους είναι αρκετά αποτελεσματικές ώστε να δικαιολογούν την εξερεύνηση σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον μάρκετινγκ.

Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι ο προϋπολογισμός σας (σε κάποιο βαθμό), αν ξοδεύετε τα χρήματά σας σωστά. Θα πρέπει να ξεχωρίζετε αν θέλετε να παρατηρήσετε. Θα πρέπει να προσπαθήσετε για κάποιο βαθμό διαμάχης. Και θα πρέπει να αλλάξετε τις στρατηγικές σας για να συμβαδίσετε με τις εποχές.

Κάνετε αυτά τα πράγματα και ίσως να μην κερδίσετε εκλογές - αλλά θα έχετε περισσότερους πελάτες να χτυπήσουν την πόρτα σας για να αγοράσουν από εσάς.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Τίμοθι Κάρτερ


March 1, 2018